sabincica
|
Hy punce... Moj sonček , pridno brca....je včeraj ati prislonil uho na buzija in je prav slišal kako se premika, brca in še nekaj. Vmes me je 2x vprašal, če to meni kruli po želodcu, pa sem rekla, da ne in da nisem nič čutila, tako da je že mali kriv za zvoke. Je rekel da je na ličnici skozi trebuh čutil dotik, tako da je že vrjetno kej brcal. Pa rekel je, da sliši srčni utrip...samo da za to pa nisma ziher ali je bil moj ali od dojenčka. A ve kdaj ko se uležete, čutite srčni utrip- v spodnjem delu trebuha? Jaz ga pogosto? Pa ne znam določit ali je moj ali od , ker je v trebuhu drugače čutit kot pa na žili na vratu ali rokah. Pritisk še imam kar nizek....sem danes govorila s svojo G in je rekla, da ni nič narobe, da je boljše kot prej, ko je bil visok, pa da je možno, da sem zadnje par dni malo več počivala, ker je bilo slabo vreme- kar je tudi rez, da razen telovadbe 2x po 10 min na dan in čiščenja, kuhanja...nisem kej veliko počela. Sem klicala tudi v tirološko ambulato in so rekli, da mi je potekla napotnica, ampak naj bi vseeno danes oz najkasneje jutri prejela mnenje zdravnika. Jutri grem k OS zdravniku po napotnico in jo bom kar skinirano poslala po mailu in potem še po pošti. In jutri imam UZ v LJ....gre moj zraven, ker je rekel ,da se ne bom tako daleč vozila sama....in upam, da ga bodo zraven spustili, ker če ne bo zelooo slabe volje, ker je že zdj, ker ga skrbi, če je vse ok s srčkom od . Aspara- tudi ti imaš jutri dan D. Držim pesti za naju obe!!! Jaz poskušam bit optimistična, samo me vseeno podzavestno gloda, kot pes kost. Lupidupi...vesela sem, da je tvoj dragi na tvoji strani! Je vsaj ena prisebna oseba v njegovi familiji! Levcka in ema_- men je rekla G, da nja zaradi nizkega pritiska kej slanega pojem, kafe spije ali pa grem po stopnicah čimvišje, da mi bo tako ziher malo narastel pritist, samo pa da naj ne pretiravam z giabnjem, sploh pa ne s kakim tekom, ki pa je najboljši za dvigovanje pritiska (poleg kake osebe, ki zna živc potegnat )
|