chocolatecake
|
Evo me, nisem vsega brala, vidim pa, da vas zanima če sem še v enem kosu, pa se čutim dolžno poročat . Midva v torek dopolneva 35. tednov, hkrati imam tudi pregled in upam, da izvem kaj več o dogajanju tam spodaj. Nazadnje sem imela kontrolo pri 33. tednih in je super kazalo, mali pa je bil težak že cca 2200 gramov. Razen bolečin v hrbtu in otrdevanja trebuha se dobro počutim, tako, da upam, da počakava še ta 2 tedna, da bo naš fant uradno donošen. Potem je pa lahko akcija . MauMowVodnarčki so super otročki, mi imamo enega v sorodstvu, pa moja dobra prijateljica iz srednje šole je tudi vodnarka . Jaz pa pričakujem škorpijončka, če bo na rok, če bo malo zamujal bo lahko pa že strelec, rok imam 17.11. Teoretično bi bil lahko tudi še tehtnica, ampak mislim, da bo kar počakal. Aja, samo, da ti povem, že par tednov mi utripa tvoja prošnja za prijateljstvo, pa je nemorem potrdit, pojma nimam zakaj. RR mi kar ne pusti. Janchek81 Ne vem kako hudiča sem spregledala, da si novomeščanka . Tudi jaz sem Dolenjka, sicer iz malo širše okolice NM. Se pa podpišem pod vse kar si napisala foxy cat. Samo čimbolj sproščeno in pozitivno, jaz vem, da vam bo vsem slej kot prej uspelo! Če vam kdaj kdo reče, da vam nebo, mu pa kar mojo zgodbo povejte . Če sta chocolatecake s sindromom PCOS in eno menstruacijo v treh mesecih in njen z varikokelo in oligozoospermijo naredila otroka, potem ga boste pa tudi ve! Včasih malo traja in malo nas pohecajo tej naši otročički,ki se nikakor nočejo najavit, je pa potem veselje toliko večje. Marčevka2010Tudi tvoje razmišljanje mi je ful všeč! Držim pesti za v nedeljo! Ne obupaj prehitro! Saj poznaš naš moto dokler se ne ulije je upanje, pa še ko se, se lahko ene 2 dni tolažiš, da je vgnezditvena! foxy_ cat in Ashaya Tudi moj dragi ima smotan delovnik in še veliko kmetijo in ga skoraj nič ne vidim. Se večkrat hecam, da sploh nevem kdaj mi je imel čas naredit tega dojenčka. Pa da bova nad otroško posteljico obesila njegovo sliko, da bo vedel kako ati izgleda, če se kdaj slučajno srečata, da nebo mislil, da je vlomilec . Malo pretiravam, ni tako hudo, ampak čutim kako vama je. Midva se tolaživa, da bo enkrat boljše in da ni tako važna kvantiteta kot kvaliteta skupaj preživetega časa. Ashaya Držim pesti za njegov razgovor in da bosta po novem praznike preživljala skupaj. Pa po možnosti še s kakšnim razgrajačem! Vidim, da ste par strani nazaj komentirale ginekologe in njihovo posvečanje pacientom. Jaz morem zelo pohvalit SB Novo mesto in njihov ginekološki oddelek, sem res zelo zelo zadovoljna. Ne prideš vedno na vrsto pri svojem ginekologu, ker imajo ambulanto samo enkrat na teden in te včasih vzame kdo drug, so mi pa vsi na katere sem naletela zelo OK, zelo korektni, pozorni, strokovni, si res vzamejo čas... v glavnem ni da ni, upam, da nebom zdaj na kakšen slab dan naletela, ko jih tako hvalim. Z zdravstvenim domom NM in njihovim ginekološkim, pa nisem bila zadovoljna, sem imela ves čas občutek, da sem zgolj in samo številka. Žal :/
|