|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
19.5.2015 11:05:22   
jesse16
Pozdravljene
kje se pa vse skrivate.
Punce a ste ve kaj razmišljale o shranjevanju matičnih celic. Jaz berem in raziskujem, pa sem čedalje boolj skeptična. Pa še full hud finančni zalogaj je.

Kaj pa ve mislete o tem?

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.5.2015 12:22:31   
sladkorčica
Jesse16 Evo mene, itak sva pa samo še midve tuki ....

Glede shranjevanja celic???? Hmm? Nevem jst osebno nisem za to ker imam velike pomisleke o tem.....Jst se sprašujem kaj če bo moj otrok rabil to čez 20 let? ????? A je kje kdo ki ti lahko zagotovi da bo to možno? ??? Mislim da ne.....

Pa še zelo drago je....No ce bi vedela da mi bo to enkrat prav prišlo pa da nebi bil to narobe svet bi se odločila. ...Zdaj pa res ne

Naj pa se katera pove svoje mnenje oz ima katera izkušnje s tem ali katera koga pozna ki mu je to rešilo življenje? ????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.5.2015 13:35:31   
jesse16
Očitno res samo midve vztrajamo.
Ma na materinski šoli so nam to predstavili in itak znajo full na vest trkat, v smislu da kot dober starš moreš poskrbeti za zdravje otroka in kaj bojo vse zdravili  s tem. Polj sem pa začela raziskovati in sem celo zsledila da so celice uporabne samo 15 let, pa tudi Pušenjak ni navdušen nad tem.
Dejansko naj bi bila trenutno ozdravljiva samo levkemija in ne druge oblike raka na osnovi matičnih celic.  Ko le ne bi bilo tako drago. Pa še nekak bi šlo da bi enkrat letno plačal delež, oziroma  vsako leto 1 obrok. 
Ampak zdele dati pa skoraj 2000,00 EUR  je pa prehudo.
Saj ne vem, midva se tudi verjetno ne bova odločila za to.
Kako si drugače? Te že kaj vročina moti? 

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.5.2015 13:53:10   
sladkorčica
Ti cisto verjamem da potrkajo na vest sam jaz temu ne verjamem pa je 10 let nazaj brat zbolel za rakom ko je bil star komaj 19 let. Ja to ti sam denar vlečejo pol pa rabiš ali pa ne...Tako da midva se besede nisva o tem.....

Jesse16 včasih sem dobro včasih slabo....mal mi hormonski nagajajo.....Pa spet me križ boli.....nevem kaj je z mano včasih se počutim ko stara baba zato komi čakam da se rešimo da bo tako kot po starem z našim telesom......

Ja Ful se bojim vročine že zaradi povecanega pritiska pa otekanja nog in rok....

Drugače pa Jesse16 se zmeri belimouser posted image ej noče zmanjkat teh prostorov pa čiščenja pa še sproti malo generalno delam. ....No upam da do konca tedna tole skončava

Kako si ti???? Ti je najbrž že težko tole v službo? ????

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.5.2015 14:37:31   
jesse16
Beljenje je kriza, midva sva lani skoraj celo hišo prebelila, delala sva kot budale od jutra do večera 7 dni.  Sem na koncu komi čakala da grem na šiht, da se spočijem user posted image .  Pucanja po beljenju je pa itak full. Jaz sem prejšnji teden malo pospravljala omare pa mini generalko delala. Sem hotla okna umit in sem potem prebrala da če okna umivaš se otroku lahko pokovina ovije okoli vratu. In ker se jaz tako bojim za mojega škrateka sem rajši okna pustila čisto pri miru,pa sem šla rajši malo počivat. ( a sem najdla dober izgovor da mi ni treba oken umit user posted image
Ti pa čisto verjamem da te je strah vročine, sploh ker imaš probleme z pritiskom.

Jaz se v redu počutim največja težava, ki jo trenutno imam so vetrovi user posted image user posted image .  Drugače se pa počutim v redu, zvečer mi noge zatekajo, takoj sem utrujena. V službi je pa ok, se trudim čist na esy delat. Me kr pustijo pri miru, tako da mi ni hudega.

