|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
3.11.2015 19:55:15   
..noname..
od petka, torej 4 dni...je pa vedno redna na 31 dni

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.11.2015 20:21:46   
foxy_cat
..noname.. če te kaj potolaži..ta mesec je zbrkan povsod..moja bila 4 dni prehitro (še nikoli v življenju je nisem imela tako hitro)..tako da.. Sem imela pa spet tako da niti ne vem če je bila prava ali ne.. AGAIN :) ampaak..nisem še nobenega testa delalauser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.11.2015 21:21:18   
katjesss
pol pa držimo pesti da se M ne pojavi in da te čimprej preseneti + :D

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
4.11.2015 7:49:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 haha..mene tudi ko naj bi bil O in to..nikakor ne vleče sexu user posted image user posted image sem pa mislila, da je z mano kaj narobe. Glede sexa s tvojim (vsak dan) se pa strinjam z Marčevka2010 user posted image

A to se strinjaš,d a vsak dan sexava, ker sva tok 'malo' časa skupaj? user posted image sam tud z bivšim k sm bla več let skupaj ni bilo to nikoli ovira ... Pač če je poželenje, volja in valda čas, zakaj ne? user posted image
POznam lih eno kolegico k sta skupej s svojim 8 mesecev in sexata 1x tedensko ( pa sta oba skupaj od 17h ure dalje ), to mi je pač čudno ....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.11.2015 8:25:54   
foxy_cat
Janchek81 jaz mislim (vem), da je čisto odvisno od dveh kakšno imata "spolno slo". Nekaterim je zadosti 1* na teden, nekaterim 1* na 2 tedna, drugim vsak dan.. Pomembno je le, da se najdeta dva, ki se nekako "ujameta" v tem koliko komu paše. Oz. se prilagodita en drugemu. Jaz recimo, preden sem začela s tableti, ma jaz bi lahko cele dneve user posted image user posted image to sva tudi po 3-4* na dan (pa se ne hecam)..tudi 5* je kdaj uspelo. user posted image user posted image potem sem 10 let imela tablete, sem imela takšna in drugačna obdobja.. Tedni, ko mi je pasalo, tedni ko mi ni. Gromozanska nihanja, resno. Priznam se mi je pa skozi leta ogromno spremenil odnos do sexa.. Imam čisto drugačen pogled na to, kot včasih. Veliko stvari me recimo grozno odbija, dosti me jih je že včasih, sedaj pa me marsikaj iz leta v leto bolj user posted image user posted image . Lani aprila (cca.) sem nehala s tableti meni je dogajalo v glavi user posted image user posted image kaj dela "mati narava", v akciji čist.. pol pa tist "kondom"..me je pa vse minil. Prov unu, ma če je kondom je pa brez veze (hormoni majkemi, pa nisem razmišljala o otrocih in to ampak mene je samo misel na tveganje, da bi brez totalno vzburila user posted image user posted image , ampak nisem nikoli nič rekla ali karkoli, moj je pa zmeraj z "glavo" v vsem, tako da se mi ni dalo s tem ukvarjat). In poslušaj potem to.. Letos julija se odločiva "da ukineva" še kondome, in.. ni mi več tako zanimivo user posted image user posted image Pomoje je scenarij nekako tak.. Če bi enkrat vmes enostvano "spustila" iz seznama kondom brez vprašanja, bi ratalo, zdaj ko pa sva se o tem "dogovorila", se mi pa zdi da ni to-to..ni tistega adrenalina, ni tistega "tveganja" nevem..pač sem čudna. Mogoče me bo vseeno katera razumela user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.11.2015 8:30:46   
