chocolatecake
|
asyka Kapo dol za takega najemodajalca, če pomislim kakšne sem imela jaz me kar strese, dobro, da so ti časi mimo. jona klara Super! Sem vesela, da ti je bil PPGT3 fajn, moj je tudi rdeč, z malenkost bele in sive. Pa nič obledel, ga je prejšnja lastnica res zelo pazila. leilani , , ! Čestitke! Moj se je tudi takoj odločil, da bo fantek . Jaz sem imela prvi pregled šele v 11. tednu, no rednega, v 10. zaradi krvavitev, v 8. zaradi vnetja, še pred tem pa samoplačniškega, ker nisem imela pojma koliko časa sem noseča. Če imaš tako naravo dela in če veš, da te bodo "prišparali", potem povej, zakaj pa ne. Morem malo pojambrat. Včeraj sem bila na urgenci, spet krvavitev, prvič v 10. tednu, bolj rjav izcedek in malo krvi, zdaj v 15t pa sveža krvavitev, malo bolj obilna kot prejšnjič, ampak baje še vedno ni kritično . Glede na ultrazvok je vse OK, hematoma ni, otrok je živahen, dobila sem samo zdravila proti krčem, čeprav jih nimam oz ne čutim. Baje mi nimajo kaj veliko pomagati, razen to, da me zadržijo tam, če bo slabše. Se trudim bit pozitivna, ampak me je vseeno strah kaj bo iz tega. Se mi zdi, da bi v prvih tednih še nekako prenesla, zdaj, po nuhalni, ko vem, da je vse OK in ko sva že vsem povedala, celo voziček že imam, vem celo da bomo baje imeli punčko… Rajši sploh ne pomislim. Prve tedne sem se prav trudila, da se na otroka ne navežem in bi res nekako preživela brez hujših posledic, zdaj sem pa res mislila, da sem že ven iz najhujšega in se začela sproščeno in odkrito veselit, da bom mami.
|