Še 30 x  grem v službo polj sem pa konec za 1 leto user posted image user posted image
Sem pa včeraj kupila tetra plenice v hoferju, so jih imeli od tosame 10 kom za 11,99 EUR.  Zdele sem v Takko fashion najdla tako lepo majčko in bodi v enem za domov. Tako da sedaj imamo cotke za domov in sicer lepe jeans hlačke in majčko.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.5.2015 15:07:31   
Minimini
Ja o teh celicah ti pa dajo misliti. sama sem full razmišljala o tej stvari in se pozanimala pri izobraženih ljudi (mikrobiologi) pa imajo res full enih teorij in zelo pozitivnih stvari... ampak ja cena definitvino odtehta svoje... potem sem pa želela izvedeti kako to podpira naše zdravstvo, torej kaj če potrebuješ te celice koliko moraš potem ŠE plačati da se lahko ti osebno zdraviš iz tega... in seveda odgovora na to ni (ali pač???)
Končna odločitev.. nobenih celic..

Drugače pa ja vročina dela svoje, hvala bogu da nimam noben problemov z zatekanjem nog ŠEuser posted image

jst pa samo še oblekice poberem naokol in mislim da imam vse... MISLIMuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.5.2015 15:16:00   
sladkorčica
Jesse16 ne me strašit glede pomivanja oken......Jst se pa dobesedno preteku jem da sem uspela pomit. ....kje si to prebrala??????

Tudi jaz imam zdaj kompletek za domov....Nisva nič komplicirala in sva v pikapolonica kupila bodi kapico in hlačke žabice vse v svetlo modri pa bež kombinaciji.....Jst sm pa tudi tetra pleničke dobila....kupit moram še brisačo s kapuco majo pa ravno v sparu neko akcijo bom šla pogledat. Plenice bom pa verjetno kar v milerju nabavila ker vem da so dobre....nevem od veliko žensk sem že slišala da pamperske niso dobre .....

(odgovor članu Minimini)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.5.2015 16:21:58   
jesse16
Sladkorčica to so stare vraže tako da po moje ni nobene panike. Meni je to služilo samo kot izgovor da mi ni bilo treba delat. A veš ko si  v fazi ko vidiš delo pa se ti full ne ljubi in sam pri sebi najdeš izgovor da nimaš slabe vesti.

Dober da si za brisačko napisala, na to sem pa jaz čisto pozabila. Grem jaz tudi gledat v Spar.

Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.5.2015 17:26:25   
sladkorčica
Ohhh pol pa dober sam da so to stare vraže. ....user posted image

Ja to sm pa ravno včeraj dobila reklamo mislim da je ravno od jutri naprej in bom šla pogledat oz kupit. ....
Pa itak se pol zmeri kaj spomnim naknadno... Saj smo vse ženske raje da nikoli ne zmanjka seznama kaj se rabimouser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.5.2015 8:40:58   
jesse16
Živijo
eh saj se bo našlo še ogromno stvari ki jih bomo potrebovale.  Daj sporoči kake so brisačke v Sparu.  Ker tiste čisto tanke mi niso všeč, mora biti brisačka debela da je res upojna.  Pri mali sem imela tako super brisačko full debelo in je bila super.
Mala je včeraj pregledala celo sobico in pravi da je v redu user posted image user posted image  sicer sem morala drugo zaveso obesit ampak je prestala sobica inšpekcijo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.5.2015 8:47:14   
sladkorčica
Hej....

Bom ti javila kaka je brisača ker meni tud niso všeč une tanke. ....mora bit brisači podobno....Drugače pa če nebo ok sem pa gledala se v milerju je videt kar dobra in ugodna.....Men je pikapolonica kar draga tam jih imajo po 20e ajde res so kvalitetne sam nevem to je pa res mal prehudo navita cena...

Potem ti si že odločena boš mela škrata v svoji sobici ali imaš sam pristiman da ti je lepše pri srcuuser posted image user posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.5.2015 9:18:27   
jesse16
Glede Pikapolonice in Baby centra sta meni oba osebno predraga. Imasta tako navite cene, za vse.  Sicer v Piakapolonici bom jaz zapravljala ko bom rodila, ker da naša občina bon za Pikapolonico.
Bom šla med malico v Mullerja pogledat kake so njihove brisačke pa ti javim.

V štartu bo pomoje postljica v spalnici vsaj prvih 6M, vse ostalo bo pa v otroški sobici, mam posteljico na kolesih.  Nekak dvomim da mi bo uspelo ga dati takoj v svojo sobico, bi pa rada.
So pa spalnica in otroška čisto skupaj.
Ne vem moji svakinji je to uspelo in je dala otroka takoj v svojo sobico in mali je full priden od 1 leta dalje gre ob 8 zvečer spat, zdaj gre sam  zvečer spat ( 5 let je star)  ob 8 že spi in je celo noč v svoji sobici. Mi bomo pa 8 let stari pa se moramo vsak večer skregati da gre spat v svojo sobo pa ponoči itak k nama pride spat. Saj ni problem sam prevelika je že in je potem postelja premala, pa sma midva zjutri nenaspana.
Bomo videli kako bo tokrat.
Ti ga boš imela v spalnici? Kako dolgo?

Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.5.2015 11:45:27   
Čebelca Špela
Pozdravljene,

tudi jaz sem še tukaj :), ampak malo manj ker sem v službi in popoldan pridem zares utrujena domov tako, da grem počivati. Odštevam dneve do dopustauser posted image . Glede teh matičnih celic sem jaz slišala, da ti res na vest ''trkajo'' v materinski šoli, midva še nisva imela materinske šole sedaj s 1.6 začneva pa me prav zanima kok bo govora. In se strinjam z vami, ti lahko kdo 100% zagotovi da bodo npr., celice še dobre čez 30 let ( upejmo, da jih ne bomo nikoli rabile) misliti moramo samo na to, da bodo naši sončki zdravi user posted image user posted image .

Ste že uredila na CSDju za porodniško?? Jaz sem mislila it prvi teden v juniju pa ne morem it, ker še nimam potrdila od ginikologa - tako da moram počakati na 8.6 ko imam ginikologa da dobim potrdilo, ker do 12.6 moram oddat vlogo.
Mi lahko kakšna pomaga kaj vse moram urediti potem za CSD in delodajalca?

Imejte se lepo, uživajte dneve - zdej je spet mal dež napovedan in ohladitve mislim, da nam kar prav pride ko nam pa je tako vroče - no saj meni je :)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.5.2015 9:52:25   
sladkorčica
Ojla punce

No pa se je začelo slabo vreme.....Ampak meni pašeuser posted image ....

Jesse16 naj ti poročam glede brisače. ......V sparu je nisem kupila ker mi je bla tanka in se trda.....pol sem šla še v Miler je tud nisem kupila , bla sem tudi v baby centru in sem že misla kupit pa nisem .....No nazadnje sem jo kupila v kiku bla je 5,49e je zlo mehka skoraj boljša kot iz spara ali pa baby centru za 10e. .....Tako da brisačo zdaj imamuser posted image No pa se vse so večina mere70×70 ta iz kika je večja. ....

Špela čebela saj imaš še kar neki časa za ureditev porodniške tako da ne skrbi boš vse dobila ob svojem času od svojega ginekologa....

Jesse16 tudi jaz imam posteljico na kolesih samo nevem bomo vidli ce ti po pravici povem nisem še nič o tem razmišljala. ....odvisno kok bo škrat pridkan ponoči. .....Lej če spi celo noč je ok če se ti pa zbuja pa da za vsako figo vstajaš pa se cele noči šetaš gor pa dol, potem pa raje vidim da je v spalnici v svoji posteljci na dosegu roke......Tako da bomo videli kako bo vse skupaj steklo....Itak ima pa vsaka željo da je otroček priden in gre Kmalu v svojo sobo da se navadi samostojnosti da ima svoj kotiček. ..Ampak ves to se mi zdi da so pobožne želje vsake mamice. ..user posted image

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.5.2015 9:55:03   
jesse16
Živijo
Čebelca Špela super da si še ti z nama.
Meni so na CSD takole rekli vlogo za porodniško, skupaj z potrdilom delodajalca o mojih zadnjih 12 plačah ( obrazec dobiš na spletni strani ali pa na CSD) oddam cca. 60 dni pred pdp.  Nisem potrebovala nobenega potrdila G glede porodniške ampak je zadoščala samo materinska knjiga.
Vse ostalo vlogo za očetovski dopust, vlogo za pomoč ob rojstvu otroka in vlogo za otroški dodatek pa šele po rojstvu otroka.
Upam da sem ti kaj pomagala.
Še malo pa bomo šle tudi midve na dopust in konec šihta za1 leto. Komi čakam, pa ti ??

