Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No tuki se res globoko motiš .. po kvalitetni vodki NE smrdiš .. probej enkrat ampak probej v stilu, da rečeš tvojmu nej pije vodko ( Finlandija ) in boš vidla, nobenega vonja ... k npr po pivu, vinu je vonj zlo močen, tud v ustih .. tle pa NIČ .. pustmo une fuctalove sadne vodke k je mela tok sladkorja, da sm VEDNO bruhala po njej zato so se mi vodke zamerle, ... pol pa k je kolega enx prnesu finlandijo pa sm jo prvo zavračala, pol pa probala in dolg časa nism šla od nje stran ( za žurke seveda ) ... Probam ob priliki, sam ne v tem stilu k ga predlagaš, mi ni všeč jo bom kr js pila pa nej mi pol moj pove, če smrdim al ne sej bo povedu po pravic, to se ni za bat. A te je zjebala sladkoba al količina joke joke, me nesmete resno jemat, jaz sem bolj za hece. Ej, ubistvu me je zjebala sladkoba, ker sm jo spila res zlo mal ( napram Finlandiji ) in znano je, da sladkoba zna pospešit alko v krvi in zato se manj spije ... tam sm jo spila pomoje v celi noči 2dcl, k Finlandijo sam sigurno ene 5dcl ... ja, sj se ni za hvalt, sm smo ble butaste, ampak ... blo je pa megastično pač smo to mogl probat, sj dobr, da smo tuki k smo, pa da smo tko zdravi k smo ... Drgač pa ... sm jst ista, da sem bolj za hece kar je pa edino pravilno .. kam pa pridemo z samo resnostjo No probej, da jo ti piješ, ampak to ti pišem za Finlandijo ( čisto ), ... da ne boš uzela pol kakšno sadno al pa kj, k tm pa možno da se voha, pr tej pa preizkušeno, da se NE voha ... verjem .. in boš pol povedala k ti bo reku tvoj,d a ne smrdiš NIČ
|