MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Hja, sej js tud nisem čist prepričana, da bi to lahko bla ravno krvavitev, ker je blo res tako malo, da bi se dalo kamot spregledat, če ne bi bila ravno pozorna. Ker sem potem brala, da je pri tistih, ki so jo imele, trajalo vsaj en dan oz.se vsaj dost konkretno pozna... Ma ne vem, bomo vidli v prihodnjih dneh kakšno je stanje, ampak se mi zdi da tole "šraufanje" danes pri meni ne pomeni nič kaj dobrega, pa še cela sem mozoljasta tko da mislim, da bova kmalu lahko že 2. pisala Miklavžu, če tudi tokrat ni uspelo Se mi zdi, da tole se vse skupaj že res precej vleče (pa vem, da ene čakate še dlje, ampak saj veste kako je, ko te vmes že kar malo mine vse skupaj...) Drugače pa, malo bo res treba prebarvat tale seznamček no!! Dajmo dajmo! Katera bo javila še kaj lepega? Janchek, se mi zdi da ti imaš tokrat lepe možnosti! Če smo realni, bi lahko vsak mesec zanosila, ker sva pridna, pa vidš, da nism še doživela pluska DRgač ta vgnezditvena je lahko samo 1x ko greš lulat in opaziš al ko si obrišeš al pa na hlačkah in ponavadi je tko, da je v sluzi tak krvav 'pajkec' ... v večini je bilo tako, ko je šlo za vgnezditveno ... mi je enx kolegica pokazala, pa nisva vedla kva nej bi blo to, je bla prepričana, da jo bo predčasno dobila, pa je potem javila,d a je zanosila in da je šlo po vsej verjetnosti za vgnezditveno ... Tko, da ... tud ti maš kr lepe možnosti po napisanem Jaz lahko iz izkušenj povem kako je bilo pri meni. Tudi bila prepričana da bo M prej prišla, ampak sem imela vgn.krvavitev. Pri meni je en cel dan bil med sluzjo krvav izcedek. Potem pa nič več. Bil je pa cca. 9-10 dan po O
|