|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
24.11.2015 12:09:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pa če bo pa jutr pršla user posted image user posted image

Aha....ok ... vseen upam, da je ne bo user posted image

UUUUUU jst sm šla pa zdj u akcijo ... od Franck intant kavo sm najkdla z okusom bele čokolade in kokosa ... in sm svojga poslala, da bo šu u Špar pogledat, če prodajajo user posted image Ja, da mu ne bo dolgčas ane user posted image
Majo baje tud Bananachinno .... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.11.2015 12:30:32   
Ashaya
ČVEEEKEE!! user posted image Komaj sem uspela vse prebrat, sem si mogla kr orng čas vzet user posted image
Ahh ja, o zaposlitvi jaz še ne upam preveč razmišljat...sem sicer v takem "fohu", ki je potreben, ampak z razpisi je malce slabše. Najprej zaključim študij, potem pa se bom začela s tem bolj resno ukvarjati. Ampak sem ugotovila, da kar se tiče otroka, je tako - nikoli ni najbolj idealen čas, vedno je nekaj (šola, iskanje službe, služba, v kateri ne moreš kar takoj na porodniško, čas pa se obrne naokoli in kaj kmalu ugotoviš, da je preteklo že ogromno let...), ampak pri nama je pač enostavno pretehtala želja po otroku in ugotovitev, da pa saj se imava rada že kar nekaj let, zakaj ne bi tega "nadgradila"user posted image Ima pa moj službo za ndč (ni bajna plača, je pa delo in zaslužek), pa tudi stanovanje sva si uredila tako, da je šlo nekako skozi, važno, da sva na svojem, čeprav se z vsemi razumeva (mojimi in njegovimi)user posted image Se pa že zdaj zavedam, da ko bova oba zaposlena, najbrž tudi skupnega časa ne bo več toliko, žal...on ima že sedaj 3-izmensko delo, jaz bom najbrž bolj dopoldanska...ampak bomo žeuser posted image Vedno se najde rešitev, tako ali drugače, v to je treba verjet in imeti cilje...Ker če bi nam v parih letih uspelo doseči vse, kar smo si zastavili v življenju, bi sčasoma to postalo čisti dolgčasuser posted image

Foxy_cat, navijam zate, da ne pride!!user posted image Ostale pa upajmo, da bo december res prazničen za nas, jaz sem se počasi nekako le uspela spet pobrati od te zadnje user posted image , zdaj pa spet pozitivno gledam na to, da bo pač treba iti v "nove boje"!user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
24.11.2015 12:30:56   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

UUUUUU jst sm šla pa zdj u akcijo ... od Franck intant kavo sm najkdla z okusom bele čokolade in kokosa ... in sm svojga poslala, da bo šu u Špar pogledat, če prodajajo user posted image Ja, da mu ne bo dolgčas ane user posted image

To sva midve s kolegico že lansko zimo pile user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1628
24.11.2015 12:35:00   
Janchek81

A že tok časa je na tržišču? user posted image Jaz sem drgač usekana na kave različnih okusov in mela sm uno od Barcafeja Freeze k je bla neki z kokosom, ampak mi nekak ni tok potegnila ... zdj me je moj klicu, da je dobil tole z belo čokolado in kokosom, uno z banano pa ne ...
Sm slučajno mal na FB zalutala in vidim, da zdj podarjajo pač testerje in vidla kakšne okuse imajo vse in valda,....takoj mojga klicat in .... jeeeeee .... mam zdj dve škatle tega s kokosom ... mmmmmm .... user posted image

No k smo pri okusih ... kakšen okus je pa najbolj vam ušeč ... men je npr vanilija, kokos, čokolada ITAK - ampak more bit obvezno prava, temna čokolada ( ne maram variant Milka čokolade ) ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
24.11.2015 13:13:17   
Anonimen

mojamiška tole, da moraš "podpisat" da neboš imel otrok, pa ne slišim prvič, poznam že nekaj takih, ki so to doživelu - tudi zato sem napisala, da sedaj ne iščem, ker nima smisla. Samo čas in denar bi brez smisla metala čez okno, ker če bi odg. po resnici, me nebi nikjer sprejeli user posted image

Punce pa zakaj se sploh sekirate zarad tega papirja? pač podpišeš a ne. Oni itak vejo, da kršijo zakon. Ko si noseča, te ne smejo odpustit. Z unim papirjem si pa itak lahk samo rit obrišejo.
Jaz sem bila v precejšnji dilemi pred prvo nosečnostjo. Odločila sva se za otroka, kazalo je, da bom dobila službo za celo leto in to v mojem poklicu. In službe sem si grozno želela. Še bolj pa sem si želela otroka.

