|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
22.5.2015 12:32:44   
sabincica
Hy hy,

Moj sonček user posted image , je imel danes ponoči isti tajming brcanja. user posted image , tako da me že malo utruja...pa sje gre, če lahko potem nadoknadim, samo če pa moram zgodaj vstat, je pa kar malo kriza, ker sem se razvadila s spanjem user posted image ...

Sem danes urng pogledala izvid od testiranja krvi za ščitnični hormon. Mi je že zadnjič rekel dr. Pušenjak- tirolog, da moram imeti vrednost pod 2, sedaj ko sem noseča, jaz pa sem jo imela 2,06, no najnovejši izvid je pa 4,15. za 2,09 mi je narasla vrednost, tako da me je kar groza, kaj bo rekel, ker tole je pa zelooo slabo. Vem da lahko vpliva na user posted image , samo upam, da ne bo, ker tako visoke vrednosti še nisem nikoli imela. Sem že razmišljala, da so se morda v laboratoriju kaj zmotili???!!! user posted image

Drgače pa vse po stare,....dežuje, tako da danes ne bo sprehoda...user posted image ...sem se pa odločila da spučem naše domovanje, tako da bom vseeno malo migala, zvečer gremo pa še na rojstni dan, tako da zna bit pestro.user posted image

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
22.5.2015 14:27:30   
Lupidupi
Pozdravljenje moje punce
Danes je moje razpoloženje takšno, kot je zunaj vreme. Od partnerja starši, posebej mama je ugotovila, da si njen sin zares želi ostati z mano in malim in si zgraditi oz. ustvariti svoj domek.
Ugotovila je, da bo odletel od njenega gnezda. Ker si ne želiva ostati pri njih in tam živeti ( Si ne predstavljam tam srečnega življenja, nenahnega gledanja pod prste, se strinjati glede stvari o katerih imam jaz popolnoma drugačno mnenje, plus tega so v eni hiši že 2 družini in nam bi pripadala samo majhna soba. ) so uporabili naslednje metode, da zadržijo tam vsaj njega. Ravno ko sem uspešno zaključila 4. letnik in z odliko odpisala zadnji test me moj vpraša če je to res njegov otrok. Ne znam opisat kako zelo me je to zabolelo in v trenutku so se občutki sreče in veselja spremenili v žalost in obupuser posted image . Seveda sem zahtevala, da pove vzrok, ki ga je sploh privedlo do takega razmišljanja. ( nikoli mu nisem dala niti razloga za dvome v mojo zvestobo do njega ). Nekako okoli vsega sem izvedela, da mislijo, da sem mu otroka podtaknila in da sploh ni njegov. Sem res zelo žalostna in se mi trga srce. Z njegovimi sem že od nekdaj na neki distanci sploh z njegovo mamo. Ne vem če bom lahko taka obtoževanja in razmišljanja sploh odpustila. Upam, da niste zamerile, ker sem napisala malo bolj osebno stvar ampak konec koncev ste ve edine moje prijateljice.

Torej ja... uspešno sem zaključila 4. letnik user posted image Zdaj pa me čaka samo še matura. Juhuhuhu!

< Sporočilo je popravil Lupidupi -- 22.5.2015 14:29:13 >

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
22.5.2015 14:42:15   
NINANANA1986
LUPIDUPI najprej vse čestitke za uspešno zaključen letnik in vse dobro tudi na maturi....

Glede tašče....vem, da nobena beseda ne bo pomagala ampak vedi, da NIHČE ni vreden tvojih solz, tvojega trpljenja in tvojega sekiranja. TI sama dobro veš, da otrok je vajin, vidva s fantom bosta imela družino, ostali bodo postali sorodstvo. Prvo mesto bosta zasedla otrok in fant, tašča pa naj ima svoj prostor tam, kjer ji pripada. Hudo mi je, da lahko še vseeno vpliva na fanta, vendar boš videla, da bo tudi on doumel, kaj in kako. Poskušaj mu razložiti svoje želje in kaj te moti pri tašči. Povej mu, koliko ti pomeni in kako stvar stoji. Verjemi.....se najdem v tvoji zgodi (pri prvem otročki je bilo isto pri meni), ko se je rodil, je fant dojel, kdo mu je na prvem mestu....sedaj, ko drugič pričakujemo.... je dosti lažje, čeprav tašče (nekatere) znajo narediti mamine sinčke in zlo lepo mešat štrajt...

