|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
5.11.2015 9:03:28   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow
Ma ja tedni letijo. Jutri bo po datumu polnih 25t (če pa po velikosti malega pogledamo pa že 26t3d). Sej jaz prav uživam v pripravah. Sva eno ugodno posteljico našla v trgovni (pač zadnji model in za to znižan 50%)) prav tako tudi previjalno in sva itak vzela, ker meni je blo res top (temen les in res lepa in masivna izdelava). In sva včeraj ko smo mel praznik že sestavila, da nimava škatelj po stanovanju. Res tako nekak ne morem vrjeti da še par mesecev in pride mali.

user posted image , lepo to brat...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.11.2015 9:11:45   
Tara9
Žabinčica tudi sama sem rekla, da ni sans da mi delajo zunanji obrat. Mogoce sploh ni tako grozno, ampak sama imam res predsodke glede tega ufff. Jaz sem probala z vajami in potem cutila ko se je obrnila, je pa potem vztrajala nq glavi do konca. Tudi moja je bila hiperaktivc v trebuhu in lahko rečem da je tudi izven njega. Sploh je vem po kom je tako divja. Ti povem, da je niti za minuto ne smem spustit ispred oči, takoj imamo modrico :D. Smo v fazi ucenja plazenja, ne gre še najbolje in se jezi zraven. Drugače smo super, se še učim, se vidi da je prvič heheh. Za vsako malenkost paniko dvigujem, ampak vidim da se moram malo zbrihtat, drugace bom zelohitro siva :D. Srečnooooo na pregledu. Držim pestke da se akrobatka le obrne.

Mawmou lepo da tako uživaš, zdaj so res tisti najlepši tedni. Posebaj ce se ok počutiš. Mene so medenične kosti bolele in nisem nič kaj uživala ufff. Božaj bušija.

Janchek tudi jaz ti želim vse lepo ob tvojem prazniku

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.11.2015 9:31:50   
vekybel
Janchek81 vse najboljše ti želim in čim prej user posted image , da gledaš.

Tudi meni je bilo zelo slabo v nosečnosti do 5 meseca in sem tudi shujšala 8 kg. Sem šla kr po stopnicah in takoj sla bruhat, tako sem imela razdražen želodec, da mi je nosečnost presedla. Potem ko se je vse umirilo pa sem uživala do 8 meseca in potem so me začele bolet sramne kosti za znoret. Kaj čmo, tako je bilo. Upam da v drugo bo boljše. user posted image

marcevka srečno in javi kako je bilo.

Ostalim nosečkam, ki ste pred PDP pa želim lep in lahek porod.

foxy_cat res sem brez besed, ne vem kaj bi ti rekla. Probaj odmislit vse skupaj in čez čas probaj še enkrat naredit test ali pa pejdi na krvnega. Držim pestke zate.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.11.2015 9:33:27   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Mawmou lepo da tako uživaš, zdaj so res tisti najlepši tedni. Posebaj ce se ok počutiš. Mene so medenične kosti bolele in nisem nič kaj uživala ufff. Božaj bušija.

Mene sedaj po 6 mesecih kolki veliko manj bolijo, me je pa križ začel. Ampak se da približno zdržat. Je veliko bolje ko so vsaj kolki manj boleči. Pa dvignil se mi je kr orng ker mi ne pritiska več tk dol kot mi je da sem se premikala ko stara mama user posted image No pa slabosti so samo še občasno in še to dopoldan.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.11.2015 9:38:23   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Smo v fazi ucenja plazenja, ne gre še najbolje in se jezi zraven. Drugače smo super, se še učim, se vidi da je prvič heheh. Za vsako malenkost paniko dvigujem, ampak vidim da se moram malo zbrihtat, drugace bom zelohitro siva :D.

Za to bo še najbolj pomagal drugi user posted image ...potem niti časa ne boš imela za sive lase...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.11.2015 9:44:25   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Hvala punce za pesti. Javim zvečer ali zjutraj kako je bilo.

Včeraj zvečer na poti domov mi je bilo tako slabo, obup. Doma sem šla samo pod tuš in spat. Ma, živet nisem mogla. Danes je malo bolje zjutraj, problem je čez dan in zvečer. Komaj čakam vikend.

Janchek ti pa danes praznuješ, kajne? Vse najboljše ti želimuser posted image in čim prej eno piko v trebuhuuser posted image , da se ne boš več obremenjevala ves s tem.
Kako je pikasta babnica? Upam, da ne prehudo.