Janchek81
foxy_cat zgleda, da te vzburja tisto, kar ni 'dovoljeno' user posted image Jaz npr s kondomom ne bi pač sexala, grem rajš na KT ... zakaj? Zato, ker me to totalno odbija, sploh po izkušnjah, ki sem jih imela, ker mi nikakor ni to pasalo, ni me vzburjalo med samim sexom + to k ni bla moja tok navlažena sm mogla uporabljat še lubrikant in na koncu je blo to 'bljak' ... user posted image Tko, da ... tazadnjič k sm s kondomom je ... pfffff .... 15 let nazaj user posted image user posted image sej ne rečem, vmes k so ble kakšne avanture ( pa mlada 25 let ) bi lahko še kej fasala, ampak ne, kondoma pa ne .... sej če za nazaj pogledam sm bla res neumna in neodgovorna user posted image Če bi se vrnila nazaj si kj tazga ne bi upala ... moja sodelovka je pa še takrat zanosila - to mi je blo res tisto, da sm se zavedala, da to pa lih ni ok kar smo počenjale user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.11.2015 8:51:06   
foxy_cat
Janchek81
haha.. Meni je v zlo mladih letih počil kondom, ja ja..tista prva leta sexanja user posted image user posted image nočna mora in od takrat SOVRAŽIM KONDOME, enostavno samo misel na to me odbijauser posted image user posted image pa še tista guma, pa tud če je dovolj "morja" tam dol, ma se mi zdi da me je vedno še 1 dan vse peklo - pa sem uporabljala (je uporabljal) tiste EXSTRA posebne kondome, ker tisti lateks al kaj je - to mislim, da sem imela alergijo, ker to me je pa še 3 dni vse peklo spodaj user posted image user posted image No saj pravim, jaz sem tudi pristaš tablet (10 let veliko pove).. Pa priznam nisem nikoli NE zaupala tabletom, glede tega sem zelo natančna celih 10 let sem jih jemala ob točno določeni uri, zeloooo redko kdaj sem ga vzela kakšno uro kasneje (če jih ravno nisem imela pri sebi). Kar se tiče partnerjev, sem imela pa tako eno dolgo zvezo za drugo, tako da ni bilo nobenega "nepoznanega" vmes da bi se morala česa bat user posted image P.s. no saj če bi vedla da bo tako težko ratat user posted image bi že zdavanj vrgla tiste kondome v smeti user posted image user posted image samo saj pravim, pač moj je zelo NATANČEN povsod in vse mora imet PLANIRANO..jaz sem pa kontra "v izi" plani? Am..neee.. Jaz sem tista exstra posebna, ki obožuje tisto kar NI V PLANU user posted image user posted image sem spontana, tko da vsakič ko sem pomislila, "jooj pol ko bo najbolj bo pa spet tisti kondom omenil" ma vse mi je dol padlo, tako težko sem se spravila sexat..pa cel začetek, sem samo razmišljala "kako bi ga pozabila" pa saj pravim, ne zaradi otrok, ampak zato, ker mi je kondom ves užitek pobral user posted image user posted image pa tud mogoče to, prov un ČUDEN občutek sem imela "on me pa noče" ... "on si nebo nikol upal imet otrok z mano...on samo govori"... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.11.2015 8:57:25   
Janchek81
Zanimivo je to,d a je bil tvoj tok odločen, da je vedno natikal kondom gor, ker ponavad moški obožujejo sex brez kondoma in takoj, ko je možno ga snamejo dol ... mene je clo enx en hotu 'nabrisat', kao da bo dal kondom gor, pa že vse odpre pa tko, pa pol čutm da je brez kondoma .... pa ga samo vprašam 'jaaa, med sexom' .. kam je skril kondom ... in je bil sex z smehom ... maaa tega nikol ne bom pozabila ... user posted image no sj sva se umirila ane, samo valda pa nism dovolila, da bi izlil kej vame, čeprou je lahko tud predsemenska tekočina tista, ki bi lahko nardila 'drek' iz vsega tega, ampak ... smo ble babe res neumne in neodgovorne ... totalno!!!!!
