|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
24.11.2015 21:49:02   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

joj foxy_catkomaj čakam da javis user posted image heheheh, da se november dobro konča in da se december dobro začne :D

Hm kava, joooj, jaz ene 2 v službi, torej kavo z mlekom, pol pa še doma eno - brezkofeinsko..čez vikend pa kaj več še user posted image

Zdaj nimam več vpliva kar bo bouser posted image oz.če je že je,če ni pa nebo moč nič spremenit user posted image p.s. Sem mislila da tukaj vse tako zdravo živite pa nič ne kofetkate user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
25.11.2015 7:25:27   
mana12
Saj kava je tudi zdrava, če se ne pretirava user posted image .

Za kavico sem vedno za, sploh barcafe user posted image .

Ja nič foxy_cat začni zdaj ti, potem pa še namnoži user posted image user posted image okrog po forumu user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
25.11.2015 7:30:24   
jeannine
pozdravljene pupe :-)

Po skoraj dveh mesecih:-) imamo kakšen plusek?

Moja user posted image je bla nazadnje 23. oktobra, takrat sm tud mela pavzo od vseh zdravil. ta mesec bi morala začet s klomifenom-spet, pa sm v soboto dobila neko čudno krvavitev, res rjav izcedek dva dni čisto malo, potem pa do včeraj tak rahlo rdeč. nič kaj preveč, za dnevni vložek. Kličem ginekologinjo itak, ker morm vedet a lahko to štejem kot krvavitev al ne-zarad klomifena. Mi je rekla, da naj počakam na pravo krvavitev,da to ni to,... ahjej, vedno je nekaj

kako ste kaj drgač? kaj sprememb?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
25.11.2015 7:49:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat user posted image . Sem tudi jaz doma user posted image .

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo user posted image držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. user posted image

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

Mah, sej če tko pogledamo dons je že vse 'svinjarija', če smo realni user posted image
Jaz drgač pijem 2x na dan turško ( barcaffee ) brez cukra, brez dodatkov user posted image Tole si bom pa prvošla 2x tedensko, da se mal pocrklam ... mmmmm
Mi je že lubi včerj prnesu dve škatle ... mjamiiii ....

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.11.2015 7:51:43   
Janchek81
foxy_cat kva se sam 'napenjaš' za te kavice, povab enx če si upaš, pridem s svojim gavnarjem user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.11.2015 8:28:25   
foxy_cat

Saj kava je tudi zdrava, če se ne pretirava user posted image .

Za kavico sem vedno za, sploh barcafe user posted image .

Ja nič foxy_cat začni zdaj ti, potem pa še namnoži user posted image user posted image okrog po forumu user posted image user posted image

Evo jutranja že teče po grlu - tokrat imava tisto v vijola zavitku special edition user posted image user posted image hja..naj te usliši kdorkoli že user posted image če mi uspe jih z veseljem podalim vsem za miklavža in vse dobre može ki prihajajo user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.11.2015 8:33:53   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat kva se sam 'napenjaš' za te kavice, povab enx če si upaš, pridem s svojim gavnarjem user posted image

Kaj a misliš da se te bojim user posted image user posted image user posted image gavnar? Ja porkaš.. kuga pa naj bi to blo user posted image user posted image

jeannine se mi zdi da še vedno vse tukaj čakamo user posted image pomoje smo zaklete..a ni to čudno? user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro, danes sem se 20min kasneje spravila iz postelje user posted image user posted image ma nisem dobro spala, bolj nisem spala sploh user posted image user posted image moja situacija? Nespremenjena..enaka kot včeraj, no..razen da so me začele bradavičke srbet včeraj zvečer user posted image user posted image user posted image Danes je 29. dan ponavadi priteče takoj zjutraj ko grem na WC. Danes? Ne.. nič še ni bilo. Nič punce jaz sem se odločila, da bi moralo bit tokrat to to.. ja sj vem čez pol ure bom pa jokala ko bo user posted image prišla user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.11.2015 8:35:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Kaj a misliš da se te bojim user posted image user posted image user posted image gavnar? Ja porkaš.. kuga pa naj bi to blo user posted image user posted image

jeannine se mi zdi da še vedno vse tukaj čakamo user posted image pomoje smo zaklete..a ni to čudno? user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro, danes sem se 20min kasneje spravila iz postelje user posted image user posted image ma nisem dobro spala, bolj nisem spala sploh user posted image user posted image moja situacija? Nespremenjena..enaka kot včeraj, no..razen da so me začele bradavičke srbet včeraj zvečer user posted image user posted image user posted image Danes je 29. dan ponavadi priteče takoj zjutraj ko grem na WC. Danes? Ne.. nič še ni bilo. Nič punce jaz sem se odločila, da bi moralo bit tokrat to to.. ja sj vem čez pol ure bom pa jokala ko bo user posted image prišla user posted image

