Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:41:43
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Seveda smo pod stresom, nekatere zanosijo takoj, ko si zaželijo. Potem se pa sprašujemo (vsaj jaz), a je z mano kaj narobe, mogoče nama pa ni namenjeno, pa še tisoč drugih idej. Sploh si ne predstavljam, kako je tistim, ki se trudite že več let. Me pa zadnje čase razjezi, ko mi rečejo v službi: pa ne čakat predolgo, dojenčke je treba imet mlad, veš mogoče pa ne bo ratalo takoj... in podobno. Vsem pa res ne mislim razlagat, da se pač še ni prijelo... nekatere zanosijo takoj, pa si sploh NE želijo.. ja midva sva se poročila in sedaj poslušam skozi samo, kaj čakava in kdaj misliva in itak se je govorlo, da sem že noseča in kr rodila in vse.. zato ker pač sva si obljubila zvestobo... kot, da je poroka znak nosečnosti... in neprestano spraševanje je res stresno ja..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:42:42
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Seveda smo pod stresom, nekatere zanosijo takoj, ko si zaželijo. Potem se pa sprašujemo (vsaj jaz), a je z mano kaj narobe, mogoče nama pa ni namenjeno, pa še tisoč drugih idej. Sploh si ne predstavljam, kako je tistim, ki se trudite že več let. Me pa zadnje čase razjezi, ko mi rečejo v službi: pa ne čakat predolgo, dojenčke je treba imet mlad, veš mogoče pa ne bo ratalo takoj... in podobno. Vsem pa res ne mislim razlagat, da se pač še ni prijelo... nekatere zanosijo takoj, pa si sploh NE želijo.. ja midva sva se poročila in sedaj poslušam skozi samo, kaj čakava in kdaj misliva in itak se je govorlo, da sem že noseča in kr rodila in vse.. zato ker pač sva si obljubila zvestobo... kot, da je poroka znak nosečnosti... in neprestano spraševanje je res stresno ja.. Ja, sam takim, hočeš-nočeš, zapri papo, RESNO! A se ne zavedajo,d a s tem tebe spravljajo v slabo voljo????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:49:44
|
|
|
|
Katriss
|
Nekateri ljudje pač blebetajo, brez da bi sploh pomislili, da koga prizadenejo s tem... ali pa užalostijo. Sem razmišljala, da bi nabavila ovulacijske teste, ker nisem prepričana, če je takrat, kot izračunam. Sluz je včasih res gosta, ampak to opazim samo vsakih nekaj mesecev, kakšnih drugih znakov, da bi vedela, pa tudi nimam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:51:54
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Nekateri ljudje pač blebetajo, brez da bi sploh pomislili, da koga prizadenejo s tem... ali pa užalostijo. Sem razmišljala, da bi nabavila ovulacijske teste, ker nisem prepričana, če je takrat, kot izračunam. Sluz je včasih res gosta, ampak to opazim samo vsakih nekaj mesecev, kakšnih drugih znakov, da bi vedela, pa tudi nimam. Ko je sluz gosta je že konec ovulacije. Ko naj bi nastopila ovulacija je sluz bolj tekoča oz. če bi si jo dala na prste in bi jo razpotegnila bi morala biti vlečljiva, če razumeš kaj mislim ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:55:30
|
|
|
|
Katriss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Nekateri ljudje pač blebetajo, brez da bi sploh pomislili, da koga prizadenejo s tem... ali pa užalostijo. Sem razmišljala, da bi nabavila ovulacijske teste, ker nisem prepričana, če je takrat, kot izračunam. Sluz je včasih res gosta, ampak to opazim samo vsakih nekaj mesecev, kakšnih drugih znakov, da bi vedela, pa tudi nimam. Ko je sluz gosta je že konec ovulacije. Ko naj bi nastopila ovulacija je sluz bolj tekoča oz. če bi si jo dala na prste in bi jo razpotegnila bi morala biti vlečljiva, če razumeš kaj mislim ... Razumem, sem si prebrala, ampak jaz nič posebnega ne opazim oz. opazim vsakih nekaj mesecev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 12:58:37
