|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.5.2015 8:31:17   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ajajaj ... user posted image
No ja, pa sej tudi nas čakajo še čudoviti dnevi, ko bomo zvedle, da smo nosečke in ko bo vse BP iz pregleda v pregled ... sem pa opzaila zdaj kako si resnično želim met še enga user posted image in moj tudi seveda user posted image

Naju je vse skupaj še bolj povezalo. Še več sva se poglobila v odnos in vse. user posted image in sedaj je itak fulll vesel (tako kot jaz), da smo začeli malo pomagati pri vsej tej situaciji. On je sicer tudi že pripravljen na gre na spermiogram če/ko bo potrebno.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
25.5.2015 9:03:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ajajaj ... user posted image
No ja, pa sej tudi nas čakajo še čudoviti dnevi, ko bomo zvedle, da smo nosečke in ko bo vse BP iz pregleda v pregled ... sem pa opzaila zdaj kako si resnično želim met še enga user posted image in moj tudi seveda user posted image

Naju je vse skupaj še bolj povezalo. Še več sva se poglobila v odnos in vse. user posted image in sedaj je itak fulll vesel (tako kot jaz), da smo začeli malo pomagati pri vsej tej situaciji. On je sicer tudi že pripravljen na gre na spermiogram če/ko bo potrebno.

Lih moja kolegica je svojga poslala na spermiogram ... sicer delata na otročku šele 4 mesece ampak vseeno ...
Nej gre samo po napotnico k svojem osebnem zdravniku in se naroču v Leonišču .. se čaka max 14 dni user posted image
Ja, naja je tud tole vse skupaj povezalo in res veva, da si želiva še enega člana ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6677
25.5.2015 9:07:44   
MauMow
Ma pol naslednjo rundo če bo treba. Ker se nama ne mudi. Najprej začnemo s temi osnovami potem pa naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 6678
26.5.2015 21:02:57   
..noname..
Joj, dolgo se vam že nisem javila.
Odkar imam to službo so popoldnebi precej kratki in komaj vse uredim. Je pa res, da mam ves čas neke obveznosti. Ampak ne bom vas pozabila. Komaj čakam, da se vam bom pridružila pri čakanju za dan brez M user posted image Nekako drugo leto planiramo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6679
27.5.2015 8:03:02   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Joj, dolgo se vam že nisem javila.
Odkar imam to službo so popoldnebi precej kratki in komaj vse uredim. Je pa res, da mam ves čas neke obveznosti. Ampak ne bom vas pozabila. Komaj čakam, da se vam bom pridružila pri čakanju za dan brez M user posted image Nekako drugo leto planiramo user posted image

Super.

Kako kaj punce? Mi mamo že tako poletje tukaj... Že klima mora delati v stanovanju ker ne zdržimo več brez.user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
27.5.2015 8:14:28   
Janchek81
Uf blagor vam za vročino ... mene tuki prou zebe user posted image pa nasledn tedn smo že junija pa ne vem a bo kj toplote al ne ... včerj tud k sm šla na nego obraza sm pršla v tak naliv kr naenkrat da smo 15 min kr na miru stal na Letališki, za znort user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6681
27.5.2015 9:13:43   
chocolatecake
Jaz sem bila pa letos tako vesela dežja, da vam nemorem povedat. Ker so se moje alergije s prihodom dežja končno umirile in lahko normalno diham, predvčerajšnjim sem šla zvečer celo na sprehod, prej si pa še čez parkirišče do avta nisem upala tako me je dušilo. Upam, da je zdaj odcvetelo, kar je mislilo in da je dež spral vse alergene, da bom lahko končno normalno živela.

