|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2015
19.11.2015 8:15:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Hja, sej js tud nisem čist prepričana, da bi to lahko bla ravno krvavitev, ker je blo res tako malo, da bi se dalo kamot spregledat, če ne bi bila ravno pozorna. Ker sem potem brala, da je pri tistih, ki so jo imele, trajalo vsaj en dan oz.se vsaj dost konkretno pozna... Ma ne vem, bomo vidli v prihodnjih dneh kakšno je stanje, ampak se mi zdi da tole "šraufanje" danes pri meni ne pomeni nič kaj dobrega, pa še cela sem mozoljasta user posted image tko da mislim, da bova kmalu lahko že 2. pisala Miklavžu, če tudi tokrat ni uspelouser posted image Se mi zdi, da tole se vse skupaj že res precej vleče (pa vem, da ene čakate še dlje, ampak saj veste kako je, ko te vmes že kar malo mine vse skupaj...)user posted image

Drugače pa, malo bo res treba prebarvat tale seznamček no!! Dajmo dajmo! Katera bo javila še kaj lepega? Janchek, se mi zdi da ti imaš tokrat lepe možnosti!user posted image

Če smo realni, bi lahko vsak mesec zanosila, ker sva pridna, pa vidš, da nism še doživela pluska user posted image
DRgač ta vgnezditvena je lahko samo 1x ko greš lulat in opaziš al ko si obrišeš al pa na hlačkah in ponavadi je tko, da je v sluzi tak krvav 'pajkec' ... v večini je bilo tako, ko je šlo za vgnezditveno ... mi je enx kolegica pokazala, pa nisva vedla kva nej bi blo to, je bla prepričana, da jo bo predčasno dobila, pa je potem javila,d a je zanosila in da je šlo po vsej verjetnosti za vgnezditveno ...
Tko, da ... tud ti maš kr lepe možnosti po napisanem user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.11.2015 8:23:40   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hja, sej js tud nisem čist prepričana, da bi to lahko bla ravno krvavitev, ker je blo res tako malo, da bi se dalo kamot spregledat, če ne bi bila ravno pozorna. Ker sem potem brala, da je pri tistih, ki so jo imele, trajalo vsaj en dan oz.se vsaj dost konkretno pozna... Ma ne vem, bomo vidli v prihodnjih dneh kakšno je stanje, ampak se mi zdi da tole "šraufanje" danes pri meni ne pomeni nič kaj dobrega, pa še cela sem mozoljasta user posted image tko da mislim, da bova kmalu lahko že 2. pisala Miklavžu, če tudi tokrat ni uspelouser posted image Se mi zdi, da tole se vse skupaj že res precej vleče (pa vem, da ene čakate še dlje, ampak saj veste kako je, ko te vmes že kar malo mine vse skupaj...)user posted image

Drugače pa, malo bo res treba prebarvat tale seznamček no!! Dajmo dajmo! Katera bo javila še kaj lepega? Janchek, se mi zdi da ti imaš tokrat lepe možnosti!user posted image

Če smo realni, bi lahko vsak mesec zanosila, ker sva pridna, pa vidš, da nism še doživela pluska user posted image
DRgač ta vgnezditvena je lahko samo 1x ko greš lulat in opaziš al ko si obrišeš al pa na hlačkah in ponavadi je tko, da je v sluzi tak krvav 'pajkec' ... v večini je bilo tako, ko je šlo za vgnezditveno ... mi je enx kolegica pokazala, pa nisva vedla kva nej bi blo to, je bla prepričana, da jo bo predčasno dobila, pa je potem javila,d a je zanosila in da je šlo po vsej verjetnosti za vgnezditveno ...
Tko, da ... tud ti maš kr lepe možnosti po napisanem user posted image

Jaz lahko iz izkušenj povem kako je bilo pri meni. Tudi bila prepričana da bo M prej prišla, ampak sem imela vgn.krvavitev. Pri meni je en cel dan bil med sluzjo krvav izcedek. Potem pa nič več. Bil je pa cca. 9-10 dan po O

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.11.2015 8:28:44   
Janchek81
Jaz upam, da kaj kmalu kakšna napiše, da je polulala plusek ... oz. nalulala user posted image
Sj nasledn tedn nas je kr neki k jo NE pričakujemo ... Anonimna user posted image , Ashaya, važin ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.11.2015 8:49:58   
Ashaya
No, Janchek, resnično upam da sem podoben primerek kot tvoja kolegica user posted image Ker saj pravim, to je bilo to, potem pa sem edino zvečer (tudi po tuširanju) imela spodaj skozi nekaj mokro...ne vem kako je to možno, logično bi mi bilo, da bi bil beli tok v vsakem primeru (ali če bo user posted image ali user posted image ), ne pa kar neka "tekočina" al kako bi se izrazla in še danes jo je nekaj user posted image sej pravim, pustimo se presenetit..mogoče pa bo ravno zdaj, ko prvič ne najdem nobenih drugih posebnih znakov kot se mi je dogajalo prejšnje meseceuser posted image Upam da res drug teden malce polepšamo seznam!

Upkauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
19.11.2015 8:53:19   
Janchek81

No, Janchek, resnično upam da sem podoben primerek kot tvoja kolegica user posted image Ker saj pravim, to je bilo to, potem pa sem edino zvečer (tudi po tuširanju) imela spodaj skozi nekaj mokro...ne vem kako je to možno, logično bi mi bilo, da bi bil beli tok v vsakem primeru (ali če bo user posted image ali user posted image ), ne pa kar neka "tekočina" al kako bi se izrazla in še danes jo je nekaj user posted image sej pravim, pustimo se presenetit..mogoče pa bo ravno zdaj, ko prvič ne najdem nobenih drugih posebnih znakov kot se mi je dogajalo prejšnje meseceuser posted image Upam da res drug teden malce polepšamo seznam!

Upkauser posted image user posted image

ja, upam, da polepšaš seznam ja .... kdaj maš pa drgač namen delat testka?
No, jaz glede mokrote ne morm sploh povedat, ker pač sva zdj 2 jutra zaporedoma zjutraj sexala in mi kr vn teče in teče ... lahko bi pol popoldne al pa zvečer kj opazila, pa se niti ne osredotočam temu user posted image se prepustim toku dogajanj,.....tud včerj sm svojmu rekla, da me nekej špika v jajčnikih in je rekel, da je pa res mislu, da je tokrat uspelo...pa da če že ni, da je boljš, da jo dobim prej kokr pa kasnej - kar se strinjam ... ker takoj, ko ti en dan zamuja maš pol že kr več upanja in k zagledaš na testku - je razočaranje še tok večje user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.11.2015 9:06:32   
mojamiška
upka user posted image

jaz sem vgnezditveno imela, za 2x sem sigurna, ker je bil rdeč izcedek ampak samo enkrat ko sem se obrisala, za 2x pa nimam pojma, ker niti nisem bila pozorna.

Držim pesti za tiste, ki ste na vrsti, da nalulate pluskeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
19.11.2015 9:19:36   
Amour
Punce, drzim pesti za vse vas :)
Z mano je bilo oktobra podobno. Prepricana, da z dragim casovno nisva bila usklajena, sva si privoscila konkreten Pivo&Burger fest, potem sva doma degustirala nekaj nama nepoznanih piv, pa spiti je bilo treba buteljko vina, ki sem jo odprla za kuhanje ... Pa brinjevec sem za zelodec dvakrat spila ... Ahhhh, ubogo dete, ki je nastalo, ko sva najmanj pricakovala. Komaj cakam pregled konec novembra, da vidim, ce je vse ok ...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.11.2015 9:47:46   
Katriss

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Katriss
woma

Kako kaže z vama????

Pri meni se nc ni, ampak dan je se dolg... pa tud prejsnji mesec mi je stiri dni zamujala, pa ni bli nc, tko da se se nc ne veselim

O ja, I feel u ... držim pestke, da ne pride user posted image

Hvala! Bom javila, ko bo kaj. Ampak resnici na ljubo povem, da sem zjutri ze test naredla, k pac ne morem iz svoje koze, pa je bil negativen, tako da upanja skoraj ni vec

Katriss, upanje je vedno vse dokler se ne ulije! Lahko pa da je bila le pozna O user posted image

Hvala za spodbudne besede...bomo kmalu videli, kaj bo, ampak počutim se kot vedno pred menstruacijo user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.11.2015 10:59:21   
Janchek81
No ... šla na wc in že opazila poleg sluzi rdečkast, tko, da .... bo že spet predčasno pršla, na 27. ali 28. dan ... sej mi je mal bad, ampak nism tok razočarana kot prejšnji mesec ...
Bomo šli pa v nove boje ... maaaa ... pa vseen upam, da že enx dočakam ta plusek noooooo user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.11.2015 13:20:12   
1lubenica1
Pozdravljen.

Sem nova na tem forumu in se oglašam kar pod to objavo.Upam da mi boste znale svetovati, oziroma povedale če se je kateri dogajalo podobno kot meni.

in sicer 1.11. sem imela prvi dan zadnje menstruacije, ki je trajala 5 dni. Nato sem 9.11. imela nezaščiten spolni odnos( namenoma). tri dni po spolnem odnoso pa me je začelo špikati v jajčnikih. špikanje ne preneha stem da so sedaj še večkrat na dan čutne bolečine v spodnjem delu trebuha. Kakšne druge spremembe na sebi ne opazim, razen grozno so me po obrazu napadli mozolj(pogosto hosdim tudi na wc, ter većkrat mi za trenutek postane slabo sam nevem če to ni psiha ali pa se mi samo dozdeva) . Bi mogoče lahko bila noseča? Neizmerno si želim postati mamica, vndar zaradi moje službe ( pogodbo za nedoločen čas dobim šele začetko novega leta) nekako ne upamo začeti intenzivno delati na tem.

