|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
3.11.2015 9:22:11   
foxy_cat
Janchek81
če sta doma dva ki živita za delo, je to malo drugače :) in ko ima moj po 5 projektov na enkrat je že veliko če ima čas spat vsaj 3 ure na dan, kaj šele da bi sexal, saj bi ga samo še odpeljal kam user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.11.2015 9:24:57   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
če sta doma dva ki živita za delo, je to malo drugače :) in ko ima moj po 5 projektov na enkrat je že veliko če ima čas spat vsaj 3 ure na dan, kaj šele da bi sexal, saj bi ga samo še odpeljal kam user posted image

Ja, to je drugo ane ... blo je v tem, kako nama znese ane ... sem mislila pač, da majo eni pač 'probleme', ker jim hodjo otroc pozn spat ...
Pustmo delo in tko .... čeprou ... živita najbrž ne lih za delo ane ... ampak vama je pač to edini vir prihodka ane ... dons zlo mal ljudi poznam, ki so deloholiki in delajo zato, ker uživajo v tem ... ker vseen pa eno vprašanje: kaj pa potem, ko bo otrok??? BO še vedno toliko od doma? jaz npr vem, da mi prvi mesec ne bi znesl, če ne bi blo moje mame user posted image ker sm bla res ene 14 dni totalno boga - notranji + zunanji šivi, izmučena, zmatrana.... blaaaah user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.11.2015 9:29:31   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek81

Ja, to je drugo ane ... blo je v tem, kako nama znese ane ... sem mislila pač, da majo eni pač 'probleme', ker jim hodjo otroc pozn spat ...
Pustmo delo in tko .... čeprou ... živita najbrž ne lih za delo ane ... ampak vama je pač to edini vir prihodka ane ... dons zlo mal ljudi poznam, ki so deloholiki in delajo zato, ker uživajo v tem ... ker vseen pa eno vprašanje: kaj pa potem, ko bo otrok??? BO še vedno toliko od doma? jaz npr vem, da mi prvi mesec ne bi znesl, če ne bi blo moje mame user posted image ker sm bla res ene 14 dni totalno boga - notranji + zunanji šivi, izmučena, zmatrana.... blaaaah user posted image

Ja moj je privatnik, tako da še v "posteljo" nese delo in razmišljanje.. Zato pa zdaj dela toliko, da ko ga bom rabila, da bo imel čas. Vseeno nimava namena večno živet v najemniškem stanovanju, čez 1 leto želiva vzet kredit in to tirja svoj davek. Žal.. Vsak cilj ima svojo ceno. Če si privatnik, nimaš dopusta, bolniške, porodniške,.. tako da žal ko imaš delo imaš roke in če imaš 5 projektov na isti rok, pač moraš to naredit, ker če ne narediš so kazni.

Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.11.2015 9:34:06   
Janchek81
foxy_cat vem kako funckionirajo privatniki, nč bat user posted image In hvala bogu, da delo priteka, ker s tem priteče še tud kj druzga user posted image problem je enx ko se zadeva umirja ali konča, tko,d a dokler ma za delat, nej dela ja ... vidim mojo sestro in njenga, on ma privat, dve firmi in enga letanja in dela ... jaz bi pomoje ful trpela ob takem človeku user posted image , ker sem vseen taka, da bi mi bilo hudo, če bi bila non stop sama - k moja sestra v večini je user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.11.2015 9:39:52   
foxy_cat
Janchek81
glede na to kaj dela mislim, da ne-delo ni problem user posted image bomo prej vsi ostali brez dela user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.11.2015 9:40:34   
Janchek81

Janchek81
glede na to kaj dela mislim, da ne-delo ni problem user posted image bomo prej vsi ostali brez dela user posted image user posted image

Hvala bogu ane .... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.11.2015 9:42:35   
foxy_cat
Janchek81
če ni skrivnost, koliko časa pa sta s tem "tanovim" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.11.2015 9:48:54   
vekybel
Ooooo ste se razpisale user posted image
Moj mož je tudi privatnik, tako da razumem ostale.
Koliko pomeni če imaš svoje stanovanje ali hišo, no hiša je bolj luksuz jaz pravim in vsaka čast tisti ki jo ima. Jaz z mojo družinico živim v stanovanju 55m2 v hiši z mojimi starši in bratom, tako da je hiša 3 stanovanjska in vsak ima svoj vhod. Pa se včasih sprašujem in želim da bi imela mal večje stanovanje, še posebej zdej ko se bomo povečali na 4. Ampak si rečem da se vse da rešit tako ali drugače in bo že prišel čas, da bomo šli v večje stanovanje. Zaenkrat je vredu tak, ker sem dobila novo kuhinjo in ne grem zdej nikamor user posted image .
Mi imamo tudi doma enega zimskega in bilo bi fajn enega poletnega če bo šlo.

