|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
27.5.2015 17:14:38   
aspera
Ginekologinja ti mora dati potrdilo, da si imela pregled in potem greš s tem do svojega zdravnika, ki ti napiše bolniško za ta dan.

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.5.2015 19:52:59   
levcka
Ne vem lupidupi glede na to, da sem mu to povedala, verjetno ve. Razen če mu je šlo skozi eno uho notri in drugo ven. user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.5.2015 20:13:20   
Amy_Lee
OJ OJ user posted image 1x sem pisala na forumu, to je bilo po uspešni opravljeni nuhalni in od takrat vas vsakih par dni berem. Res ste super punceuser posted image no vsem čestitam za uspešno opravljeno morfologijo in vsem puncam, ki ste jo mogle opraviti več kot 1x pa še posebi, verjamem da so bli živčki zelo aktivni. Sama sem morfologijo opravila prejšn tedn, najboljši pregled ever, pa mam že enega fanta, ki bo v petek star že 4 letauser posted image je mojo gin nadomeščala dohtrca, ki mi je tud nuhalno delala in si je res vzela 30min, vse mi je pokazala, vse mi je razložila, na koncu mi je še 4d pržgala in mu podarila čudovito sliko mojega srčkauser posted image Jst mam že od prvega pregleda diagnozo nosečniškega diabetesa, tko da zaenkrat nj bi pazila na hrano in mela več obrokov na dan, vsak mesec mam pa pregled krvi, kjer mi poj povejo mojo povprečno vrednost sladkorja čez mesec. Sj ga mam zmer 5,1 al pa 5,2 sam kao je preveč. No ja. Po naravi sem bl suhcana in sm se zj do 24 tedna zredila že za dobrih 5kg, s tem da sm 3kg dobla v zadnjih 4tednihuser posted image je še katera tko hitr dobla? Zj v enem tednu pa niti grama user posted image nč mi ni jasno. user posted image Jst mam za bebico dosti, oblekic od prvega in še kr na sproti kj kupim če najdem da je kj prou kjut in lepo. Tetra plenice mam tud od prvega pa jih mam mogoče eno 15 in jih je blo men čist dost. Tud k jih opereš so suhe v 1 uri tko da 40 jih res ne rabite. Mamo postlo, banjico, flaške itd. V glavnem manjka nam vozek in higiena. To bomo pa opravili mesec dni pred rokom in potem bomo čakali user posted image Na morje greste kaj? Mi mamo namen it zadnji teden v juliju, se pravi mesec dni pa pou pred rokom. Gre še katera tako pozno? Bomo šli blizu meje, nikoli se ne ve user posted image Bodite pridne še naprej in lepo pišite, ene vas zelo rade beremouser posted image

Ne delaj drugemu tistega, kar sam nočeš, da bi drugi naredili tebi!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
28.5.2015 7:37:26   
geekica
Živjo punce!

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede! September se hitro približuje ane? Jaz se že zelo veselim! <3

Mene testiranje za sladkorno čaka naslednji petek. Nisem nič posebej razmišljala glede tega, tisto vodo bom pa že popila :D Malo me skrbijo rezultati, upam da bo pod mejo...
Glede bolniške - jaz sem bolniško vzela takrat, ko sem imela morfologijo. Je bila taka čudna ura sredi dneva in sem se odločila da nebom norela nazaj v službo (kak dan bolniške mi pa menda pripada v nosečnosti :D). Zdravnik mi je dal potrdilo, da sem bila tisti dan na pregledu in mi je potem moja osebna zdravnica napisala bolniški list. Razmišljam, da bi za kontrolo sladkorja spet isto naredila ker prav paše bit kak dan malo bolj na izi...križ me matra za znoret in je veliko bolje ko se gibam, kakor da v službi sedim 8 ur...

Kar se tiče nakupovanja jaz nimam še skoraj nič! Čez vikend bova šla malo v Avstrijo pogledat za previjalno mizo, banjico in voziček. Oblekice bom naročila kar iz tujine ker so pri nas cene katastrofalne. Ostalo pa počasi po dopustu (greva že sredi junija na morje).

Pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
28.5.2015 8:08:53   
levcka
Dobro jutro :)

Kako ste danes? Jaz sem se že drugi dan zapored naspala :) Se me je user posted image končno usmilil in me ne brca celo noč ;) Sem pa opazila, da me hočjo krči grabit v noge. Pa spijem pol litra Donata na dan in še šumečo tableto. Se še kateri to dogaja?

Midva bova šla na moje v sredini julija za cca 10 dni. Greva pa na Hrvaško malo dlje.

(odgovor članu geekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
28.5.2015 9:14:40   
Biba 2007
Pozdravljene.

levcka mene tudi kdaj pa kdaj grabi krč v mečah na nogah.. groza.. in tud pijem Donat in šumeče tablete.. bo treba drage zaposlit, da orng masirajo noge :) in bo morda pol kaj bolje..

Mi2 tud greva na morje za 10 dni, od 21. 7. .. greva tud na Hrvaško, ampak bova malo bliže meji, za vsak slučaj :)

Drugače je pa počutje dobro.. dete pridno brca.. trebušček lepo raste.. :) bomo vidli kaj bo rekla G. ko imam v ponedeljek pregled.. juhuhu spet bom vidla malo bebo :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
28.5.2015 9:24:33   
shybaby
Ojla

kako smo kaj? jest sm se dons zbudila ful srečna ker je mali tok lepo brcov in to kr nekej časa. user posted image

glede testa za sladkorno nimam pojma če ga bom sploh imela, mi ni še noben nč omenu pa sm že v 27 tednu. no sej še boljš če ga ne bom imela ker ne vem če bi lahko tisto vodo spila user posted image

levcka mene tud včasih zagrabi kakšen krč v nogi ampak to je kr redko, pa jest tud spijem pol litra donata na dan. očitno že more bit tko.

no midva pa ne bova šla letos na morje, ker finančno ne bo zneslo - prenavljava stanovanje. no razn mogoče kakšno nedeljo na slovensko obalo če bo lep vreme in če bo čas seveda. user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
28.5.2015 9:29:26   
Maicoo
levcka mene so tudi začel krči grabit, in to zadnje 3 dni, vsak dan močneje, danes proti jutru me je pa kr orng šavsnil v nogo.. Pa nikoli prej nisem imela krčev, oz. mogoče 3x v celem lajfu..
Tako, da pijem ravno zdaj magnezijevo šumečko in se tko kisam v faco zraven da adijo user posted image se bo treba navadit user posted image

Hvala za vse info glede bolniške. Do zdaj mi je vse nekako ratalo s pregledi popoldan, tokrat pa ne bo šlo in dobr vedet, da ne komplicirajo.

Mi2 greva na morje tudi sredi junija, pa potem še julija, ko nastopim s porodniško (imam še dopust za skurit).. do Hrvaške, dalj pa verjetno ne, razen, če bo kakšen hud last minute.

(odgovor članu Biba 2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
28.5.2015 11:42:18   
levcka
Maicoo jaz imam ene šumečke iz DMa, so kar solidne za pit, tako da se ravno ne pačim. Se bolj pri Donatu :)

Za last minute boš mogla pa malo preverit, če greš še lahko na letalo. V 7. mesecu in naprej letalske družbe ne sprejemajo več nosečk na letala.

Aspera kje v Hoferju imajo še tetra pleničke, jaz sem šla od Litije do Domžal, pa jih nikjer več niso imeli :(

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
28.5.2015 12:26:26   
sabincica
Hy bejbe...

Jaz krčev v nogah nimam več, odkar 2x na dan (zjutraj in zvečer) vzamem po eno magnezijevo tableto. Sem jih kar v dm-u kupila. 300 kos. Tudi folno kislino jem od njih in dosegajo vse standarde teh vrst tablet...pa še 2x ceneje so od kakšnih v Lekarni. Šumeče tablete in te za lizanje z magnezijem, mi gredo težko dol...tudi Donat, samo ga imam pa skoz na rezervi, če bi na večer kislina udarila.user posted image
Drgače pa lahko imaste krče od premalo gibanja ali pa preveč...

