|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.5.2015 14:15:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

punce... eno mičkeno trapasto vprašanje... moje menstruacije so na 30 dni +/- 1 dan, izgledajo pa tako, da se začne z blagim rjavim izcedkom, ki traja kake 3 dni, preden se pojavi sveža kri. Od katerega dneva naj štejem zdej menstruacijo? A od tistega prvega rjavega izcedka al od sveže krvi? jaz sem zdaj vedno štela od rjavega izcedka dalje...user posted image

Men se je to isto dogajalo, šteje se od dneva zakrvavitve in ne izcedka...

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 6651
21.5.2015 14:32:53   
Že 1x mami
hvala, hvala :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6652
21.5.2015 14:36:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

hvala, hvala :)

Saj prej sem isto štela, od unega dneva ko so se izcedki začeli...zdaj pa ko sem bila v UKC in sem vprašala več ginekologinj so mi vse isto povedale ... da izcedki so hormonskega izvora in se zato ne štejejo, ker lahko trajajo tudi do sedem dni ... da se začne šteti šele ko zakrvavi ženska ... tako, da tudi jaz šele zdaj to vem user posted image
Itak moram pa jutri sploh vprašati kdaj jo nej zdej pričakujem, glede na to da sm od 14.4. krvavela user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 6653
21.5.2015 18:24:06   
Marčevka2010
Janchek upam, da bo hormon jutri na 0, držim pesti. Tudi za moža, da se čim prej pozdravi, in, da kmalu naredita še 3. člana. user posted image user posted image

Asyka user posted image , saj bo. Upam, da te alergija ne matra preveč. Držim pesti, da bo rezultat nuhalne super. Me veseli, da imaš tako super stanodajalca, po moje so taki zelo redki. user posted image

Leilani čestitam za plus. Srečno do konca!

Čokoladka: krvavitev še ne pomeni nujno kaj slabega. Sama sem krvavela še tam okoli morfologije, občasno. Ene 2x bila zaradi tega po ene 2-3 tedne na bolniški, ker ni mogel g. ugotoviti vzroka. Dokler ni močnih krčev, bolečin IN močne krvavitve ni nič kritičnega, po moje. Ampak verjamem, da je vzrok za sekirancijo, sem bila na istem. Potem si pa doma in samo na to misliš in je še slabše. Držim pesti, da je le kakšna žilica počila. V nosečnosti je v telesu več krvi in je zato kakšna krvavitev še bolj pogosta. Pri meni se je ob naporu to takoj poznalo. In sem se morala malo začet pazit. V službi in doma. Ampak vem, da boš novembra mami, če za koga držim pesti za srečen konec pa zate. user posted image

MauMow super, upam, da bo zdravilo pomagalo do čimprejšnje zanositve. user posted image

Melanie1 super, da se oglasiš. Verjamem, da zmanjka časa, sploh začetek je vedno naporen, pa manj spanja...

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Ojla, evo jaz prilezla do računalnika. Sicer imam prazno glavo in ne vem kaj naj prekomentiram, pa vas redo berem, ampak utrujenost dela svoje. Sem ful zaspanc in je kar šok zdaj, ko ni več 8 ur spanja user posted image .

Marčevka kako je s tabo, si šla potem na pregled? Včasih ti naši hormoni res podivjajo, naj te kmalu nehajo hecati.

Tara9 na manj spanja se pa kar navadi za naslednjih par let. Razen, če boš imela srečo in ti hitro začne spat celo noč. Meni je spala od 2. meseca po ene 7-9 ur na noč, sva bila presrečna. Potem pa odhod v službo in vrtec, takrat se mi je začela pa po 2x na noč zbujat. in je to trajalo kar eno leto. Sedaj pa spi super, pri skoraj 5.

