|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
9.10.2015 9:26:16   
Janchek81
MauMow boste vidl pol kako vama bo vodnarček pestril dneve user posted image user posted image mi mamo vodnarko doma ... na čase je res OBUP ... user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.10.2015 9:33:50   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow boste vidl pol kako vama bo vodnarček pestril dneve user posted image user posted image mi mamo vodnarko doma ... na čase je res OBUP ... user posted image user posted image

Ja sej tole bo še pestro. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.10.2015 9:35:09   
foxy_cat
MauMow
se nebi branila da bi to rekla user posted image sem ravno včeraj kolegici rekla.. ko mi je rekla "a si noseča?" pa jaz tak.. "ma ko bi vsaj bla..ker se mi res neda več s tem ukvarjat" user posted image user posted image to je stresno, jaz rada sexam..ko mi/nama paše..zdaj se mi zdi da se pa oba samo še obremenjujeva..če je vse ok..zakaj ne rata..a je kaj narobe..a je zmano, al je znjim..ah...pa še moj itaq pod totalnim stresom..niti ne vem kdaj spi..tako da bi bila čisto srečna če bi ratal, bi lažje dihala oba user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 578
9.10.2015 9:39:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

MauMow
se nebi branila da bi to rekla user posted image sem ravno včeraj kolegici rekla.. ko mi je rekla "a si noseča?" pa jaz tak.. "ma ko bi vsaj bla..ker se mi res neda več s tem ukvarjat" user posted image user posted image to je stresno, jaz rada sexam..ko mi/nama paše..zdaj se mi zdi da se pa oba samo še obremenjujeva..če je vse ok..zakaj ne rata..a je kaj narobe..a je zmano, al je znjim..ah...pa še moj itaq pod totalnim stresom..niti ne vem kdaj spi..tako da bi bila čisto srečna če bi ratal, bi lažje dihala oba user posted image user posted image

Prvo punca,...se nehejta tok obremenjevat in živet pod stresom .. privoščita si kakšno kopel, masažo, savno, da se sprostita ...
Lahko, da ne rata zarad stresa, lahko, da ne rata zarad napačnega položaja, lahko, da ne rata .... tralala .... vprašanj je lahko FUL ... probita se oba sprostit in uživat in ko bosta najmanj pričakovala boš pa zagledala + ...
Jaz se spomnem v drugo, k sm res odmislla, k sm rekla, da sploh ne bom več pozorna na nič, .... ni mi blo sploh neki do sexa, v tistem mesecu sva sexala samo 2x ... in wola.... zagledala + ... pa še to k niti nism vedla, da zamuja user posted image
Probi res, vsaj mal odmislt ... jaz sem ta mesec čist sproščena glede vsega ... edin je*e me ta moj počutje, ampak tud to bom zrihtala user posted image
Glavo pokonc, pozitiva pozitiva pozitiva ... več boš pa itak zvedla že čez 3 tedne ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.10.2015 12:33:10   
mana12
Res je najboljše, da se sprostiš in odmisliš, samo je pa to najtežje, ker če je želja velika, težko pozabiš na to.

Jaz zdaj čakam user posted image . Zaenkrat še nič ne kaže na to, da pride. Nočem se prezgodaj veselit, samo vsakič ko grem na wc in je še ni, sem vesela user posted image . Bi bilo pa tudi v tem primeru najboljše odmislit, samo kaj ko je zelo težko in nekako mi ne uspeva user posted image

Jooj, ko ste omenile cunjice...v trgovinah je vse tak lepo user posted image . Komaj čakam na nakupe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 580
9.10.2015 12:44:32   
Marčevka2010
MauMow super za razgrajača, naj bo še naprej zdrav in ne prevelik, da ne bo mamico preveč namatral. user posted image

