sabincica
|
Lupidupi...kaj? Sm ta tvoja tašča je pa res bolna. Jaz bi ji vojno napovedala. Naprej bi se čimprej odselila, pa če tudi kar sama, potem pa bi ji rekla, da če misli, da njen sin ni otrok tvojega/ vajinega otroka, da naj plača test očetovstva, ko se bo rodil, in če res ne bo njegov, boš ti prevzela stroške in jih za vedno pustila pri miru. Če pa je otrok njegov, kar ne dvomim da je, , ji nebi dovolila otroka videt, kaj šele prejet v roke dokler se nebi iskreno opravičila, pokesala in naredila takšne geste, ki bi me prepričala, da ji je res žal za kreg, ki ga hoče vpeljat pri vama in za vso bolečino, ki ti jo je prizadela. Poleg tega pa...mislim, da tako obtožbo nekoč lahko oprostiš, samo pozabit je pa ne moreš in je skoz zakoreninjena nekje v tvoji podzavesti. Upam,da te tvoji straši podpirajo, in da se lahko zatečeš k njim, v primeru še hujše situacije, ker taka stvar ti lahko ogromno pomeni. Mi sma z mojim skupaj še skoraj 9 let in obojni starši podpirajo najino zvezo, ampak so mi moji vedno dali vedet, da če bo kdaj, po katerem koli čudežu/ nesreči prišlo do problemov, med nama ali med njegovimi starši, lahko pridema k mojim živet. Predvsem pa upam, da tvoj vidi manipulacijo njegove mame z vama in da se zaveda, da imaš s taščo že od samega začetke konflikte, in da se potegne zate, ko ve, da imaš ti prav. Nobeni starši se nimajo pravice vmešavat v življenje- lahko dajo samo napotek, dobro namerno misel, idejo...ki pa je nikomur od nas ni treba sprejet. Kar se tiče pa šole- pridna si. In že to bi ji moralo dati vedeti (tašči), da nisi kr ena frkla, ki ji je en na šolskem WC-ju naredil otroka, ko sta se malo natruskana dol dala, in nisi povpetniška in iskoriščevalska. Mislim tako vsaj sklepam, ker po moji presoji ni nobena tolk glupa, da bi si šla lajf uničit, z otrokom in prihodom v družino, kjer je ne bodo sprejel, samo zato, da bi imela od njih kakršne koli koristi. Mislim, to ni Santa Barbara, to je real life!!! Aja, pa tle gor itak vse jamramo ...pač vsaka o svojem problemu...tako da don't worry! Vsi smo ljudje in imamo težave, če pa že sami ne, nam jih pa drugi povzročajo! ... Pokliči mamo ali sestro, ali pa nekoga, ki ti je blizu in pejdi na velik kos torte, da se malo razvedriš in proslaviš konec 4. letnika, ker si si zaslužila!!!
|