|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
30.11.2015 12:15:49   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Punce ampak glavo po konci. Jaz vem da bo vsem ratalo.

user posted image user posted image user posted image upajmo,da čimprej..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
30.11.2015 12:15:57   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja naša država je v večini razlog za to da ni toliko otrok - kriva delovna mesta in plače, ter zdravstvo.....

Itak, da bo ratalo .. tako ali drugače ... takrat ko nam bo namenjeno ... jaz sem itak december izklopla in si rečem ''če bo bo, če ne pa drugič'' user posted image Vseeno bi bilo mal ''čudno'' naklučje, da nama decembra rata, da bi mel lih tist znak, ki si ga ne želimo user posted image oz. ki si ga JAZ ne želim user posted image

Jaz sem vedno rekla da mi je februar tk čudn mesec in da bo ziher če bo ratalo bomo mel februarčka - murfy. In evo user posted image Ampak sem sedaj presrečna. Sam da bo zdrav

< Sporočilo je popravil MauMow -- 30.11.2015 12:18:00 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
30.11.2015 12:18:03   
Janchek81

Itak, da bo ratalo .. tako ali drugače ... takrat ko nam bo namenjeno ... jaz sem itak december izklopla in si rečem 'če bo bo, če ne pa drugič' user posted image Vseeno bi bilo mal 'čudno' naklučje, da nama decembra rata, da bi mel lih tist znak, ki si ga ne želimo user posted image oz. ki si ga JAZ ne želim user posted image

Jaz sem vedno rekla da mi je februar tk čudn mesec in da bo ziher če bo ratalo bomo mel februarčka. In evo user posted image Ampak sem sedaj presrečna. Sam da bo zdrav

Ja, sej to je logično ane, samo da je otrok zdrav .... ampak lahko, da lih zdj k sm odmislla, da bo uspelo, lahko da bo ... čeprav začelo se je res mal čudno, ampak ok user posted image
Jaz sem vseen računala na poletnega ... user posted image oz. to sm si želela potiho, pa vidmo, da naslednji let to ne bo ... edin, če nama res ne uspe še tok dolg,d a bo ne vem kerga leta polet user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
30.11.2015 12:18:32   
foxy_cat

Itak, da bo ratalo .. tako ali drugače ... takrat ko nam bo namenjeno ... jaz sem itak december izklopla in si rečem 'če bo bo, če ne pa drugič' user posted image Vseeno bi bilo mal 'čudno' naklučje, da nama decembra rata, da bi mel lih tist znak, ki si ga ne želimo user posted image oz. ki si ga JAZ ne želim user posted image

Ah znak gor dol..poročaj kaj so to za eni testi in kaj si izvedela.. Kdaj ne pričakuješ M? user posted image jaz 23.ga..jooj upam,da tokrat rata..in da greve že nazdravit obe skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1879
30.11.2015 12:21:41   
foxy_cat

Jaz sem vedno rekla da mi je februar tk čudn mesec in da bo ziher če bo ratalo bomo mel februarčka. In evo user posted image Ampak sem sedaj presrečna. Sam da bo zdrav

Ja, sej to je logično ane, samo da je otrok zdrav .... ampak lahko, da lih zdj k sm odmislla, da bo uspelo, lahko da bo ... čeprav začelo se je res mal čudno, ampak ok user posted image
Jaz sem vseen računala na poletnega ... user posted image oz. to sm si želela potiho, pa vidmo, da naslednji let to ne bo ... edin, če nama res ne uspe še tok dolg,d a bo ne vem kerga leta polet user posted image

Jaz še vedno upam na september..še 2 cikla imam,samo ta drugi se skorajda že giba na oktober ampak dobr bom pa za moj rd melauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
30.11.2015 12:34:44   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Ah znak gor dol..poročaj kaj so to za eni testi in kaj si izvedela.. Kdaj ne pričakuješ M? user posted image jaz 23.ga..jooj upam,da tokrat rata..in da greve že nazdravit obe skupaj user posted image

Ja, ja, bom poročala glede testov user posted image Sj pravm, iz firbca me zanima kako je z mojo O in estrogenom user posted image pa takrt k bo smajli utripu bova šla pač v akcijo in je to to user posted image pa da pol vidmo kako in kaj user posted image
Jaz pričakujem M 18.12, neki tazga mislm da user posted image Dobila sm jo 20.11 in ciklus zdj dva mesca je biu 27.dni, pa da vidmo ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
30.11.2015 12:40:42   
mana12
Joj punce, jaz jo pa ne pričakujem 8.12. Bolj ko se bliža, bolj se mi vleče user posted image .

