Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Očitno je danes res čuden dan, tudi moje počutje je obupno, vse mi gre na živce komi čakam, da spokam domov pa mam še 3 ure, dans sem čist neproduktivna. Janchek...pa ne no kaj se bomo vse selile v december no js sm itak že tam. Zdej ma moj manj dela, posledično več energije , ma grem stavit, da ko bo čas o, da bo najbolj gužva Najbolje, da se en mesec nič ne pogovarjamo o znakih in špikanjih in nevem kaj vse. Ma se mi zdi, da se potem samo okrog tega vtri vse, samo to razmišljamo in ko bereš te že od vse psihe nekaj špika, vsi možni znaki so prisotni pol pa en velik nič na koncu. Mogoče bo kontra učinek in bomo vse lulale pluske Sj tud, če ne debatiramo tukej o špikanjih in k kero zagrab, sigurno pomisl 'kva je to' ... pa ponovno polno vprašanj, pa ubistvu za brezveze ... sj druzga kokr, da čakamo in smo pridne ne mormo ... sem pa svojmu že povedala, da bom dobila M in se mu je prek telefona slišalo,d a je mal razočaran, je tud on mislil, da tokrat pa bo ... ja pa ja de ... no in sva rekla, da zdj pa RES, na dva dni sex in nč več in nč manj vsaj dokler ne bo konc O .... Eh ja ... bomo vidli kdaj bomo zagledal ... si ga že res preveč želim ... in že zarad tega ne uspe ... psiha velik pripomore, pa kaj za vraga k ne morm pa odmislt no .... A ma katera kakšen nasvet kako odmislt???????????????????? Naredi si kak seznam zakaj trenutno še ni čas za novega otročička... Jaz sem si to v glavi rekla da boma lahko šla še tja na dopust, pa to boma lahko dala še skozi in sem malo dala na stranski tir - ne veliko ampak malce bolje je bilo. Aja pa še to je meni pomagalo da sva itak bila zmenjena da grema jeseni dalje - da vse pregledajo in gremo magari v postopek. Pa še to da če nebi nikakor šlo da bi posvojila. Em ... seznam zakaj nui še čas za otročka?????? Hm ... jaz ga žal ne vidim ... niti ene samcate stvari ne vidim, ki bi bila, da ne bi bilo čas za naraščaj .. res ne ... Če tko pogledam: oba si ga želiva, oba imava službe, super službe, da sva oba že skupaj od 17h dalje, vikendi v večini skupaj ( 1x al pa 2x v mesecu gre v soboto delat in je doma že ob 12h ), imava skupne cilje, imava vso podopro, imava stanovanje oz. hišico, imava vr, dva avta zdj, ... več kot dovolj časa za enega otroka že zdaj, .... hm ... ne vem no ... a bi se kej tazga najdl, da pač bi lahko rekla, da ZDJ pa res ni primeren čas .... težko, res ...
|