Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Joooj, mene pa sam joške bolijo k sama strela..ampak sej to so me že večkrat, pa ni bilo ..tako da mislim da se najavlja itak pa sploh ni možno ta mesec, ker sva čisto premalokrat, pa še pijemo ga čisto prevečkrat Sam, sj ti jo šele 22. NE pričakuješ ... no glede jošk pa enako, zaboli me že samo, ko me moj k seb stisne, ful mi pomaga, če mam ornk podložen modrc in mi jih s tem mal zaščiti pred bolečino No, midva sva ta mesec tud kr posegla po alkotu, ene 2x ... enkrat ( tist vikend po mojem RD ) res kr na ornk zastavla pa me to nikakor ne skrbi, ... ker tud prvič sva bla ornk pjana, pa to vsak vikend skor, ker so bla ena praznovanja ... pa je takrat uspelo, tko, da lahko, da je pa tudi vama sploh če veš kdaj si mela približno O Ja, vem da jo šele 22. ne pričakujem, ampak pri mojem dolgem ciklusu je tole danes že 29.dan in vedno imam teden dni pred PMS. Je pa res, da mi je ta mesec sumljivo edino to, da nimam nekih takih izrednih luštov po sladkem, kot ponavadi tisti čas pred M. Joške so me nehale bolet, tako da ta mesec ni več nobenih posebnih "znakov". Popoldanskega počitka pa sem itak zmožna kadarkoli je za to čas, pa ne glede na to ali sem ali ne Aja, nekaj mi še povejte...je možno, da bi bila vgnezditvena krvavitev šele danes (nekje 10.dan po O), pa še to res tako malo, da sem videla kapljo samo na papirju dopoldan, ko sem šla na blato in se že najprej ustrašla, da je krvavo kaj drugega. Ko sem malce bolje pogledala, se je videlo, da je iz nožnice. Eh, sicer pa škoda kaj sanjat, dokler ne zagledam se mi zdi tako že vse nemogoče pri meni, ker sem do zdaj vedno imela kar neke znake, pa ni bilo nič iz tega...pa še baje ima ful malo žensk vgnezditveno, zato dvomim, da bi to bilo pri meni to.. Ja, vgnezditvena je lahko 10. dan po O .... tko, da upam,d a je to to in da nam kaj kmalu javiš, da si nalulala Jaz sem tud vedno dvomila v to vgenzditveno pri sebi, nikol je nism mela, tko, da ne vem zakaj bi jo npr mela zdej ... no sej dons je že več kot 10 dni po O, tko, da ... edin če se je v soboto kj dogajalo k so me jajčniki bolel, pa so pol nehal .. so me pa tud joškice bolele pa zdj drugi dan da me ne več .. sam so me res tko bolele, da si jih tud pošlatat nisem upala, ker je bila taka bolečina, že pri samem umivanju sem mogla kr ornk pazt Čeprou pa .... rekla sm, da pač počakam ... sej bomo vidli, če se bo prej ulila pa itak nimam kej, pač bomo šli v nove boje naprej ane ....
|