Včeraj sem imela pregled in bolj na hitro ultrazvok. Posledic krvavitve ni, dojenček je bp, maternični vrat je za to obdobje primerno dolg, sladkor in pritisk imam prej nizka kot visoka, v glavnem vse super in sem šla pomirjena domov.
Spola pa nisem izvedela, ker se baje ne vidi, oziroma je rekla ginekologinja, da ga nikomur ne napove pred 20. tednom, ker se prevečkrat izkaže za napačno napoved. Dobila sem že datum za morfologijo - 29.6., torej še dober mesec user posted image , takrat pa naj bi se že videli spol, če se nebo skrival. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6682
27.5.2015 9:23:02   
MauMow
Super čokoladka, sem ful vesela za tebe, da vse poteka tako kot je treba.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6683
   [Brisano sporočilo]
27.5.2015 10:51:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 6684
27.5.2015 17:59:08   
asyka
Ful vesela zate Chocolatecakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6685
28.5.2015 14:33:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Jaz sem bila pa letos tako vesela dežja, da vam nemorem povedat. Ker so se moje alergije s prihodom dežja končno umirile in lahko normalno diham, predvčerajšnjim sem šla zvečer celo na sprehod, prej si pa še čez parkirišče do avta nisem upala tako me je dušilo. Upam, da je zdaj odcvetelo, kar je mislilo in da je dež spral vse alergene, da bom lahko končno normalno živela.

Včeraj sem imela pregled in bolj na hitro ultrazvok. Posledic krvavitve ni, dojenček je bp, maternični vrat je za to obdobje primerno dolg, sladkor in pritisk imam prej nizka kot visoka, v glavnem vse super in sem šla pomirjena domov.
Spola pa nisem izvedela, ker se baje ne vidi, oziroma je rekla ginekologinja, da ga nikomur ne napove pred 20. tednom, ker se prevečkrat izkaže za napačno napoved. Dobila sem že datum za morfologijo - 29.6., torej še dober mesec user posted image , takrat pa naj bi se že videli spol, če se nebo skrival. user posted image

Če se bo skrivala je sigurno baba user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6686
28.5.2015 15:29:24   
chocolatecake
Hvala punce! user posted image
Janchek81 dobra !user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6687
28.5.2015 17:40:11   
mamica deklicam

Če se bo skrivala je sigurno baba user posted image user posted image

se strinjam, naša se je skrivala do 27 tedna user posted image . Mi je G vsakič delala UZ, ker sem jemala tablete za pritisk a se enostavno ni hotela razkriti.

Čestitam za pregled "čokolada" in da je vse v redu

Neposredna povezava do sporočila: 6688
28.5.2015 19:38:07   
..noname..
juhu, juhu, super novica Čokoladka...le tako naprej, kmalu bo november in bo pikica v naročjuuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6689
29.5.2015 6:49:48   
Janchek81
NO naša se sicer ni skrivala...samo..mi je jasno, ker ni mogla bit tud v trebuhu NIČ na mir user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6690
29.5.2015 8:17:43   
Marčevka2010
Čokoladka me veseli, da je vse vredu. Naj bo tako še naprej. Punce se ponavadi skrivajo, ja. Meni še na morfologiji ni mogel napovedati, šele potem ene 3 tedne kasneje se je videlo. Da me je prav jezilo, jaz pa tako firbčna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6691
29.5.2015 8:20:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Čokoladka me veseli, da je vse vredu. Naj bo tako še naprej. Punce se ponavadi skrivajo, ja. Meni še na morfologiji ni mogel napovedati, šele potem ene 3 tedne kasneje se je videlo. Da me je prav jezilo, jaz pa tako firbčna. user posted image

Pr nam se je pa na morfologiji tko premikala ( na splošno se je na vseh pregledih ) in prašam primarija Cerarja, da mi pove spol, ker na zgodnji morfologiji me je zanimalo samo, če je z hrbteničko vse ok .. in on mene pogleda, se zasmeje in reče 'ja a vidte kako je živahna tale naša žemljica'...pa sm se samo nasmejala user posted image pol v 27. tednu na 3D je pa še una potrdila .. pa še vedno nism verjela ... pa mi je potem dr. Kavčič na zunanjem obratu potrdil, da je 100% punčka user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6692
29.5.2015 8:45:29   
Že 1x mami
he he... jaz si full težko predstavljam šok, če ti potrdijo, da nosiš punčko, rodiš pa fantka user posted image
mene bi pri naši taprvi verjetno kap... vse smo meli roza :):):) sem pa ravno na FB gledala od ene znanke profil in se ji je zgodil ravno to... vse v roza pripravljeno, cotke, sobica itd. ... in rodila je fantka... :)

sej ti je dejansko vseeno, samo da je dete zdravo, ampak šok je pa vseen kr :)