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Nekateri ljudje pač blebetajo, brez da bi sploh pomislili, da koga prizadenejo s tem... ali pa užalostijo. Sem razmišljala, da bi nabavila ovulacijske teste, ker nisem prepričana, če je takrat, kot izračunam. Sluz je včasih res gosta, ampak to opazim samo vsakih nekaj mesecev, kakšnih drugih znakov, da bi vedela, pa tudi nimam. Ko je sluz gosta je že konec ovulacije. Ko naj bi nastopila ovulacija je sluz bolj tekoča oz. če bi si jo dala na prste in bi jo razpotegnila bi morala biti vlečljiva, če razumeš kaj mislim ... Razumem, sem si prebrala, ampak jaz nič posebnega ne opazim oz. opazim vsakih nekaj mesecev. Lahko, da ovuliraš samo takrat ... na tvojem mestu bi resnično probala z O testi ... SEm pa tud brala ... da lahko je prazna ovulacija, kar pomeni, da test pokaže, da ovuliraš a dejansko ne ... to sm brala, ker mi je tko zanimivo kaj vse se pri meni dogaja Nisem niti vedla, da je ta pojav tudi možen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:08:57
|
|
|
|
claud
|
Živjo! Evo, se še jaz pofočkam tukaj. Sem že mamica čudovite 7 letne hčerkice, ki je ratala v 1.poizkusu, zdaj ko pa si želimo še enega pa ne rata nič. bolj ko ne vsak dan in pričakujem že 7 mesecev.... Držim pesti za vse da bo božiček pokazal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:22:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Živjo! Evo, se še jaz pofočkam tukaj. Sem že mamica čudovite 7 letne hčerkice, ki je ratala v 1.poizkusu, zdaj ko pa si želimo še enega pa ne rata nič. bolj ko ne vsak dan in pričakujem že 7 mesecev.... Držim pesti za vse da bo božiček pokazal In kdaj je ti NE pričakuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:28:02
|
|
|
|
claud
|
Drugače pa ne pričakujem 30.11. ....tako kot vsak mesec . Malo se mi zdi da sem že obupala.... Očitno taka želja po +, da imam vsak mesec nosečniške znake. Kar se ovulacije tiče se pa orientiram zgolj po ringaraja koledarčku in mislim da kar drži....mam občutek da jo čutim (špikanje-običajno v levem jajčniki, boleče dojke, obupna koža....)....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:32:40
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Drugače pa ne pričakujem 30.11. ....tako kot vsak mesec . Malo se mi zdi da sem že obupala.... Očitno taka želja po +, da imam vsak mesec nosečniške znake. Kar se ovulacije tiče se pa orientiram zgolj po ringaraja koledarčku in mislim da kar drži....mam občutek da jo čutim (špikanje-običajno v levem jajčniki, boleče dojke, obupna koža....).... No, če maš redne M pol ti sigurno tam kar zadane, tiste, ki imamo nihanja 5 dni + al pa -, pa nam izračun kj dost ne pomaga ... sicer jaz imam na menstruacija.si, ampak včasih zadane, včasih ne, ker tm pomoej računa na povprečje Pa drgač s tabo vse OK, prehodnost jajcevodov, nobenih problemov ... ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:41:11
|
|
|
|
claud
|
Hja....moj naslednj cilj je da se naročim na pregled pri G....kar odlašam .... Tako da, če tokrat ne uspe bom šla res mal na UZ pogledat. Nisem za nazaj še uspela nič prebrat...imaš ti že kakega sončka?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 13:51:12
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hja....moj naslednj cilj je da se naročim na pregled pri G....kar odlašam .... Tako da, če tokrat ne uspe bom šla res mal na UZ pogledat. Nisem za nazaj še uspela nič prebrat...imaš ti že kakega sončka? Ja, jaz imam enega v parku zvončkov ( UPN v 24. tednu ) in eno skoraj 4 letno ( januarja bo 4 ) punčko .. Obakrat zanosila brez problema in izjemno hitro ... ampak z bivšim partnerjem ... tokrat sm letos marca zanosila s tem partnerjem vendar je šlo za izvenmaternično nosečnost. Ugotovili da imam en jajcevod neprehoden ( desen ) ampak so mi vseeno dali zeleno luč za delanju na naraščaju je pa zanimivo, da odkar sem imela pregled prehodnosti jajcevodov, me vedno boli striktno desn jajčnik ... pa mi je moja G rekla, da naj bi bilo to zato, ker je zdaj bolj občutljiv, tako, da tudi, ko nama uspe zagledati me čaka še vrsto pregledov, da ugotovimo ali je vse tako kot je treba ali ne Čeprav marca me je takoj po O začel desni jajčnik bolj boleti od levega in bolečina je šele izginila po enem tednu ali 10 dni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:01:31
|
|
|
|
claud
|
