|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
23.11.2015 13:52:17   
Janchek81
peregrina jaz sem striktno pisala za ljudi, ki pridejo na razgovor z 0 leti delavnih izkušenj ... tisti, ki pač izgubijo službi in imajo 10 let ( al pa 5, al pa 3 ) delavnih izkušenj jih valda ne morjo obravnavat kot začetnike, ker vseen imajo že ene izkušnje in pridobljeno prakso iz njihovga foha ane ... to je popolnoma drugo ...
Če ni službe, ni napredovanja, to je 1x1 ... hotla sm samo povedati oz, napisati, da nekateri z nič izkušnjami želijo dobiti plačo tako kot tisti, ki delajo že vrsto let na tistem podorčju in žal to tko ne gre user posted image Eno je tud teorija in drugo je praksa ... to sm pa izkusila na lastni koži .. učenje računovodstva na poslovni bazi in npr delanje v računovodstvu na finančni bazi je nekej povsem drugega ( npr konti niso isti, ne gre za nabavo in odprodajo ampak npr za trženje storitev, ... itd ), tko, da vsak se mora itak na začetku izkazati, potem napredovati, je pa drugač, če nimaš možnosti da se izkažeš ( npr, da te prej v rit sunijo ) user posted image Tudi pri nam se bomo kmal integrirali in to valda potegne zase, da lahko ostane večina brez služb ane, .... vem pa da je danes zelo težko dobit eno super službo v kateri bi užival in v kateri bi se počutil stabilno in varno user posted image

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
23.11.2015 14:27:30   
foxy_cat
Janchek81
jaz imam 10 let delovnih izkušenj na VSEH področjih (tudi računovdstvo, kjer sem 1 leto obračala milijone, in se ukvarjala s takšnimi in drugačnimi konti) - pa nimam šole za to, še huje VEDELA NISEM KAJ JE KONTO, temeljnica ipd., ampak ker je šlo za delo preko študenta, je to žal NIČNO (ti lahko vse napišeš v življenjepis-izkušnje, ampak štejejo samo tiste, za katere imaš papir, da si bil ZAPOSLEN tam). Žal živimo v različnih časih, nekdo ki ni rabil nikoli kupovat statusa leto za letom, tega žal ne more razumet. Delala sem delo namesto tiste ki ima čez 2.000€ plače (neto ne bruto!), dobila sem pa tistih bogih 700..tako da. Takšni, ki tega niso dajal čez.. BV da komentirajo kakrkoli. Danes prideš na normalno delovno mesto samo preko vez. ŽAL..in ja lahko potrdim to. Sem živela v pravljici s sanjsko službo, sama šefica je rekla "če bom drugo leto še tukaj boš tudi ti, ne sekiraj se"...dokler.. se šefica čez noč ni odločila, da menja firmo. PUF... pa se zbudiš na trdih tleh. Pogodba je šla..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
23.11.2015 14:48:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
jaz imam 10 let delovnih izkušenj na VSEH področjih (tudi računovdstvo, kjer sem 1 leto obračala milijone, in se ukvarjala s takšnimi in drugačnimi konti) - pa nimam šole za to, še huje VEDELA NISEM KAJ JE KONTO, temeljnica ipd., ampak ker je šlo za delo preko študenta, je to žal NIČNO (ti lahko vse napišeš v življenjepis-izkušnje, ampak štejejo samo tiste, za katere imaš papir, da si bil ZAPOSLEN tam). Žal živimo v različnih časih, nekdo ki ni rabil nikoli kupovat statusa leto za letom, tega žal ne more razumet. Delala sem delo namesto tiste ki ima čez 2.000€ plače (neto ne bruto!), dobila sem pa tistih bogih 700..tako da. Takšni, ki tega niso dajal čez.. BV da komentirajo kakrkoli. Danes prideš na normalno delovno mesto samo preko vez. ŽAL..in ja lahko potrdim to. Sem živela v pravljici s sanjsko službo, sama šefica je rekla "če bom drugo leto še tukaj boš tudi ti, ne sekiraj se"...dokler.. se šefica čez noč ni odločila, da menja firmo. PUF... pa se zbudiš na trdih tleh. Pogodba je šla..