Eno vprašanje imam in sicer jutri imam zjutraj G in me bo pgledal z UZ pa me zanima ali lahko sexava danes, da ne bi bila videt samo sperma, ker mora videt koliko so veliki folikli? Malo smešno samo res ne vem, kaj pravite?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
3.11.2015 10:21:32   
Janchek81

Janchek81

Let pa pol ... tok časa živiva skupaj ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
3.11.2015 10:22:59   
Janchek81
vekybel dons met bajto, stanovanje je že luksuz .. sama jo sicer imam, sam jo tud odplačujem ( kredit ), tko, da če pogledam ni moja moja ...
Glede sexa pa .. mislm, da ni panike ... najbrž ti bo na UZ gledala folikle in pa maternično sluz ....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.11.2015 10:24:01   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Eno vprašanje imam in sicer jutri imam zjutraj G in me bo pgledal z UZ pa me zanima ali lahko sexava danes, da ne bi bila videt samo sperma, ker mora videt koliko so veliki folikli? Malo smešno samo res ne vem, kaj pravite?

Ne vem kolk bi naj sperma naredila da se nebi videlo foliklov?? Mislim da se morajo vseeno videti. Sploh se ne spomnem ko sem js hodla na UZ-je ali sva prejšni dan al ne. Mislim pa da ne.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.11.2015 11:04:51   
vekybel
Sedaj bi morala nastopiti ovulacija v kratkem in se mi je pojavil bel izcedek in ne vem če je to to? Tudi me vleče da bi user posted image , kar naj bi bil simptom za ovulacijo. Jaz bom pa bomo vidli kaj bo. user posted image user posted image
Držite pesti za jutri da bo kaki folikel dovolj velik.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.11.2015 11:23:15   
Janchek81

Sedaj bi morala nastopiti ovulacija v kratkem in se mi je pojavil bel izcedek in ne vem če je to to? Tudi me vleče da bi user posted image , kar naj bi bil simptom za ovulacijo. Jaz bom pa bomo vidli kaj bo. user posted image user posted image
Držite pesti za jutri da bo kaki folikel dovolj velik.

Kako to, da imaš pregled?
Mene pa tud, ko nastopi O nikakor ne vleče k sexu, samo potem, ko se pač že začneva stiskat pa tko user posted image
Vedno bolj opažam, da je moj telo res čudn user posted image Mene sam res daje za sex un dan, ko gre M proti koncu user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.11.2015 11:56:48   
vekybel
Janchek 81:
pregled imam vaginalni UZ, da vidi če so tablete naredile dovolj velike folikle za oploditev. Tako da ta teden mi nastopi O ali je že ne vem, ker imam zelo neredno M. Drugače pa mene vlece user posted image med samo M in ko imam O ja. Z leti se telo spreminja nimaš kej.

Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.11.2015 11:59:18   
Janchek81

Janchek 81:
pregled imam vaginalni UZ, da vidi če so tablete naredile dovolj velike folikle za oploditev. Tako da ta teden mi nastopi O ali je že ne vem, ker imam zelo neredno M. Drugače pa mene vlece user posted image med samo M in ko imam O ja. Z leti se telo spreminja nimaš kej.

Aha, no super za take preglede, da ti povejo kako in kaj ....
Ja, z leti se spreminja ... pa tud npr po prvi nosečnosti ( porodu ) so mi rekl, da bom čutila ovulacije, pa sem rodila - nism čutila .. pol so mi isto rekl za drugo nosečnost in porod, da bom pol čutila ovulacije, pa jih že spet nism ... no zdj po tem pregledu prehodnosti pa mislm, da mal čutm, če je to to user posted image
Ja telo se spreminja ... če ne druzga sem nekak prepričana v to, da se mi je mogu jajcevod zapacat zdj in ne da mam od nekdej zapacanga user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
3.11.2015 12:16:40   
Marčevka2010

Janchek81

No, potem pa ni čudno, da vsak dan. Ko boš z njim 18 let tako kot jaz z mojim mi boš povedala kakšno bo stanje takrat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
3.11.2015 12:23:34   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Janchek81

No, potem pa ni čudno, da vsak dan. Ko boš z njim 18 let tako kot jaz z mojim mi boš povedala kakšno bo stanje takrat. user posted image

