Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 8:43:20
|
|
|
|
mojamiška
|
za tiste, ki vas je obiskala. Močno močno držim pesti za december, da nam rata, bil bi že čas Lizz....jaz sem kar hitro šla do g, ker sem imela zelo neredne m, cikel dolg tudi 72 dni, ni bilo leto okoli, takoj mi je dal napotnico za neplodnostno ampak se še nisva naročila, kar čakava neki, nevem....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 9:53:21
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška za tiste, ki vas je obiskala. Močno močno držim pesti za december, da nam rata, bil bi že čas Lizz....jaz sem kar hitro šla do g, ker sem imela zelo neredne m, cikel dolg tudi 72 dni, ni bilo leto okoli, takoj mi je dal napotnico za neplodnostno ampak se še nisva naročila, kar čakava neki, nevem.... Koliko si stara ce ni skrivnost? Jaz imam tudi namrec cikle na 72 dni ali se vec... Pa me samo s tableti filajo... Sicer sem menjala sedaj ginekologinjo in cakam na drugo mnenje in predvsem, da se mi vsaj malo posveti.. Ker ta ni imela interesa. Me pa zanima, ali je v Sloveniji res tako malo ginekologov, da moramo v zdravstvenem domu imeti rusinjo? Ze jaz sem jo tezko razumela, ker govori malo rusko, malo slovensko in se malo anglesko.. Sploh si ne predstavljam, kako je to za starejse dame, ki ne razumejo anglesko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 12:36:55
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Zato, ker nekdo, ki ima zaključeno izobrazbo iz tujine nas manj stane kot nekdo, ki mu mora država plačat specializacijo. Žalostno, a resnično. Naši študenti pa do specializacij ne pridejo, ker jih je premalo razpisanih. Kaj to je v Logatcu? Jao bože, kako se bo sporazumevala s pacientkami? Bom jaz kar pri mojem ostala. Tudi, če imam pol ure vožnje v eno smer.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 12:43:23
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Zato, ker nekdo, ki ima zaključeno izobrazbo iz tujine nas manj stane kot nekdo, ki mu mora država plačat specializacijo. Žalostno, a resnično. Naši študenti pa do specializacij ne pridejo, ker jih je premalo razpisanih. Kaj to je v Logatcu? Jao bože, kako se bo sporazumevala s pacientkami? Bom jaz kar pri mojem ostala. Tudi, če imam pol ure vožnje v eno smer. Pa sej, ruščina ni tok drugačna od slovenščine ... ubistvu pa .. sj loh reče sam u're pregnant pa bi vse razumele
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:04:56
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Zato, ker nekdo, ki ima zaključeno izobrazbo iz tujine nas manj stane kot nekdo, ki mu mora država plačat specializacijo. Žalostno, a resnično. Naši študenti pa do specializacij ne pridejo, ker jih je premalo razpisanih. Kaj to je v Logatcu? Jao bože, kako se bo sporazumevala s pacientkami? Bom jaz kar pri mojem ostala. Tudi, če imam pol ure vožnje v eno smer. Pa sej, ruščina ni tok drugačna od slovenščine ... ubistvu pa .. sj loh reče sam u're pregnant pa bi vse razumele To vse je vredu dokler nimas kakih tezav. Jaz sem se sedaj narocila v cerknico, cetudi mam do tam pou ure voznje... Pa tu v Logatcu jih tak menjajo na pol leta... In ja spet je to Slovenija, kjer je itak vse neki cudno... Uvazat delavno silo, namesto svoje naprej dat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:08:28
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Saj jaz sem tudi imela ene 3 leta nazaj eno splošno, ki je mojo nadomeščala. Jao, kako sva se midve sporazumeli. Ma, obup. Napisala bi mi pa vse kar bi si izmislila, samo, da sem se spokala. Ubogi ljudje, ki imajo kakšne kronične težave, kako se s takim kaj zmenijo? Pogoj za tujce bi bil opravljen tečej slo. jezika. Najmanj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:26:28
