sabincica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maicoo Bejbe, je imela katera, ali pa še bo imela, testiranje za sladkorno? Mene čaka čez 14 dni, takrat bom v 27. tednu, pa mi res toooolk ni, glede na vse, kar berem Jaz ga nisem imela, sem pa prejšjno sredo ko mi je naštevala, kaj mi bodo pogledali v krvi, kr cvikala...tudi mene je strah tega...čeprav je dober zame/ zate in za najina otročička, da bi se odkrlia, če bi bila...ampak si mislim, da me ni da la testirat ravno zato, ker sem se vsega skupi zredila cca. 2 kg...lahko pa da me naslednjič preseneti. Lupidupi- Sem še tu! Samo včeri res ni bilo časa prej kot zvečer se vam javit! ja tudi jaz opažam, da si ful bolj želim mojega ob sebi...pa ne intimno...ampak že to kok me pogleda, poboža, objame, mi ful več pomeni, kot prej...včeri, ko sma čakala na UZ, mi je vmes poslal sms in napisal: da sem najlepša nosečka tuki in tudi na splošno kar jih opazi in da se mu zdi, da zdej itak samo nosečke še vidi ...pa se mi je tako lepo zdel, čeprav mi skoz govori doma, da mam ful lep trebušček in da mu je prau sexy , čeprauv sem po naravi tko urng baba in potem ko sma se iz LJ peljala, sma malo debatirala in je rekel, da se je pred 1 letom ponovno zaljubil vame - še bolj je pozoren do mene, kot prej in mi je to všeč.
|