Levcka Tetra planičke ..poklič na Hoferjev infotelefon, pa ti bojo povedal kje najbljižje tebi so še na zalogi. user posted image

Midva že tudi imama rezervirano za morje. Gremo na Murter od 16.6. pa do konca meseca. Bolnica je blizu (zadar, Šibenik- max 30 min stran), ni trajekta, ker to je pa največja štala. In komi čakamo. Potapljanja letos ne bo, bom pa zato s sabo 10 knjig vzela, pa upam, da bo dost za 14 dniuser posted image ..če ne pa bom ribe na pomolu štela, ko bo moj v vodiuser posted image

Danes sem super. Edino zjutraj se mi je pošteno zvrtelo in potem kasneje sem imela pikice pred očmi, zdj pa sem ok. Sem imela spet zlo nizek pritisk...Kr neki...iz ful visokega, na ful nizkega!!!???user posted image

Danes je ful lep dan in bom popoldan izkoristila za potepanje z mojim dragim. user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
28.5.2015 12:42:43   
levcka
Se nihče ne oglasi na Hoferjevem infofonu... Bo že, saj 2 eur tudi ni taka huda razlika. Sem pa pisane pleničke videla na e-bay.si 2 eur so pisane.

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
28.5.2015 12:54:08   
geekica
Punce v Hoferju pri Mercator centru Šiška imajo še veliko pleničk. Meni so ful všeč. Tudi slinčke imajo ful lepe! (iz tetra pleničk?)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
28.5.2015 13:24:44   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: levcka

Aspera kje v Hoferju imajo še tetra pleničke, jaz sem šla od Litije do Domžal, pa jih nikjer več niso imeli :(

Pri nas v Škofji Loki jih imajo pa še ful, sem bila ravno prej tam. Sam to ti je pa predaleč najbrž.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
28.5.2015 13:27:46   
Lupidupi
Hejla user posted image

Danes sem zelo umetniško nagnjena user posted image . Jutri ima mo0j dragi rojstni dan... in, ker sva trenutno v finančni krizi sem se odločila, da mu podarim vrtnico in naslikam sliko. Torej naslikala sem sliko na kateri je pol njegovega obraza in pol mojega. Sva pa sestavljena iz sestavljanke. Se mi zdi, da tale slika zelo veliko pove user posted image . Upam, da mu bo všeč : ) Za sliko bom pa prilepila kratko voščilnico.

Glede krčev v nogah... jaz jih za enkrat še nimam. Moram potrkati user posted image . Pijem pa vsak dan Donat Mg in ker mi je zelo dober ga spijem kar liter na dan user posted image . Ampak nimam nobenih težav z prekomernim odvajanjem ali kaj v tem smislu tak, da mislim, da je OK :)

Tudi mi gremo na dopust... in sicer 7 julija. Že komaj čakam. To bo super oddih in relaksacija po maturi. Pa tudi plavanja se mi že pošteno lušta. Sem mislila, da bi šla z mojim pogledat na bazen pa sem prebrala, da je bazen zelo slab za nosečnice zaradi vseh bakterij, ki se nahajajo tam. Šment , bomo pa čakali do morja user posted image . Gremo pa tu v Sloveniji za 1 teden tako, da ne bo sile in panike .

Lp

(odgovor članu geekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
28.5.2015 13:31:46   
levcka
U ja to mi je pa malo predaleč :) Bom šla v Mercator Šiška, no ja svojega bom jutri poslala tja, ko me bo čakal, da končam s službo ;) Nekaj pa lahko naredi ;)

Ja lupidupi nam so na materinski šoli povedali, da je voda v toplicah pretopla in da lahko sproži porod, tako da toplice letos odpadejo :(

< Sporočilo je popravil levcka -- 28.5.2015 13:32:57 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
28.5.2015 14:14:55   
aspera
Midva greva na morje (Kvarner) od 4.7. naprej. Ponavadi hodiva kam v bolj oddaljene kraje z avionom, ampak letos si pa ne upava, če se slučajno začne kaj predčasno dogajati. Tudi zato sva izbrala bližjo destinacijo, ker če sva že šla na Hrvaško, sva šla pa obvezno v Dalmacijo, ker se nama veliko bolj dopade kot Istra in Kvarner, ampak letos sva bolj "ziheraša" in greva bližje.