Ja, pa valda, da kej velja, če napišeš, da imaš tok in tok let delavnih izkušenj .. sej pol na razgovoru poveš, da si delala prek študenta .. nima veze na kaj si delal, važn kako si delal ... sej te tm že vidjo a poznaš osnove, al bašeš al pa ne ... jaz tud delam v računovodstvu user posted image nobenga pojma nisem mela k sm sem prišla delat prek študenta, tud konti bančništva in k smo se jih mi učil so bli čist drugi user posted image potem pa pač dobiš izkušnje in delaš kolikor le lahko ... s tem, da mene so na začetku fajn porabl, ker sm bla vedno tista, ki nima družine, nima nikamor za hitet in sem tud velix podaljsvala, ampak ok, sj sm bla za to plačana user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
23.11.2015 15:34:29   
foxy_cat
Janchek81
če nimaš na papirju toliko let kolikor želijo, te niti na razgovor ne pokličejo. Bolano.. Ampak ja..

Neposredna povezava do sporočila: 1579
23.11.2015 15:49:36   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja, pa valda, da kej velja, če napišeš, da imaš tok in tok let delavnih izkušenj .. sej pol na razgovoru poveš, da si delala prek študenta .. nima veze na kaj si delal, važn kako si delal ... sej te tm že vidjo a poznaš osnove, al bašeš al pa ne ... jaz tud delam v računovodstvu user posted image nobenga pojma nisem mela k sm sem prišla delat prek študenta, tud konti bančništva in k smo se jih mi učil so bli čist drugi user posted image potem pa pač dobiš izkušnje in delaš kolikor le lahko ... s tem, da mene so na začetku fajn porabl, ker sm bla vedno tista, ki nima družine, nima nikamor za hitet in sem tud velix podaljsvala, ampak ok, sj sm bla za to plačana user posted image

No vsaj nekdouser posted image  Ko sem se zaposlila mi je bilo rečeno, da ko bo znanje bo tudi denar. No znanje je denarja pa ni. da o tem kolko nadur sem naredila niti ne govorim, sem si mislila ajd moram se naučit, ja ja malo morgen. No vsaj jaz imam tako izkušnjo, nažalost. upam, da je takih čimmanj. Sem pa tudi jaz naletela na vprašanje, če mislim imet otroka,takrat sem bila stara 20 let, itak sem rekla, da ne ane, odgovor je bil če sem pripravljena podpisat, haloooo. Ampak sem rekla pač da ja, ker sem rabila službo. Itak mi je blo jasno, da bi v primeru zanositve letela ane. No pol so vzel eno drugo, ki je bila starejša in imela velike otroke, ni porodnišk,bolnišk.... Jah beda na celi črti. zdej bi takoj menjala, ampak kam naj grem, še v plačnu imamo porodniško...nemorm si pa privoščit, da ostanem brez in danes dajaejo večinoma samo pogodbe za določen čas, jaz imam za nedoločem, čeprou itak delavec danes ni nič zaščiten, če te hočjo te fliknejo pa se slikaj, nažalost.

< Sporočilo je popravil mojamiška -- 23.11.2015 15:50:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1580
23.11.2015 16:14:17   
foxy_cat
mojamiška tole, da moraš "podpisat" da neboš imel otrok, pa ne slišim prvič, poznam že nekaj takih, ki so to doživelu - tudi zato sem napisala, da sedaj ne iščem, ker nima smisla. Samo čas in denar bi brez smisla metala čez okno, ker če bi odg. po resnici, me nebi nikjer sprejeli user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.11.2015 7:34:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

No vsaj nekdouser posted image  Ko sem se zaposlila mi je bilo rečeno, da ko bo znanje bo tudi denar. No znanje je denarja pa ni. da o tem kolko nadur sem naredila niti ne govorim, sem si mislila ajd moram se naučit, ja ja malo morgen. No vsaj jaz imam tako izkušnjo, nažalost. upam, da je takih čimmanj. Sem pa tudi jaz naletela na vprašanje, če mislim imet otroka,takrat sem bila stara 20 let, itak sem rekla, da ne ane, odgovor je bil če sem pripravljena podpisat, haloooo. Ampak sem rekla pač da ja, ker sem rabila službo. Itak mi je blo jasno, da bi v primeru zanositve letela ane. No pol so vzel eno drugo, ki je bila starejša in imela velike otroke, ni porodnišk,bolnišk.... Jah beda na celi črti. zdej bi takoj menjala, ampak kam naj grem, še v plačnu imamo porodniško...nemorm si pa privoščit, da ostanem brez in danes dajaejo večinoma samo pogodbe za določen čas, jaz imam za nedoločem, čeprou itak delavec danes ni nič zaščiten, če te hočjo te fliknejo pa se slikaj, nažalost.