No, še moja saga z M. Dan preden sem mislila iti k g (nisem bila nič naročena), se je počasi izcedek le obarval rdeče. Sicer m ni bila tako močna kot prejšnje, ampak je le bila m. Zakaj mi je več kot 14 dan zamujala ne vem. Bom videla kako bo naslednja, če bo spet kaj čarala grem k g. Najbolj se bojim, da mi začne kaj štrajkat, že, ko je bila na 28 dni nisem zanosila, če bo kaj zamujala bo pa še slabše. Vglavnem ni mi dolgčas.

Sem sedaj bolj okupirana z drugimi stvarmi kot z zanositvijo. Hišo finiširamo, kuhinja, kavč naročena. Kopalnica skoraj končana, samo še omarice. Pri nama sestavljajo spalnico. Za otroško sobo je treba še vse nabavit. Aparate za kuhinjo sva tako na ekspres nabavila, da resnično upam, da bodo vsi vredu. Ker ni bilo časa it v 5 trgovin, vse aparate naštudirat, kaj bo najbolje za normalno ceno. Enostavno ni časa. Se pa ful veselim, sploh kuhinje. Ker sedanja je tako mini, da na trenutke kar puser posted image m. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6654
21.5.2015 21:35:54   
leilani
Hvala za čestitike...

prvi pregled imam pa komaj 19.6....še cel mesec do tja...user posted image

čokoladka boš vidla da bo vse ok user posted image mora bit

ostale pa vas spremljam in navijamuser posted image

< Sporočilo je popravil leilani -- 21.5.2015 21:37:31 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6655
22.5.2015 19:27:33   
chocolatecake
Hvala punce ! user posted image Očitno krvavitve v drugem trimesečju le niso tako redke, kot sem mislila, me pomirja, da nisem edina in da se je pri drugih srečno končalo. Pri meni se je hvala bogu do danes stanje umirilo, včeraj še kakšna pikica, danes pa ne duha ne sluha o kakšnih rdečih flekcih. V torek grem na kontrolo, samo, da vidim, da je vse OK, pa bom spet mirna. Komaj čakam, da vidim mojega dojenčka in potihem upam, da bodo lahko že z kaj večjo verjetnostjo napovedali spol. Naju z bodočim atikom že pošteno "firbec matra" če so domneve o punčki pravilne. Najini nečaki pa že pobirajo staveuser posted image .

Marčevka2010Sem vesela zate, da si končno dočakala menstruacijo, ker vem kako je grozno, ko je ni in upam, da naslednjič, ko je nebo dočakaš en veeeelik plus! Se veselim nove hiške s tabo user posted image ! Jaz sem še svetlobna leta od stanovanja se mi zdi, kaj šele hiške. Se pa najbolj veselim opremljanja otroške sobe, ko bomo enkrat tam user posted image . Si pa tudi jaz želim velike kuhinje.

MauMow Tako se govori! Jaz imam res dober občutek, da nas boš kmalu presenetila z dobro novičko, pa imam malo "vdeževalskih genov".

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6656
22.5.2015 21:47:36   
..noname..
Oh hiška, živčna vojna...predvsem če imaš nad seboj tasta, ki skos pametuje...sicer je pa to nekej super...midva imava urejeno samo spodnje nadstropje, zgoraj bova kasneje..ko nas bo večuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6657
23.5.2015 7:32:24   
Janchek81
Ojlaaa vseeem...
evo javljam...včerj je hormon padu na 2,5 tako, da je vse ok, hormon se izloča..zdj so pa rekl, da nj bi M dobila čez en mesec, lahko tudi prej...
Napisali so tudi, da se morm naročit k svoji G v roku enega meseca in da mi naredi moja G za prevodnost jajčevodov, baje, da imajo eno novo metodo s peno, ki ni boleča in hitro vidijo kako in kaj...tako, da me pomojem tudi to čaka, ker se bojijo, da bi se zadeva lahko ponovi....
Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6658
23.5.2015 9:29:43   
chocolatecake
Super Janchek81! Sem ful vesela, da se je vse OK končalo user posted image .
So pa očitno v vaši bolnišnici bolj napredni, kar je super. Jaz dvomim, da bi bila v nm deležna česa takega. Vsaj slišala nisem nikoli, ko sem se še zanimala za pregled prehodnosti jajcevodov.

