Tamara81
|
Pozdravljene(spet po dolgem času), Super jesse16 za pozitivno izkušnjo, vse dobro tudi v nadaljevanju! Strukla - vsak porod je zgodba zase, tako da tudi, če prebereš, izveš veliko "tujih" zgodb, ne vem, če boš imela občutek, da si kaj "bolje" pripravljena. Kolikor razumem jesse16 ji je odtekla voda (to veš po tem, ko začne od tebe nekontrolirano teči večja količina tekočine - ko se mi je v 35. tednu zgodilo to v prvi nosečnosti mi moj ni verjel in je rekel, da sem se polulala - za razliko od lulanja pa tega ne moreš ustaviti:), v drugi nosečnosti tega praktično nisem čutila, ker sem bila v porodni sobi (v leže) in so mi, ko sem imela že več ur popadke na 2 minuti in se nisem odpirala, "predrli mehur" (brez da bi me vprašali za soglasje), nato pa je očitno jesse16 dobila tudi popadke (jaz jih, v prej opisanem 1. primeru, nisem). Kaj ima v mislih pod "lažji porod" bo verjetno lahko tudi sama napisala, jaz sklepam, da to pomeni, da je šlo vse kar hitro in "po protokolu" - da je očitno dokaj lahko prenašala popadke, da so bili ti taki, da se je lepo (relativno hitro) odpirala in da je iztis potekal brez zapletov :) Super in še enkrat čestitke. Jaz žal nimam takšne izkušnje... Boš pa videla kakšna bo tvoja. Ja, Špelčika, tole vreme pa tudi meni fullllllll paše. Moj pa že kiha in kašlja po hiši :) Se bo pa sedaj spet nekaj otoplilo baje... Jaz sem v 36. tednu, pripravljati sem včeraj končno začela cunjice (beri - vrgla sem jih v pralni stroj) in plenice, če bo vse po sreči danes nabavimo še kaj za v torbo za porodnišnico... Tako, da pripravljeno nimam še nič :( Zaključujem stvari v službi (če bo vse po sreči v dveh tednih zaključim), moj a bi (naslednji teden) skočil še na krajše počitnice v Bohinj (če bo prihodnji teden vreme), redim se niti ne (sem celo malo shujšala), danes pa imam pregled. Potem se bom morala naročit na PDC (pripravo na CR)... Tako da zame fulllll prehitro beži čas in bi rabila še kak mesec, da stvari "porihtam" kot bi si želela, se pa ta mali že zelo veselita prihoda novega družinskega člana/članice. Uživajte v zadnjih dnevih, tednih - če se še lahko - se čim bolj naspite ;) upam, da nam bo vreme še naklonjeno... Srečno! Tamara
|