Jaz se tudi z novim partnerjem trudim.... Očitno res drži da ne mora bit vse popolno....ko si zrintaš nekaj v življenju, te pa drugje tepe. Najhujš je pa ko ti vsi najedajo da zdej je pa res ze čas za naraščaj Ljudje ne radi razmišljajo ko kaj takega izustijo. Glede prehodnosti jajčnikov G vidi že na UZ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:03:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jaz se tudi z novim partnerjem trudim.... Očitno res drži da ne mora bit vse popolno....ko si zrintaš nekaj v življenju, te pa drugje tepe. Najhujš je pa ko ti vsi najedajo da zdej je pa res ze čas za naraščaj Ljudje ne radi razmišljajo ko kaj takega izustijo. Glede prehodnosti jajčnikov G vidi že na UZ? Koliko si pa stara, če ni skrivnost? Ne, na UZ se ne vidi tega, žal Ja, se strinjams tem .. s prejšnjim partnerjem nama bi bilo usojeno, po rojstvu hčerke se je začel res tako vesti, da groza in popivanje in psihično maltretiranje .... Tukaj sva si pa kot sorodne dušice pa ne rata in ne rata ... pa res je do moje hčere tak dober oče, pa čeprav sploh ni njen biološki oče .... tko, da ... kje je pravica?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:12:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Jaz se tudi z novim partnerjem trudim.... Očitno res drži da ne mora bit vse popolno....ko si zrintaš nekaj v življenju, te pa drugje tepe. Najhujš je pa ko ti vsi najedajo da zdej je pa res ze čas za naraščaj Ljudje ne radi razmišljajo ko kaj takega izustijo. Glede prehodnosti jajčnikov G vidi že na UZ? Koliko si pa stara, če ni skrivnost? Ne, na UZ se ne vidi tega, žal Ja, se strinjams tem .. s prejšnjim partnerjem nama bi bilo usojeno, po rojstvu hčerke se je začel res tako vesti, da groza in popivanje in psihično maltretiranje .... Tukaj sva si pa kot sorodne dušice pa ne rata in ne rata ... pa res je do moje hčere tak dober oče, pa čeprav sploh ni njen biološki oče .... tko, da ... kje je pravica? Isto glede bivšega....s sorodno dušo pa pol ovira...grozn.. Eh, sej bo. Drugače pa sem 86 letnik...drugo leto bom tretjič 28
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:15:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Jaz se tudi z novim partnerjem trudim.... Očitno res drži da ne mora bit vse popolno....ko si zrintaš nekaj v življenju, te pa drugje tepe. Najhujš je pa ko ti vsi najedajo da zdej je pa res ze čas za naraščaj Ljudje ne radi razmišljajo ko kaj takega izustijo. Glede prehodnosti jajčnikov G vidi že na UZ? Koliko si pa stara, če ni skrivnost? Ne, na UZ se ne vidi tega, žal Ja, se strinjams tem .. s prejšnjim partnerjem nama bi bilo usojeno, po rojstvu hčerke se je začel res tako vesti, da groza in popivanje in psihično maltretiranje .... Tukaj sva si pa kot sorodne dušice pa ne rata in ne rata ... pa res je do moje hčere tak dober oče, pa čeprav sploh ni njen biološki oče .... tko, da ... kje je pravica? Isto glede bivšega....s sorodno dušo pa pol ovira...grozn.. Eh, sej bo. Drugače pa sem 86 letnik...drugo leto bom tretjič 28 No, mlada si še .... a pa si bila kej pri svoji G odkar delata na naraščaju ... lahko, da ji vseeno rečeš ( če še nisi bila ), da se že eno leto trudita in da vama ne uspe, pa naj te da na razne preiskave ( prvo pa na spermiogram in pa prehodnost jajcevodov ) .... pa boš korak bližje, če je kje kakšna ovira ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:56:48
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Seveda smo pod stresom, nekatere zanosijo takoj, ko si zaželijo. Potem se pa sprašujemo (vsaj jaz), a je z mano kaj narobe, mogoče nama pa ni namenjeno, pa še tisoč drugih idej. Sploh si ne predstavljam, kako je tistim, ki se trudite že več let. Me pa zadnje čase razjezi, ko mi rečejo v službi: pa ne čakat predolgo, dojenčke je treba imet mlad, veš mogoče pa ne bo ratalo takoj... in podobno. Vsem pa res ne mislim razlagat, da se pač še ni prijelo... Tudi jaz se sprašujem kaj hudiča delam narobe....ene so takoj noseče, jaz se moram pa matrat. Sem mislila, da v drugo ne bom obremenjena, ker vem da imava lahko otroke (ena že doma) , me zdaj pa leta lovijo . Sigurno je pa res, da čist preveč na to mislim...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 14:59:47
|
|
|
|
mojamiška
|
