|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
13.10.2015 7:36:03   
mana12
..noname.. tudi jaz sem nekaj časa čakala, da se je moj odločil, da zdaj pa je čas...pa še vedno ni bil povsem odločen user posted image . No pa saj tudi jaz nisem bila prav 100% odločena, samo se mi zdi, da če bi čakala na to, ne bi nikoli prišla do user posted image .

No pri meni ni nič novega. Še vedno je vse belo user posted image , še vedno imam znake kot tik pred menstruacijo in še vedno nisem naredila testa. Sem si malo gledala koledarček in ugotovila, da mi je že začetek leta tak zamujala (pa nisva delala na user posted image ), tak da se zdaj trudim še malo počakat, ker imam malo zmedene cikle. Prejšnji mesec sem jo pa dobila par dni prehitro user posted image .

Marčevka2010 kak je s tabo? Kaj novega?

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.10.2015 7:43:17   
Janchek81
Marčevka2010 povej povej nam veselo novico nooooo .... zgleda smo že vse nestrpneeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.10.2015 7:54:37   
MauMow
Marčevka kako kaže????

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.10.2015 8:06:11   
mojamiška
No marčevka in mana zdej pa res že morta lulat, vse čakamouser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.10.2015 12:12:12   
Marčevka2010
Bleda druga črtica na Muellerjevem testu. Upam, da ne laže. user posted image Sem šla delat še krvnega, da bo 100%. Okoli 15. bodo rezultati. Ne dojemam, sploh....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.10.2015 12:13:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Bleda druga črtica na Muellerjevem testu. Upam, da ne laže. user posted image Sem šla delat še krvnega, da bo 100%. Okoli 15. bodo rezultati. Ne dojemam, sploh....user posted image user posted image user posted image

ZAČNI DOJEMAT!!!!!
In NE .. ne sanjaš ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 606
13.10.2015 12:14:38   
MauMow

JESSSSSS!!!! Krvni ti bo samo potrdil. Toooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
13.10.2015 12:23:39   
erika2
user posted image user posted image jeeeeeee superrrr. Jst moram pa do petka pocakat. Ne res, braaavo tut jst sm fuuul vesela.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.10.2015 12:27:33   
Ashaya
Jaa, čestitkeee!!! ;) danes je en tak super dan kot kaže! Zelo zelo vesela zate!! user posted image user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.10.2015 12:38:02   
Marčevka2010
Hvala punce, da ste mislile name. user posted image Zdaj pa ima, da se pikica obdrži naslednjih 8 mesecev. user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.10.2015 12:39:32   
mojamiška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marčevka2010 čestitke, vse bo ok, mora bit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
13.10.2015 14:21:37   
foxy_cat
Marčevka2010
čestitke user posted image se mi zdi da so bile punce še bolj neučakane, kot ti sama user posted image user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.10.2015 14:39:33   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image Hej super, kaj to berem. Bravo in čestitke Marčevka user posted image . Zdaj pa lepih 9 mesecev in enega pridnega poletnega user posted image . Za tebe sem res še posebej vesela, ko smo že tako dolgo "skupaj" na tej temi. Obvezno se še javi, kako si kaj in vse dobro.

Jaz sem drugače še vedno vredu in v pogonu; ne morem verjet da čez cca. 2 tedna že nastopim porodniško user posted image ; kako je to zletelo mimo. Pa itak je vsega polno. Jutri imam pregled; mala je še vedno živahna in se veselo obrača po trebuhu; stavri imam počasi zbrane, ampak še nič oprane in presortirane. No okvirni seznam kaj še rabim sem si sicer naredila. Pred mano je še nekje mesec in pol user posted image , potem pa bo že počasi naša user posted image z nami. Res ne morem verjet...

Kako ste kaj ostale "stare" čveke, nosečke in mamice; Tara, Bluegirl, Melanie, Mamica deklicam, Chocolatecake, Shorty in Asyka?

Še vedno pa seveda navijam tudi za Janchek in vse ostale user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 613
13.10.2015 15:22:58   
Marčevka2010
Foxy-cat, tudi meni se zdi, da so bile bolj nestrpne, ja. user posted image

Hvala Žabinčica.user posted image Tudi jaz upam, da bo vse vredu.
Me veseli, da se občasno javiš, sicer te tudi na drugi temi berem. Sem vesela, da si vredu in še vedno v pogonu. Res je hitro minilo, človek ne more verjet. Še malo pa boš imela svojo punčko v rokah.

