|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
24.11.2015 9:26:56   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image
A tud socialne ne prejemaš????

Ne nič nočem od države. Naj majo tisti k jim je težko delat.. Jaz bom že preživela. Delam po svoje. Sem mislila odpret s.p.sam to se mi pa ne izplača,ker potem mi pa res nebi nič ostalo. Pa že samo da ga odpreš rabiš dosti kapitala na začetku tega pa žal nimam..

Delaš na črno, kakšna državljanka pa si, da ne plačuješ davkovuser posted image user posted image user posted image  ej joke, da neboš resno mislila, smo vsi na tem poleg rednih zaposlitev....
Ja tko podpirajo samozaposlovanjeuser posted image  nevem kje jim je logika ampak okuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
24.11.2015 9:27:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

foxy_cat sej to ni kreg .. to je diskusija .. sej je normalno, da ne mormo met vsi istga mišljenja user posted image

Ne nič nočem od države. Naj majo tisti k jim je težko delat.. Jaz bom že preživela. Delam po svoje. Sem mislila odpret s.p.sam to se mi pa ne izplača,ker potem mi pa res nebi nič ostalo. Pa že samo da ga odpreš rabiš dosti kapitala na začetku tega pa žal nimam..

Delaš na črno, kakšna državljanka pa si, da ne plačuješ davkovuser posted image user posted image user posted image  ej joke, da neboš resno mislila, smo vsi na tem poleg rednih zaposlitev....
Ja tko podpirajo samozaposlovanjeuser posted image  nevem kje jim je logika ampak okuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam res .... črnjanka user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.11.2015 9:28:42   
mojamiška

no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Ah kje je poletje .. sej se še zima ni dobr začela user posted image user posted image

ampak jst rabm dopust, mam tok polno glavo, da ni več placauser posted image  pa se mal tolažm, da bo kmal....user posted image  nekak morm dobit motivacijouser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.11.2015 9:31:35   
foxy_cat

Nevem kje je logika,da naj mam jaz jurja-dva da sploh odprem s.p.. Nimamo vsi bogatih staršev. Bolano je tole.. Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.11.2015 9:33:46   
foxy_cat

no pejmo na mal lepšo temo, ker se je škoda jezit, škodi lepotiuser posted image
A katera že razmišlja o poletnem dopustuuser posted image  jaz FULLLLLLL, sem zgodna ane, mal sanjam user posted image

Ah kje je poletje .. sej se še zima ni dobr začela user posted image user posted image

ampak jst rabm dopust, mam tok polno glavo, da ni več placauser posted image  pa se mal tolažm, da bo kmal....user posted image  nekak morm dobit motivacijouser posted image

Oja dopust..midva ga letos nisva imelauser posted image žal časovno ni zneslo smrk..

Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.11.2015 9:36:23   
foxy_cat
Nič punce jaz pa čakam user posted image danes je 28.dan..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.11.2015 9:36:57   
mojamiška

Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

user posted image  dobr napisano

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.11.2015 9:37:49   
mojamiška

ne sme pritečtuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.11.2015 9:38:41   
Janchek81

Maybe je pa ne bo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.11.2015 9:39:21   
foxy_cat

Ne delam nič na črno samo prodam vse kar ne rabim pa kar mi kdo da da ne rabi :-D

Vsi imajo toliko stvari,ki ne vejo kaj bi znjimi :-D jaz znam vse unovčit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.11.2015 9:40:16   
Janchek81

Vsi imajo toliko stvari,ki ne vejo kaj bi znjimi :-D jaz znam vse unovčit.user posted image

VSAJ ena .... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
24.11.2015 9:41:58   
foxy_cat

Ja bi blo fajn user posted image user posted image prsa me še kr tako bolijo da je joj.. Pa križ me že od sobote boli..user posted image bomo vidli,kaj bo jutri.. Prejšnji mesec je bila že na 26.-27.dan.. 26.ga je neki že kazalo,27.ga je pa pritekla..

