|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
4.11.2015 18:44:26   
Žabinčica
Marčevka držim pesti user posted image user posted image user posted image . Pa itak da bo vse ok.

Chocolatecake; ime že imata? Mi še kar ne...očitno se bomo v porodni odločali user posted image ....

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.11.2015 18:55:39   
Marčevka2010
Hvala Žabinčica. Upam, da bo res.

Glede imena: kaj ne rabiš že prej na CSD prijavit imena? Ali je to le za neporočene?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.11.2015 18:56:47   
Žabinčica
Ne bi vedela, da bi moral ime prijavit; nikoli ga nisva rabila. Sva pa midva poročena, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.11.2015 18:58:00   
Žabinčica
Sva pa ga do zdaj vedno imela, takoj...tokrat pa kar nekak noče ta pravo prit...

Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.11.2015 18:59:34   
Marčevka2010
Potem je to za neporočene. Ker mora tudi oče dati izjavo, da je otrok njegov.

Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.11.2015 19:12:19   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Potem je to za neporočene. Ker mora tudi oče dati izjavo, da je otrok njegov.

Samo priimek se določi. Ime pa kasneje. Sej je logično, eni niti spola ne vejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.11.2015 19:13:46   
Marčevka2010
Midva sva takrat oboje.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.11.2015 19:59:02   
foxy_cat
Marčevka2010 držim pesti za jutri user posted image user posted image joj ko berem, te komentarje me kar malo prešini user posted image user posted image že od sobote mi je cele popoldneve in zvečer GROZNOO slabo user posted image user posted image no imela sem kao user posted image tiste boga 2 dni - nič konkretnega, sicer je G rekla naj vseeno kakšen test naredim če bo ta mesec ponovno švoh.. Pa se še kar nisem spravila, pač nekako se mi zdi spet "metanja denarja-testov skozi okono", ker sem tako prepričana da imam spet neke čudne "slutnje" in "znake" user posted image user posted image No..jaz sem pač imela v glavi, da ti je vseeno pač slabo že zjutraj..potem sva se včeraj pogovarjali s kolegico, ker je njena sestra ravno v začetku nosečnosti in je že 1 mesec čisto fertik - slabo, bruha, hujša na polno...pa sem jo včeraj malo po "ovinkih" povprašala.. "kdaj ji je pa slabo?" In tko ona meni.. "pa najbolj ji rata popoldne, potem zvečer je pa za umret"... men se je kar malo zatemnilo user posted image user posted image pa si tko v možganih odgovarjam "OMG..men je že od sobote vse večere grozno slabo, kislino imam pa na vrhu grla, skoraj cele dneve"... Na zdaj pa še tvoj komentar preberem o popoldanskem apetitu user posted image user posted image am...danes sem pojedla 3 porcije kosila ne enega okrog 14.te...no čez 1 uro sem se pa komaj zadržala da nisem bruhnla user posted image user posted image se mi je že tako dvigovalo.. Na ura je 20.00 mene pa še vedno zgaga peče user posted image user posted image malo prej mi je celo malo manj ratalo slabo.. Aja pa še danes..PUF.. v sekundi me je začela glava bolet "nenadno".. Jaz nevem kaj se spet do dogaja ta mesec z mano user posted image user posted image Aja..pa joški mi niso nekaj "dol" padli ta mesec, pol mi pa še moj prbije včeraj da če imam zaradi njega tako napete bradavičke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.11.2015 20:07:02   
..noname..
tile naši znaki so grozni....moj znak je edino to, da ni menstruacije...ubistvu že komaj čakam, da pride, ker se mi je ne da več čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.11.2015 20:09:46   
foxy_cat
..noname.. in kako se počutiš? Hehe..imaš že kakšen "znak" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.11.2015 20:10:22   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Glede let in prve nosečnosti tudi jaz sem začela delati na dojenčku pri 22 oz 23ih, pa mi ni niti za sekundo žal. Za policistične jajčnike sem vedela že prej, izkazalo, da sploh nimam pravih ovulacij, kasneje še, da je partner skoraj neploden zaradi oligoastenozoospermije kot posledice varikokele. Mlad, zdrav moški, športnik, pod 30 let! Zanosila sem po naravni poti, po čudežu, izkazalo se je, da imam popustlljiv in kratek maternični vrat, zadnje tromesečje sem večino preležala, nekaj časa sem bila celo v bolnici. Če bi odlašala z otrokom tam nekje do 30- leta, ga verjetno nebi imela, vsaj biološkega ne. Ampak vsega tega ne veš in ne moreš vedet dokler dejansko ne probaš zanosit. Ne pravim, da je za vsako pravi čas pri 23-ih definitivno pa so vsaj iz biološkega stališča to idealna leta, ko se da rešit še marsikakšen potencialen problem, ki kasneje ni več rešljiv oziroma so šanse za zanositev in donositev manjše.
Da še malo poročam o sebi, še 13 dni me loči do tako težko pričakovanega pdp, naš fantek ima približno 3100 g, ima še dovolj plodovnice, tudi posteljica še super funkcionira, tako, da zna biti, da bo res kar počakal na rok. Mami in ati pa sta že malo nestrpna user posted image user posted image .