Bejba, za mano sta dve resni zvezi, ena 10 let, ena 8 let, pa kar se sexa tiče ni bla NIKOL suša user posted image
Pustmo pa zadnje 3 mesece k sm vidla, da ni to to ... takrat sva samo še enkrat na teden ... pa še to se mi zdi, da bolj zarad potrebe kot zaradi ljubezni ....
Tko, da .... tud čez 20 let ti bom lahko rekla isto user posted image Edino, ko bo še en otroček prišel, vem, da prve pol leta sigurno ne bova vsak dan skakala ....
Pa še to, tukaj so res čist drugi občutki, čustva .. kej tazga kokr je zdj še nism NIKOL čutila ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
3.11.2015 12:27:45   
Marčevka2010
Super za vaju. Pri nama naredita službi svoje, pa utrujenost, stres, ...pa mala ga kaj sračka. Da dostikrat samo v posteljo padeš. Ni ves čas tako, ampak kdaj ti pa pač ni.
Meni tudi KT pred leti niso naredile usluge kar se libida tiče, ker so mi ga čisto ubile. Z Mireno je bilo za piko bolje. Najbolje je biti pa brez seveda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
3.11.2015 12:29:25   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Super za vaju. Pri nama naredita službi svoje, pa utrujenost, stres, ...pa mala ga kaj sračka. Da dostikrat samo v posteljo padeš. Ni ves čas tako, ampak kdaj ti pa pač ni.
Meni tudi KT pred leti niso naredile usluge kar se libida tiče, ker so mi ga čisto ubile. Z Mireno je bilo za piko bolje. Najbolje je biti pa brez seveda.user posted image

Ja, služba je drugo .. pr vseh sem imela to srečo, da so imeli pač dober urnik glede službe ... edin z bivšim ( s katerim imam tamalo ) je blo tko, da je delal en teden popoldne, en teden dopoldne ... samo po tamali z njim itak nisem imela namena imeti še enega, ker se še za tega ni pobrigal user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
3.11.2015 13:18:06   
vekybel
Janchek81
Sem vesela, da si si najdla sorodno dušo. Prej ali slej jo vsi najdemo. Pri nas je en lep čas pozornost prevzel najin sinček in tako sem jaz malo izvisela dokler nisem udarla po mizi, da se je zavedel da živiva kot 50 letnika, samo rutina. Tako da leta naredijo svoje v takšnem in drugačne smislu ja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.11.2015 13:26:01   
Janchek81

Janchek81
Sem vesela, da si si najdla sorodno dušo. Prej ali slej jo vsi najdemo. Pri nas je en lep čas pozornost prevzel najin sinček in tako sem jaz malo izvisela dokler nisem udarla po mizi, da se je zavedel da živiva kot 50 letnika, samo rutina. Tako da leta naredijo svoje v takšnem in drugačne smislu ja. user posted image

Hm, sem mnenja, da ne najdejo vsi svoje sorodne dušice, na žalost,...preveč jih poznam, ki se v večini kregajo, si grejo po že zelo kratkem času na živce, a vseeno ostajajo skupej, ker si mislijo, da zdj pa nobenga ne bojo najdl in vztrajajo in vztrajajo user posted image Jaz sem pa bila vedno mnenja, da je brezveze bit z nekom, ki se ne razumeš, ki nima istih ciljev ... itd, in končno spoznala tazga, ki mava res veliko skupnih ciljev, sva istih misli,....itd in sem res srečna, da sem pri svojih 33 letih spoznala tazga moškega o katerem sem samo sanjala - ampak resno!! SANJALA!
Zanimivo je že to, da ko sva se spoznavala in hodila na kave, da se mi je zdelo, da se poznava celo večnost, poznala sva se pa en mesec user posted image
Res sem presrečna da ga imam. Je pa res, da sem jaz kar se moških tiče zlo kritična ( na žalost ) in mam rada, da so določene stvari pošlihtane ...

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.11.2015 17:22:55   
foxy_cat
Janchek81 haha..mene tudi ko naj bi bil O in to..nikakor ne vleče sexu user posted image user posted image sem pa mislila, da je z mano kaj narobe. Glede sexa s tvojim (vsak dan) se pa strinjam z Marčevka2010 user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
3.11.2015 17:43:15   
vekybel
Janchek81
Najdejo se pari pa tudi v poznih letih, verjemi.
Evo še ena ideja, punce ko se va ne user posted image glih takrat morate user posted image . Sej veste kako pravijo, ko najmanj pričakuješ se zgodi....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
3.11.2015 19:45:55   
..noname..
Punce, moja M še kar zamuja...test negativen...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
3.11.2015 19:51:00   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Punce, moja M še kar zamuja...test negativen...

Kolk časa pa ti že zamuja?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.