|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
25.11.2015 12:20:02   
foxy_cat
Joj joj,..te znaki pod-znaki wathever user posted image user posted image kr naj ostane kjer je, meni je to tako kar nekaj vse skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.11.2015 12:21:19   
madjanca
heh poznam dve škorpjonki, znata bit zlo trmasti in pa da ne govorim o vzgoji... v hiši red in disciplina, samo eni od dveh se jaz nisem pustila in sem vedno raje delala nered in nedisciplino =) strelka pač... pa še zase se hitro postavim in mi kot otroku niso mogli do živega user posted image

ati je lev in je tipičen za leve.. voditelj, govorec in še vse kar zraven paše...

moj možek pa je rak. boljšega moža ne bi mogla imeti.. je pa res, da je pedanten, kar pa nam strelcem ravno ne gre najbolje od rok user posted image in pa zelo občutljiv. ampak ko sva se navadila en na drugega, odlično paševa skupaj, čeprav pravijo, da je to nenormalna kombinacija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.11.2015 12:28:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

heh poznam dve škorpjonki, znata bit zlo trmasti in pa da ne govorim o vzgoji... v hiši red in disciplina, samo eni od dveh se jaz nisem pustila in sem vedno raje delala nered in nedisciplino =) strelka pač... pa še zase se hitro postavim in mi kot otroku niso mogli do živega user posted image

ati je lev in je tipičen za leve.. voditelj, govorec in še vse kar zraven paše...

moj možek pa je rak. boljšega moža ne bi mogla imeti.. je pa res, da je pedanten, kar pa nam strelcem ravno ne gre najbolje od rok user posted image in pa zelo občutljiv. ampak ko sva se navadila en na drugega, odlično paševa skupaj, čeprav pravijo, da je to nenormalna kombinacija user posted image

Tvoj mož ma pomoje v podznaku devico user posted image ker device so pedantne za znort ... raki pa nikakor oz v mejah normale ... pa tehtnice deci znajo bit tud pedantni ...
O ja, škorpijonke znamo bit trmaste ja, se popolnoma strinjam, ampak znamo tud popustiti ... če si delala ne red in ne disciplino ti je sigurno povedala pol svoje user posted image
Strelka a user posted image odločna, ki se zna zase postavt ane ... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.11.2015 13:07:43   
Anonimen

Se strinjam. Tudi moj mož je rak. In ne bi si mogla želeti boljšega moža. Pedanten je pa res ful. Moje popolno nasprotje. Bogi on. Meni čist paše, da on pospravlja, njemu pa ne paše vedno moj ustvarjalni nereduser posted image .

Moj bivši je bil pa LEV. Bože mili, to je pa katastrofa od človeka. In se moških levov izognem na daleč. Poznam sicer več punc levov, ene so super, ene spet ne. Ampak z levi sem jaz končala.

Sem pa šla sedaj za foro izračunat kaj sem v podznaku. In sem točno to, kar sem mislila da sem - tzehtnica. In fora - tehtnica sta v podznaku tudi mož in hčerkica.user posted image

Punce koliko ste pa sploh stare ve? Včasih se mi zdi, da ste vse še ful mlade.

(odgovor članu madjanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.11.2015 13:20:12   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se strinjam. Tudi moj mož je rak. In ne bi si mogla želeti boljšega moža. Pedanten je pa res ful. Moje popolno nasprotje. Bogi on. Meni čist paše, da on pospravlja, njemu pa ne paše vedno moj ustvarjalni nereduser posted image .

Moj bivši je bil pa LEV. Bože mili, to je pa katastrofa od človeka. In se moških levov izognem na daleč. Poznam sicer več punc levov, ene so super, ene spet ne. Ampak z levi sem jaz končala.

Sem pa šla sedaj za foro izračunat kaj sem v podznaku. In sem točno to, kar sem mislila da sem - tzehtnica. In fora - tehtnica sta v podznaku tudi mož in hčerkica.user posted image

Punce koliko ste pa sploh stare ve? Včasih se mi zdi, da ste vse še ful mlade.

mene pa razjezi ko se loti pospravljat, ker se mi zzdi, da to ni dela za može... zato sm js, sam js se bl počas lotevam zadev, ker pač me ne motijo, tko kot njega in pol on raj prej sam nardi, kot da mene čaka user posted image

evo jutri bom 22 user posted image

ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.11.2015 13:28:37   
Anonimen

mene pa razjezi ko se loti pospravljat, ker se mi zzdi, da to ni dela za može... zato sm js, sam js se bl počas lotevam zadev, ker pač me ne motijo, tko kot njega in pol on raj prej sam nardi, kot da mene čaka user posted image

ti?

user posted image Jz nimam problemov z delitvijo na moška in ženska opravila. Me pa včasih zadane, ko vidim, da spet pospravlja, pol se pa zavem, da mene do sedaj pa to sploh ni motilo.