Upam na user posted image pri vseh nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1882
30.11.2015 12:42:09   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Joj punce, jaz jo pa ne pričakujem 8.12. Bolj ko se bliža, bolj se mi vleče user posted image .

Ooo poznam ta občutek ... men se je tud vlekl ... pa sem mislila, da bo prišla kasnej in hajoooo,...me je presenetila user posted image
DRžim pestke ....

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
30.11.2015 12:57:55   
katjesss
Janchek81 kaksne super O teste mas ti to? Hja jaz danes spet zacnem z O testi, me zanima, ce bo ta mesec kaj bolj jasnega pokazalo..

Hjoj punce, a se se katera bori z migrenami, mene ravno spet grabi, ravno sem imela malico in prav upam da bo kaj od tega ostalo v meni, ker mi je tako slabo. Ne vem kaj bom potem, ko bo enkrat ratalo kaj, kako bom to prezivljala..

Neposredna povezava do sporočila: 1884
30.11.2015 13:02:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Janchek81 kaksne super O teste mas ti to? Hja jaz danes spet zacnem z O testi, me zanima, ce bo ta mesec kaj bolj jasnega pokazalo..

Hjoj punce, a se se katera bori z migrenami, mene ravno spet grabi, ravno sem imela malico in prav upam da bo kaj od tega ostalo v meni, ker mi je tako slabo. Ne vem kaj bom potem, ko bo enkrat ratalo kaj, kako bom to prezivljala..

Če se spomnete jih je Everest kupila preko e-baya, ker pri nam nimajo točno teh .. to so CB ovulacijski testi, ki merijo poleg LH hormona še hormon estrogen user posted image Tko, da pol sploh vidiš, a ovuliraš al ne ... sm pa kr preštudirala že navodila user posted image no ja, za moje pojme niso lih bli takoj razumljivi, ker so digitalni .. in če je prazen krogec pomeni, da ni O in lahko test opravljaš anslednji dan ponovno ( je super, ker je z jutranjim urinom ), če test pokaže utripajočega smajlija pomen, da se O bliža in lahko test ponavljaš v roku 12 ur, ko pa smajli NE utripa pa ne morš pol 7 dni več delat testa, ker pač pomeni, da bo čez 12 ur nastopila O .... pa pol sm brala kako pač se jih utika notr v tisto kaseto pa bla bla user posted image ubistvu, upam, da mi bo vse tko pokazal kakor treba, če ne, pomeni, da potem al ni O al pa ni hormona estrogen ... sej ne me zdj zadavt, sam nism se tok preštudirala o tem hormonu ( estrogen ) ....

JOj nehi z migrenami user posted image jaz jo imam ponavad pred prihajajočo user posted image , ta mesc jih začuda nism mela .... mam pa vsaj enx mesečno ornk migreno user posted image takrt mi pomaga samo Aspirin migran in vedno se morm uležt...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
30.11.2015 14:49:06   
foxy_cat

Če se spomnete jih je Everest kupila preko e-baya, ker pri nam nimajo točno teh .. to so CB ovulacijski testi, ki merijo poleg LH hormona še hormon estrogen user posted image Tko, da pol sploh vidiš, a ovuliraš al ne ... sm pa kr preštudirala že navodila user posted image no ja, za moje pojme niso lih bli takoj razumljivi, ker so digitalni .. in če je prazen krogec pomeni, da ni O in lahko test opravljaš anslednji dan ponovno ( je super, ker je z jutranjim urinom ), če test pokaže utripajočega smajlija pomen, da se O bliža in lahko test ponavljaš v roku 12 ur, ko pa smajli NE utripa pa ne morš pol 7 dni več delat testa, ker pač pomeni, da bo čez 12 ur nastopila O .... pa pol sm brala kako pač se jih utika notr v tisto kaseto pa bla bla user posted image ubistvu, upam, da mi bo vse tko pokazal kakor treba, če ne, pomeni, da potem al ni O al pa ni hormona estrogen ... sej ne me zdj zadavt, sam nism se tok preštudirala o tem hormonu ( estrogen ) ....