Juhuu, pa si se nam javila. Rabno učeraj sem razmišljala o tebi. Vesela sem, da ste okej in da je fantič zdrav. Komaj čakam, da nam sporočiš čudnovito novico o rojstvi enega velikega korenjakauser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.11.2015 20:11:18   
..noname..
Učasih imam občutek, da imam kakšen znak, ampak jih bolj ni kot ja. Bel izcedek imam in to je to..haha

Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.11.2015 20:43:46   
foxy_cat
..noname..
ok..če jih nimaš potem si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.11.2015 23:06:23   
Amour
Hahaha, ampak kako res. Jaz sem oktobrsko M normalno čakala, imela komplet PMS znake, zdaj pa tudi jaz odštevam dneve do prvega pregleda, ki je še daaaaaaleč ...
Marčevka, držim pesti za jutri in ne pozabi javiti!user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.11.2015 6:52:24   
MauMow
Kaj ste se razpisale. Samo en dan me ni user posted image user posted image

Čokoladka super da mali še vedno vstraja v trebuščku. Še malo pa pride

Midva sva se za zanositev odločila pri mojih 25 letih. Vedela sem kaj me lahko čaka ker sem imela tumor in imam dokazno endometriozo. No in sva se malo načakala in potrebovala malo pomoči (res malo ampak brez ni in ni ratalo). Tako da če bo vse po sreči bom malo pred 28 RD-jem rodila. In sva vesela da nisva dlje čakala da sva se odločila za otroka. Z vsakim letom bi lahko bilo težje iz moje strani da bi zanosila....

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.11.2015 8:22:43   
mojamiška
Marčevka...držim pesti za danes, čakamo lepe novičkeuser posted image
foxycat....kaj pa če bi ti še kakšen test naredila, ker tole tvoje počutje je res čudno.
Kar se tiče pa"jutranje slabosti"...ja malo morgen, trajala je cel dan, sploh nevem kako se zdržala, dostikrat sem v službi mislila, da bom celo mizo pobruhala, pošutje katastrofalno do 4 meseca in ne do 3 kot pravijo nekateri, no vsaj pri meni je blo tako, upam, da drugič nebo.

Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.11.2015 8:24:16   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

foxycat....kaj pa če bi ti še kakšen test naredila, ker tole tvoje počutje je res čudno.
Kar se tiče pa"jutranje slabosti"...ja malo morgen, trajala je cel dan, sploh nevem kako se zdržala, dostikrat sem v službi mislila, da bom celo mizo pobruhala, pošutje katastrofalno do 4 meseca in ne do 3 kot pravijo nekateri, no vsaj pri meni je blo tako, upam, da drugič nebo.

Glede slabosti meni je do 4 meseca blo 24 ur na dan slabo.... sedaj pa samo še občasno v dopoldanskem času....

Marčevka javi novice!!!

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.11.2015 8:34:50   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Kr neki ...itaq spet..samo ena črtica. Sem rekla da je "test vržen čez oken" ma nebom jih več kupovala..user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.11.2015 8:38:27   
Janchek81
Marčevka2010 mislim nate danes ... uživaj v pregledu, ker bo vse BP ... user posted image
Jaz sem dons doma z pikasto babnco user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.11.2015 8:48:16   
Tara9
Čokoladka zdaj pa čisto zares srečnooooo. Želim ti eno super krasno porodno izkušnjo in zdravega fantička. Kako hitro je minilo, se malo pa boste družinica. Mislim nate, pa le glej da se javiš, seveda ko boš lahko.