Punce, a se zavedate, da če ti dajo kj tazga za podpisat uzameš ta papir sabo, ga skeniraš in greš z njim v tožbo, ker nej se zavedajo, da tega ne smejo počenjati!!!! Po eni strani smo sami krivi, ker se tko zelo bojimo za službe oz. si jo želimo imeti, saj nam je to vir prihodka za preživetje, samo, tudi me imamo svoje pravice in ne smemo bit izobčene .... ooooo, kr kurjo polt dobim k to berem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.11.2015 7:43:50   
foxy_cat
Janchek81 dan danes službe ne rastejo na drevesu in ljudje so pripravljeni marsikaj pogolntnit in podpisat. ŽAL!

Neposredna povezava do sporočila: 1583
24.11.2015 7:47:03   
Janchek81

Janchek81 dan danes službe ne rastejo na drevesu in ljudje so pripravljeni marsikaj pogolntnit in podpisat. ŽAL!

NO, jaz vem, da ne bi podpisala.... če pa tko pogledam pa .... lahko podpišeš, če zanosiš pa .... to lahko mirne volje neseš kot dokaz kaj se ga grejo ... oni s tem kršijo pravice delavca...
In ja, se zavedam, da danes službo dobit je .... skor tko k da bi hotu na mini srečki zadet 100€ ....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
24.11.2015 8:15:29   
foxy_cat

NO, jaz vem, da ne bi podpisala.... če pa tko pogledam pa .... lahko podpišeš, če zanosiš pa .... to lahko mirne volje neseš kot dokaz kaj se ga grejo ... oni s tem kršijo pravice delavca...
In ja, se zavedam, da danes službo dobit je .... skor tko k da bi hotu na mini srečki zadet 100€ ....

Srečka že če je zadetna je luksuz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
24.11.2015 8:16:35   
Janchek81

Srečka že če je zadetna je luksuz user posted image user posted image user posted image

No .... jaz sem zadnjič zadela celih 1€ user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
24.11.2015 8:43:26   
mojamiška

Punce, a se zavedate, da če ti dajo kj tazga za podpisat uzameš ta papir sabo, ga skeniraš in greš z njim v tožbo, ker nej se zavedajo, da tega ne smejo počenjati!!!! Po eni strani smo sami krivi, ker se tko zelo bojimo za službe oz. si jo želimo imeti, saj nam je to vir prihodka za preživetje, samo, tudi me imamo svoje pravice in ne smemo bit izobčene .... ooooo, kr kurjo polt dobim k to berem user posted image