Hvala za vsak nasvet in komentar.
p.s pa upam da ne bo katera huda ker sem pisala izven teme.

lp lubenica :) ( upam da bom kmalu kot lubenica )

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.11.2015 13:50:09   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

Pozdravljen.

Sem nova na tem forumu in se oglašam kar pod to objavo.Upam da mi boste znale svetovati, oziroma povedale če se je kateri dogajalo podobno kot meni.

in sicer 1.11. sem imela prvi dan zadnje menstruacije, ki je trajala 5 dni. Nato sem 9.11. imela nezaščiten spolni odnos( namenoma). tri dni po spolnem odnoso pa me je začelo špikati v jajčnikih. špikanje ne preneha stem da so sedaj še večkrat na dan čutne bolečine v spodnjem delu trebuha. Kakšne druge spremembe na sebi ne opazim, razen grozno so me po obrazu napadli mozolj(pogosto hosdim tudi na wc, ter većkrat mi za trenutek postane slabo sam nevem če to ni psiha ali pa se mi samo dozdeva) . Bi mogoče lahko bila noseča? Neizmerno si želim postati mamica, vndar zaradi moje službe ( pogodbo za nedoločen čas dobim šele začetko novega leta) nekako ne upamo začeti intenzivno delati na tem.

Hvala za vsak nasvet in komentar.
p.s pa upam da ne bo katera huda ker sem pisala izven teme.

lp lubenica :) ( upam da bom kmalu kot lubenica )

Jaz npr vedno to špikanje in bolečine v jajčnikih ( pri sebi ) povezujem z IMN .. pri tebi je lahko prišlo do oploditve in obenem izvenmaternične, če bolečine ne pojenjajo ... kdaj pa naj bi jo mogla dobit?
Jaz se spomnim marca letos, takoj po Ovulaciji sem imela bolečine v predelih jajčnikov in potem naredila test ( po izostanku M ), test je bil na dan izostanka -, kasneje pa +, ampak potem sem pa kmalu dobila rjave izcedke in kasneje je prišlo do krvavitve, ki se ni in ni nehala user posted image Sprva so mislili, da gre za SS ( spontani splav, tako so postavili tudi diagnozo ), kasneje pa je moja G prišla do zaključka ( pri pregledu ) da je nosečnost izvnematernična in to v desnem jajčniku ....

(odgovor članu 1lubenica1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.11.2015 14:10:10   
1lubenica1
M bi morala dobiti 1.12 (ponavadi jo imam na 30 dni včasih na 35) Moram povedati da špikanje ni prisotno celi dan, parv tako ne bolečine v spodnjem delu trebuha. Se pa pojavi večkrat na dan, tako da ne pozabim da se nekaj dogaja. Srćno upam da bo + :) čeprav mi je veliko kdo rekel, da nemorem zanositi praktično 4 dni po zadnjem dnevo končane mestruacije, (to naj bi bili varni dnevi) ampak komaj čakam, da bom lahko naredila test in upam da bom user posted image user posted image user posted image lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 412
19.11.2015 14:14:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

M bi morala dobiti 1.12 (ponavadi jo imam na 30 dni včasih na 35) Moram povedati da špikanje ni prisotno celi dan, parv tako ne bolečine v spodnjem delu trebuha. Se pa pojavi večkrat na dan, tako da ne pozabim da se nekaj dogaja. Srćno upam da bo + :) čeprav mi je veliko kdo rekel, da nemorem zanositi praktično 4 dni po zadnjem dnevo končane mestruacije, (to naj bi bili varni dnevi) ampak komaj čakam, da bom lahko naredila test in upam da bom user posted image user posted image user posted image lep dan

