Marčevka2010
|
Janchek upam, da bo hormon jutri na 0, držim pesti. Tudi za moža, da se čim prej pozdravi, in, da kmalu naredita še 3. člana. Asyka , saj bo. Upam, da te alergija ne matra preveč. Držim pesti, da bo rezultat nuhalne super. Me veseli, da imaš tako super stanodajalca, po moje so taki zelo redki. Leilani čestitam za plus. Srečno do konca! Čokoladka: krvavitev še ne pomeni nujno kaj slabega. Sama sem krvavela še tam okoli morfologije, občasno. Ene 2x bila zaradi tega po ene 2-3 tedne na bolniški, ker ni mogel g. ugotoviti vzroka. Dokler ni močnih krčev, bolečin IN močne krvavitve ni nič kritičnega, po moje. Ampak verjamem, da je vzrok za sekirancijo, sem bila na istem. Potem si pa doma in samo na to misliš in je še slabše. Držim pesti, da je le kakšna žilica počila. V nosečnosti je v telesu več krvi in je zato kakšna krvavitev še bolj pogosta. Pri meni se je ob naporu to takoj poznalo. In sem se morala malo začet pazit. V službi in doma. Ampak vem, da boš novembra mami, če za koga držim pesti za srečen konec pa zate. MauMow super, upam, da bo zdravilo pomagalo do čimprejšnje zanositve. Melanie1 super, da se oglasiš. Verjamem, da zmanjka časa, sploh začetek je vedno naporen, pa manj spanja... IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Ojla, evo jaz prilezla do računalnika. Sicer imam prazno glavo in ne vem kaj naj prekomentiram, pa vas redo berem, ampak utrujenost dela svoje. Sem ful zaspanc in je kar šok zdaj, ko ni več 8 ur spanja . Marčevka kako je s tabo, si šla potem na pregled? Včasih ti naši hormoni res podivjajo, naj te kmalu nehajo hecati. Tara9 na manj spanja se pa kar navadi za naslednjih par let. Razen, če boš imela srečo in ti hitro začne spat celo noč. Meni je spala od 2. meseca po ene 7-9 ur na noč, sva bila presrečna. Potem pa odhod v službo in vrtec, takrat se mi je začela pa po 2x na noč zbujat. in je to trajalo kar eno leto. Sedaj pa spi super, pri skoraj 5. No, še moja saga z M. Dan preden sem mislila iti k g (nisem bila nič naročena), se je počasi izcedek le obarval rdeče. Sicer m ni bila tako močna kot prejšnje, ampak je le bila m. Zakaj mi je več kot 14 dan zamujala ne vem. Bom videla kako bo naslednja, če bo spet kaj čarala grem k g. Najbolj se bojim, da mi začne kaj štrajkat, že, ko je bila na 28 dni nisem zanosila, če bo kaj zamujala bo pa še slabše. Vglavnem ni mi dolgčas. Sem sedaj bolj okupirana z drugimi stvarmi kot z zanositvijo. Hišo finiširamo, kuhinja, kavč naročena. Kopalnica skoraj končana, samo še omarice. Pri nama sestavljajo spalnico. Za otroško sobo je treba še vse nabavit. Aparate za kuhinjo sva tako na ekspres nabavila, da resnično upam, da bodo vsi vredu. Ker ni bilo časa it v 5 trgovin, vse aparate naštudirat, kaj bo najbolje za normalno ceno. Enostavno ni časa. Se pa ful veselim, sploh kuhinje. Ker sedanja je tako mini, da na trenutke kar p m.
|