No, glede alergije ... tud sama če sm mela ene vrste kondoma me je spodaj pekl za znort, pomoje tud preveč debel lateks premazan z lubrikantom in me je žgal - dobesedno žgal user posted image tko, da zame to že ni bil užitek in sm rekla pol, no way in bla 12 let na KT ... tko, da .... ampak zanimivo je tud to,d a tud ko sm brez kondoma, pač na KT, nisem dovolila, da notr spuščajo user posted image razen pol k sm nehala leta 2006 z KT in k sva pol začela z bivšim delat na otroku ...
Ma, smo babe čudne ... oz. jaz sem user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.11.2015 9:18:05   
foxy_cat
Janchek81
hja eni deci so vseeno bolj odgovorni kot babe dan-danes izgleda user posted image user posted image user posted image al pa sem pač v življenju naletela ravno na takšne user posted image mah..drugače pa nisi "edina čudna" tudi jaz sem.. redki so dnevi ko ne pomislim "kaj bi bilo, če bi bilo".. user posted image user posted image včasih se nasmejim, včasih sem žalostna. Imam čudna obdobja. Veliko sem dala "čez" takšnih in drugačnih zgodb. Je pa težko, ker se zlo težko s kom pogovarjam o tem :) ena prijatelijca je tista "joj nočem preveč vedet" - ker se potem vedno boji da bo kdaj kaj narobe komu kaj povedala user posted image user posted image , tadruga je takšna da zna bit zelo težka včasih in ji NE MOREŠ vsega povedat, ker če jo kaj razjezi lahko še kje kaj ven butne kar ne sme user posted image user posted image , ta tretja je pa kot luna user posted image user posted image kljub temu da je stara toliko kot jaz je totalno še "otročja" in ni še zrela da bi se lahko z njo o tem pogovarjal user posted image user posted image no tista četrta s katero bi se pa lahko je pa odkar ima dojenčka totalno "oFF line" in se težko spraviva na kavo, ker enostavno ji ne uspe user posted image user posted image no sestra je pa vseeno sestra in ji lahko dosti povem,...samo čisto vsega pa NO GO user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.11.2015 9:26:18   
Janchek81
NO kar se tiče kolegic je tko, da trenutno imam najboljšo kolegico, ki dela isto na otroku, sicer sta šla junija na neplodnostno, kjer so ugotovil, da njen nima dobre sperme ... ona je šla še na prehodnost in je vse BP, zdj so jima rekl, da nej počakajo do decembra, če se ne bo zgodilo nič, da nej se za januarja naročita - hodta v dravlje ... tko, da z njo res lahko o vsem predebatirava ... pa z mojim pač, z drugimi se itak ne podajam na take teme, ker je brezveze, ker mi vsak reče, ma dej se bo .. ja ja, sj bo ... pač, ne razumejo, sploh pa tiste ne, k jim je ratal že takoj po četrtem ciklusu ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.11.2015 9:33:22   
mojamiška
No jaz pa o teh stvareh sploh ne debatiram z nobenim razen z  mojim, pa tle z vamiuser posted image  in mi je čist dost. Pa mam 2 kolegice, ki se res pogovarjamo o vsem možnem sam to mi je pa nekak tema, ki se tiče samo naju. Itak me vsi skos sprašujejo kaj čakava....