Neposredna povezava do sporočila: 1612
24.11.2015 9:55:40   
madjanca

midva še za novo leto ne veva kaj bova... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1613
24.11.2015 10:25:14   
Janchek81

Ja bi blo fajn user posted image user posted image prsa me še kr tako bolijo da je joj.. Pa križ me že od sobote boli..user posted image bomo vidli,kaj bo jutri.. Prejšnji mesec je bila že na 26.-27.dan.. 26.ga je neki že kazalo,27.ga je pa pritekla..

Sumliva si ti men user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
24.11.2015 10:35:34   
foxy_cat

Sumliva si ti men user posted image

Ah..itaq bo jutri pritekla..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
24.11.2015 10:43:40   
foxy_cat
Janchek81
v teh mesecih sem se naučila, da si nima smisla delat nekih utvar, ker na koncu si potem samo še bolj razočaran...user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
24.11.2015 10:47:46   
Janchek81

Janchek81
v teh mesecih sem se naučila, da si nima smisla delat nekih utvar, ker na koncu si potem samo še bolj razočaran...user posted image

Jah, sam globoko v sebi pa vedno upamo user posted image vsaj jaz sem .. tud k sm že dobila izcedek .. sm vseeno upala ... po drug stran sm si pa rekla, ma če bo prtekla bo pa decembra plusek, pa nism bla OK razočarana kot oktobra .. oktobra je bla pa groza in strah, kva sm bla razočarana, res user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.11.2015 10:51:34   
foxy_cat

Janchek81

Jah, sam globoko v sebi pa vedno upamo user posted image vsaj jaz sem .. tud k sm že dobila izcedek .. sm vseeno upala ... po drug stran sm si pa rekla, ma če bo prtekla bo pa decembra plusek, pa nism bla OK razočarana kot oktobra .. oktobra je bla pa groza in strah, kva sm bla razočarana, res user posted image

Valda da vseen upaš.. Sam če sm si rekla "ta mesec bi pa sigurno moralo bit"...na pol sem bla pa že 26.-27.dan wtf???? pa kako,...user posted image user posted image Ta mesec sem pa že unu.. Ma kje je zdaj ta mesec "26.-27.dan prejšn mesc mela tko hitr toliko za povedat zdj si pa ne upa prit" user posted image user posted image ma raj vidm, da je prej, kot da čakam pa čakam... AAAA to čakanje ubija user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.11.2015 11:02:41   
Janchek81

Janchek81

Valda da vseen upaš.. Sam če sm si rekla "ta mesec bi pa sigurno moralo bit"...na pol sem bla pa že 26.-27.dan wtf???? pa kako,...user posted image user posted image Ta mesec sem pa že unu.. Ma kje je zdaj ta mesec "26.-27.dan prejšn mesc mela tko hitr toliko za povedat zdj si pa ne upa prit" user posted image user posted image ma raj vidm, da je prej, kot da čakam pa čakam... AAAA to čakanje ubija user posted image user posted image

To se pa strinjam .. jaz tud rajš vidim, da prej pride kokr da zamuja pa mi test pokaže -

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.11.2015 11:14:24   
foxy_cat
Janchek81
ta mesec niti testa nimam kupljenega user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.11.2015 11:14:42   
katjesss
foxy_cat na dobri poti si... ;) upam da se pozitivno izide..in da ti druge sledimo v decembruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.11.2015 11:20:28   
Janchek81

Janchek81

Edino pravilno user posted image kup ga šele v petek in v soboto delej test user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.11.2015 11:43:35   
foxy_cat

Janchek81

Edino pravilno user posted image kup ga šele v petek in v soboto delej test user posted image

Nisem niti računala da bi ga rabila, ker tako je bilo preveč stresno ta mesec..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.11.2015 11:44:23   
Janchek81

Janchek81

Nisem niti računala da bi ga rabila, ker tako je bilo preveč stresno ta mesec..user posted image

No, nehej razmišljat sploh o tem in ko bo vikend .... sej veš kaj user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.11.2015 12:03:53   
foxy_cat
Pa če bo pa jutr pršla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.