O, vse najboljše.user posted image
Jz sem pa globokih 35user posted image

(odgovor članu madjanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.11.2015 13:34:32   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ti?

user posted image Jz nimam problemov z delitvijo na moška in ženska opravila. Me pa včasih zadane, ko vidim, da spet pospravlja, pol se pa zavem, da mene do sedaj pa to sploh ni motilo.

O, vse najboljše.user posted image
Jz sem pa globokih 35user posted image

jaz pa jih mam... mogoče se pozna tale škorpjonska vzgoja user posted image ja sej to je to... ko gledaš, kako tega prej nisem vidla.. user posted image

hvala.. user posted image

pa isto čakaš, da bo user posted image , ali nam samo družbo delaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.11.2015 13:36:34   
Janchek81
madjanca sam, če maš jutr RD, pol si strelka? a je pol tvoj škorpijon ?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.11.2015 13:40:56   
Anonimen

pa isto čakaš, da bo user posted image , ali nam samo družbo delaš?

Zaenkrat še ni čas da bi čakala na user posted image . Tako da vam samo malo družbo delam.čez kak mesec ali dva pa se vam pridružim na čakalni listi.

(odgovor članu madjanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.11.2015 13:42:51   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja vodnarji so radi težki. user posted image Upam da bo kej nežnega mel zadaj.

Jaz pri sebi mam pa drug problem da sem duplo čustven človek, sem riba v znaku in pa rak v podzanku.... Ah ja. Nimam te svoje avtoritete ki bi jo blo fajn met. Je pa moj rak ki ima pa leva zadi in je dost močan, še za mene velikokrat user posted image

Ja tale ascedent se ponavadi velikokrat bolj kaže kot sam znak user posted image Rabiš pa imeti uro rojstva še da lahko to določiš.

Drugače glede tehtnice. Imela sem dedija ki je bil tehtnica in sva bila fullll povezana in se fulll razumela. Mam tut babico ki je škorpijon in ful klapama.

Pa sej ribe so na splošno fulč čustvene, če maš pa še raka pa sploh user posted image znajo te res prizadet stvari, ki npr določenih ljudi ne ... občutljivi ste dost ja ....
Uf za leve pa ... kot osebe so res super ( moški ) ... ženske pa no comment user posted image
No, jaz s tehtnicami ne klapam, nikakor .... pač enostavno ne morm sprejet dejstva, da vedno tehtajo ane in niso odločni ... delajo se močne, ampak v sebi so pa tok neodločni pa nedozoreli da joj user posted image

Ja se strinjam js sem noro občutljiva in vse ostalo.... Ja moj je super ko ma leva zadi. Se pa tudi strinjam za lev žensko - to je moja mami.... Nikakor ne pridema skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.11.2015 13:45:56   
Janchek81
Ubistvu pa ... vseen kater znak je, važn, da je iskren, zvest, da te spoštuje, da te ima rad oz. da te ljubi, da se ne krega za brezvezne stvari in da ti zna bit v oporo! To so pri meni te vrednote, ki resnično štejejo...
Če manj pospravlja doma, me niti ne mot ... važn, da nimamo doma ''usran'' user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 25.11.2015 13:46:29 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.11.2015 14:11:07   
Ashaya
Uf, vidim da ste ravno pri znamenjih...midva sva tud "dobitna kombinacija", jaz oven, on levuser posted image Ampak mislim, da to verjetno ne bi klapalo, če ne bi on imel device v podznamenju, ki ga dela precej bolj umirjenega in pedantnega kot sem jazuser posted image Tud moj včasih čisto preveč rad pospravljauser posted image Je pa res tisto o ovnih - z glavo skozi zid; samo sebe bi včasih potem nekam poslala, ko to kdaj ni najbolj pametna ideja in se potem tepem po glaviuser posted image
Se pa strinjam, važno je, da so ljubeči in iskreni user posted image Aja, pa meni je super, da imava deljena gosp. opravila; on kuha, jaz pospravljam in perem perilo, ostalo pa delava izmenično (posoda, sesanje, pomivanje po tleh...). Ko pa je kaj za popravit, pa itak nastopi on, jaz sem totalno netehničen tipuser posted image Se mi zdi, da točno tako mora bit, ne predstavljam si enkrat obeh v službi, potem bi moral pa samo en od naju delati še vse domauser posted image Tko da sem totalno proti tistim "starim" pravilom alla ženska more bit za štedilnikomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.11.2015 14:11:54   
Tara9
Babe tako ste me nasmejale s svojimi debatami, da sem se morala na glas nasmejat. Super ste. Me veseli, da vas je zaneslo na ostala področja, da malo lažje čakate na pluske user posted image .. sej mi je čist jasno da odmislit se ne da, vas je pa luštno brat ko ste take čveke na kvadrat.