Neposredna povezava do sporočila: 1036
4.11.2015 9:34:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

No jaz pa o teh stvareh sploh ne debatiram z nobenim razen z  moji, pa tle z vamiuser posted image  in mi je čist dost. Pa mam 2 kolegice, ki se res pogovarjamo o vsem možnem sam to mi je pa nekak tema, ki se tiče samo naju. Itak me vsi skos sprašujejo kaj čakava....

No ja, sam če bi ti najedal že s tem kdaj bosta mela kakšnga pa tko, bi jh najbrž utišala s tem, da delata in basta .. je tko?
Jaz sem pač taka komunikativna, da velix pol k sm potrta mal pojokcam ( ne dobesedno ) tej moji kolegici ane ... pa se pol na konc obe že smejiva user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.11.2015 9:38:49   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No jaz pa o teh stvareh sploh ne debatiram z nobenim razen z  moji, pa tle z vamiuser posted image  in mi je čist dost. Pa mam 2 kolegice, ki se res pogovarjamo o vsem možnem sam to mi je pa nekak tema, ki se tiče samo naju. Itak me vsi skos sprašujejo kaj čakava....

No ja, sam če bi ti najedal že s tem kdaj bosta mela kakšnga pa tko, bi jh najbrž utišala s tem, da delata in basta .. je tko?
Jaz sem pač taka komunikativna, da velix pol k sm potrta mal pojokcam ( ne dobesedno ) tej moji kolegici ane ... pa se pol na konc obe že smejiva user posted image

Ne niti slučajno, zmeri rečem, da če bo kdaj kej da bosta prve zvedle.Da o tem, da njegovi skos težijo nebi, pol bi sledil cel kup vprašanj,... Pa kr rečeva, da je ena dovolj. Ne mislim, se ubadat še z dodatnimi vprašanji, so to pretežke teme, da bi z vsakim razpravljala o tem. "Pojokcam" pa jaz kr mojemu, ravno včeraj sem oz sva en drugmu.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
4.11.2015 9:45:33   
Janchek81

Ne niti slučajno, zmeri rečem, da če bo kdaj kej da bosta prve zvedle.Da o tem, da njegovi skos težijo nebi, pol bi sledil cel kup vprašanj,... Pa kr rečeva, da je ena dovolj. Ne mislim, se ubadat še z dodatnimi vprašanji, so to pretežke teme, da bi z vsakim razpravljala o tem. "Pojokcam" pa jaz kr mojemu, ravno včeraj sem oz sva en drugmu.

Tud tvoj pojokca? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.11.2015 9:52:18   
foxy_cat
Janchek81
no saj s to, ki ji ne-smem (ona ne sliši rada vsega hehehe...pa ne zaradi sebe) vsega povedat (glede ostalih stvari kaj bi bilo če bi bilo) user posted image ona-dva tudi začenjata delat na user posted image (sta začela, razmišljata o tem,..) z njo se jaz lahko edino pogovarjam o vsem tem, samo moram malo razmislit, vseeno kaj ji lahko rečem in kaj ne, ker ona je vseeno dosti starejša od mene (po moje tvojih let), in ja še nima nobenega dojenčka.. Torej da taki punci, ki živi v iluziji rečeš, kakšno težko temo o težki zanostivi pa sem dosti mlajša od nje, pomoje si gre kupit čike od stresa (je tudi že nekaj časa nazaj nehala kadit) user posted image user posted image zato pravim, ne želim nikogar strašit. user posted image , ampak mi je pa zadnjih par mesecev največje veselje it z njo na kavo, ker edino z njo lahko skupaj jamrava glede tega...drugi dve sta tako še brez otrok in trenutno obe sami, tako da itaq nima smisla se o čem pogovarjat. user posted image Kar se tiče mojga, pa tako je...On vseeno veliko stvari ne ve..DECI PAČ tipično. In, da bi jaz njemu kaj razložila, zakaj je tako kot je, bi rabila pomoje enciklopedijo. Če njemu začneš kaj razlagat, nebo imel mira dokler ne ve do vejice vsega natančno user posted image user posted image no tega pa še jaz nevem, tako da vseeno se je drugače menit s kolegico. user posted image user posted image Moški enostavno ne razumejo vsega. On je vseeno eden tistih, ki je živel v iluziji "zdaj sem se odločil imet otroka...pa bo takoj ratal" user posted image user posted image no uglavnem, zakomplicirano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.11.2015 10:09:22   
mojamiška

Ja tut, pojamra, da mu ni jasno itak komi čaka, da rata,...pa tko mal debate pa spet tišina in slaba volja pa spet mal debateuser posted image  tko an obeh straneh. Vidm ga da mu je hudo. Sicer bolj takrat ko jaz začnem, ker on ni glih najbolj kominikativen kar se takih debat tiče. Sploh se mi zdi, da moški še težje govorijo  tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.11.2015 10:10:54   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

On je vseeno eden tistih, ki je živel v iluziji "zdaj sem se odločil imet otroka...pa bo takoj ratal" user posted image user posted image no uglavnem, zakomplicirano user posted image user posted image

O kako mi je to znano, tudi moj, sploh ker do sedaj je ratalo prec. In misli, da če bi recimo 1x/mesec, da bi uspelouser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.11.2015 10:27:23   
foxy_cat

Ja tut, pojamra, da mu ni jasno itak komi čaka, da rata,...pa tko mal debate pa spet tišina in slaba volja pa spet mal debateuser posted image  tko an obeh straneh. Vidm ga da mu je hudo. Sicer bolj takrat ko jaz začnem, ker on ni glih najbolj kominikativen kar se takih debat tiče. Sploh se mi zdi, da moški še težje govorijo  tem.

