Marčevka2010
|
Dobro jutro! Ste vse na dopustih, da ni nobene tukaj? Jaz delam dva dni, potem pa malo frej. Žabinčica super za pregled, upam, da bo vse BP. Res je, da šele po prvem pregledu dojameš, da je to to. Melanie tebe pa sedaj čakamo. Me prav zanima ali se že kaj dogaja? Polhek2 super za tako fajn moža, da skrbi, da nisi lačna. Asyka drži se, sedaj, ko ne bo moža. Si pa ne predstavljam kako bi to izgledalo. Itak se je treba pa vsega navaditi, kajne? MauMow tebi bodo pa res morali kakšne preiskave naredit, mogoče bi bilo treba samo kakšen hormon dodat in bi se takoj prijelo. Upam. Mimi-ka dobrodošla in srečno pri zanositvi in službi. Mogoče bolje prej služba, če praviš, da je le ena plača. Ta mali ap tudi potrebujejo malo konkurence, tudi pri nas bi jo naša rabila. Noname držim pesti za službo! MD ne daj se jim, itak morajo nagajat, si jima resna konkurenca. No, meni zamuja menstruacija. Bi jo morala dobiti v nedeljo, najkasneje včeraj, pa je še sedaj ni. Niti nisem tako napihnjena kot sem bila običajno pred m. Prsi so rahlo občutrljive na dotik, sploh bradavice. Ne vem ali je kaj ali ne. Test je bil negativen zjutraj, sem ga pa prav na hitro naredila, mogoče sem premalo časa čakala. Imam ene poceni, ki so zraven ovulacijskih prišli. Lahko pa, da je še premalo hormona, da bi kaj pokazalo. Mojemu nisem še nič povedala, da se ne bo prehitro veselil. Če je še danes ne bo, mu bom omenila. Upam, da ni le zamujanje m. Sem pa ta mesec čisto bila na off, okoli O sva le 1x, brez testov, vedela sem, da je tam nekje, ker sem imela krče. Punce držite pesti!
|