Mene v nedeljo čaka dan D, ampak mislim, da bo M prišla. user posted image

Foxy Cat res je lahko reči sprosti se, naredit pa malo težje. Malo se zamoti s kakšno drugo stvarjo, bo res lažje. Ker bolj, ko misliš na vse skupaj, večji stres je za telo in iz principa ne rata. Jaz se sedaj malo manj obremenjujem kot pred parimi meseci, pa sem 12. krog. Bo že, če bo. S sekirancijo ne bom nič dosegla. Imam sedaj kar pestro v službi, doma mi naša princesa dela na trenutke sive lase (ampak nič kar se ne bi dalo poštimatuser posted image ) pa malo manj mislim na vse skupaj.
Naj vama le rata, da je le vse uredu. user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.10.2015 12:59:36   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

MauMow super za razgrajača, naj bo še naprej zdrav in ne prevelik, da ne bo mamico preveč namatral. user posted image

Hvala. Res upam da ne bo prevelik user posted image

Punce čisto za vsako bo prišel ta lep in magičen + na testu!!!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.10.2015 14:11:05   
foxy_cat
Janchek81 moj dragi že spat nima časa, saj sem rekla, kaj šele za razno-razna uživanja...trenutno je v taki gužvi, da pomoje tam do januarja-februarja sploh nebom vedla da ga imam user posted image zato bi pa najraje vidla da bi že ratalo in ga nebi še s tem obremenjevala, ker ima tako že drugih skrbi toliko user posted image

Marčevka2010 res je, rečt je lahko user posted image jaz sem se ta mesec odločila, da res nebom nič računala ali kakroli..pa moj seveda "ja zakaj ne, mene zanima?!" NE! in NE! Ker potem ko so tisti dnevi, pa samo razmišlam o tem ..pa se mi zdi da kar na silo bi nekaj user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.10.2015 15:15:20   
Ashaya

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 moj dragi že spat nima časa, saj sem rekla, kaj šele za razno-razna uživanja...trenutno je v taki gužvi, da pomoje tam do januarja-februarja sploh nebom vedla da ga imam user posted image zato bi pa najraje vidla da bi že ratalo in ga nebi še s tem obremenjevala, ker ima tako že drugih skrbi toliko user posted image