JOj nehi z migrenami user posted image jaz jo imam ponavad pred prihajajočo user posted image , ta mesc jih začuda nism mela .... mam pa vsaj enx mesečno ornk migreno user posted image takrt mi pomaga samo Aspirin migran in vedno se morm uležt...

Moral bi nardit test, ki napiše "NUJNO POJDI S....T v roku 12 ur" user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.11.2015 14:50:57   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Uf...ja..sem jo čakala prejšnji teden, pa se mi je od ponedeljka do srede tako vleklo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.11.2015 14:56:06   
Janchek81

Moral bi nardit test, ki napiše "NUJNO POJDI S....T v roku 12 ur" user posted image user posted image

KO bojo naši mulčki delal na otrocih bojo že tak test iznajdlm, da te avtomatsko oplodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
30.11.2015 15:15:30   
mojamiška

Evo še ena, ki jo prevečkrat napade migrenauser posted image  Jaz jo imam vsaj enkrat na mesec, pred porodom sem jo imela 1 dan pred m ali pa tisti dan, po porodu imam pa ponavadi naslednji dan ko priteče. A da ne govorim, kako je blo ko sem bla noseča. 1x na teden sem imela tako migreno, da sem cel dan preležala, še naslednji dan sem bila taka kot bi bila zafiksana.Nisem mogla nič nič in to cel dan. Če nebi bla na bolniški nevem kako bi to sfolgala, ker mi je bilo zraven še slabo. Cel dan sem preležala v sobi, mogla je bit tema, itak sem šla  še 1000x lulat vmes, ma nisem se smela premaknit. Tega me je zdaj najbolj strah, upam, da se mi naslenjič ne ponovi. To je tudi dedno, moja mami je tut imela grozne migrene.Sem govorila z g in mi je bilo rečeno, da so to hormonske spremmebe,če sem nagnjena   temu pa sploh, da naj vzamem lekadol ker je huje če trpim, ma jokala sm tok me je bolelo. Sem točno vedla, če je bilo en teden mir, vem kokrat sm mojemu rekla evo spet me čaka migrena in je bla res. Jaz sem pol pogruntala, da če vzamem lekadol takoj, predno me ornk zaboli, je še nekak blo, da se je dal preživet, čeprav ne vsakič. Po porodu je blo boolje...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
30.11.2015 15:17:15   
katjesss
Hm..jaz pa imam zdaj tak izcedek, vlecljivin prozoren, ki je znacilen za O, drugih znakov ni, je pa komaj en 9 ali 10 dan po M...

Neposredna povezava do sporočila: 1890
30.11.2015 15:18:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Evo še ena, ki jo prevečkrat napade migrenauser posted image  Jaz jo imam vsaj enkrat na mesec, pred porodom sem jo imela 1 dan pred m ali pa tisti dan, po porodu imam pa ponavadi naslednji dan ko priteče. A da ne govorim, kako je blo ko sem bla noseča. 1x na teden sem imela tako migreno, da sem cel dan preležala, še naslednji dan sem bila taka kot bi bila zafiksana.Nisem mogla nič nič in to cel dan. Če nebi bla na bolniški nevem kako bi to sfolgala, ker mi je bilo zraven še slabo. Cel dan sem preležala v sobi, mogla je bit tema, itak sem šla  še 1000x lulat vmes, ma nisem se smela premaknit. Tega me je zdaj najbolj strah, upam, da se mi naslenjič ne ponovi. To je tudi dedno, moja mami je tut imela grozne migrene.Sem govorila z g in mi je bilo rečeno, da so to hormonske spremmebe,če sem nagnjena   temu pa sploh, da naj vzamem lekadol ker je huje če trpim, ma jokala sm tok me je bolelo. Sem točno vedla, če je bilo en teden mir, vem kokrat sm mojemu rekla evo spet me čaka migrena in je bla res. Jaz sem pol pogruntala, da če vzamem lekadol takoj, predno me ornk zaboli, je še nekak blo, da se je dal preživet, čeprav ne vsakič. Po porodu je blo boolje...

