..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Glede let in prve nosečnosti tudi jaz sem začela delati na dojenčku pri 22 oz 23ih, pa mi ni niti za sekundo žal. Za policistične jajčnike sem vedela že prej, izkazalo, da sploh nimam pravih ovulacij, kasneje še, da je partner skoraj neploden zaradi oligoastenozoospermije kot posledice varikokele. Mlad, zdrav moški, športnik, pod 30 let! Zanosila sem po naravni poti, po čudežu, izkazalo se je, da imam popustlljiv in kratek maternični vrat, zadnje tromesečje sem večino preležala, nekaj časa sem bila celo v bolnici. Če bi odlašala z otrokom tam nekje do 30- leta, ga verjetno nebi imela, vsaj biološkega ne. Ampak vsega tega ne veš in ne moreš vedet dokler dejansko ne probaš zanosit. Ne pravim, da je za vsako pravi čas pri 23-ih definitivno pa so vsaj iz biološkega stališča to idealna leta, ko se da rešit še marsikakšen potencialen problem, ki kasneje ni več rešljiv oziroma so šanse za zanositev in donositev manjše. Da še malo poročam o sebi, še 13 dni me loči do tako težko pričakovanega pdp, naš fantek ima približno 3100 g, ima še dovolj plodovnice, tudi posteljica še super funkcionira, tako, da zna biti, da bo res kar počakal na rok. Mami in ati pa sta že malo nestrpna . Juhuu, pa si se nam javila. Rabno učeraj sem razmišljala o tebi. Vesela sem, da ste okej in da je fantič zdrav. Komaj čakam, da nam sporočiš čudnovito novico o rojstvi enega velikega korenjaka
|