Iz svojih izkušenj ti lahko svetujem....postavi se zase in za otročka, malo se umakni od tašče (da boš uživala v nosečnosti in materinstvu), fant bo pa občutil in spoznal resnico in mamo postavil na njeno mesto....sedaj bo morala spoznati, da bo imel svojo družino.

Glavo gor....vem, da je težko, a tvoj svet je otroček,,....drugi niso pomembni....(tašča). Upam, da te tvoji razumejo.

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
22.5.2015 15:05:17   
sabincica
Lupidupi...kaj? Sm ta tvoja tašča je pa res bolna. Jaz bi ji vojno napovedala. Naprej bi se čimprej odselila, pa če tudi kar sama, potem pa bi ji rekla, da če misli, da njen sin ni otrok tvojega/ vajinega otroka, da naj plača test očetovstva, ko se bo rodil, in če res ne bo njegov, boš ti prevzela stroške in jih za vedno pustila pri miru. Če pa je otrok njegov, kar ne dvomim da je, , ji nebi dovolila otroka videt, kaj šele prejet v roke dokler se nebi iskreno opravičila, pokesala in naredila takšne geste, ki bi me prepričala, da ji je res žal za kreg, ki ga hoče vpeljat pri vama in za vso bolečino, ki ti jo je prizadela. Poleg tega pa...mislim, da tako obtožbo nekoč lahko oprostiš, samo pozabit je pa ne moreš in je skoz zakoreninjena nekje v tvoji podzavesti.

Upam,da te tvoji straši podpirajo, in da se lahko zatečeš k njim, v primeru še hujše situacije, ker taka stvar ti lahko ogromno pomeni. Mi sma z mojim skupaj še skoraj 9 let in obojni starši podpirajo najino zvezo, ampak so mi moji vedno dali vedet, da če bo kdaj, po katerem koli čudežu/ nesreči prišlo do problemov, med nama ali med njegovimi starši, lahko pridema k mojim živet.

Predvsem pa upam, da tvoj vidi manipulacijo njegove mame z vama in da se zaveda, da imaš s taščo že od samega začetke konflikte, in da se potegne zate, ko ve, da imaš ti prav. Nobeni starši se nimajo pravice vmešavat v življenje- lahko dajo samo napotek, dobro namerno misel, idejo...ki pa je nikomur od nas ni treba sprejet.

Kar se tiče pa šole- pridna si. In že to bi ji moralo dati vedeti (tašči), da nisi kr ena frkla, ki ji je en na šolskem WC-ju naredil otroka, ko sta se malo natruskana dol dala, in nisi povpetniška in iskoriščevalska. Mislim tako vsaj sklepam, ker po moji presoji ni nobena tolk glupa, da bi si šla lajf uničit, z otrokom in prihodom v družino, kjer je ne bodo sprejel, samo zato, da bi imela od njih kakršne koli koristi. Mislim, to ni Santa Barbara, to je real life!!!

Aja, pa tle gor itak vse jamramouser posted image ...pač vsaka o svojem problemu...tako da don't worry! user posted image Vsi smo ljudje in imamo težave, če pa že sami ne, nam jih pa drugi povzročajo! user posted image ...

Pokliči mamo ali sestro, ali pa nekoga, ki ti je blizu in pejdi na velik kos torte, da se malo razvedriš in proslaviš konec 4. letnika, ker si si zaslužila!!!user posted image user posted image

