Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hjoj punce, a se se katera bori z migrenami, mene ravno spet grabi, ravno sem imela malico in prav upam da bo kaj od tega ostalo v meni, ker mi je tako slabo. Ne vem kaj bom potem, ko bo enkrat ratalo kaj, kako bom to prezivljala.. Evo še ena, ki jo prevečkrat napade migrena Jaz jo imam vsaj enkrat na mesec, pred porodom sem jo imela 1 dan pred m ali pa tisti dan, po porodu imam pa ponavadi naslednji dan ko priteče. A da ne govorim, kako je blo ko sem bla noseča. 1x na teden sem imela tako migreno, da sem cel dan preležala, še naslednji dan sem bila taka kot bi bila zafiksana.Nisem mogla nič nič in to cel dan. Če nebi bla na bolniški nevem kako bi to sfolgala, ker mi je bilo zraven še slabo. Cel dan sem preležala v sobi, mogla je bit tema, itak sem šla še 1000x lulat vmes, ma nisem se smela premaknit. Tega me je zdaj najbolj strah, upam, da se mi naslenjič ne ponovi. To je tudi dedno, moja mami je tut imela grozne migrene.Sem govorila z g in mi je bilo rečeno, da so to hormonske spremmebe,če sem nagnjena temu pa sploh, da naj vzamem lekadol ker je huje če trpim, ma jokala sm tok me je bolelo. Sem točno vedla, če je bilo en teden mir, vem kokrat sm mojemu rekla evo spet me čaka migrena in je bla res. Jaz sem pol pogruntala, da če vzamem lekadol takoj, predno me ornk zaboli, je še nekak blo, da se je dal preživet, čeprav ne vsakič. Po porodu je blo boolje... Ja, to je res ja .. men je tud moja dr. rekla, da je najbolj, da predn me ornk začne bolet, da naj vzamem lekadol .. sam jst brihta, ki se izogiba vsem tabletom sm itak čakala do konca in valda, da je blo brezupno .. sam aspirin migran in ležanje, da o slabosti sploh ne govorim Tko, da zdj nisem več tok 'brihtna' in res takoj uzamem pol Lekadola, pa če me ne neha potem še pol ... sam vedno pred M me čaka ornk migrena Pa velik pit, čeprav jaz že tko abnormalno pijem čez dan ...
|