Neposredna povezava do sporočila: 6659
23.5.2015 9:56:34   
asyka
Janchek zelo vesela zate, da je šlo vse lepo in brez dodatnih komplikacij. user posted image

Chocolatcatecake vesela, da se krvavitve umirjajo, mene spol sicer ne matra pretirano, ampak ne morem verjeti pa kako okolico zanima. Sestra od mojega me je že po prvem pregledu spraševala, če se že kaj ve kaj bouser posted image Za enkrat odgovarjam, da vem kaj bo - da bo zdravouser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6660
23.5.2015 16:31:54   
chocolatecake
asyka Mene redko kdo, kaj vpraša, ker je naš bodoči ati že takoj vsem povedal, da bo fantek, da on že ve kaj je naredil user posted image .
Pa sem mu ves čas govorila, da nevem če bo res, ko so mu še na nuhalni rekli, da kaže na punčko ga je pa čisto zmedlo user posted image .
Zdaj naju pa oba firbec matra, kdo od naju ima prav user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6661
23.5.2015 17:09:29   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

asyka Mene redko kdo, kaj vpraša, ker je naš bodoči ati že takoj vsem povedal, da bo fantek, da on že ve kaj je naredil user posted image .
Pa sem mu ves čas govorila, da nevem če bo res, ko so mu še na nuhalni rekli, da kaže na punčko ga je pa čisto zmedlo user posted image .
Zdaj naju pa oba firbec matra, kdo od naju ima prav user posted image .

a kdo ima prav? pol pol user posted image user posted image

A veš, kaj pravijo: saj ni važno, katerega spola je, samo da bo zdrav fantekuser posted image user posted image
V končni pafi je pa vseeno, kaj je. Samo da rodiš zdravega otroka, na koncu ni nič drugega važno.

Naša mlajša je zadnje čase po obnašanju 100% fant, posluša in uboga pa itak ničuser posted image . Potem si jo pa predstavljajte: njeno obnašanje in oblečena v oblekice in pajkiceuser posted image user posted image . Ja zelo čudna kombinacija.

Če bo pa punca, ti garantiram, da jo bo razvajal do lune in nazaj. Preverjeno, gledam vsak dan doma

Neposredna povezava do sporočila: 6662
23.5.2015 17:57:12   
chocolatecake
MD V bistvu nama je obema čisto vseeno kaj bo, več kot zdravega otroka si nobena starša ne moreta želeti. Razvajen bo pa tudi ob vsakem primeru user posted image .
Je pa moj ves čas trdil, da on ima 6. čut in je že na prvem ultrazvoku, ko je bila še samo gestacijska vrečka on videl, da je fantuser posted image . Tudi, ko sva povedala bodočim starim staršem je takoj povedal, da bo fant in izbiral samo moška imena. Potem so ga pa na nuhalni malo spravili v dvome. user posted image
Zdaj pa čisto po žensko malo uživam v tem, ko moj moški dvomi v svoj prav user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6663
23.5.2015 20:21:59   
Tara9
Čerrr,

vem da vas zapostavljam, ampak ni in ni časa :). Kot pravi melanie je dan čisto prekratek. Mimogrede melanie lepo da si se oglasila. Upam da vjameš kaj časa za bolj izčrpno poročilo.

Janchek sem vesela, da se je vse uredilo brez posega. Zdaj je pa čas, da se vama z dragim vse obrne navzgor, dovolj je bilo teh nevšečnosti.

Čokoladka tudi tvojih krvavitev je dosti. Sem se kar odločila, da bo zdaj vse mirno naprej. Sicer je pa mali čokoladek oziroma čokoladica pravi mali čudežek in borec tako da sem ziher, da bo vse ok, drugače ne more bit in pika :).

Maumow bravo za optimizem, tako je edino pravilno. Jaz imam tudi občutek, da bom kmalu brala o tvojem plusku.