(odgovor članu NINANANA1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
22.5.2015 15:27:30   
Maicoo
Lupidupi: Na trenutke pa še meni zmanjka besed, sploh, ko slišim (oz. preberem) podle besede in dejanja prav gnilih ljudi... Brez zamere, ampak tvoja tašča oziroma njegovi po prebranem, spadajo v to kategorijo. Tudi pri nama ni rožnato glede njegovih, pri katerih začasno živiva (oziroma imava svoje stanovanje s skupnim vhodom pod njihovo streho). Zato te popolnoma razumem, da si želiš samostojnega in zrelega življenja. Ampak ta premik v glavi se pri njegovih še ni zgodil... Še vedno vaju oba obravnavajo kot otroka in napenjajo vse sile v to, da mu perejo možgane in probajo nanj vplivat, ga usmerjat in manipulirat..
Glede na to, da te je kaj takega sploh vprašal, kaže na to, da so metode trenutno uspele. Nenazadnje je to njihov otrok in ga poznajo dovolj dobro, da vejo, kako mu opravt glavo.
Ampak to je, kot sem napisala, trenuntno. Ne daj se. Nujno imej z njim čiste račune, a brez krega (tole je sicer velika umetnost v takih situacijah, ker zaradi vmešavanja drugih ljudi začnejo popuščat živci, a se da!)... Mogoče se trenutno ne zavedaš, ampak s takimi podlimi scenami njegovi na dolgi rok pravzaprav peljejo vodo na tvoj mlin. S časom bo dojel, da je to okolje resnično preveč strupeno za mlado družinico in da se manipulacije ne bodo nehale, samo preselile na druga življenjska področja. Jaz bi ti samo svetovala, da ga, v nasprotju z njegovimi, ne hujskaj proti njim. Podpri ga, skušaj razumet da ni lahko (starši so le starši), ampak za svojim mnenjem, željami in cilji pa vedno stoj.

Ne vem, če sem ti kaj veliko pomagala. Ko si predstavljam, da bi mi moj kaj takega rekel, ker bi mu kdo opral glavo, se mi kar solze naberejo v očeh.
Ampak nekoč ti bo hvaležen in ogabni bodo izpadli samo njegovi doma s svojimi gnusnimi namigovanji in poizkusi manipulacij.

Čestitke za uspešno opravljen 4. letnik, le tako naprej in - pogumno.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
22.5.2015 16:05:19   
Lupidupi
Najlepša hvala punce. Zlate ste!
Maicoo čisto si opisalo moje mnenje.

Ostala bom močna in pogumna čeprav me je to zelo prizadelo. Najbolj to, da jim dejansko uspeva user posted image .

Resnično hvala vsem za podporouser posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
22.5.2015 16:29:43   
levcka
lupidupi saj ne morem verjet kakšnega zmaja imaš za taščo. Sem morala parkrat prebrat, da so moji možgani dojeli kaj te je tvoj fant sploh upal vprašati. Jaz bi mi kot prvo od šoka verjetno eno primazala. Potem bi šla do tašče in ji rekla, da naj se briga zase in da če upa stati za svojimi besedami naj mi plača test očetovstva. Nazadnje bi pa par stvari spakirala in šla do svojih (v kolikor imaš to možnost). Preden bi zaprla vrata bi svojemu rekla, da mu dam dva dni časa, da razmisli o svojih besedah in mu povedala, kje me najde, ko "si bo prišel gor" kaj te je sploh vprašal.

Besna sem, ko vidim kakšni gnoji živijo in hočejo krojiti življenja drugim.

Čestitam za odlično opravljen 4. letnik :) Pojdi s prijateljico ali pa s kašnim sorodnikom na kos tortice, ker si jo zaslužiš :)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
22.5.2015 18:01:06   
Lupidupi
Jaz živim doma. Ion doma pri svojih trenutno. Imam super mamo brez katere si ne znam predstavljati življenja. Stoji mi ob strani in me razume. On ma zelo zahtevne starše. So 100% prepričani, da če ne bi bila jaz zdaj noseča ,da bi šel on študirati dalje ( kar pa ni res. Samo upal jim ni prej povedati, da si želi leto odmora ). Prav tako mislijo, da sem jaz krivec za njegove popravne izpite letos. Res smešno, da sem pa jaz komot izdelala letnik uspešno. Ja, res znajo biti težki. Je veliko takih dogodkov pa bi me ob pisanju postalo sram, da je to moja tašča user posted image .
Naj povem, da so mojemu očitno čisto sprali možgane, res ne vem kaj so mu rekli, ker je zelo jezen in razburjen. Nevem punce, zelo sem žalostna... sploh ne pomislijo, da to zelo vpliva na malega user posted image .

Tako, da ja... sem doma... trenutno sama, saj je mami v službi. Solze pa kar ne nehajo spolzet po licu user posted image
Se trudim in komaj čakam, da prespim zadevo... me že boli glava od vse te štale danes.

Hvala za čestitke ob zaključku 4. letnika, zlate ste!

