Ashaya
|
ČVEEEKEE!! Komaj sem uspela vse prebrat, sem si mogla kr orng čas vzet Ahh ja, o zaposlitvi jaz še ne upam preveč razmišljat...sem sicer v takem "fohu", ki je potreben, ampak z razpisi je malce slabše. Najprej zaključim študij, potem pa se bom začela s tem bolj resno ukvarjati. Ampak sem ugotovila, da kar se tiče otroka, je tako - nikoli ni najbolj idealen čas, vedno je nekaj (šola, iskanje službe, služba, v kateri ne moreš kar takoj na porodniško, čas pa se obrne naokoli in kaj kmalu ugotoviš, da je preteklo že ogromno let...), ampak pri nama je pač enostavno pretehtala želja po otroku in ugotovitev, da pa saj se imava rada že kar nekaj let, zakaj ne bi tega "nadgradila" Ima pa moj službo za ndč (ni bajna plača, je pa delo in zaslužek), pa tudi stanovanje sva si uredila tako, da je šlo nekako skozi, važno, da sva na svojem, čeprav se z vsemi razumeva (mojimi in njegovimi) Se pa že zdaj zavedam, da ko bova oba zaposlena, najbrž tudi skupnega časa ne bo več toliko, žal...on ima že sedaj 3-izmensko delo, jaz bom najbrž bolj dopoldanska...ampak bomo že Vedno se najde rešitev, tako ali drugače, v to je treba verjet in imeti cilje...Ker če bi nam v parih letih uspelo doseči vse, kar smo si zastavili v življenju, bi sčasoma to postalo čisti dolgčas Foxy_cat, navijam zate, da ne pride!! Ostale pa upajmo, da bo december res prazničen za nas, jaz sem se počasi nekako le uspela spet pobrati od te zadnje , zdaj pa spet pozitivno gledam na to, da bo pač treba iti v "nove boje"!
|