Ja, to je res ja .. men je tud moja dr. rekla, da je najbolj, da predn me ornk začne bolet, da naj vzamem lekadol .. sam jst brihta, ki se izogiba vsem tabletom sm itak čakala do konca in valda, da je blo brezupno .. sam aspirin migran in ležanje, da o slabosti sploh ne govorim user posted image Tko, da zdj nisem več tok 'brihtna' in res takoj uzamem pol Lekadola, pa če me ne neha potem še pol ... sam vedno pred M me čaka ornk migrena user posted image Pa velik pit, čeprav jaz že tko abnormalno pijem čez dan ...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
30.11.2015 15:19:32   
Janchek81

Hm..jaz pa imam zdaj tak izcedek, vlecljivin prozoren, ki je znacilen za O, drugih znakov ni, je pa komaj en 9 ali 10 dan po M...

user posted image Join the club .. s tem, da je pri meni dons 11. dan ... zdj pa ne vem al je to od včerejšnjega sexa, pa da se mi še sperma vleče al .... Čeprou test sm nardila ( O mislm, ) v soboto, sicer unga navadnga, pa ni nč pokazu, pa če bi bla dons O bi pokazal vsaj rahlo črtico ... nekam čudno je že spet mojemu telesu ... NE men, MOJEMU telesu noooo user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
30.11.2015 15:27:39   
mana12
Jaz migren hvala bogu nimam. Upam, da tako tudi ostane user posted image . Berem, da je lahko prav grozno user posted image .

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.11.2015 15:29:31   
katjesss

user posted image Join the club .. s tem, da je pri meni dons 11. dan ... zdj pa ne vem al je to od včerejšnjega sexa, pa da se mi še sperma vleče al .... Čeprou test sm nardila ( O mislm, ) v soboto, sicer unga navadnga, pa ni nč pokazu, pa če bi bla dons O bi pokazal vsaj rahlo črtico ... nekam čudno je že spet mojemu telesu ... NE men, MOJEMU telesu noooo user posted image

Hjoj zdaj ce prav pomislim je nekaj podobnega ze vceraj blo, ampak je blo se malce rjavega izcedka, zato mi ni potegnilo...mah ne mi rect, da sem zdaj po moznosti zamudila ze...

Neposredna povezava do sporočila: 1894
30.11.2015 17:25:50   
Janchek81

Hjoj zdaj ce prav pomislim je nekaj podobnega ze vceraj blo, ampak je blo se malce rjavega izcedka, zato mi ni potegnilo...mah ne mi rect, da sem zdaj po moznosti zamudila ze...

Jaz sem imela danes neki roza dopoldne ampak sklepam da tardi vcerajsnjega sexa...med odnosom sem imela pa notranjost cist suho...sploh vec ne vem kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.11.2015 17:46:16   
foxy_cat

Jaz sem imela danes neki roza dopoldne ampak sklepam da tardi vcerajsnjega sexa...med odnosom sem imela pa notranjost cist suho...sploh vec ne vem kaj se dogaja user posted image

A naj nebi blo tisti teden kao NAJBOLJ mokro tam spodaj..pa saj človek ne ve več...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1896
30.11.2015 18:07:32   
katjesss
No da preklopim spet na glavobole oz migrene, v službi se ne morm nekaj razpisat, preko gsm-a. Joj mojamiška tega se ravno bojim ja, imam tudi dedne migrene, in je grozno, ene parkrat mesečno migrena, da o tedenskih navadnih glavobolih ne govorim, ki pač lahko tudi po par dni trajajo, tako da ja... Janchek81 kako pa je bilo s tvojimi migrenami v času nosečnosti?? Hja meni recimo lekadol sploh ne prime, imam tisti bolj močni nalgesin, ko se samo na recept dobi, a še ene malce bolj močne tablete, ki pa se jih nekako izogibam, pa vzamem res samo v skrajni sili. Jaz sem tudi taka, da do zadnjega probam zdržat, ker se mi zdi da res preveč tega pojem, pol pa mam na koncu.