Žabincica se je mala obrnila? Berem, da sta te tudi prejšnja dva takole hecala hihihi. Upam da se zasuka, no ven bo tako ali tako prišla. Srecno tudi tebi. Ne morm vrjet da ste že vse pri koncu. Aja mimogrede si kaj tiste vaje za obrat delala. Moja se tudi dolgo ni obrnila in sem vsak večer telovadila. Ne vem, ce je to pomagalo ali ne, se pa je obrnila na koncu. Zunanjega obrata sem se ful bala, grozn se mi zdi, ne vem zakaj.

Marčevka imaš tudi moje pestke danes, srečno.

Mawmou kako si ti? Tudi ti šibaš tko hitro da komaj dohajam vse to :).

Mene je želja po otrocku prijela pri 26 nekje, prej pa žur žur žur heheheh. Zdaj sem pa pravi zapečkar postala. Rodila pri 29, se je malo zavleklo, so ga moji cikli biksali po svoje.Vidim da bo zdaj isto. M po porodu je spet lepo na 45 dni ufff.

Lep pozdrav vsem čvekam, grem v miru kavo spit, dokler lumpa spi

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.11.2015 8:53:05   
Marčevka2010
Hvala punce za pesti. Javim zvečer ali zjutraj kako je bilo.

Včeraj zvečer na poti domov mi je bilo tako slabo, obup. Doma sem šla samo pod tuš in spat. Ma, živet nisem mogla. Danes je malo bolje zjutraj, problem je čez dan in zvečer. Komaj čakam vikend.

Janchek ti pa danes praznuješ, kajne? Vse najboljše ti želimuser posted image in čim prej eno piko v trebuhuuser posted image , da se ne boš več obremenjevala ves s tem.
Kako je pikasta babnica? Upam, da ne prehudo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.11.2015 8:53:44   
mojamiška
foxy_cat....user posted image  joj je pri meni blo tudi že tako, še prej ko nisva delala na zanositvi, pa ni blo m od nikoder, slabo za znort,sem bla zihr da sm noseča pa ni blo nč.

Janchek....VSE NAJBOLJŠEuser posted image  upam, da nisem falila

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.11.2015 8:55:27   
MauMow
O tara9 lepo da si se oglasila malo. Smo te že mal pogrešal.

Ma ja tedni letijo. Jutri bo po datumu polnih 25t (če pa po velikosti malega pogledamo pa že 26t3d). Sej jaz prav uživam v pripravah. Sva eno ugodno posteljico našla v trgovni (pač zadnji model in za to znižan 50%)) prav tako tudi previjalno in sva itak vzela, ker meni je blo res top (temen les in res lepa in masivna izdelava). In sva včeraj ko smo mel praznik že sestavila, da nimava škatelj po stanovanju. Res tako nekak ne morem vrjeti da še par mesecev in pride mali.

Janchek naj se mala čim prej pozdravi.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.11.2015 8:57:13   
MauMow
Aja sej res Janchek vse najboljše!!!

Marcevka
vse bo ok boš videla. Čeprav te razumem kak te je strah, sem bla na istem po neuspeli nosečnosti ko ni blo utripa.... Potem pa sem se zjokala na mizi ko sem v tej nosečnosti videla srček kako bije.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 5.11.2015 8:58:35 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.11.2015 9:01:32   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabincica se je mala obrnila? Berem, da sta te tudi prejšnja dva takole hecala hihihi. Upam da se zasuka, no ven bo tako ali tako prišla. Srecno tudi tebi. Ne morm vrjet da ste že vse pri koncu. Aja mimogrede si kaj tiste vaje za obrat delala. Moja se tudi dolgo ni obrnila in sem vsak večer telovadila. Ne vem, ce je to pomagalo ali ne, se pa je obrnila na koncu. Zunanjega obrata sem se ful bala, grozn se mi zdi, ne vem zakaj.

Ne zaenkrat se ni obrnila; imam pa danes popoldan pregled tako da potem zvečer javim. Če mene vprašaš ni na glavi, glede na to kako jo čutim, ampak bomo videli. Ja hecajo me malo, so pa energični tudi potem ko ven pridejo user posted image . Vaje nisem kaj preveč delala, ne vidim smisla ker se itak skoz obrača(jo). Zdaj ta je bila v 36 tednu medenično, v 37 prečno obrnjena, tako da se itak postavi kot njej paše. Na zunanji obrat pa ne bom šla, pa če se cel ukc na glavo postavi; če se sama obrne fajn, če ne pa ne.

Tara, kako si drugače ti in tvoja user posted image ?

Marčevka, še enkrat srečno user posted image .

Janchek se pridružujem željam ob tvojem dnevu user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.