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Saj jaz sem tudi imela ene 3 leta nazaj eno splošno, ki je mojo nadomeščala. Jao, kako sva se midve sporazumeli. Ma, obup. Napisala bi mi pa vse kar bi si izmislila, samo, da sem se spokala. Ubogi ljudje, ki imajo kakšne kronične težave, kako se s takim kaj zmenijo? Pogoj za tujce bi bil opravljen tečej slo. jezika. Najmanj. A to v Logatcu? Ma ne vem, kot da se norca delajo... Imam vsaj sreco z osebno zdravnico. Je ne zamenjam za noben denar...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:45:01
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dopbro jutro punce... Peteeeek je .... jaz sem pa mal žalostna, ampak pol tok ne kot prejšnji mesec Danes je moja prišla ... že spet na 27. dan ... tako, da imam zdaj izračun, da jo dobim nekje na isti cikel ... tko, da naslednji mesec je NE pričakujem 18.12. in resnično že enkrat upam na ta plusek ... Drgač sva se mela pa včerej tok dobr .. sva šla v gledališče gledat Moški so z Marsa, Ženske iz Venere ... res sm se nasmejala ... pa v veliko primerih sem v opisovanju vidla samo sebe Želim vam en lep petek ... Pozitivno v nove boje. Jaz jo ne pričakujem 14.12.2015, če cikel 29dni drži.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:48:03
|
|
|
|
Marčevka2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Saj jaz sem tudi imela ene 3 leta nazaj eno splošno, ki je mojo nadomeščala. Jao, kako sva se midve sporazumeli. Ma, obup. Napisala bi mi pa vse kar bi si izmislila, samo, da sem se spokala. Ubogi ljudje, ki imajo kakšne kronične težave, kako se s takim kaj zmenijo? Pogoj za tujce bi bil opravljen tečej slo. jezika. Najmanj. A to v Logatcu? Ma ne vem, kot da se norca delajo... Imam vsaj sreco z osebno zdravnico. Je ne zamenjam za noben denar... Ja, ampak je sama sreča le nadomeščala en teden. Tudi moja je fajn, a bo šla čez nekaj let v penzijo. Kaj bom takrat ne vem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 13:52:41
|
|
|
|
Janchek81
|
Jaz sem imela tudi jaboljo osebno zdravnico, pa je šla v penzijo, sem zamenjala, pa je ta tud OK, je sicer tip, ampak morm rečt, da je čist kul ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 14:51:28
|
|
|
|
claud
|
za vse ki vas je obiskala tečka.... Jaz sem se odločila....poskušam čim manj mislit na to reč... Ker prejšnji mesec me je totalno podrlo in sm bla dnevno v solzah..... Zdaj pa živim....dons se bova šla z mojim pivsko ruleto ... če bo pa konc meseca bova nadsrečna, če pa ne bova pa še naprej z užitkom sexala. Prejšnji mesec sem mela skoz neke znake...joški...špikanje...lulanje...ni da ni..... Zdej pa nič....mal bolj napete joške (kar se nama z obema dopade ).. drugega pa nič...niente...nada.... Vsem ostalim ki še pričakujete da tečka ne pride pa full držim pesti da je res ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 15:23:05
|
|
|
|
madjanca
|
Evo pa je slo vse upanje... Tecka se je pojavla...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 19:13:53
|
|
|
|
lizz
|
Pozdravljene! Sem bolj rekdo tukaj aktivna, casovno ne znese vas pa probam brat ko je mozno :) Drugace stara sem 23, greva pa zdaj v 8 krog. Moram rect da cikluse mam urejene nisem s tem imela nikoli tezav, trenutno le s krci Upam pa seveda, da bo ratalo pocasi, sicer ta mesec nekak nisem bla razocarana sem ze cutila, da jo bom dobila.. Zdaj pa ima, dav mescu decembru zagledamo koncno Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 22:13:09
|
|
|
|
Beat
|