Sem se pa ravno naročila na 3D/4D uz pri Pušenjaku, so mi dali datum 23.junija, ko ravno nastopim v 27.teden. Komaj čakam, da vidim kako izgleda najin otroček user posted image . Kmalu zatem imam pa spet kontrolni uz v Ljubljani.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
28.5.2015 15:29:11   
sabincica
IZVIRNO SPOROČILO: levcka

Se nihče ne oglasi na Hoferjevem infofonu... Bo že, saj 2 eur tudi ni taka huda razlika. Sem pa pisane pleničke videla na e-bay.si 2 eur so pisane.

A objaviš link?user posted image sem jaz tudi gledala, pa jih nisem našla tko poceni...sem geldala pa na nemškem.

Lupidupi...bazen letos preskoči...tudi baje za novorojenčka ni bazen preveč dobra odločitev (do 6 meseca) ker je voda preveč klorirana. Je boljše, da se doma namakate v bani, če jo imate user posted image ...jaz je nimam( 2 tuš kabini) pa je tud glih ne pogrešam, ker nisem tip za namakanje, pač pa aktivno plavanjeuser posted image .

Sem ravno prišla iz enega seminarja za podjetništvo in sem bila prav presenečena, ko so se ženske- predavateljice okoli mene nabrale, ko smo zaključili in so vidle da bom mamica in so vse ratale še bolj prijazne in se hotle dotikat trebuščka. Ne rečem, da mi ni godila pozornost, me je pa malo zmotilo to, da sem kar naekrat imela 3 roke na trebuhu, pa nobena ni bila moja....pa so mi verjetno v pogledu vidle, da mi ne sede, in so jih potem kr hiter k sebi potegnileuser posted image ...so mi bile prav smešene. Sj se ne gre za to, da jim nebi privoščila dotika, samo sama sem po naravi zelo distancionirana oseba in me brez predhodnega dovoljenja taki vzgibi preveč presenetijo (sj veste tiste ki imate psa- vam tudi ni včšeč, če se ga vsak dotika ali pa mu hrano pod smrček moli, če ni prej vprašal, če to sme...al pa sem js tko zategnjena in zmeri vprašam za dovoljenje za čohanjeuser posted image , če kak kuža nenapovedan do mene pride in za njim lastnik) user posted image user posted image ...mogoče glupa primerjava, sm hotla sem bistvo ujetuser posted image

< Sporočilo je popravil sabincica -- 28.5.2015 15:30:33 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
28.5.2015 15:46:52   
levcka
Izvoliš link sabincica :) http://www.e-baby.si/tetra-plenice.html

Te pa popolnoma razumem. Trebušček je tvoj in dete je tvoje. Jaz vedno vprašam za dovoljenje in vedno sem. Mi gre pa full na živce, ko drugi hočejo moj trebuh kar šlatat. Mene še moja mami vpraša, če lahko da roko na trebušček, tašča bi pa kar navalila. Sem se zadnjič tako na hitro (kolikor sem lahko :)) odmaknila, da se me ni mogla dotaknit, da je kar presenečeno pogledala. Pa sem ji samo hladokrvno rekla, da sem ji že ko je bila svakinja noseča povedala, da se trebuščka ne tika kar tako in da to je moj trebuh in ne maram, da se me šlata. Boljš prva kot zadnja zamera.

Neposredna povezava do sporočila: 1343
28.5.2015 15:52:39   
aspera
Jaz pa nisem toliko natančna okoli dotikanja trebuščka, edino če bi se me kar en neznanec hotel dotikat. Če se me pa tisti, ki jih poznam, me pa ne moti, saj nobeden nič slabega ne misli in po mojem kar avtomatsko stegneš roko proti nosečniškemu trebuščku user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.5.2015 15:54:36   
sabincica
Hvala za link.....sem že 1x bila na tej strani samo sem potem pozabila nanjo:) imajo ful lepe stvariuser posted image

In imaš povsem prav, da si ji povedala, samo očitno te ni dost resn vzela, da je vseeno še pri tebi probala. Sj po trebuhu človeka šlatat, je glih tko ,kot če bi ga po joških, al pa tam kjer sonce bolj redko zraven prideuser posted image Mislim , to je moje mnenje...