Ja, tudi pri meni je bilo tako ... z bolečinami v predelu jajčnikov .... čeprav pri meni se je bolečina začela takoj naslednji dan po ovulaciji. Ovulacijo pa imam ponavadi nekje na sredini ciklusa ....
Velikokrat je tako, da ima ne vem kok procentov ( sicer zelo malo ) žensk ovulacijo tudi med M ali pa predn dobi M ... tako, da to, da so prvi štirje dnevi varni je samo teorija, v praksi se lahko izkaže za povsem napačno trditev...
Želim ti, da si srečka user posted image in da gre lepo za normalno nosečnost ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.11.2015 14:18:47   
mojamiška
1lubenica1....pri meni je bilo ta mesec isto, sicer 1 teden po o se je začelo, iste bolečine in vsi "znaki" kot jih opisuješ s tem, da sem še imela skos občutek, da mi je pritekla pa ni blo nič( to je bil prej znak n)sem že upala, da mogoče je pa ratalo, m zamujala 4 dni, testi negativni, na koncu je pa pritekla. Upam, da bo pri tebi drugače in zagledaš plusek, držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
19.11.2015 14:20:25   
1lubenica1
Hvala za odgovor :) mam kr večje upanje da bom user posted image nevem zakaj, ampak že od samega začetka imam občutek da bo +. Upam da niso napačne slutnje, ker drugače bo preveliko razočarnja user posted image Nevem če bo zdržala se 11 dni da nardim test. Verejtno bom kakšnega naredila že kakšen dan prej Zelooo nevčakana user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
19.11.2015 15:19:05   
madjanca
Evo, danes so bile moje slabosti nevzdrzne in bolecine so se prenesle v zadnjih dneh cez cel ledeni predel... Sla sem do osebne zdravnice in vse kaze na bakterijo v ledvicah user posted image zamuja pamipac enostavno samo zaradi nerednih ciklusov. Jutri dobim izvide.. Res samo se to mi je manjkalo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.11.2015 18:43:57   
lizz
Zivjo..
Tudi pri meni ni nic ratalo ta mesec, je prisla se predcasno..user posted image
Zanima me kdaj ste se ve obrnile na svojo gin? Po enem letu rednih odnosov?user posted image
Lp, Lizz

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.11.2015 20:39:39   
Amour
Lizz, odvisno, koliko si stara, tudi to bodo G gledali, ko boš potarnala, da ne moreš zanositi. Če si med mlajšimi, si bodo vzeli čas, če si med starejšimi, tako kot jaz (36), te začenjo hitro obravnati.

Ko sem se jaz letos maja prvič obrnila na G zaradi svojih težav z rjavimi izcedki (pa s partnerjem do takrat nisva delala zares na otročku, takoj po tem pa sva začela), mi je takoj rekla, če v treh mesecih ne zanosim, naj pridem nazaj. Po 4 mesecih mi je nato obnovila recept za Dabroston in mi dala sicer tudi Klomifen, čeprav imam svoje ovulacije, no, do Klomifena pa sploh nisem prišla - ga nisem jemala, ker je bil test pred slabimi tremi tedni pozitiven.

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.11.2015 21:01:35   
Daise
Amour, (oprostite ker skačem v temo) kakšne izcedke si pa imela? Jaz imam po menstruaciji še kakšen teden rjav izcedek, pa mi Pušenjak sumi na adenomiozo. No pa če se že oglašam, jaz je ne pričakujem med 22. in 26. 11. Test bom delala v soboto/nedeljo, ker sem skoraj 100% da sem ovulirala v noči na 6.11.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.11.2015 21:04:53   
kuku2
Pozdravljeni,
ali ima kdo formulo za izračun spola???

jaz 1983(5)
moj 1981 (9)

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.11.2015 21:40:32   
Amour
Daise, ravno nekaj dni nazaj sem pisala v tej temi ali v temi bodočih nosečk, pobrskaj, prosim :)

(odgovor članu kuku2)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.11.2015 21:41:37   
kuku2
Ali znaš narediti izračun?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.11.2015 22:17:15   
Beat
user posted image N O V E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

6.11.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.11.2015
user posted image sitka malauser posted image

13.11.2015
user posted image upkauser posted image

18.11.2015
Katriss
user posted image womauser posted image
user posted image Anonimna user posted image user posted image

21.11.2015
Anonimna user posted image
lizz

22.11.2015
Ashaya

24.11.2015
Janchek81
važin

25.11.2015
Beat
vekybel

30.11.2015
claud

x.11.2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Beat, Katte, Marčevka2010, Sofie, Katriss, Amour, madjanca

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.11.2015 22:54:45   
Ashaya
Žal lahko obarvaš tudi mene...prišla je še malce predčasno oz.tokrat na 30. danuser posted image konec upanja za naju tudi ta mesecuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.11.2015 7:44:19   
Janchek81
Dopbro jutro punce...
Peteeeek je .... jaz sem pa mal žalostna, ampak pol tok ne kot prejšnji mesec user posted image
Danes je moja user posted image prišla ... že spet na 27. dan ... tako, da imam zdaj izračun, da jo dobim nekje na isti cikel ... tko, da naslednji mesec je NE pričakujem 18.12. in resnično že enkrat upam na ta plusek ...
Drgač sva se mela pa včerej tok dobr .. sva šla v gledališče gledat Moški so z Marsa, Ženske iz Venere ... res sm se nasmejala ... pa v veliko primerih sem v opisovanju vidla samo sebe user posted image
Želim vam en lep petek ... user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?