Jaz sem super, na porod me spominja samo še 5 viška kilogramčkov, ostalo je minilo, sem si opomogla. Pikica raste v dolžino in širino. Spimo 2 urce in potem papamo in tako v krog. Dve noči je potegnila in spala 5ur, tako da mogoče se bo ritem uredil :).

Glede spola sem bila tudi jaz oz. oba prepričana, da bo fantek in to tako zelo, da sva bila potem kar malo presenečena, da sva se zmotila. Itak je bilo vseeno. Ampak vam povem, da zdaj neizmerno uživam ko vidim svojega dragega kako obožuje najino žabico. Sej sem vedela, da je nežen in vse, ampak kaj takega si nisem niti v sanjah predstavljala, takšna ljubezen, da kar solzne učke dobim, ko ju poslušam :).

Šibam zdaj, sorry za tipkarske napake, sem preko telefona in je groza uff. Pozdravljam vse na katere sem pozabila. Lep preostanek vikenda

Neposredna povezava do sporočila: 6664
25.5.2015 7:36:43   
Janchek81
Ja tudi sama upam, da se bojo zdj začele stvari odvijati na bolje, res ... bi bil že čas in da se nam potem konec leta uresničijo želje po še enem otročku, ki so bo vsidral lepo v maternici in tam počakal devet mesecev user posted image
Zaenkrat sva rekla, da počakava res, da me naročijo na pregled, da pregledajo to prehodnost al prevodnost jajcevodov potem pa dalje akcija user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6665
25.5.2015 8:04:23   
MauMow
Janchek81 super, da se je vse končalo tako kot se mora. M pa bo tudi prišla. Pri meni je po splavu s tabletami trajalo dolgih 7-8 tednov ampak je prišla.

Chocolatecake - super da se zavede umirjajo. Super te je brati ko si tako vesela.

Evo jaz pa hočem ali nočem na O testih user posted image (malo prej kot sem načrtovala, ker so se stvari začele lepo odvijati v pravo smer)- zaradi zmešanih ciklov je rekla da bi blo fino da točno vem kdaj začeti z tabletami. Konec julija pa imam ponovno pregled - no če do takrat ne zanosimouser posted image , da vidima kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 6666
25.5.2015 8:06:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek81 super, da se je vse končalo tako kot se mora. M pa bo tudi prišla. Pri meni je po splavu s tabletami trajalo dolgih 7-8 tednov ampak je prišla.

Chocolatecake - super da se zavede umirjajo. Super te je brati ko si tako vesela.

Evo jaz pa hočem ali nočem na O testih user posted image (malo prej kot sem načrtovala, ker so se stvari začele lepo odvijati v pravo smer)- zaradi zmešanih ciklov je rekla da bi blo fino da točno vem kdaj začeti z tabletami. Konec julija pa imam ponovno pregled - no če do takrat ne zanosimouser posted image , da vidima kako naprej.

No men so rekl, da M more pridt v roku 28 - 35 dni, če rpide prej tudi nič narobe, .... tako, da jo čakamo nekje 17.6. user posted image
Pol pa počakamo še eno user posted image , pa da vidmo kako se bo vse razpletal, pol pa pogovor in maybe že v avgustu delanje na user posted image , .... drugače pa delamo na novem naraščaju septembra ali oktobra - vse je odvisno od M, kakšna bo, koliko dolga, ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6667
25.5.2015 8:08:02   
MauMow
Sej meni so tudi rekli med 4-6 tednom da bo prišla. Pa sem pol že kar malo paniko zagnala pa mi je G rekla če ni nobenih problemov, pa da je hormon na negativnem, potem počakajmo še malo. In je prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6668
25.5.2015 8:16:25   
Janchek81

Sej meni so tudi rekli med 4-6 tednom da bo prišla. Pa sem pol že kar malo paniko zagnala pa mi je G rekla če ni nobenih problemov, pa da je hormon na negativnem, potem počakajmo še malo. In je prišla user posted image