Sladkorčica kje se skrivaš????
V ponedeljek imaš  pregled, ti kr zavidam jaz ga mam šele 2.6. user posted image

(odgovor članu Čebelca Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.5.2015 10:02:57   
jesse16
vidim da smo istočasno pisale user posted image
Grem danes v Kika pogledat za brisačko, full hvla za info.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.5.2015 10:42:47   
sladkorčica
Tudi jaz opazila da smo istočasno pisaleuser posted image

Ja v kiku imajo kar ugodno in lepe stvari....Zadnjič sem tud tam kupila tako odejica turkizno modre barve pa se en medvedek je bil zraven....majo kar lepe stvari....Ja ni problema za info drugače mi je pa že kar mučno ratal tole po trgovinah hodit.....moram obvezno mal pavze vzet hihihi. ....

Mene pa zadnje cajte krči neki heca jo po nogah in to sredi noči joj joj joj.....

Ja v ponedeljek imam že pregled in se veselim Kaj mi bodo povedaliuser posted image upam da bo ok s tem povišanim pritiskom.....ker s tem se ni za hecat sam nimamo pa čist kaj narest proti temu.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.5.2015 11:52:40   
Čebelca Špela
No ste pe ''pomirile'' da bom vse pravočasno zrihtala. Joj jaz imam šele pregled 8.6 mi kar ne gre nikamor čas, ko tako komaj čakam preglede :) !!!
Krči v nogah pa tudi mene matrajo ponoči - me včasih tako zagrabi da me dobesedno zbudi, ni nič fajn,a mpak še malo potrpimo pa bo user posted image user posted image .

uživajte in lepo božajte buškote...

Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.5.2015 12:10:23   
jesse16
Same dobre novice ti bojo v ponedeljek povedal.
A si poskusila magnezij pit, pomaga pri krčih, poskusi saj nič ne škodi.

Z Kik pa vem da ima včasih full dobre stvari, sem že velikokrat mali kaj kupila tam, pa je kvaliteta čisto primerljiva za C&A.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.5.2015 12:18:00   
sladkorčica
Ja to pa verjamem da se lahko primerjajo s kvaliteto kik pa c&a . Sam je kik bol ugoden, se mi zdi da ma c&a kar navite cene. Lahko ti povem primer uno za dudo pripet ko je igračka plišasta gor. No v c&a sva kupila je blo 6e v milerju isto pa 3e. To pa je razlika v ceni.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.5.2015 14:02:20   
jesse16
Ej cene tako navijejo, da kr hudo.
Jaz malo hodim zdaj gledat pa v to trgovino pa v ono in mi je kr slabo ko vidim kaj počnejo. Dejansko tako služijo na nas.
Plenice tetra 10 kom od Tosame se gibljejo od 12 EUR pa do 20 EUR.
Vse popolnoma enako.
Tosamine krpice za umivanje 100 kos od 2 EUR pa do 8 EUR.
Katastrofa.

Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.5.2015 14:21:44   
sladkorčica
Ja res vse je tako drago kot žafran. ...Zato ker vejo da bomo kupili.....Pa to lepo izkoriščajo. ....Al pa kozmetika....Madonca. ..šamponček pa kremice to vse košta. ....Saj vem da v začetku ne rabimo velik sam enkrat bo pa treba ...

Te tetra plenice so tud res drage...

A si mogoče včlanjena v dm v njihov baby klub? Jst sm se včeri pa majo kar neki ugodnosti pa takoj sem dobila kupon za njihove plenice -50%.....

Pa pol ko rodiš včlaniš še otročka pa maš skoz do 2 leta starosti.....Tako da se ti pejd vsak evro se pozna.....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.5.2015 9:47:13   
sladkorčica
Hej punce....

No zdaj je pa res deževno vreme in tudi še neki časa bo.....
Ah bomo že kaj počeli če ne drugega bomo crkljanje svoje bušijeuser posted image
Kako ste drugače ostale????

Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.5.2015 14:18:11   
jesse16
Živijo
evo jaz delam na polno. Tale dež nam dela gužvo, mislim a ljudje nimajo nebenega dela da nam težijo user posted image
Drugače sem pa OK, sicer mam v vodi nekaj bakterij ki kažejo na neko dogajanje v ledvicah. Smo se z G zmenile da dam še enkrat vodo 1.6.,  2.6. mam pregled.  Zdaj sem imela pa samo kontrolni odvzem vode.
Sicer pa jutri vikend in počitek pa veliko crkljanja.

Kao ste ostale?
Sladkorčica si že zbelila vse???

Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.5.2015 14:20:32   
jesse16
Aja Sladkorčica jaz sem že včlanjena v vse možne klube, mislim da kartic za dve denarnici. Meni gre to osebno full na živce ti klubi.
Ampak prihraniš pa lahko precej če si včalanjen.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?