Hvala tiii .... ja ... dons mam RD user posted image Je prou fajn bit doma, z družino, edin moj dela user posted image Tamala je kr ok, se ji šir, ampak zaenkrat ni prehudo, dobila sem včerj eno peno k zavira oz. suši te mehurčke, sam zaenkrat jih ma ene 10-15, pa še ene 10 mejhnih k se bojo sigurno razvili, ob 11.20 sva pa naročene pri P, da pregleda oz. da men bolniško - mi prbije, da morm pridt z otrokom, da si ne izmišljujem ...kr neki no, a si lahko kdo zmišluje, sej je nega plačana samo 70% user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.11.2015 9:46:06   
Janchek81
Hvala punce za voščila .... da se vsaj izpolne moja glavna želja user posted image ki pa vse vemo kakšna je user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.11.2015 9:52:14   
foxy_cat
Janchek81
ne pozabi se napit danes.. user posted image user posted image pa da vidimo user posted image drug mesec, tako smo se zmenle!! user posted image user posted image vse najboljšeeee...

mojamiška in vekybel ma saj pravim, ne vem kaj naj si še mislim. Zgleda da najbolje, da res pozabim na vse teste ipd.. ko bo ene 4M bom sigurno že vedela da pa MOGOČE RES JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.11.2015 10:19:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
ne pozabi se napit danes.. user posted image user posted image pa da vidimo user posted image drug mesec, tako smo se zmenle!! user posted image user posted image vse najboljšeeee...

mojamiška in vekybel ma saj pravim, ne vem kaj naj si še mislim. Zgleda da najbolje, da res pozabim na vse teste ipd.. ko bo ene 4M bom sigurno že vedela da pa MOGOČE RES JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom to dokazala brez pjače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Optimizem na višku ane, ane, ane user posted image
Dons žal praznovanja NE bo, ker mam tamalo tuki, pa pol morva po mojga na šiht, pa pol šele domov ... tko, da NO alco for today!user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.11.2015 13:41:55   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81

Bom to dokazala brez pjače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Optimizem na višku ane, ane, ane user posted image
Dons žal praznovanja NE bo, ker mam tamalo tuki, pa pol morva po mojga na šiht, pa pol šele domov ... tko, da NO alco for today!user posted image

Še dobro da je jutri petek user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.11.2015 15:22:53   
mojamiška
[/quote]

[/quote]

Ne zgovarji se, sej mata pol še dost časauser posted image  mal ga je pa treba zalit na ta dan,  sej ne govorimo, da se ga napiješ do nezavestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.11.2015 19:29:30   
Žabinčica
Dober večer, ne bom še tukaj morila s poročilom z mojega pregleda; sem pa pisala v novembrkah; tako da če katero (verjetno predvsem od "ta starih čvek") zanima lahko tam pogleda. Na kratko pa - ta mala se še kar obrača in seveda ni na glavi...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.11.2015 19:30:03   
Žabinčica
Marčevka? Kako je?

Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.11.2015 20:07:29   
Tara9
Žabinčica žal mi je, da se danes tako počitiš, ampak jutri je nov dan in boš na vse gledala drugače boš videla. November se je šele začel, v nafaljnih tednih se lahko pikica še 3x obrne :). Drugače pa tako kot si rekla, najbolj važno je da sta obe ok, živi in zdravi, vse brige bodo pa kmalu za tabo, ko ti bo mala akrobatka lepšala dneve. Vrjamem oz vem, da je stresno, ko do zadnjega ne veš kako in kaj, ampak vse bo minilo. Le pogumno. Mislim nate in pošiljam objemčke.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.11.2015 20:55:36   
Marčevka2010
Sem s pregleda. Prav dolgo je iskal vrečko in zarodek, ampak ga je le našel. user posted image Sem se że bala, da bo spet prazno. rekel je, da vidi tudi srček. Sicer je manjši za ene 2 ali 3 dni, ampak po moje ni panike. Tako, da sva si oddahnila. Bom pa amniocentezo imela, je rekel, da na nuhalno nima smisla hodit. naslednji pregle pa šele sredi decembra. Spet se mi bo vleklo.
Proti slabosti mi je sestra svetovala Antimetil, vsebuje ingver, sem nabavila, upam, da bo pomagalo.

Hvala, da ste mislile name in drżale pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.11.2015 21:49:16   
Žabinčica
Tara user posted image hvala. Saj jutri je nov dan in bom že bolje. Da ni na glavi sem v bistvu itak vedela; mene bolj mori to ker vem kaj to pomeni in kaj to zdaj za sabo potegne in to mi je tisti še najbolj stresni del. In še za nameček res potem do konca ne veš kako in kaj. Ja november se je res šele začel in ona se bo dejansko še najmanj 3x obrnila, ker to itak skoz dela-jo čutim in vem (ker obrača se res ful kot da je vrtavka); pa še uz to vedno potrdi, ker je itak vedno v drugi legi...