Jaz tudi včasih kar malo ven padem... Tako da se na koncu ne ve kdo je bolj obupan in razočaran user posted image user posted image no o tem govorim...z moškimi se je težko o tem pogovarjat, moj je isto, ne ve veliko stvari in takemu kaj razložit je težko. Ko je najprej rekel "kaj če bi še 6 mesecev počakala potem pa začneva delat na user posted image " ... sem mu samo rekla "a ti resno misliš, da bo takoj ratalo??" no šele takrat se je zamislil "kako..a to ne rata takoJ" saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal user posted image user posted image no kakor je dan user posted image user posted image no ..najbolj je pa smešno..to je rekel julija..pa sem mu pač to povedala v smislu "kaj pa če ne rata.." no..potem sva rekla "če rata rata"..na potem avgusta ko sem dobila user posted image je bil pa čisto v depresiji..ja KAKO a še kar nisi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OBUP...najprej 6 mesecev, potem bi pa takoj isti mesec rad da nama rata. Človek ne more razumet teh decov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.11.2015 10:40:55   
Janchek81
No .. enim rata pač takoj ane .... se mi zdi, da enim rata sam,d a svojo babo pogledajo, pa že zanos user posted image user posted image
Sam, to resno no ... se spomnem kolegice, je rekla 10 let nazaj, da sta začela delat na otroku, ni blo dva mesca mi pove, da je že noseča ... ok, super, čestitke in vse ... jaz sem bla takrt lih v fazi prekomernega žuranja user posted image
No pol je biu tamal star 1 let in 3 mesce, ona men, da bosta začela delat na otroku ... pa se en čas nisva slišale in nč in ona ko sm ji poslala sms za kavo, mi napiše, da gre na morfologijo .. WTF .. ok, super, čestitke, ITAK ... no pol pa ta tazadnj tamal star 2 leti in ona men, da je po nesreč zanosila ... KWAAAAA .... kr nism mogla verjet ... a se lahko ponesreč zgodi nooooo? Takrt sm jst že mela tamalo ane in sm si mislla 'matr enim pa uspeva' ... no zdj že en čas nisva ble na vezi, ... lahko, da ma še kakšnega user posted image Kar pa hočm povedat je pa to, da enim res abnormalno hitr rata .. pa pazmo to ... ona kadilka, dela v lokalu ... on sicer zdrav moški .... res se včasih vprašam 'zakaj je življenje po en stran tok nefer' ... a nam hoče kdo zgorej kj povedat - da maybe ni še naš čas al kaj ...
Kr neki no ... in tud k sm študirala takrt k sm mela UPN ... zakaj se men dogaja .. pa sem pol čez leti pršla do zaključka, da pač ni blo namenjen pa bla bla, pa kako dobr se je pol izšlo s to drugo nosečnostjo pa tko ... in pol letos ponovno .. zakaj mam vedno nekej???? In kaj še bo???? Uf, tkole k razmišljam ... me pa postane strah user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.11.2015 10:44:22   
mojamiška
foxy_cat... men k tako prbije, ga prvo vprašam če me zajebava, ker se mi res tko zdi. ostanem brez besed, pol pa prav da ne, tko full resno. In zdej k bova šla naprej na preiskave njemu ni jasno, da zakaj mora on na spermiogram, ker ima že enega otrokauser posted image  , če prištejem še ss-je pa sploh ni problem ane. Sej ne komplicira, sva se na konc nasmejala ker je take ven metu da jojuser posted image  Ampak res so čudni no al smo pa me, nevem večuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.11.2015 10:46:42   
Janchek81