Ja, sam je razlika med IMN ali materničnim 'splavom' .. vsaj tako je men razlagala ... no ja, kaj mormo, počakal bomo, ko pride - pride ane ... sj sm zdj od 14.4. do 21.5. non stop krvavela ... mi ne bi blo čudn, če bi prišla šele čez 2 mescaaaaaa user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6669
25.5.2015 8:18:33   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja, sam je razlika med IMN ali materničnim 'splavom' .. vsaj tako je men razlagala ... no ja, kaj mormo, počakal bomo, ko pride - pride ane ... sj sm zdj od 14.4. do 21.5. non stop krvavela ... mi ne bi blo čudn, če bi prišla šele čez 2 mescaaaaaa user posted image

Ma ne. Itak da bo prišla v roku meseca dni, Zato ker imaš hormon že v negativnem območju. Jaz sem mela pozitivni test še 3 tedne po splavu.... In potem sem čez 4-5 tednov dobila M kar pomeni da je bil običajen cikel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6670
25.5.2015 8:21:21   
Janchek81

Ma ne. Itak da bo prišla v roku meseca dni, Zato ker imaš hormon že v negativnem območju. Jaz sem mela pozitivni test še 3 tedne po splavu.... In potem sem čez 4-5 tednov dobila M kar pomeni da je bil običajen cikel. user posted image

No lih to me je zmotil, k npr 15.5. je biu hormon 19,8 pa je rekla, da je še pozitiven, v petek 22.5. je bil hormon 2,5 pa je rekla, da je negativen .. kako oni sklepajo tole negaivno, pozitivno ... ker jst sklepam, ko je nula, da je negativen, a ni tko ... čeprou moja laična logika - zakaj povsod piše, da se nosečnost začne pri hormon nad 40 ... men pa komplicirajo oz. so kompliciral pri hormonu 19,8??? To mi res ni šlo v glavo, ampak ok .... ma jst sm mela od 14.4. do 15.5. skoz hormona nad 100, tko, da sm mela tud dolg časa skoz prisotnega user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6671
25.5.2015 8:22:40   
MauMow

No lih to me je zmotil, k npr 15.5. je biu hormon 19,8 pa je rekla, da je še pozitiven, v petek 22.5. je bil hormon 2,5 pa je rekla, da je negativen .. kako oni sklepajo tole negaivno, pozitivno ... ker jst sklepam, ko je nula, da je negativen, a ni tko ... čeprou moja laična logika - zakaj povsod piše, da se nosečnost začne pri hormon nad 40 ... men pa komplicirajo oz. so kompliciral pri hormonu 19,8??? To mi res ni šlo v glavo, ampak ok .... ma jst sm mela od 14.4. do 15.5. skoz hormona nad 100, tko, da sm mela tud dolg časa skoz prisotnega user posted image

Pod 4 je negativno za njih. Tako da si v negtivnem območju In bo gospa user posted image tudi prišla kot mora.

Moj hormon pred splavom je bil okoli 21000 zato je tudi toliko časa padal....

Neposredna povezava do sporočila: 6672
25.5.2015 8:23:36   
Janchek81
MauMow u madonca .... to pa je visok hormon ... in v katerem tednu si bila?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6673
25.5.2015 8:25:52   
MauMow

MauMow u madonca .... to pa je visok hormon ... in v katerem tednu si bila?

Jaz v 10, ampak vse skupaj nehalo rasti v 6. Potem smo pa še čakali ampak nikoli dočakali utripa.... Sej zaradi hormona smo še počakali ker je bil super in čisto po reglcih.... Samo nekaj ni bilo ok s plodom. In potem tako BV čakat še dlje...

Neposredna povezava do sporočila: 6674
25.5.2015 8:28:57   
Janchek81
Ajajaj ... user posted image
No ja, pa sej tudi nas čakajo še čudoviti dnevi, ko bomo zvedle, da smo nosečke in ko bo vse BP iz pregleda v pregled ... sem pa opzaila zdaj kako si resnično želim met še enga user posted image in moj tudi seveda user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?