Marčevka user posted image za uspešen pregled in srečno do konca user posted image .
Pa samo kot predlog - pozanimaj se mogoče tudi o tistem samoplačniškem testu za ds in ostale kromsomske napake (nifty), ni invaziven in je tudi zanesljiv; samo kot opcija mogoče.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.11.2015 22:45:11   
Amour
Marčevka, super. Zakaj pa so ti kar amniocentezo predpisali?
Mene sicer trenutno dajejo rahle slabosti, teka nimam, tako da sem bolj ali manj na ingverjevem caju, mi je kul.
No, jaz sem se med tednom narocila pri gineko, prvi pregled konec novembra in nuhalna konec decembra. In cicam in cakam :)

Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.11.2015 5:09:29   
MauMow
Žabinčica sej bo bolje. Danes je nov dan.

Marčevka čestitke!!! To da je kak dan manjši ni nobene panike. Sploh pa ko je vse še tako malo hitro za kak milimeter manj zmerijo in to že kak dan odnese. Samo da je in da je utripek.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
6.11.2015 8:12:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Ne zgovarji se, sej mata pol še dost časauser posted image  mal ga je pa treba zalit na ta dan,  sej ne govorimo, da se ga napiješ do nezavestiuser posted image

Jah v soboto je blo mišljeno praznovanje, pa jh en kup še ni noric prebolel ( govorim odrasli ), tko, da se ga bova 'napila' (beri nazdravla ) jutri user posted image user posted image Pa lih zdj morjo bit enx tisti dnevi user posted image user posted image Itak sva zdj 'pridna', sexava na dva dni in NE vsak dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.11.2015 8:12:50   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Sem s pregleda. Prav dolgo je iskal vrečko in zarodek, ampak ga je le našel. user posted image Sem se że bala, da bo spet prazno. rekel je, da vidi tudi srček. Sicer je manjši za ene 2 ali 3 dni, ampak po moje ni panike. Tako, da sva si oddahnila. Bom pa amniocentezo imela, je rekel, da na nuhalno nima smisla hodit. naslednji pregle pa šele sredi decembra. Spet se mi bo vleklo.
Proti slabosti mi je sestra svetovala Antimetil, vsebuje ingver, sem nabavila, upam, da bo pomagalo.

Hvala, da ste mislile name in drżale pesti.user posted image user posted image

Wiiii, happy zate .. vidš, vse je OK user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
6.11.2015 8:13:12   
Tara9
Žabinčica danes ma da javiš, da si bolje user posted image . Vem kako neprijetno je skakanje na koncu. Menr do prav tako spremljali v porodnišnici, poleg legr sm bila tja poslama zaradi pretirane rasti ploda. Tako je pisalo na napotnic. Sem bila čisto prestrašena in zmešana, nisev vedela kaj me čaka. Vse se bo uredilo. Saj veš da zmoreš, pikica pać že zdaj išče pozornot mamice user posted image . Drži se, vse bo tako kot mora bit, še malo potrpet pa bo.

Marčevka bravooooo za uspešen pregled in srčka. Lepo in mirno nosečnost še naprej.

Moja punca je pa danes prvič prespala noč wohooo. Sem mislila da tega ne bom dočakala. Upam, da ni sličaj in da se navadi malo bolje spat.

Lep.vikend želim

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.11.2015 8:25:39   
mojamiška
Marčevka... juhu za uspešen pregled in srčkauser posted image
Janchek...super, tisti dnevi in malo alkohola, bo še bolj sproščeno vse skupaj, ma ni hudič da ne ratauser posted image

končno petek!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.11.2015 8:27:21   
Janchek81

Marčevka... juhu za uspešen pregled in srčkauser posted image
Janchek...super, tisti dnevi in malo alkohola, bo še bolj sproščeno vse skupaj, ma ni hudič da ne ratauser posted image

končno petek!!

Ja, sj sproščeno je že tko al tko pri sexu ... problem je maybe v tem k se zdj vprašava 'čak, a včerej sva al ne' user posted image user posted image K da se bojiva, da ne bi pol zgrešila ... no ja, zaenkrat mava jutr lih v planu bit pridna .. dons se bova pa zadržala nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.11.2015 8:30:58   
mojamiška
Janchek....sej ne mislim, da ni sproščenouser posted image  ampak nekje v podzavesti imamo vse verjetno to al bo ratalo al ne, alkohol pa vseeno mal prežene določene misli, na tak način sm mislila

Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.11.2015 8:33:09   
Janchek81

Janchek....sej ne mislim, da ni sproščenouser posted image  ampak nekje v podzavesti imamo vse verjetno to al bo ratalo al ne, alkohol pa vseeno mal prežene določene misli, na tak način sm mislila

Jah, sam zdj glede na to, da ne delam O testov niti ne vem kdaj mam O ... tud čutm ne nič ... tko, da ... vseen, ko se streznš se prašaš pomoje 'a bo ratal al ne', sam tist trenutek maybe ne k si mal pod dozo user posted image Jaz pa sploh k nč ne pijem in spijem 2 piva ( ponavad uzamem v Lidlu une malinove, da jh lahko nekako pijem ) in sm že dijo mijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.