Draga moja mislim,d a se to vsak zaveda. Ampak a si zihr, da nebi podpisala? Pustmo zdej, da službo imaš ampak če si kdaj bila brez in hodila iz razgovora na razgovor pol veš kako je. Ko dobivaš vprašanja od tega, če misliš met otroke in kdaj, do tega, če imaš partnerja in kaj v prostem času delata, če se družita s prijatelji in kaj skupaj delateuser posted image  Jaz sem bila takrat še sama, doma, je bilo le drugače. Kaj pa zdej, doma me čaka otrok, cel kup položnic,treba je tamalo oblečt, obut....Jaz delam že od srednje šole in se mi zmeša, da ostanem doma. Žal je tako in dokler to naša država podpira bo tako. Lahko skeniraš papir in greš v tožbo ampak s tem plače še vedno ni vsak mesec, od nečesa je treba živet. že tko imamo ženske večji problem dobit službe kot moški, valda pol zagrabiš karkoli, če pač hočeš delat. Je pa res, da država preveč dobr poskrbi za take, ki ne želijo, ker je premala plača, ker so šefi tečni, ker se jim enostavno bolj splača bit doma....poznam jih kar nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1587
24.11.2015 9:00:54   
Janchek81
Ja, jaz vem, da ne bi podpisala ... sem prepričana v to .. al pa bi, pa če bi zanosila bi pač šla do konca .. vedno sem šla in tud tokrat bi šla ... tud sama imam kredit za bajto, otroka...itd, samo vseeno pa nekje morjo bit meje in zato smo tok ponižne in podpišemo svega i svašta samo, da mamo mi šiht, oni pa dosežejo svoje ... in zato si upajo to delat, čeprav VSI vejo,d a je to proti zakonom ... Vseen sem tip človeka k ne bojo mene omejeval na tak način ... po en stran država želi, da se poveča prebivalstvo ( mlado ), po drug stran nam bi pa to delal pri službah ... itak smo ena 'bedna' država .. že samo, če pogledamo CSD in te ustanove ( tud sodišča ) katere nas obravnavajo, da smo bogataši .. men je sodnica v oči pogledala in gledala moj izpis stroškov in mi rekla, da mi 500€ čistega ostane ... WTF? Kaj pa kredit ženska??? In mi prbije, da kredit za stanovanje se ne smatra kot strošek otroka .. kako ne? Kje bova pa živeli? In po vsem tem mi je zabrusla, če ne bom tih bom mogla zapustit sodno sobo ... in kaj sm lahko nardila???? Iz takih k smo me se oni delajo norca in se počutijo več vredne, ker smo nemočne user posted image Zakaj bi potem oviral tudi pri zaposlitvi??? In zato naj jaz ostanem z enim otrokom, ga puščam v vrtcu več kot 9 ur ... itd, ne vem, sm bla v letošnjem letu na 3 razgovorih in od tega sem bila ornk razočarana na dveh k so mislili, da imajo oni moč in lahko vladajo ,... takim se žal ne morm pustit! user posted image
Mene so tud sprašval, če sm sama ( nimam partnerja oz. ni očeta otroka ) kdo bo hodil po otroka v vrtec? Ali bo lahko otrok ostal v vrtcu do 17h pa take ... in kaj boš nardila, če boš vidla, da tega enostavno ne zmoreš, da boš TI tista, ki bo šla po otroka, pa te bojo oni grdo gledal oz. te zarad tega v rit brcnil??? Mislm,d a ne bi nobena službe dala pred otroka v tem primeru ...

Neposredna povezava do sporočila: 1588
24.11.2015 9:07:05   
foxy_cat

No .... jaz sem zadnjič zadela celih 1€ user posted image user posted image

Jaz si tudi kdaj pa kdaj kakšno "privoščim" za lepši dan..no...Tisto vročo user posted image user posted image

No zdaj pa dost krega punce...Pač nič ne moremo spremenit, delodajalci bodo vse naredili, da nebodo imeli stroškov. ŽAL.. In dokler bo tako v naši državi bo žal več takih, ki bodo raje doma, ker ja.. Se jim najrvjetneje bolj izplača. Jaz nimam nič od države niti ne želim. Nisem na zavodu, zavarovanje ipd. si sama plačujem, ne prejemam nič, pa to še ne pomeni da bom šla delat za trak za 530€.

Neposredna povezava do sporočila: 1589
24.11.2015 9:08:15   
Janchek81
foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image
A tud socialne ne prejemaš????

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
24.11.2015 9:11:40   
MauMow
Joj kako ste se razpisale.

Jaz lahko povem samo tole - dokler sem imela status študenta sem imela tudi super ''''šiht''''. Potem pa nič več (pa sem vmes tudi 2 leti iskala stalno zaposilitev). No k sreči je potem prišla prilika da grema z dragim v tujino... Drugače pa sva imela plan, če bi ostala v Sloveniji, če ne dobim šihta v roku leta - leta in pol boma imela otroka, da bo potem lažje (če bi bilo....). Na žalost je za mlade, sploh nas diplomirane težko dobili službo, no če si moški mogoče še kaj najdeš, ženska skoraj sigurno ne.... Ah ja ta Slovenija user posted image .....

< Sporočilo je popravil MauMow -- 24.11.2015 9:13:06 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
24.11.2015 9:14:07   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Joj kako ste se razpisale.