Neposredna povezava do sporočila: 6693
29.5.2015 8:47:59   
Janchek81
Tko se je zgodil eni morji sodelavki user posted image Cel čas ji je govoru njen G, da nosi punčko ... pa je že začela kupovat stvari, večinoma sicer v nevtralni barvi, nekaj pa tudi kombinacijo z roza pa tko user posted image in pol ji pove v 27 tednu, da so punčki zrasla jajčka .. ji ni blo nč jasn ... no, res je rodila fantka ....
Ja itak da ni važno kaj je, sam da je dete zdravo, to je 1x1 ... jaz si pa za drugega želim fantka zdej ... user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
29.5.2015 9:26:08   
Že 1x mami
men je pa dejansko čisto vseeno glede spola... mogoče bi bilo edino iz praktičnega vidika fino, če bi meli še eno punčko (ker imamo od tavečje vse v izredno punčkasti izvedbi - tudi tisti kar je nevtralne barve user posted image ), pa tud glede delitve sobice je mogoče enmal bl praktično... sploh ko so večji...

Neposredna povezava do sporočila: 6695
29.5.2015 9:31:58   
Janchek81
men je tud vseen, sam da bo zdravo ... sem pa že pomislla na to, da maybe ne bi sploh hotla vedt do konca ... sam k sm tak firbc da ne vem, če bi zdražala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6696
29.5.2015 12:11:39   
Že 1x mami
No, midva se zihr ne bi mogla pustit presenetit, če bi se dalo videt :):):) sva preveč firbca...

Neposredna povezava do sporočila: 6697
29.5.2015 12:31:22   
Shorty_
Hej hej,

da vas še jaz na hitro pozdravim. Dolžnasem še slikice našega polhka, upam da uspem kmalu spravit to na računalnik.

drugače tudi pri nas na ponovnem pregledu vse super, trebušček raste s svetlobno hitrostjo, počasi začenjam 18 teden, čas noro beži. Hčerka in možek oba navdušena nad bušijem.

Moje počutje večinoma ok, razen glavobolov na katere sem se že skoraj navadila. Mali polhek je začel z nežnimi gibi pozdravljat mamico in seveda sem v sedmih nebesih.

Še vedno pridno delam, kak dan mi je lažje rpeživet na šihtu kak dan težje, ampak plan še vedno ostaja da sem nekako prisotna do konca avgusta, upam da bo še naprej vse potekalo v tej smeri da mi to tudi uspe.

Naslednji pregled imam 18.6. morfologijo pa 2.7. tako da komaj čakam da vidim ali nas čaka še ena princeska ali princuser posted image Jaz nimam izbire vedeti ali se pustiti presenetiti glede spola, zaradi hemofilije.

Še vedno pa veliko mislim na vas, vendar zaradi gužve v službi in lepega vremena ne najdem časa za forum. Obljubim da vas pridem večkrat pozdravit.

lp Shorty/polhek2

Neposredna povezava do sporočila: 6698
29.5.2015 15:08:59   
MauMow
Super za vse srečne nosečke in mamice. No mi smo danes štartali z Dabrostonom in da vidimo če bo že pri izcedkih pomagal. Če bo pa na koncu še kak dojenček prišel iz tega pa še toliko bolje user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
29.5.2015 15:18:22   
..noname..
juuuj kako je to super prebirat..kako vam trebušku plešejo, kako se pikice v trebuščkih obračajo, kako se crkljate in kako čutite prve brcikeuser posted image user posted image user posted image me sam firbec matra kako to izgledauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?