No glede O..ja danes sem torej po nekje 9 al 10 dnevu po M opazila ta značilen izcedek za O - menda sem na poti domov še neko napetost v jajčnikih čutila, ne vem al psiha al pač res kaj blo..no pridem domov, nardim O test - ampak je negativen, no ja res rahla črtica, kar je negativno...pol pa vedi, a je že bla O al še bo - no bom delala zdaj teste vsak dan, upam da se še pojavi konkretna oz bolj izrazita črtica, in pa ta "zelo okusen" čaj krvomočnice pijem user posted image

Janchek81 ti me že spet v nek klub sprejemaš v katerega mi najbolj ni - no da se drugače izrazim ko bi me raje v katerega drugega...

Punce...jutri pa se zares začne VESELI DECEMBER user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.11.2015 19:44:27   
Žabinčica
Hej in dober večer.

Tara, MauMow in ostale "stare" čveke moje sem še tukaj ja. Včeraj pdp, zaenkrat še ni dogajanja, občasno špikanje v križu in mislim da mi čep počasi gre; drugače pa nič...Pri nas več ne naročajo v porodnišnico na pdp, posledično imam prvi pregled tam zdaj konec tedna, tako da mislim da če ne prej, verjetno takrat ostanem tam...bomo videli. Doma smo nekoliko bolj zdravi, čeprav smo v tem času imeli spet neke zadeve, no v vsakem primeru je boljše kot dva-tri tedne nazaj; ampak glede na to da oba nosita zadeve domov iz vrtca in šole, verjetno kaj drugega ni pričakovati. Saj otroka se hitro pozdravita, samo kaj ko si vedno vsi vse potem izmenjamo in se zadeve vlečejo :(.

Glavno da se vse izteče bp in bova obe z user posted image vredu in zdrave, ostalo bomo že nekako... Ime še ni čisto dorečeno, bo verjetno treba najt nek kompromis...bomo videli user posted image .

Kako ste kaj ve? Kako kaj priprave na prvi božič in praznike s user posted image Tara? Pri tebi MauMow vidim da vse poteka super. Rodila boš pri nas ali v Rusiji? Mene tudi zelo zanima kako ste ostale stare čveke? Pa Marčevka, kako poteka tvoja nosečnost? Smo se zadnje mesece res malo razgubile... Sem že razmišljala če bi še eno temo tukaj odprle da bi se lažje na kupu tam našle, tistim katerim je da lahko kar tam pišemo-samo jaz trenutno nisem toliko čvekasta; no bomo videli, mogoče pa to le naredim...

Vsem starim in novim en pozdravček in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
30.11.2015 20:37:01   
sarona
punce, js sm mela tok močne migrene pred prvo nosečnostjo (ene 8 let skor vsak mesec) da sem tud 1 teden samo ležala v temi in tud bruhanje ni pomagalo...zdj od drugega poroda(12mesecev je minilo) pa nisem imela niti 1x.

Evo, jaz se pa naročila h G. Moj ciklus tok porušen in verjamem da je kup razlogov za to.... Sem pa itak skos sama z otrokoma in se dans bolj kot ne samo še user posted image user posted image ker mi gre velik stvari narobe... Podpora moža pa sam še prek sms-ov leti in niti se nč ne vidmo kaj šele da bi pridno user posted image .

Jutri pa vsem lep začetek decembra in prijetno gretje v postelji user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.11.2015 20:38:23   
Amour

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

Joj, pišuka, pri takih G se človek res vpraša, kaj jim ni jasno user posted image . Vidim, da je moja G res ok, kar se tega tiče (ko sem maja prišla zaradi krvavitev (in ker se prej ni nič prijelo, čeprav nisva bila resno pri stvari, sva ali pa nisva pazila), ni nič komplicirala, takoj mi predpisala Dabroston, kontrolo, ko mi prva runda poide in če se bodo težave nadaljevale, to je bilo potem v začetku oktobra, mi predpisala novo rudno Dabrostona in 1/2 klomifena (ki ga sploh nisem jemala nato, ker sem v tekočem ciklsu zamudial dneve) in mi rekla, da moram januarja priti nazaj na hormonske teste, on pa na spermiogram, če se ne prime do takrat).

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.