Joj, te povsem razumem! Midva sva tudi na trenutke (oz.nekatere mesece, ko je pri obeh vse na kupu), tako raztreščena, da se mi zdi, da se takrat "vidiva" samo še ponoči pa še to le za par uricuser posted image zato pa imam najraje poletje in čas dopusta, ko sva res samo midva in povsem na off! Uf, dobim kar mravljince, ko samo pomislim..user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.10.2015 15:33:25   
foxy_cat
Ashaya jaz še ponoči ne vem kdaj pride spat, zjutraj pa že pred mano vstane user posted image tako, da še takrat ne vem da obstaja user posted image Dopusta pa letos nisva niti uspela imet user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.10.2015 17:11:40   
Ashaya
No ja saj, zato pa sem napisala pod narekovaji, da se midva tudi vidiva ponoči, ko on pride iz službe in zjutraj že zgodaj odide..ampak upajmo, da bo kmalu bolje. Držite pesti, ravno danes je bil na razgovoru in bili so navdušeni. Tako da zdaj pa upamo predvsem na boljši delovni čas kot ga ima trenutno. Čudež bi nama namreč bil že to, da bi bila lahko celo kdaj skupaj za vikend in kakšen praznik user posted image se pa vsaj glede dopusta na smem preveč pritoževat, tega je lahko letos poleti koristil 14 dni ampak kaj, ko sem sama bila na kontracepciji ker sem čakala na operacijouser posted image drugače bi morda morski zrak kaj pospešil zadeve, ker user posted image se nama je tam kar naprej in kjerkoliuser posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.10.2015 18:04:54   
chocolatecake
Evo me, nisem vsega brala, vidim pa, da vas zanima če sem še v enem kosu, pa se čutim dolžno poročat user posted image .
Midva v torek dopolneva 35. tednov, hkrati imam tudi pregled in upam, da izvem kaj več o dogajanju tam spodaj.
Nazadnje sem imela kontrolo pri 33. tednih in je super kazalo, mali pa je bil težak že cca 2200 gramov. Razen bolečin v hrbtu in otrdevanja trebuha se dobro počutim, tako, da upam, da počakava še ta 2 tedna, da bo naš fant uradno donošen. Potem je pa lahko akcija user posted image .
MauMowVodnarčki so super otročki, mi imamo enega v sorodstvu, pa moja dobra prijateljica iz srednje šole je tudi vodnarka user posted image . Jaz pa pričakujem škorpijončka, če bo na rok, če bo malo zamujal bo lahko pa že strelec, rok imam 17.11. Teoretično bi bil lahko tudi še tehtnica, ampak mislim, da bo kar počakal. Aja, samo, da ti povem, že par tednov mi utripa tvoja prošnja za prijateljstvo, pa je nemorem potrdit, pojma nimam zakaj. RR mi kar ne pusti.user posted image
Janchek81 Ne vem kako hudiča sem spregledala, da si novomeščanka user posted image . Tudi jaz sem Dolenjka, sicer iz malo širše okolice NM. user posted image Se pa podpišem pod vse kar si napisala foxy cat.
Samo čimbolj sproščeno in pozitivno, jaz vem, da vam bo vsem slej kot prej uspelo! Če vam kdaj kdo reče, da vam nebo, mu pa kar mojo zgodbo povejte user posted image . Če sta chocolatecake s sindromom PCOS in eno menstruacijo v treh mesecih in njen z varikokelo in oligozoospermijo naredila otroka, potem ga boste pa tudi ve! Včasih malo traja in malo nas pohecajo tej naši otročički,ki se nikakor nočejo najavit, je pa potem veselje toliko večje.
Marčevka2010Tudi tvoje razmišljanje mi je ful všeč! Držim pesti za v nedeljo! Ne obupaj prehitro! Saj poznaš naš moto dokler se ne ulije je upanje, pa še ko se, se lahko ene 2 dni tolažiš, da je vgnezditvena!
foxy_ cat in Ashaya Tudi moj dragi ima smotan delovnik in še veliko kmetijo in ga skoraj nič ne vidim. Se večkrat hecam, da sploh nevem kdaj mi je imel čas naredit tega dojenčka. Pa da bova nad otroško posteljico obesila njegovo sliko, da bo vedel kako ati izgleda, če se kdaj slučajno srečata, da nebo mislil, da je vlomilec user posted image . Malo pretiravam, ni tako hudo, ampak čutim kako vama je. Midva se tolaživa, da bo enkrat boljše in da ni tako važna kvantiteta kot kvaliteta skupaj preživetega časa.
Ashaya Držim pesti za njegov razgovor in da bosta po novem praznike preživljala skupaj. Pa po možnosti še s kakšnim razgrajačem!
Vidim, da ste par strani nazaj komentirale ginekologe in njihovo posvečanje pacientom. Jaz morem zelo pohvalit SB Novo mesto in njihov ginekološki oddelek, sem res zelo zelo zadovoljna. Ne prideš vedno na vrsto pri svojem ginekologu, ker imajo ambulanto samo enkrat na teden in te včasih vzame kdo drug, so mi pa vsi na katere sem naletela zelo OK, zelo korektni, pozorni, strokovni, si res vzamejo čas... v glavnem ni da ni, upam, da nebom zdaj na kakšen slab dan naletela, ko jih tako hvalim. Z zdravstvenim domom NM in njihovim ginekološkim, pa nisem bila zadovoljna, sem imela ves čas občutek, da sem zgolj in samo številka. Žal :/