In kaj zdaj? A je fer da zanosim takoj po nastopu službe (vozit bi se morala uro in pol v eno smer). A je fer, da grem takoj na porodniško?
Po drugi strani pa - a to je pa fer, da moram v nedogled odlašat s porodniško, ker sem vsako leto v drugi službi? in kdaj bo čas za otroka? Enkrat tik pred penzijo?

NO GO! Družina je na prvem mestu, pa če nikoli več ne dobim službe. Jaz sem s tem razčistila. Na razgovorih seveda tega ne povem. Ker koga pa briga moje zasebno življenje. Če pa vprašajo, pa povem tako, da je njim všeč.

Kar se tiče pa svetovalk na zavodu - moram pohvalit svojo. Ko sem se šla prijavit na zavod, se mi je kar obračalo, ko sem si predstavljala, da me bojo spet pošiljali na neke blesave delavnice. In je tipica na koncu rekla: "Sicer se mi zdi, da ne potrebujete, ampak da ne boste rekli, da vam kaj odrekam - a bi šli na zaposlitveno delavnico?user posted image user posted image Sem skoraj s stola padla od šoka. user posted image

Včeraj je bil en super dan - sem izvedela, da me bo šolnina prišla samo 1/3 tega, kar sem jaz mislila. Mi je kar cel planet padel iz srca. Res sem si oddahnila, ker si težko privoščiva ta izdatek.

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
24.11.2015 13:18:47   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mojamiška tole, da moraš "podpisat" da neboš imel otrok, pa ne slišim prvič, poznam že nekaj takih, ki so to doživelu - tudi zato sem napisala, da sedaj ne iščem, ker nima smisla. Samo čas in denar bi brez smisla metala čez okno, ker če bi odg. po resnici, me nebi nikjer sprejeli user posted image

Punce pa zakaj se sploh sekirate zarad tega papirja? pač podpišeš a ne. Oni itak vejo, da kršijo zakon. Ko si noseča, te ne smejo odpustit. Z unim papirjem si pa itak lahk samo rit obrišejo.
Jaz sem bila v precejšnji dilemi pred prvo nosečnostjo. Odločila sva se za otroka, kazalo je, da bom dobila službo za celo leto in to v mojem poklicu. In službe sem si grozno želela. Še bolj pa sem si želela otroka.

In kaj zdaj? A je fer da zanosim takoj po nastopu službe (vozit bi se morala uro in pol v eno smer). A je fer, da grem takoj na porodniško?
Po drugi strani pa - a to je pa fer, da moram v nedogled odlašat s porodniško, ker sem vsako leto v drugi službi? in kdaj bo čas za otroka? Enkrat tik pred penzijo?

NO GO! Družina je na prvem mestu, pa če nikoli več ne dobim službe. Jaz sem s tem razčistila. Na razgovorih seveda tega ne povem. Ker koga pa briga moje zasebno življenje. Če pa vprašajo, pa povem tako, da je njim všeč.

Kar se tiče pa svetovalk na zavodu - moram pohvalit svojo. Ko sem se šla prijavit na zavod, se mi je kar obračalo, ko sem si predstavljala, da me bojo spet pošiljali na neke blesave delavnice. In je tipica na koncu rekla: "Sicer se mi zdi, da ne potrebujete, ampak da ne boste rekli, da vam kaj odrekam - a bi šli na zaposlitveno delavnico?user posted image user posted image Sem skoraj s stola padla od šoka. user posted image

Včeraj je bil en super dan - sem izvedela, da me bo šolnina prišla samo 1/3 tega, kar sem jaz mislila. Mi je kar cel planet padel iz srca. Res sem si oddahnila, ker si težko privoščiva ta izdatek.