Rezultat hormona 165. Nekam sumljivo malo se mi tole zdi? Za 5. teden.

Pa ali je možno, da čutim že prve posledice n? Zaprtost? Me matra že par dni, pa me običajno vedno pred m in sem mislila, da jo bom dobila. Je možno tako hitro? Pa pijem magnezij, jem sadje,...očitno bo treba še kaj začet. Im me prav fajn zvija dol spodaj. Upam, da ni kaj drugega ta bolečina.user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.10.2015 19:32:27   
PupaOdA
Pomojem je čisto mogoč ta rezultat. Ena varianta je, da je lahko kakšen dan starejše. Druga pa, da ima štorklja zelo slabo vest pa je še kaj zraven podtaknila user posted image Ne razumemo zakaj ti je pa bledo črtico pokazalo na testu...
Jooj kako supeeer, sem zelo vesela zate. Pa če je tako visoko hormon je zeelooo mogoče da vse že čutiš. Če te zvija je to od zaprtja, sem imela iste probleme.

Neposredna povezava do sporočila: 615
13.10.2015 19:48:58   
Twixie22
Živjo. Malo sem že brskala po forumu, pa je toliko enih zadev, da sem se odločila da rajši povprašam. Upam da sem pravilno umestila svoje vprašanje, v nasprotnem primeru se opravičujem. Stvar je pa taka..s partnerjem poskušava zanositi. Zadnjo M sem imela 25.9., spolni odnos je bil 1.10. Nisem prepričana, če je bila takrat O, saj sem prenehala delati O teste, saj sva rekla ko bo, bo. Danes pa sem opazala svetlo rjav, gost, sluzast izcedek. Kaj bi lahko bilo? Bi lahko bila ugnezditvena? Ni bilo nič rdeče, podobno krvavitvi. Hvala za odgovore in mnenja. Lp

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.10.2015 20:18:12   
foxy_cat
Marčevka2010 kakor sem jaz brala je to v normalni meji hormona..pač so "čudne" mere 5 tednov: 18 – 7.340 mi.e./ml user posted image lahko pa počakaš še kakšen dan in ponoviš test da bo res 1000% user posted image

(odgovor članu Twixie22)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.10.2015 20:20:28   
foxy_cat
Twixie22
vse je odvisno od tega kdaj si imela O... Meni osebno se zdi malo prehitro za vgnezditveno, mogoče je pa samo znak za O?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.10.2015 20:22:25   
Twixie22
Ja v bistvu mi datumi nekako ne klapajo skupaj. Ce gledamo na to kdaj prb. naj bi bila O in vgnezditvena..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.10.2015 20:29:05   
foxy_cat
Twixie22
malo čudni datumi so, res je ampak ženske smo si različne user posted image mogoče je oboje, samo bi prej rekla da je samo O.

(odgovor članu Twixie22)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.10.2015 20:41:56   
..noname..
mana tole je pa težko vprašanje (kdaj se bo omehčal)...mislim, da se bo že kar to zimo, vsaj zaenkrat se nekako meniva o tem, da bi pozitimi začela delati na temuser posted image

JUHUUUU, kako super novice Marčevkauser posted image user posted image eno čudovito nosečnost ti želim in naj ti čimhitreje mine, da se boste kmali crkljaliuser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.10.2015 20:42:43   
foxy_cat
..noname..
držim pesti da bo čimprej mraz in sneg user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.10.2015 20:42:45   
PupaOdA
Twixie22 koliko dolge cikle pa imaš navadno?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.10.2015 20:45:10   
..noname..
opsa, Marčevka me je to vprašala, ne mana user posted image
Sem že čis zmedena...mam zdej tut take čudne dneve, tut na šihtu me vse nervirauser posted image

29.9. sm mela M, danes sem pa mela malo krvavitve, ampak samo par kapljic...ni mi jasno kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.10.2015 20:46:40   
foxy_cat
..noname..
še nekaj pozabila napisat...malo za šalo malo za res user posted image midva, ko sva se julija prvič začela "resno" menit o tem.. je moj najprej začel "dajva 6 mesecev počakat potem pa dajva..." potem čez 10minut je bilo "dajva 3 mesece počakat" potem sem pa jaz rekla "a ti misliš da to kar isti moment rata?" user posted image user posted image no potem se je pa zamislu pa je rekel, če bo pa bo user posted image user posted image no pa dajva, no.. zdaj je pa že oktober, ta mesec je meni vse dol padlo, raje ne pišem kakšna sem ta mesec user posted image pa on ves čas "teži"...user posted image user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.