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.10.2015 22:32:14   
Ashaya
Juhuu chocolatecake, super slišat take lepe novičke! Me veseli, da se je user posted image pravilno odločil, da mora še malce počakat in ne strašit mamice in atija user posted image verjamem, da bo zdržal vsaj še dva tedna, nič bat! Zdaj prihajajo bolj mrzli dnevi, pa mu bo pasalo še malo na toplem se pri mamici crkljat user posted image

Hvala ti, da bi se le uresničilo, kar si zapisala...tako glede službe kot tudi razgrajača! user posted image
Kmetija pa...joup, znano tudi to, ravno zato je kdaj težko uskladit službo, delo pri njih/pri nas/pri nama..ni da niuser posted image ampak, bomo preživeli, važno, da se vedno nekaj dogaja a neuser posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.10.2015 6:27:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Evo me, nisem vsega brala, vidim pa, da vas zanima če sem še v enem kosu, pa se čutim dolžno poročat user posted image .
Midva v torek dopolneva 35. tednov, hkrati imam tudi pregled in upam, da izvem kaj več o dogajanju tam spodaj.
Nazadnje sem imela kontrolo pri 33. tednih in je super kazalo, mali pa je bil težak že cca 2200 gramov. Razen bolečin v hrbtu in otrdevanja trebuha se dobro počutim, tako, da upam, da počakava še ta 2 tedna, da bo naš fant uradno donošen. Potem je pa lahko akcija user posted image .
MauMowVodnarčki so super otročki, mi imamo enega v sorodstvu, pa moja dobra prijateljica iz srednje šole je tudi vodnarka user posted image . Jaz pa pričakujem škorpijončka, če bo na rok, če bo malo zamujal bo lahko pa že strelec, rok imam 17.11. Teoretično bi bil lahko tudi še tehtnica, ampak mislim, da bo kar počakal. Aja, samo, da ti povem, že par tednov mi utripa tvoja prošnja za prijateljstvo, pa je nemorem potrdit, pojma nimam zakaj. RR mi kar ne pusti.user posted image

O kak lepo da si se javila. Sej se mi je zdelo da bo mali počakal do konca user posted image

A veš da se je meni vedno nekak zdelo da bom mela februarčka - ne vem zakaj ampak ja. In ko sem + takrat videla sem se sam smejala še temu. Sej ga komaj čakama. Sej na polovici smo že. user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.10.2015 12:14:21   
Marčevka2010
Čokoladka si bila pogrešana, se boš morala pogosteje javljat. Sploh sedaj, ko si že proti koncu. Vidim, da držanje pesti pomaga, da sta še v enem kosu. Super! Le tako naprej!

Ashaya držim pesti za dragega in službo! Za plus pa itak.

Jaz bi morala m dobiti včeraj, do sedaj ne duha, ne sluha o njej.user posted image Upam, da tako ostane. Držite pesti.user posted image
Me je pa tako vsekalo v križu, da je groza. Upam, da bom zdržala do konca službe. In, da se mi poštima. Sploh ne vem od česa. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.10.2015 12:22:38   
MauMow

Čokoladka si bila pogrešana, se boš morala pogosteje javljat. Sploh sedaj, ko si že proti koncu. Vidim, da držanje pesti pomaga, da sta še v enem kosu. Super! Le tako naprej!

Ashaya držim pesti za dragega in službo! Za plus pa itak.

Jaz bi morala m dobiti včeraj, do sedaj ne duha, ne sluha o njej.user posted image Upam, da tako ostane. Držite pesti.user posted image
Me je pa tako vsekalo v križu, da je groza. Upam, da bom zdržala do konca službe. In, da se mi poštima. Sploh ne vem od česa. user posted image

Too Marčevka. Javi ko boš test naredila. Mislim da bo en velik +

Neposredna povezava do sporočila: 591
12.10.2015 12:28:26   
Marčevka2010
Iz tvojih ust v saj veš čigava ušesa. user posted image Ampak nočem preveč upat, da ne bom preveč razočarana, če ne bo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.10.2015 12:30:01   
Anonimen

Super. Držim pesti.