Midva sva pa kombinacija oven kozorog user posted image . Oba trmasta in svojeglava, ampak super shajava skupaj. Sem pa jaz z leti začela malo obbladovat trmo in gre lažje takrat ko se zakačiva. Se mi ne da trmarit. Tamala je tudi ovenček tko da bo pestro v bajti user posted image
.

Hišna opravila...jaz nimam nič proti če moji poprime za sesalec, metlo ipd. Pri nama oba delava vse. Je bil prej sicer navajen da vse naredi mamica, ampak se je sam odvadil tako da počne čisto vse razen prah ne briše, ampak ajd. Predvsem pa rad kuha tako da me skoraj ne pusti zraven user posted image .

Evo tolko od mene. Bi čvekala z vami še naprej, ker tko rabim malo odklopa uffff, ampak delo (scrkanka) kliče.

Bodite lepo

P.s. Žabinčica če nas bereš, mislim nate. Srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.11.2015 18:01:02   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
P.s. Žabinčica če nas bereš, mislim nate. Srečno.

user posted image user posted image user posted image hvala Tara. Res to rabim zdaj, ker se počutim bolj tako user posted image ...ampak saj bo, treba bo optimistično in energično naprej; druge ni user posted image .

V bistvu trentno ne berem, se za mene trenutno res vse preveč tukaj dogaja (kar je sicer super za punce); ponavadi le pogledam če je kakšna objava od "starih čvek", tiste potem res preberem, smo tako dolgo skupaj tukaj visele in se fajn imele, da vas prav pogrešam user posted image .

Želim pa vse "novim" tudi veliko zabave na tej temi in seveda držim pesti za vse - za pluske čim prej.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.11.2015 19:29:59   
foxy_cat
Skrbimo, da tema živi user posted image sama sem vse strani obrnila okrog in povsod so takšne podobne teme že leta mrtve, tako, da sem bila prav srečna, ko sem našla te punce tukaj da še "dihajo" user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.11.2015 21:29:34   
madjanca

madjanca sam, če maš jutr RD, pol si strelka? a je pol tvoj škorpijon ?

sem strekla, škorpjonka je pa moja mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.11.2015 21:44:20   
Amour

No pri nas poznamo nekaj vodnarčkov ki niso ravno ok.... Imam pa kolegico ki je in je ok. No in sedaj če bo po sreči dobimo malega ki bo vodnar user posted image Važno je da so sončki zdravi. Pa veliko je odvisno kaj so v podznaku. Jaz imam sestro ki je devica ampak je v podznaku oven, ki tako vn seka da to res ni. user posted image

Vodnarji smo kul :)
Jaz imam v svoje ozjem krogu 10 vodnarjev (poleg sebe) - v ozji druzini in med zelo dobrimi prijatelji user posted image ... Se nam RDji tolk prekrivajo oz. jih imamo en za drugim, da jih sploh ne praznujemo vec user posted image

Morajo pa starsi cimprej sprejeti, da smo vodnarji zelo samozadostni in radi neodvisni. Predvsem pa moramo do vsakega zakljucka priti sami, ne maramo "vodenja" user posted image , smo pa totalno lojalni, zvesti in vedno na voljo.

< Sporočilo je popravil Amour -- 25.11.2015 21:48:58 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
26.11.2015 7:47:45   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

No pri nas poznamo nekaj vodnarčkov ki niso ravno ok.... Imam pa kolegico ki je in je ok. No in sedaj če bo po sreči dobimo malega ki bo vodnar user posted image Važno je da so sončki zdravi. Pa veliko je odvisno kaj so v podznaku. Jaz imam sestro ki je devica ampak je v podznaku oven, ki tako vn seka da to res ni. user posted image

Vodnarji smo kul :)
Jaz imam v svoje ozjem krogu 10 vodnarjev (poleg sebe) - v ozji druzini in med zelo dobrimi prijatelji user posted image ... Se nam RDji tolk prekrivajo oz. jih imamo en za drugim, da jih sploh ne praznujemo vec user posted image

Morajo pa starsi cimprej sprejeti, da smo vodnarji zelo samozadostni in radi neodvisni. Predvsem pa moramo do vsakega zakljucka priti sami, ne maramo "vodenja" user posted image , smo pa totalno lojalni, zvesti in vedno na voljo.