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
22.5.2015 18:15:52   
sturla
Lupidupi najprej čestitke za zaključen 4.letnik.. wohooo user posted image zdaj samo še maturo spelješ in si na konju user posted image

Kar se tiče pa situacije doma.. o starših tvojega ne bom niti zgubljala besed,ker jih niso vredni. Ne vem,če je edinček ali ne,ampak tako se običajno obnašajo mamice,ki so zalepljene za svojega edinčka. Zdaj pa zate: vdihni globoko in izdihni, fajn se nadihaj in brez panike. V takih trenutkih ljudje hitro znorimo in naredimo kaj,za kar nam je potem žal. Lahko ti povem,da če bi se meni to zgodilo pri tvojih letih, bi pop*****, njemu primazala 2, mu izrekla svašta in jezna z dolgim nosom šla. Takšna sem bila pri 18 user posted image zato ti svetujem, da bodi močna in razumna kolikor se le da, čeprav je težko. Upam,da bo tvojega vseeno streznilo in bo spoznal podli načrt tvoje tašče user posted image Drži se user posted image

Da malo razbremenim na to temo. Če me moj vpraša, ali je otrok njegov, ne morem zagotovit za 100%. Se bo moral obrnit na kliniko v Lj in njih vprašat, kaj so nama zakuhali user posted image user posted image

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
22.5.2015 18:16:25   
levcka
Ja očitno res ne upajo pogledati resnici v oči. Kar je pa še huje, ne znajo se pogovarjati očitno! Eh saj je škoda izgubljati besede.

Super, da se razumeš s svojimi. Solze pa daj ven, saj mora žalost nekje ven. Ne smeš držati v sebi, ker bi to še bolj škodovalo tvojemu " štrukeljčku" ;)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
22.5.2015 18:21:24   
levcka
Sturla tale je bla pa dobra.... hahaha

Saj je mene tudi moj enkrat v hecu vprašal, če je dete res njegovo, ampak zato ker sem jaz od presenečenja, ko sem ugotovila, da sem noseča, rekla " kdaj nama je pa to ratalo?" Ker sva imela res natrpan december on v službi, oba pa s selitvijo in opremljanjem najine hiške ;)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
22.5.2015 22:52:39   
aspera
Jaz tudi upam, da bo otroček nama podoben, ker če ne bo, so v MB nekaj pomešali user posted image . Hecam se, mislim, da kaj takega ni možno, ker res skrbno vodijo evidenco user posted image .

Lupidupi, starše od fanta najbrž skrbi, da bi si zafural življenje, ker bo tako mlad dobil otroka. Ok, to še mogoče nekako razumem, ampak da pa potem počnejo tako podle stvari, da ga filajo z vsem mogočim in tudi s tem, da mogoče otrok sploh ni njegov in da naj ostane doma, to je pa res šlo čez vse meje. Namesto, da bi vama stali ob strani v taki situaciji in vama pomagali, sedaj še dodatno otežujejo zadeve. Upam, da se bo na koncu vse izšlo tako, da bo najbolje zate in za otročka. In čestitke za končan 4.letnik user posted image .

Moj otroček je bil pa včeraj ful lenuh, danes me pa že par ur v presledkih tako brca na vse strani, da mi ni nič jasno user posted image . Komaj čakam, da bo torek mimo in da mi rečejo, da je vse ok, da se lahko sprostim in uživam v vsem tem naprej. Tako imam pa vedno nekje v glavi tisti 'kaj pa če...'.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.5.2015 9:10:30   
levcka
Jutro user posted image , kako ste kaj danes? Meni user posted image že od jutra lepo brca in me opozarja, da je že buden :) Sem ga zdajle tri dni kar malo pogrešala, ker me nič ni opozarjal nase.

Želim vam vsem lep dan, pa čeprav je deževen.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.5.2015 9:22:50   
sabincica
Jutro...

Danes sem spet čist živčna od skrbi...včeri na RD sem malo odmislila, zdj pa spet kriza.user posted image

Levcka ti imaš nizek pritisk, a ne? V katerem območju pa se ti kej giblje? Mislim ali imaš dnevno enako nizkega ali imaš nihanja?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.5.2015 9:28:04   
levcka
Ja Sabincica nizek pritisk imam. Nekje do maksimalno 118/79 mi je prišel čez dan. Imela sem pa tudi že 90/69 tako da niha - odvisno od dneva. Sem opazila, da zdaj odkar me je gospa na komisiji "raz...." imam pritisk tam okoli 115/79 vsako jutro. Očitno sem še vedno jezna nanjo. V petek imam tako ali tako pregled pri ginekologu in bomo videli kaj bo rekel na njene trditve.