foxy_cat... men k tako prbije, ga prvo vprašam če me zajebava, ker se mi res tko zdi. ostanem brez besed, pol pa prav da ne, tko full resno. In zdej k bova šla naprej na preiskave njemu ni jasno, da zakaj mora on na spermiogram, ker ima že enega otrokauser posted image  , če prištejem še ss-je pa sploh ni problem ane. Sej ne komplicira, sva se na konc nasmejala ker je take ven metu da jojuser posted image  Ampak res so čudni no al smo pa me, nevem večuser posted image

Bolj smo me čudne, oni nikakor ne komplicirajo tko k me ... moj mnenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.11.2015 10:52:40   
mojamiška
janchek....ja poznam take, pa se tut vprašam, če mene kdo od zgoraj zaj....Poznam ogromno parov, ki jim je ratal takoj, enim po mesecu poznanstva!
Pa nisem fouš, da nebo pomote ampak ni fer. Tko je men isto rekla kolegica k se nisva vidle dolg, bolj se slišve, ker ona otrok nemore pustit možu ampak ok to je že druga tema. Pa je rekla, da me bo kap k jo bom vidla, pa pravm, če je noseča in reče ja, je bla že 6 mesec, ja super hepi for ju. S tem, da je tle alkohol, cigareti, brezposelnost,....
kar se tiče UPN....žal mi je za tako grozno izkušnjouser posted image . Ko kaj takega slišim se vedno vprašam, zakaj hudiča nemore jt takoj naprej, zakaj mora nekdo tako trpet. Ampak žal odgovora ni. Že tko je življenje teško pol pa še kaj  takega....gorza

Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.11.2015 10:53:44   
mojamiška

Tko nekak jauser posted image  sam odmisl, če loh, js nemorem, evo pa smo tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.11.2015 10:58:11   
Janchek81

Tko nekak jauser posted image  sam odmisl, če loh, js nemorem, evo pa smo tamuser posted image

Top je druga pesem .. probam čim bolj odmislt ... pa iskreno, sem manj obremenjena kot prejšn mesc, ker mam preveč druzga dela...
Dons zutri npr sem opazila, da je mela tamala na vratu ko en mazoljček in pol ene 3cm stran še enga, notr vodica in mam občutek ( sj ni nujno ), da bomo mel norice user posted image in pol k razmišlam naprej .... si pravm .. ma boljš, da jh ma zdj, pa jh prebolimo kokr kasnej pa jst npr noseča ( pač optimistično glede nosečnosti, sam vseen ) ... maybe se pa vse dogaja z enim razlogom .... pa se tolažm ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.11.2015 11:03:39   
mojamiška

Top je druga pesem .. probam čim bolj odmislt ... pa iskreno, sem manj obremenjena kot prejšn mesc, ker mam preveč druzga dela...
Dons zutri npr sem opazila, da je mela tamala na vratu ko en mazoljček in pol ene 3cm stran še enga, notr vodica in mam občutek ( sj ni nujno ), da bomo mel norice user posted image in pol k razmišlam naprej .... si pravm .. ma boljš, da jh ma zdj, pa jh prebolimo kokr kasnej pa jst npr noseča ( pač optimistično glede nosečnosti, sam vseen ) ... maybe se pa vse dogaja z enim razlogom .... pa se tolažm ...user posted image

ja to znajo bit norice, js jih tut čakam pa še nič. Pa so že razsajale pa jih ni dobila. Bi blo bolš čimprej, sam vplivat pa nemorš. Ja z nečim se je treba tolažit, se strinjam. trenutno s tem, da bo pa naslednji mesec ratalo pa bomo drugo leto vsaj na morje šli. Ker če bi zdej zanosila pa sred poletja rodila, vprašanje kako bi blo, moja pa obožuje morje, no sej ga vsi tko, da si niti ne predstavlam, da nebi šla. Tko da evo tolažbouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.