Mene je pa resno zagrabila želja po še eni user posted image . Prej je bilo vse tako nekje v oblakih, zdaj bi pa že kar naročila. Pa čeprav vem, da je zame bolje da počakam (želim naravno roditi, prvič je bil cr). Se mi zdi še tako daleč datum, ko sva rekla, da začnevauser posted image .

Po drugi strani me je pa grozzzzzaaaaaa nosečniške slabosti. Prvič sem 2 meseca ležala, ker mi je bilo slabo in podnevi in ponoči. Zdaj si tega ne bom mogla privoščiti, saj bo en user posted image že skakal okoli in zahteval vso mojo pozornost.

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
12.10.2015 12:44:06   
mana12
Marčevka2010 sva trenutno na istem user posted image Jaz bi mogla dobit M v petek, pa je do sedaj še ni. Imam pa občutek, da jo bom dobila in me samo malo heca. Vsake toliko časa me namreč boli kot preden jo dobim, potem pa neha, pa spet...user posted image

Držim pesti tudi zate, da jo sploh ne bo in zagledaš user posted image . user posted image

Anonimen user posted image za mene bo to prvič, tako da ne morem primerjat, me je pa vseeno strah vsega novega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.10.2015 12:52:59   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Marčevka2010 sva trenutno na istem user posted image Jaz bi mogla dobit M v petek, pa je do sedaj še ni. Imam pa občutek, da jo bom dobila in me samo malo heca. Vsake toliko časa me namreč boli kot preden jo dobim, potem pa neha, pa spet...user posted image

Držim pesti tudi zate, da jo sploh ne bo in zagledaš user posted image . user posted image

Anonimen user posted image za mene bo to prvič, tako da ne morem primerjat, me je pa vseeno strah vsega novega.

Pri + je občutek isti kot da bo M glih kar prišla... Tako da punce teste v roke in polulat user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.10.2015 13:11:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Pri + je občutek isti kot da bo M glih kar prišla... Tako da punce teste v roke in polulat user posted image

Se strinjam! Tudi jaz, ko sem zagledala +, sem imela 2 dni prej ISTE znake kot pred M. Me je ščipalo spodaj, pa bolelo, pa ...
Hitro test kupit (će ga že nimaš doma).user posted image

Držimo pesti.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
12.10.2015 13:51:53   
mana12
Joooj zdaj ste mi pa spet povečale upanje user posted image . Čeprav se tudi jaz nočem veselit prehitro, da ne bom potem preveč razpčarana, če ne bo nič. Bom res mogla po test. To pa so vznemerljivi dnevi, joj joj user posted image . Moj pa tak v miru pravi, pa počakaj še malo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
12.10.2015 14:07:05   
Marčevka2010
Če ti že 3 dni zamuja ga kar naredi. Meni šele en dan. Držim pesti, da bo plus!

Hvala punce! Upam, da bodo pesti pomagale!

Jaz test doma imam, a sem rekla, da ga danes ne naredim.user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 12.10.2015 14:09:29 >

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 598
12.10.2015 15:24:32   
..noname..
kuku, sem vas prišla malo pozdravituser posted image
Kaj novega? Jaz sem imela ta mesec zelo močno in bolečo menstruacijo...sicer sem pa ok, še kar čakam na odločitev dragega glede 3 člana najine družine

Neposredna povezava do sporočila: 599
12.10.2015 16:55:08   
Marčevka2010
Pa kdaj se misli tvoj oddtajat? Moj ni nikoli imel teh problemov, če bi bilo po njegovo bi sedaj imela že eno 12- letnico, ne pa 5-letnico. user posted image

No, upam, da so znaki res podobni za n kot za m, ker mene fajn navija. In vedno molim, ko grem na wc, da bo vse belo spodaj. In je še vedno belo. Pa še prav fajn se mi vrti danes.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 12.10.2015 16:56:39 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.