Amy_Lee
|
OJ OJ 1x sem pisala na forumu, to je bilo po uspešni opravljeni nuhalni in od takrat vas vsakih par dni berem. Res ste super punce no vsem čestitam za uspešno opravljeno morfologijo in vsem puncam, ki ste jo mogle opraviti več kot 1x pa še posebi, verjamem da so bli živčki zelo aktivni. Sama sem morfologijo opravila prejšn tedn, najboljši pregled ever, pa mam že enega fanta, ki bo v petek star že 4 leta je mojo gin nadomeščala dohtrca, ki mi je tud nuhalno delala in si je res vzela 30min, vse mi je pokazala, vse mi je razložila, na koncu mi je še 4d pržgala in mu podarila čudovito sliko mojega srčka Jst mam že od prvega pregleda diagnozo nosečniškega diabetesa, tko da zaenkrat nj bi pazila na hrano in mela več obrokov na dan, vsak mesec mam pa pregled krvi, kjer mi poj povejo mojo povprečno vrednost sladkorja čez mesec. Sj ga mam zmer 5,1 al pa 5,2 sam kao je preveč. No ja. Po naravi sem bl suhcana in sm se zj do 24 tedna zredila že za dobrih 5kg, s tem da sm 3kg dobla v zadnjih 4tednih je še katera tko hitr dobla? Zj v enem tednu pa niti grama nč mi ni jasno. Jst mam za bebico dosti, oblekic od prvega in še kr na sproti kj kupim če najdem da je kj prou kjut in lepo. Tetra plenice mam tud od prvega pa jih mam mogoče eno 15 in jih je blo men čist dost. Tud k jih opereš so suhe v 1 uri tko da 40 jih res ne rabite. Mamo postlo, banjico, flaške itd. V glavnem manjka nam vozek in higiena. To bomo pa opravili mesec dni pred rokom in potem bomo čakali Na morje greste kaj? Mi mamo namen it zadnji teden v juliju, se pravi mesec dni pa pou pred rokom. Gre še katera tako pozno? Bomo šli blizu meje, nikoli se ne ve Bodite pridne še naprej in lepo pišite, ene vas zelo rade beremo