Jaz lahko povem samo tole - dokler sem imela status študenta sem imela tudi super ''''''''šiht''''''''. Potem pa nič več (pa sem vmes tudi 2 leti iskala stalno zaposilitev). No k sreči je potem prišla prilika da grema z dragim v tujino... Drugače pa sva imela plan, če bi ostala v Sloveniji, če ne dobim šihta v roku leta - leta in pol boma imela otroka, da bo potem lažje (če bi bilo....). Na žalost je za mlade, sploh nas diplomirane težko dobili službo, no če si moški mogoče še kaj najdeš, ženska skoraj sigurno ne.... Ah ja ta Slovenija user posted image .....

Aja pa da je mera polna, kaj mi je rekla gospa na zavodu... Naj mi sorodniki najdejo kje šiht, ker tule ne bo šlo skozi... user posted image No tolk o tem sistemu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
24.11.2015 9:16:29   
Janchek81
Sistem vsi vemo, da je u riti .. sej zato pa smo tud sami u riti user posted image mislm, kot Slovenija ane...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
24.11.2015 9:18:23   
MauMow

Sistem vsi vemo, da je u riti .. sej zato pa smo tud sami u riti user posted image mislm, kot Slovenija ane...

Ja groza je - nažalost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
24.11.2015 9:19:54   
Janchek81
Zato je pa za mlade res dobr, da grejo v tujino ... čim dlje, tem boljš .... in tiste, ki poznam, da so šli iz SLO ... lahko rečem, da uživajo ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
24.11.2015 9:20:22   
mojamiška
Ni to kreganje, ne narobe razumet...
Janchek..ja sej to je to, država podpira to svinarijo. In ne nebom postavla otroka pred službo, pri nama sem jaz tista, ki gre na bolniško. Pa ne da moj noče ampak ima tok večjo plačo, da se nama tko bolj splača. In je riziko pri meni, ampak tamala je na prvem mestu. Pa je bila pri nas v službi full kriza od 120 zaposlenih jih je šlo pol stran v tem času ko je udarla recesija, tko, da....In ja tudi jaz bi šla do konca tko k si napisala, sam tist moment bi pa podpisala, kaj pa naj. In tud za trak bi šla delat, ker kot prvo ne želim bit odvisna od nikogar, pa mava skupne finance a kot drugo tko k si napisala nekje je treba živet. Ja naša ljuba državica, jaz otroških ne dobivam, ker so mi na premoženje izračunali dobičekuser posted image  a kredita ni nikjer upoštevanega. beda beda ampak posamezniki nemoremo nič, žal...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
24.11.2015 9:24:16   
foxy_cat

foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image
A tud socialne ne prejemaš????

Ne nič nočem od države. Naj majo tisti k jim je težko delat.. Jaz bom že preživela. Delam po svoje. Sem mislila odpret s.p.sam to se mi pa ne izplača,ker potem mi pa res nebi nič ostalo. Pa že samo da ga odpreš rabiš dosti kapitala na začetku tega pa žal nimam..

Neposredna povezava do sporočila: 1597
24.11.2015 9:24:17   
Janchek81

Ni to kreganje, ne narobe razumet...
Janchek..ja sej to je to, država podpira to svinarijo. In ne nebom postavla otroka pred službo, pri nama sem jaz tista, ki gre na bolniško. Pa ne da moj noče ampak ima tok večjo plačo, da se nama tko bolj splača. In je riziko pri meni, ampak tamala je na prvem mestu. Pa je bila pri nas v službi full kriza od 120 zaposlenih jih je šlo pol stran v tem času ko je udarla recesija, tko, da....In ja tudi jaz bi šla do konca tko k si napisala, sam tist moment bi pa podpisala, kaj pa naj. In tud za trak bi šla delat, ker kot prvo ne želim bit odvisna od nikogar, pa mava skupne finance a kot drugo tko k si napisala nekje je treba živet. Ja naša ljuba državica, jaz otroških ne dobivam, ker so mi na premoženje izračunali dobičekuser posted image  a kredita ni nikjer upoštevanega. beda beda ampak posamezniki nemoremo nič, žal...

Ja, kredita ni nikjer upoštevanga .. če bi vsaj za kredit znižali mesečno plačo, pa tud tega ne nardijo barabe user posted image
No, jaz tega nism niti smatrala kot kreganje ... ampak diskusija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1598
24.11.2015 9:24:40   
mojamiška
no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
24.11.2015 9:26:06   
Janchek81

no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Ah kje je poletje .. sej se še zima ni dobr začela user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.