Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Ja punce kam ste se pa potuhnile Janchek81 da ti malo odgovorim ta teden sem kot raztreščena kura..v torek sem se počutila obupno, prvič odkar sem nehala kadit "i need smoke"... prov grozen dan je bil, dež, mračno ma bla sem v totalnem bedu, tako se nisem že dooooolgo ne počutila in si nisem mogla pomagat, sem šla do trafike po 3 mesecih sem rekla "ma to škatlo skadim pa mam mir, tako nič ne rata" .. no sej nisem cele škatle skadila da nebo pomote sej bi me še pobral, če bi jo tko da ne ta teden nisem bila nič pridna,.. Ne vem kaj se dogaja zmano v sredo sva se še z mojim zelo glasno pogovarjala, tako da mi je moja škatla spet prav prišla - pa še vedno ni prazna (zgleda da sproti rastejo) na včeraj pa nov šok spet se bo treba selit.. Ma nimava sreče s to plesnijo in vlago in mrazom tko da, kot da ni že cel teden v totalnem dreku, včeraj še pika na i.. Drugače pa aja kako se počutim? nisem delala nobenih testov več od tiste moje čudne skoraj 24urne skoraj , trebuh raste hahah..samo po moje od čipsa drugače pa ma nevem..ta mesec sem dala vse na "off" živim zelo ne-zdravo nisem pripravljena na , nisem si niti računala nič, trenutno me desni jajčnik špika aja..pa joški rastejo ma neki me danes bradavičke bolijo..ampak je še totalno prehitro saj sem imela šele 3.jega kao tko da ....kaj naj ti rečem Pa lej,...če ti paše kadit, KADI ane ... ok, res ne cele škatle, sam ... si pa kup ene lažje pa je ... Midva sva se odločila, da bova kupila elektronske ... manj nikotina, katrana NIČ ... preštudirala vse zadeve a je bolj škodljivo al ne....tko, da se za vikend podava v nakup .. prej sva šla samo na poizvedovanje Ej pa kaj je s tem mescom ... lih včerj sm govorila s kolegico k delata od jan na otročku ( sicer so ugotovil, da ma on slabo spermo ) in je rekla, da se ji ne da več in da tud, če ji kdo zdj reče,da ne bosta mogla met, da ji že dol visi in tko ... in včerj men isto ... sm rekla, da se pustim presenetiti in se sploh več ne bom ukvarjala s tem kako in kaj oz. zakaj ne uspe Prepuščam se toku dogodkov ... valda si oba želiva .. sam včerj je imel tud moj mali 'izpad', da kako to, da nama kr ne uspe...noče sprejet dejstva, da je v men problem ane in da pač nimam prehodnga desnga jajcevoda ... in po en stran hvala bogu, da vsaj jajčnik tko odreagira, da se tam NE oplodi ... zdj sva se tud odločila, da bova kupila Cink in selen, da jih papca .. poleg tega, da pač tud je beljakovine, kerma tak šiht, da vmes ne more žal jest obroka, ker je gužva ... tko, da .... bo že ane
|