Sofie drži se, upam, da se naslednjič javiš s pluskom Claud.. dobrodošla, naj vama čimprej rata Pri meni nič novega, m se je poslovila, v akciji smo že ampak moram priznat, da mi je neki vsa volja padla. Skos neki razmišljam ali je sploh pravi čas za še enega otroka, ko gledam kaj se po svetu dogaja, me je resnično strah kaj sledi, kaj bo s službami, ali bova zmogla, predvsem jaz z dvama, ker sem veliko sama, ker moj ogromno dela, kaj če se mu kej naredi in ostanem sama....mah nevem sama seb grem na živce. Ima mogoče še katera pomisleke? Drugače pa, tudi nama so skos težili kaj še čakava, da tamala rabi sestrico in bla bla bla. Noseča sem bla vsaj že 5x. Tko, da sva enkrat kar rekla, da je en otrok čisto dovolj, od takrat so se malo umirili. Ma na živce mi grejo, res. Pa spet sem s tako glavo ustala, da je groza, ne neha in ne neha bolet, očitno moram prespat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 15:01:57
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Živjo! Evo, se še jaz pofočkam tukaj. Sem že mamica čudovite 7 letne hčerkice, ki je ratala v 1.poizkusu, zdaj ko pa si želimo še enega pa ne rata nič. bolj ko ne vsak dan in pričakujem že 7 mesecev.... Držim pesti za vse da bo božiček pokazal Pozdravljena. Jaz imam doma 8 letno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 15:05:42
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Pri meni nič novega, m se je poslovila, v akciji smo že ampak moram priznat, da mi je neki vsa volja padla. Skos neki razmišljam ali je sploh pravi čas za še enega otroka, ko gledam kaj se po svetu dogaja, me je resnično strah kaj sledi, kaj bo s službami, ali bova zmogla, predvsem jaz z dvama, ker sem veliko sama, ker moj ogromno dela, kaj če se mu kej naredi in ostanem sama....mah nevem sama seb grem na živce. Ima mogoče še katera pomisleke? Moram rečt, da sem se jaz končno teh pomislekov znebila....če bi čakala gospodarsko in politično stabilnost nebi imela hčere. Znebi se teh negativnih misli in nehaj gledat dnevnik.....to je čisto posiljevanje naroda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 15:10:40
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Pri meni nič novega, m se je poslovila, v akciji smo že ampak moram priznat, da mi je neki vsa volja padla. Skos neki razmišljam ali je sploh pravi čas za še enega otroka, ko gledam kaj se po svetu dogaja, me je resnično strah kaj sledi, kaj bo s službami, ali bova zmogla, predvsem jaz z dvama, ker sem veliko sama, ker moj ogromno dela, kaj če se mu kej naredi in ostanem sama....mah nevem sama seb grem na živce. Ima mogoče še katera pomisleke? Moram rečt, da sem se jaz končno teh pomislekov znebila....če bi čakala gospodarsko in politično stabilnost nebi imela hčere. Znebi se teh negativnih misli in nehaj gledat dnevnik.....to je čisto posiljevanje naroda. PODPIS! Če bi gledala na to ne bi mela niti ene ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 23:16:01
|
|
|
|
Beat
|
Sofie Upam, da bo po odstranitvi pregrade, takoj ratalo in se dobro končalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 17.11.2015 23:45:37
|
|
|
|
vekybel
|
mojamiška jaz te popolnoma razumem, saj sem tudi jaz do zdej tako razmišljala. Pa sem rekla STOP, če bom tako razmišljala moj otrok ne bo imel sestre ali brata in da zaradi drugih bom prikrajšana za enega otroka, kaj je to vredno? Ni! In ti povem sem delala za delodajalca 13 let za nedoločen čas in sedaj zadnjih 6 mesecev delam pri drugem delodajalcu kar pomeni, da sem pogodbeno zaposlena za določen čas. Se pravi, da sem se zdej odločila za ko sem zaposlena za določen čas, kar pomeni, da si pripravljena ko si stvari razčistiš v glavi kaj želiš in kaj hočeš. Samo vem da si želim in z službo bom že, če se zgodi da mi ne podaljšajo. Kdor želi delat bo našel službo sigurno. Tako da razmisli kaj si želiš in se fokusiraj samo na to. Ne razmišljaj preveč, to škodi in privablja negativno energijo. Razmišljaj pozitivno in to se ti bo poznalo v dejanjih v tvojem zivljenju in verjemi vase in ceni se, ker si zasluziš to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 18.11.2015 7:45:31
|
|
|
|
Janchek81
|
Maaa ... men nč več ni jasno .. od sobote ( 8 dni po O ) pa do včerej so me za znort bolele joške, dons minimalno, skor ne čutm ... v čem fora, kaj se to dogaja? A katera ve kej več o tem?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?