Deeej priznej, da se me 'en mau' bojiš user posted image user posted image

Uuuu dobr začetek dneva ... ma ne, to je to no .... povej rajš kdaj boš delala testk? A un 'proces' špikanja spodej, ko da bi jo mogla dobit je že šel čez?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.11.2015 8:42:55   
katjesss
foxy_cat jaz sem se tudi odločila, da je to to pri tebi, da nardiš rečmo temu "otvoritev" user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.11.2015 8:46:11   
sarona
vas spremljam, pa sem že zdaj neučakana za tiste ki te dni pričakujete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.11.2015 8:47:25   
Janchek81
LISIČJA MAČKA Jaz sem se tud odločila, da je to to pri tebi .... tko, da .... juheeeeej user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.11.2015 9:00:58   
zoja16
foxy_cat, držim pesti tudi jaz! user posted image če je ponavadi točna, je verjetno to to!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.11.2015 9:18:18   
foxy_cat

Deeej priznej, da se me 'en mau' bojiš user posted image user posted image

Uuuu dobr začetek dneva ... ma ne, to je to no .... povej rajš kdaj boš delala testk? A un 'proces' špikanja spodej, ko da bi jo mogla dobit je že šel čez?

Veš... bojim se da sva si mal preveč podobne: slabe razvade, kokos, bela čokolada, kavice... ma ni to vredu bolj da se te izogibam user posted image user posted image

Ma špiknlo me je edin včer ene parkrat tok da sm se mogla it kr mal uležt, ampak ne uni krči pa to, ampak tko čudn k da bi mi nekdo z nožem potegnil, pa pekli so me jajčniki že včeraj mal ...ne znam opisat, kot da bi te "opeklo sonce" ampak znotraj user posted image user posted image user posted image user posted image ma moje razlage so top nde?? Ma saj pravim pomoje so to spet ene čudne priprave na user posted image mja..so malo neobičajne priznam user posted image
AMPAKKK punce.. žensko telo je čudno tako da se raje ne veselim, ker lahko pride danes, jutri, lahko 1 teden zamudi user posted image user posted image

LISIČJA MAČKA hahahahaha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoja16 pri meni je bila vedno na 29 dan, zdaj po novem je pa zelo pestra prejšnji mesec 26-27.dan, pred-prejšnji 30..tako da saj pravim, zna še grdo presenetit.. Tako da sploh ne upam delat testa, ker če bi ga bi se takoj ulila user posted image user posted image P.s. še dobro da ga nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.11.2015 9:22:27   
Janchek81
foxy_cat sej te štekam .. sej jaz se tud nism upala preveč veselit ... ampak ok, upanje maš pa lahko, in s tem tudi ME!
Pač navijamo azte, da boš ta emsec prva k boš nalulala plusek ( med sodelujočimi ) ... pol pa čakamo še Anonimna user posted image
Sej za druge pa mislm, da se je pač izšlo z tečko user posted image
Tkole ... počakej še do petka, ko bo 31. dan ... pa nared test in mi jav .. zadeeeer se, da te bom slišala user posted image
Uf, midve pomoje, če bi šle na kavo ne bi blo konc debat user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.11.2015 9:27:44   
mana12
ja foxy_cat začni ti v novembru, me te pa bomo lovile v decembru user posted image

midva sva ta mesec pridna že od konca M, tako da res imam upanje za december

Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.11.2015 9:29:33   
foxy_cat

foxy_cat sej te štekam .. sej jaz se tud nism upala preveč veselit ... ampak ok, upanje maš pa lahko, in s tem tudi ME!
Pač navijamo azte, da boš ta emsec prva k boš nalulala plusek ( med sodelujočimi ) ... pol pa čakamo še Anonimna user posted image
Tkole ... počakej še do petka, ko bo 31. dan ... pa nared test in mi jav .. zadeeeer se, da te bom slišala user posted image
Uf, midve pomoje, če bi šle na kavo ne bi blo konc debat user posted image user posted image