Verjamem, da ti je težko, ampak poskušaj odmisliti. Meni je pomagalo, da sem si vzela kakšno knjigo in jo začela brati, da nisem razmišljala.

Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.5.2015 10:01:36   
sabincica
Levcka hvala za info...meni od ponedeljka naprej drastično pada....sedaj ga imam že 3 dni zapored okoli 90/ 58 do 110/62. Prej sem ga pa imela okoli 145/ 69 do 169/79...pa ne skrbi me tolk pritisk, kot to, da sem zasledila da povečana vrednost TSH v nosečnosti v 1. tromesečju povzroča splav in ostale komplikacije, ampak takrat sem imela max. 2,06, sedaj pa 4,14, kjer je max referenčna vednost za nenosečnico 4,20. Za 2 in 3. tromesečje je zelo malo oz. samo to, da naj bi imel plod v 2.trimesečju svojo ščitnico in ne uporabla več materine, v kolikor jo ima razvito, in da je potreben izdaten vnos jodirane soli oz. morske hrane. Kar pa počnem, ker se mi itak lušta samo slanih stvari in tudi uporabljam jodirano sol.

V glavnem, upam, da dobim odgovor od tirologa v ponedeljek, kaj in kako naprej z zdravili in da je nizek pritisk samo posledica hipotiroze.

Drgače pa, moj škljatko me ves čas tipkanja spominja, da je prisoten, in vmes me je že ati 2x poklical, takrat pa je še bolj pobrcaluser posted image user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.5.2015 10:10:26   
levcka
Razumem, da te skrbi. Jaz bi poklicala v bolnico na urgenco in vprašala, kar me zanima. Glede na to, da si noseča, te morajo povsod vzeti. Naj te kdo pelje na urgenco in te bodo pregledali. Boš vsaj malo bolj mirna.

Jaz pa slane hrane sploh ne prenesem. Kar obrne se mi, če je stvar, ki jo jem preveč slana. Še krekerje, ki sem jih v prvih treh mesecih oboževala, zdaj samo gledam. Mi pa toliko bolj paše sladko. Česar pa ne smem zaradi kandide. Tako da se malo pazim ;) Sadje in zelenjava sta moja prijatelja trenutno :)

Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.5.2015 10:43:25   
aspera
sabincica, če te skrbi, mogoče res raje pokliči in vprašaj kako je s tem.

Pri meni je pa ravno obratno levcka, slano mi veliko bolj paše kot sladko. Sicer se mi na momente tudi sladkega zalušta, samo ne pogosto, pa če pretiravam, mi je potem slabo.

Moj otroček se mi je danes tudi že parkrat oglasil, ponoči je pa pridno spal z mano user posted image . Saj ni čudno, ker je imel včeraj žurko celo popoldne in cel večer in to res "na hard", me je res fajn nabrcal user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.5.2015 11:38:14   
sturla
Dan user posted image

Haha res je malo verjetno,da bi v bolnici kaj zamuštrali user posted image vseeno se z mojim včasih pohecava na to temo user posted image

Sabincica, mogoče ti pritisk nagaja od skrbi.. podzavestno. Poskusi se sprostit in ja, pokliči jih za vsak slučaj. Se boš bolje počutila user posted image

Moje dete že par dni brca za znoret! Zgleda se je fajn okrepil in zdaj ga tudi fajn čutim. Zjutraj na vse zgodaj se je začela user posted image z možem praznujeva 2.obletnico poroke. Baje me pelje na njami večerjo,sam ta dež.. user posted image ko se bom najedla, bom pozabila tudi na to user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.5.2015 8:31:37   
ema_
Lupidupi čestitke za opravljen letnik user posted image
Sabincica čeprav je nižji pritisk manj škodljiv,naj le čimprej ugotovijo zakaj takšen padec.Js imam pač pritisk že skoz 100-110/60.Drzim pesti,da je vse ok user posted image
Pri meni je pa zdej že 4-ti dan,ko ne morem spat user posted image Zbudim se okrog 3,4-ih zjutri in potem konec s spanjem.Takra tut začne user posted image z žurkouser posted image Pa se taksni turobni dnevi so user posted image

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.5.2015 9:07:52   
levcka
Jutro :)

ema_ jaz imam tudi precej nizek pritisk. Se tebi zaradi tega tudi vrti in ti kdaj zmanjka zavesti?

