Kamarinka
|
Zivjo dekleta:-) Danes se prvic oglasam na forumu, veseli me da nas je veliko, ki bomo septembra pestovale:-) Jaz imam PDP 8.9. in bom tako v torek dopolnila 33t. Rada pa bi vas vprasala, ce ima katera mogoce podobne tezave kot jaz...in sicer me ze cca. 2dni zbada v noznici in nad sramno kostjo, s tem da je v noznici obcutiti tudi nekakosno tiscanje..se je mogoce katera ze srecala s podobno situacijo? No pa da povem svojo zgodbov nosecnosti...pri 25/3t mi je os. ginekologinja izmerila mat. vrat, ker je bila otrokova glavica zelo nizk, izmerila je 26mm in me preventivno zaradi mojih preteklih tezav z zanositvijo(uspelo nama je v 3.postopku ivf) poslala v lj. na dodaten pregled...tam me je ginekologinja v 26/6t mocno prestrasila, da je vrat popolnoma mehak in da lahko z njim dela kar zeli, naj povem da je bil pregled bolec, izmerjena je bila dolzina 23mm in predpisan strog pocitek...nato sem imela ko trolo cez teden dni v 27/6t, kjer je bil vrat izmerjen na 27mm, kar je dobro in sploh ni rizicno, vrat je bil daljsi kljub temu, da je bilo receno da bolje ne more biti, da je lahko le se slabse ali pa oztane na istem...pregled pri 29/6t je nato pokazal dolzino 20mm, kar pa je za to dobo povsem normalno...se vedno je bilo receno pocivati in opraviti preglede pri svoji os. gin....z bebo je bilo ves cas vse vredu, os. gin. se je nato odlocila da vag. UZ ni pametno delati, ker nima smisla saj bi lahko stem sprozila porod, to je bilo v 30/6t, sedaj pa pac prebijam te vroce dni in drzim pesti, da beba pocaka v trebuscku vsaj se en teden do 34t, ko ne bo vec potrebna injekcija za hitrejsi razvoj pljuck, katere sem se do sedaj uspesno ognila... Skratka sedaj se je pricelo to zbadanjev noznici in obcutek tiscanja v noznici ter rahle bolecine nad sramno kostjo, ki so podobne menstrualnim bolecinam...bolecina je predvcerajsnjim sicer popustila, vceraj je ni bilo, sedaj danes pa je zopet malo prisotna.. Zanima me torej ce ima katera podobne izkusnje, mogoce iz prejsnje nosecnosti, sama sem namrec noseca pr ic in mi prav pridejo izkusnje drugi, za katere pa se zavedam da ne morejo biti pri meni enake...nikakor se ne bojim poroda, malo me je strah le predcasnega poroda.. Hvala za odgovore...
|