No sej to me skrbi user posted image user posted image no ampak lej..če letos polulave user posted image potem pa morava it hehe...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.11.2015 9:35:24   
foxy_cat

ja foxy_cat začni ti v novembru, me te pa bomo lovile v decembru user posted image

midva sva ta mesec pridna že od konca M, tako da res imam upanje za december

P.s. Midva sva že kar za naprej pridna če slučajno ni ratalo, se probava držat na 2 dni.. user posted image user posted image user posted image ja zdaj je moj pogruntal kako se to CCA. računa in se je kar odloču za datum kdaj je pravi čas, da takrat pa res morva user posted image user posted image user posted image in to on men včeraj razlaga da tm 12.ga je zih pravi čas, ampak da morva nujno od miklavža naprej že user posted image user posted image moškiii.. sej ne veš al bi se smejal al jokal user posted image user posted image pa ga jaz gledam včeraj kot tele .. "ja in kaj če nama nebo treba?" user posted image user posted image pa itaq on še kar naprej tupi .. pa js tko "ja pa kako ti to že kr računaš če niti še user posted image ni blo, ka pa če je nebo" user posted image user posted image pa me tko gleda.. "ja potem pa še bolš..morva pa še več, ker morva proslavit" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.11.2015 9:42:05   
Janchek81

No sej to me skrbi user posted image user posted image no ampak lej..če letos polulave user posted image potem pa morava it hehe...user posted image user posted image

No dej prvo ti ta plus nalulej, jaz bom pa pol ... že enx user posted image Nočm sploh o tem mislt ... sm dons komej konc M in ... dons komej čakam, da lahko mal poskočva .. itak sva pa rekla, da ta mesec se drživa načela na 2 dni ... pa tud če nama bo kj pol še umes pasal, NE; na 2 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.11.2015 9:48:12   
foxy_cat
Ja nič mislim,da lahko pozabite na moj plusek.. Žal.. user posted image user posted image prejle je en plunk pritekel ven..ma nič mi ni več jasno,od sobote me že križ boli,ponavad 1dan pred M me nehajo skor čist bolet,zjutri me ne bolijo več zdj me pa še kar pa kao se že začenja..pfuj pfuj sm šla kr na "en slab luft" tok sm razočarana..

Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.11.2015 9:53:39   
mana12
user posted image user posted image user posted image joj foxy_cat, poskušaj se sprostiti, malo se razvajaj. Mogoče pa to ni to kar misliš, še vedno je upanje. Vem pa, da ni prijetno, sem bila tudi jaz tisti dan, ko je prišla čisto sesuta user posted image .
Drugače pa nam še vedno ostanejo novi boji, ti v decembru bodo še posebej veseli user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.11.2015 10:11:12   
foxy_cat

user posted image user posted image user posted image joj foxy_cat, poskušaj se sprostiti, malo se razvajaj. Mogoče pa to ni to kar misliš, še vedno je upanje. Vem pa, da ni prijetno, sem bila tudi jaz tisti dan, ko je prišla čisto sesuta user posted image .
Drugače pa nam še vedno ostanejo novi boji, ti v decembru bodo še posebej veseli user posted image

Ah..čisto sem brez motivacije zdajle.. Čudno je vse skupaj..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.11.2015 10:30:22   
Janchek81

Oh I FEEL U user posted image Jaz sem tudi vedno, ko sem videla že sled krvi, pa je bila samo rozasta sluz, pa sem vedla, da se bo pa ulila ... Ma, pa sm res mislila, da boš prva, ki bo javla plusek user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.11.2015 10:32:58   
katjesss

Oh I FEEL U user posted image Jaz sem tudi vedno, ko sem videla že sled krvi, pa je bila samo rozasta sluz, pa sem vedla, da se bo pa ulila ... Ma, pa sm res mislila, da boš prva, ki bo javla plusek user posted image

Mislim da smo vse nekako upale, hotele, zelele, se mi zdi da rabimo nekaj pozitivnega ze...

Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.11.2015 10:33:56   
Janchek81
sam res .. jaz sem bla v novembru kr prepričana, da smo pridelal plusek .. zanimivo mi, da niti nism bla tok razočarana ko sem videla, da nama ni uspelo ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.11.2015 10:36:10   
foxy_cat

Hja.. Bomo vidli kaj bo z to mojo user posted image sem pa kar "obležala" me tako boli,pa niso taki krči kot ponavadi. Sicer pa..tako sem želela da je rok septembra tako da še 2 cikla ne smem obupat user posted image
Ampak bradavice me pa še vedno pečejo in srbijo.. Sicer pa če sem se prav opazovala je danes 11dni po O tako da ni še čisto za obupat..

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.