< Sporočilo je popravil Beat -- 20.11.2015 22:15:26 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 20.11.2015 22:13:59
|
|
|
|
Beat
|
Joj, punce, kaj je pa s tem seznamčkom Niti enega pluska še. Upam, da bo konec lepši.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 21.11.2015 7:47:18
|
|
|
|
Janchek81
|
Cakamo na DECEMBER
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 21.11.2015 9:24:51
|
|
|
|
Katriss
|
Pri meni še vedno ni menstruacije, pa tudi test je negativen. Preden smo načrtovali dojenčka, sem imela redne menstruacije, sedaj pa vsak mesec nekaj drugače...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 21.11.2015 12:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je tudi še ni na vidiku. Pa tut nobenega znaka, da misli kmalu pridit. Namesto imam ful izcedka...prozoren in brez vonja. Zamuja mi že 3h. Hahaha Test bom delala v ponedeljek, če je še ne bo. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 21.11.2015 12:38:29
|
|
|
|
Beat
|
Anonimna držim pesti Katriss, verjetno je to zaradi psihe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 21.11.2015 23:35:16
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška za tiste, ki vas je obiskala. Močno močno držim pesti za december, da nam rata, bil bi že čas Lizz....jaz sem kar hitro šla do g, ker sem imela zelo neredne m, cikel dolg tudi 72 dni, ni bilo leto okoli, takoj mi je dal napotnico za neplodnostno ampak se še nisva naročila, kar čakava neki, nevem.... Koliko si stara ce ni skrivnost? Jaz imam tudi namrec cikle na 72 dni ali se vec... Pa me samo s tableti filajo... Sicer sem menjala sedaj ginekologinjo in cakam na drugo mnenje in predvsem, da se mi vsaj malo posveti.. Ker ta ni imela interesa. Me pa zanima, ali je v Sloveniji res tako malo ginekologov, da moramo v zdravstvenem domu imeti rusinjo? Ze jaz sem jo tezko razumela, ker govori malo rusko, malo slovensko in se malo anglesko.. Sploh si ne predstavljam, kako je to za starejse dame, ki ne razumejo anglesko Stara sem 32 pa ti? Super, da si menjala, upam, da se ti bo nova malo bolj posvetila. meni, ko je pred časom delal uz je bil sum na pco in verjetno je to to. zato je pa rekel, da nebova nič izgubljala časa ampak šla kar lepo naprej.Ne mara filanja s tabletami brez veze, tko da jaz sem z njim zelo zadovoljna. No zdej pa midva neki sanjava. Drugače je pa tudi on iz nevem kje sem se isto spraševala in bila v dvomih pa se je izkazalo, da sem se zelo motila. Aja jaz sem začela piti maco in sem zdaj imela 2 ciklusa normalno dolga, 33 in 36 dni upam, da bo naslednji prav tak.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 9:45:03
|
|
|
|
Katriss
|
Moja M je prisla danes.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 10:33:27
|
|
|
|
važin
|
In moja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 11:46:05
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 11:47:15
|
|
|
|
Beat
|
Katriss in važin Pa kaj je s tem novembrom? Anonimna , upam, da kmalu sporočiš lepo novico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 15:28:27
|
|
|
|
woma
|
November res ni naš mesec. Je bil sploh kakšen plusek? Mene pa zanima, če sodelujete še na kakšnem drugem forumu. V prvi nosečnosti sem sodelovala na drugi čvekalnici, zdaj je pa čist mrtva. Sem šla malo počekirat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
nakup plenicnada56Bi kupili plenice preko spleta?DA, ker bi prihranili čas (
25%)
DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (
8%)
DA, če bi bila dostava še isti dan (
11%)
NE, grem raje v trgovino (
36%)
NE, ne maram nakupov preko spleta (
19%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!