Čeprav zdaj imam že tri dni (odkar je zunaj vreme za znoret) tudi kar "normalnega" tam okoli 117/80. Počutim se veliko bolje kot sem se prej. Edino kar me muči so bolečine v nogah in hrbtu zaradi sedenja v službi. Ampak to bomo rešili.

Včeraj se je mojemu detetu čisto dogajalo :) Me je že v službi brcal. Potem je bil pa živahen še, ko sem bila pri svojih starših. Sta se oba čist raznežila, ko je brcal in sta dala roko gor.

Imam pa še eno veselo novico - doma so se odločili, da bomo imeli kužka, ker jim to, da ga ni več tako manjka, da so vsi izgubljeni. Komaj čakam, da bomo šli iskat našo malo belo kepico - samojeda :)

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.5.2015 10:20:31   
aspera
Ooo, samojedi so res lepi user posted image .
Jaz bi takoj imela psa, če bi bila v hiši, v stanovanju mi pa ni, ampak zato, ker imam rada velike pasme (bernski planšar, novofundlandec, bernardinec, malamut...), v stanovanju pa ravno ni prostora za taka teleta user posted image . Upam, da bo šlo vse po planih in bova v roku parih let imela hiško.

Moj user posted image je bil sedaj 2 dni čisto naspidiran, je brcal po cel dan, da sva ga začela klicat Brckouser posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.5.2015 11:30:15   
Lupidupi
Pozdravljene.

Hvala vsem za spodbudne besede. Moj je ugotovil kaj želijo njegovi dosečti in hvala bogu se je postavil za naju. Kljub vsem tem oviram in štalam mislim, da najina zveza postaja samo še močnejša user posted image .
Včeraj sva bila na ogledu stanovanja in je prekrasno. Žal pa brez njegovih staršev ne moreva nič. Začetek je najtežji in tukaj bi rabila nekaj podpore.
Dobil si je tudi službi. trenutno skače na dva konca in sem zelo ponosna na njega user posted image . Jaz bom pa mu to poplačala z dobrim kosilom in še boljšo masažo user posted image

sabincica držim pesti, da se ti pritisk uravna!

Ne znam opisat kako močno si že želim spoznati mojega štrukeljčka. Že zdaj ga imam tako neizmerno rada. Vsak njegov gib mi vliva pogum in veselje : )

Lp , božajte vaše bušije user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.5.2015 11:31:35   
Lupidupi
Pozdravljene.

Hvala vsem za spodbudne besede. Moj je ugotovil kaj želijo njegovi dosečti in hvala bogu se je postavil za naju. Kljub vsem tem oviram in štalam mislim, da najina zveza postaja samo še močnejša user posted image .
Včeraj sva bila na ogledu stanovanja in je prekrasno. Žal pa brez njegovih staršev ne moreva nič. Začetek je najtežji in tukaj bi rabila nekaj podpore.
Dobil si je tudi službi. trenutno skače na dva konca in sem zelo ponosna na njega user posted image . Jaz bom pa mu to poplačala z dobrim kosilom in še boljšo masažo user posted image

sabincica držim pesti, da se ti pritisk uravna!

Ne znam opisat kako močno si že želim spoznati mojega štrukeljčka. Že zdaj ga imam tako neizmerno rada. Vsak njegov gib mi vliva pogum in veselje : )

Lp , božajte vaše bušije user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.5.2015 14:11:15   
levcka
Že prvega smo imeli samojeda in si nikakor ne predstavljamo, da bi imeli katerega drugega kužka :) Prav vesela sem, da so se tako odločili. Bomo imeli pa dva dojenčka ;)

Jaz sem pa malo pretiravala danes :( Sem pomivala okna in zglancala kopalnico. Potem sem pa komaj se posesala. Za pomiti po tleh mi je zmanjkalo energije in moči. Pa še lase si morm posušit. Vsaj sonček je zunaj :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?