No, sej o tem pišem .. prednost ma familija, itak, to je 1x1. Igrat s takimi fer play pa tud mislm da ni smisla, če že oni ne igrajo fer play v štartu ane ...
Super za šolnino ... joj, jaz morm tud še 4 izpite ( dif. ) nardit pa mal končano 7. stopnjo user posted image pa sem lena ko ****s, pa še vsak izpit je treba plačvat, pa zdj žal ni za te stvari dinarčkoou user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.11.2015 13:45:19   
foxy_cat

A že tok časa je na tržišču? user posted image Jaz sem drgač usekana na kave različnih okusov in mela sm uno od Barcafeja Freeze k je bla neki z kokosom, ampak mi nekak ni tok potegnila ... zdj me je moj klicu, da je dobil tole z belo čokolado in kokosom, uno z banano pa ne ...
Sm slučajno mal na FB zalutala in vidim, da zdj podarjajo pač testerje in vidla kakšne okuse imajo vse in valda,....takoj mojga klicat in .... jeeeeee .... mam zdj dve škatle tega s kokosom ... mmmmmm .... user posted image

No k smo pri okusih ... kakšen okus je pa najbolj vam ušeč ... men je npr vanilija, kokos, čokolada ITAK - ampak more bit obvezno prava, temna čokolada ( ne maram variant Milka čokolade ) ...

Ja ja ta z tabelo pa kokosm je bil že lani,letos majo pa še te bananačinote pa nevem kaj še vse. V Tušu vem da imajo vse okuse, pa zdaj so bili 2* vsi znižani.

Jaz kar se tiče okusov sem tam tam kot ti user posted image čist preveč sva si podobne user posted image

Nč js sm skuhala in pojedla zle grem pa ene pol ure ležat,sem tako utrujena. Komi gledam,pa prejle me je neki štihnlu tm spodi tko da nevem kaj bo teta ta mesec javila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.11.2015 13:56:26   
Janchek81
foxy_cat lahko, da bo kdo drug kej pozaku in ne tetka user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.11.2015 15:03:45   
foxy_cat

Pštt.. ne tako naglas user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.11.2015 15:05:53   
Janchek81

Sj sm potih rekla, sj se ne derem user posted image

ZDEEEJ SE DEREEEEEM user posted image A SI ME SLIŠALAAAAAAA user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.11.2015 15:28:43   
mana12
Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat user posted image . Sem tudi jaz doma user posted image .

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo user posted image držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. user posted image

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.11.2015 15:39:23   
foxy_cat

Sj sm potih rekla, sj se ne derem user posted image

ZDEEEJ SE DEREEEEEM user posted image A SI ME SLIŠALAAAAAAA user posted image

Hahaha teb dns dogaja še namesto meneuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.11.2015 15:42:47   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Vidim, da ste se razpisale glede službe. Jaz bom pri tej temi raje tiho, nimam nič kaj dobrega za napisat user posted image . Sem tudi jaz doma user posted image .

Imam raje bolj pozitivne teme. Kot npr. to, da jo pri Foxy_cat ne bo user posted image držim pesti. Jaz imam ta mesec res čudno te izcedke, kar naprej. Sploh nevem kdaj naj bi bila O. Ponavadi sem po izcedku namreč lepo videla. user posted image

Aja pa glede teh kavnih napitkov. Vam priporočam, da preberete kaj vsebujejo (če še niste), ker ponavadi te že pripravljene mešanice vsebujejo največ "svinjarije". Točno tega izdelka, ki ste ga omenjale ne poznam, tako da mogoče je tudi ok. Se pa splača malo pregledat in se potem odločit za boljše.

Hvalaa user posted image p.s. Potem sva pa skupaj doma he-he.. Ma jaz drugače nisem za te umetne napitke,prisegam na navadni Barcaffe, kolegica je pa nora na te zadeve in tam 1* na 2mesca kakega spijem..ma po pravici mi je vedno slabo po tem cukru..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.11.2015 15:49:09   
mana12
Ja res je, skupaj doma user posted image , mogoče bova pa še skupaj doma v pričakovanju user posted image

Saj problem je, če se s tem pretirava ja. Nekateri to pijejo dnevno in to večkrat. Meni je tudi navadni barcafe najboljši user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.11.2015 16:27:19   
foxy_cat

Ja res je, skupaj doma user posted image , mogoče bova pa še skupaj doma v pričakovanju user posted image

Saj problem je, če se s tem pretirava ja. Nekateri to pijejo dnevno in to večkrat. Meni je tudi navadni barcafe najboljši user posted image .