Jaz mam tamalo vodnarko in zaenkrat lahko rečem samo ... OBUP user posted image Kar se obnašanja tiče in trmarjenja user posted image Čeprav ne vem, a se jim že lahko oblikuje karakter, pomoje se to potem z leti izkaže še kakšni znajo bit ... Poznam pa eno vodnarko, ki je zelo samosvoja in ne odstopa od svoje teorije ( pa tud če ma narobe ) user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
26.11.2015 9:26:01   
foxy_cat
Jaz glede na to da sem tehtnica, nisem nič kaj dosti podobna tehtnicam :) že tako sem imela dosti tega v spominu, sedaj sem si šla pa prev prebrat user posted image user posted image

Drži, da se ljudje zlahka sprostijo v moji družbi - seveda, če se odločim jih sprejet user posted image mi pa na splošno ljudje ogromno zaupajo, sem nekakšen "dober poslušalec"....ne vem če sem ravno romantična user posted image user posted image rada mogoče "vidim" kaj romantičnega, se pa ponavadi ne počutim dobro če sem "jaz vmes" ...lena? Tudi to nisem daleč od tega, delala bi 24 ur na dan user posted image user posted image če bi bila sposobna.. Ok..sama res neznam bit - pač brez partnerja to pa POPOLNOMA drži user posted image user posted image ma ne bila sem 1* mogoče sama 3 tedne pa še to, ker sem se morala sestavit user posted image user posted image ...sovražim pastelne in žive barve...sem bol za črno.bele user posted image user posted image
"So družabne, a hkrati zelo izbirčne pri navezovanju stikov, saj so njihova merila izredno visoka." - no evo o tem sem zgoraj govorila user posted image user posted image

Sem pa zelo odločna, natančna, pa nisem ravno miroljubna user posted image user posted image user posted image user posted image Toliko o tem kaj drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1719
26.11.2015 9:28:35   
Janchek81
Foxy_cat kako si kej ti .. ja bil tist samo 'pljunek', je pri tem ostalo?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
26.11.2015 9:41:48   
foxy_cat

Mah ta moja user posted image je itq že od julija čudna..učer sta bla 2 plunka,dns pa še ene 2..mah bv vse skup. Včer sm mojmu povedala "veselo" novico..in je bil totalno iz sebe "to ni možno,pa kaku si jo dobila,ta mesec bi res moglo ratat..sej me hecaš da ni ane?" ah ja..user posted image se mi zdi da je bil še bolj razočaran kot jaz..no in pol je bil itq čist slabe volje,še en projekt mu je neki nagajal mah itaq pol sva se pa še "užgala" zvečer tak da to je to en super dan,tko da dans sm "še bolš" kot včeraj..

Neposredna povezava do sporočila: 1721
26.11.2015 9:50:02   
sarona
foxy_cat en velik user posted image razočaranja bolijo... Ti želim, da se pocrkljaš danes in da bo ta dan hitro šel mimo... Jutri pa nov dan,...prihajajo nove možnosti...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
26.11.2015 9:51:44   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

foxy_cat en velik user posted image razočaranja bolijo... Ti želim, da se pocrkljaš danes in da bo ta dan hitro šel mimo... Jutri pa nov dan,...prihajajo nove možnosti...

Hvala user posted image bo že bolje "ko se jeza/razočaranje poleže"

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
26.11.2015 10:22:42   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Mah ta moja user posted image je itq že od julija čudna..učer sta bla 2 plunka,dns pa še ene 2..mah bv vse skup. Včer sm mojmu povedala "veselo" novico..in je bil totalno iz sebe "to ni možno,pa kaku si jo dobila,ta mesec bi res moglo ratat..sej me hecaš da ni ane?" ah ja..user posted image se mi zdi da je bil še bolj razočaran kot jaz..no in pol je bil itq čist slabe volje,še en projekt mu je neki nagajal mah itaq pol sva se pa še "užgala" zvečer tak da to je to en super dan,tko da dans sm "še bolš" kot včeraj..

Sam ta ciklus so res vsi moški mislili, da nam je uspelo oz. JIM je uspelo ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
26.11.2015 10:43:00   
MauMow
Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal user posted image

Midva sva na koncu dejansko že skoraj obupala da bo kej. Res sva bila vsak mesec v času O aktivna pa itak nikoli ni in potem sva se s tem sprijaznila in čakala jesen da grema na preglede. No in itak rata pol ko najmanj misliš (no ko imam jaz že en dan krvavitev) user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 26.11.2015 10:45:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.