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.5.2015 16:06:00   
Maicoo
Jaz sem tudi bolj zadržane sorte in sploh ne znam reagirat, ko se kdo dotika mojega trebuščka.. Zadnjič sem samo debelo gledala, ko se je enemu prijatelju od mojega kar mal "zmešal".. se z glavo v moj trebuh 'zaletaval' pa delal "abubububu" (kao dojenčku) pa božal trebuh in zraven govoril, da mu je to nekaj najlepšega na svetu user posted image user posted image Moram dodat, da sicer nikoli nimamo fizičnih kontaktov, razen seganje v roke za rojstni dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.5.2015 16:21:02   
levcka
Saj jaz sem sama sebe presenetila, kako hitro sem odskočila, ko se me je hotela dotaknit. Je pa res, da če se s človekom že tako ne moreš, potem niti slučajno ne želiš, da se te dotika.

Je pa zoprna situacija ja, ko se te kar nekdo začne dotikat. Pa nisem zadržane sorte, se z veseljem objamem z ljudmi, ki jih poznam, ampak kaj pa vem, trebušček je moj in pika user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.5.2015 18:12:07   
ema_
Še ena takšna glede dotikanja trebuščka user posted image Že na splošno ne maram objemanj in dotikanj z ljudmi,s katerimi si nisem preveč blizu, in me je že parkrat kdo tko presenetu ko me je začel božat po trebuščku,da sem bla kr v zadregi user posted image
Tetra pleničke od tosame sem pa jaz kupila v mullerju,se dobijo boni za 15% popust in pridejo tudi okrog 11,12 evrov user posted image
Drugače me pa zgaga še vedno tako matra zvečer (malo tudi čez dan),pomaga pa prav nič user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.5.2015 20:01:02   
Lupidupi
hej hoj :)

Ravno sem se pogovarjala z mojim in mi je povedal da ima jutri in v soboto fraj dan ( ne dela. ). Je pa rekel, da bo jutri praznoval s prijatelji. Pijača itd. Saj razumem pa vse ampak sem tako zelo užaljena pa sploh ne vem zakaj user posted image . Se mi zdi kot, da raje praznuje z njimi kot z mano. Pa vseeno mu tega sevea nisem pokazala, ker se mi zdi, da mi zopet delujejo hormončki in rahlo pretiravam. Jaz smotka sem mu pa prej kupila torto in sploh ne vem zakaj sem bila tako prepričana, da bo praznoval z mano. Ah, šment! No pa dobro, konec koncev je to njegov dan in se ne bom pritoževala. Solzice pa ne nehajo tečti user posted image .
No, imam pa še super novico... našla sem super voziček za mojega cukerčka user posted image in ga dala tudi na stran. Boma z mojim v soboto šla po njega user posted image . Je 3v1 je zelo lepe nevtralne barve tako, da sem res zadovoljna. Zelo lahek, praktičen in še ugoden. Vsaj nekaj : )

V soboto pišem maturo iz angleščine zato morem nekaj truda vložiti tudi v to.

Glede dotikanja trebuščka pa si sploh ne predstavljam, da bi se me dotikali neznanci oz. tudi za znance mi ne bi bilo preveč ugodno. Si niti ne znam predstavljati, da bi se jaz kar neke nosečke dotikala tam. Se mi zdi to zelo osebno. No, ampak ljudje smo si različni user posted image .

Lp

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.5.2015 20:09:35   
beba92
Oh, sama sem tudi zelo užaljena, če gre sam ven, ker se meni pač ne da več hodit ven... in potem gre sam, pa mi ni vseeno da hodi okrog... hormončki očitno user posted image

mene so se do zdaj dotaknili samo trije... bi mi blo pa na bed, če bi se kar tako en dotikal mojga trebuščka user posted image

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?