Iz kje pa si če ni skrivnost? :) Aja punce.. koliko pa kaj spijete kavic?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.11.2015 16:35:13   
erika2
Živjo punce!
No pa sem spet tukaj in še vedno nism nosečkauser posted image
Me pa nekaj zanima. Menstro sem imela konec 15.11, s tem da sem jo imela samo štiri dni in od tega dva dni normalno. Po menstri je minilo dva dni in začela sem čutiti napetost v dojkah in na dotik so ratale boleče, kar še vedno traja. Kaj mislite o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.11.2015 19:03:02   
Amour

Janchek81
ta mesec niti testa nimam kupljenega user posted image user posted image

Foxy_cat, v takih primerih, ko te najbolj preseneti, običajno rata :)
Povem iz prve roke. Jaz sem mojemu rekla, da ga bo kap, če bo test + oz. da bo v bistvu mene najbolj kap, ker res mislim, da ni šans, pa evo ... odštevam do prvega pregleda user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.11.2015 19:21:33   
mana12

Iz MB, pa ti? Jaz ponavadi spijem eno zjutraj, potem pa si jo doma več ne kuham, tako da spijem še eno samo takrat, ko grem ven na kavo s kakšno prijateljico.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.11.2015 19:23:58   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Živjo punce!
Me pa nekaj zanima. Menstro sem imela konec 15.11, s tem da sem jo imela samo štiri dni in od tega dva dni normalno. Po menstri je minilo dva dni in začela sem čutiti napetost v dojkah in na dotik so ratale boleče, kar še vedno traja. Kaj mislite o tem?

Težko kaj rečem, mene dojke res nikoli ne bolijo, niti kot znak M, kar je pa pogosto.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.11.2015 19:53:22   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Živjo punce!

Če se ti zdi da M ni bila to-to naredi test. Jaz sem jo imela 2 meseca nazaj 24ur pa še to nič od nič, pa mi je G isto rekla "naredite še kakšen test".

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.11.2015 20:19:37   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek81
ta mesec niti testa nimam kupljenega user posted image user posted image

Foxy_cat, v takih primerih, ko te najbolj preseneti, običajno rata :)
Povem iz prve roke. Jaz sem mojemu rekla, da ga bo kap, če bo test + oz. da bo v bistvu mene najbolj kap, ker res mislim, da ni šans, pa evo ... odštevam do prvega pregleda user posted image

ooo to je pa lepo brat user posted image ja bomo videli kaj bo jutri,...Sem čisto neučakana že od julija vsak mesec, saj ko bo pa res do user posted image prišlo me bo pa pomoje samo KAP user posted image Moj me tko že 1 teden čudno gleda, najprej komentira moje prsi, ni še niti nikoli niti opazil razlike v ciklu (pač da so vmes napete ponavadi), zdaj pa je cel vikend imel "pripombe" kaj se dogaja, da mi bodo čez majco pogledale user posted image user posted image pa neko angleško besedo je ves čas govoril, pa ni znal v slovenščino "prevest" user posted image miley36.gif] Aja drugače pa on že za naslednji mesec računa kdaj bodo tisti dnevi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.11.2015 20:26:59   
foxy_cat

Iz MB, pa ti? Jaz ponavadi spijem eno zjutraj, potem pa si jo doma več ne kuham, tako da spijem še eno samo takrat, ko grem ven na kavo s kakšno prijateljico.

Ljubljanica user posted image user posted image sem pa večkrat v štajerskih koncih user posted image

Jaz pa spijem 2 kavice, eno zjutraj eno po kosilu user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.11.2015 20:58:47   
mana12
Lepo, da nas prideš obiskat user posted image jaz pa, če priznam, nisem ravno velikokrat v lj user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.11.2015 21:26:25   
foxy_cat

Lepo, da nas prideš obiskat user posted image jaz pa, če priznam, nisem ravno velikokrat v lj user posted image

Potem pa moraš prit na kavico user posted image hehe.. imam Barcaffe hehe... VEDNO user posted image user posted image

Nič še malo pred Tvjčka, dovolj dela bilo za danes, potem pa spat počutim se kot napihnjen balon user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.11.2015 21:30:47   
katjesss
joj foxy_catkomaj čakam da javis user posted image heheheh, da se november dobro konča in da se december dobro začne :D

Hm kava, joooj, jaz ene 2 v službi, torej kavo z mlekom, pol pa še doma eno - brezkofeinsko..čez vikend pa kaj več še user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.