|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.4.2015 11:19:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MD - drži se. Ni mi jasno, zakaj bi ti kdorkoli metal polena pod noge user posted image Brez veze. Takšne otročje igre mi niso všeč. Očitno gre za dva provokatorja, ki sta takšna tudi drugje. Ne oziraj se nanju in ne dovoli, da ti prideta do živega. Verjetno gre za dve mlajši nezreli osebi. Se motim?

mlajši me provocira, ker ga bodo prestavili drugam. Kakor sem do sedaj ugotovila, je naredil oz.rekel nekaj zelo hudega, ker so ga najprej mislili postaviti na cesto, potem so se trenutno premislili in mu ponudili za tri mesece pogodbo na drugem delovnem mestu. Poba je jezen, ker tam bo moral delat po 8h, tukaj je bilo pa čisto odvisno. Velikokrat je bil sam svoj šef in si je organiziral delo, kakor mu je pasalo. Če je seveda vse lepo teklo, drugače je pa bilo potrebno poprijeti.
Tisti starejši ostane. Ko sva sama, me vzpodbuja in miri, v kombinaciji z mlajšim se postavi na njegovo stran.
Amak sem že dobila informacijo od svojega šefa, da se zaveda, da nisem strokovnjak, nimam izkušenj in bodo potrpeli toliko časa kot bo potrebno. Če nekaj mesecem ali pol leta, pa pač toliko.

Tedva se ne zavedata, da sta z provociranjem dosegla ravno nasproten učinek, kot sta nameravala. Nisem tako neumna, če mi je uspelo narediti težak faks, pač nimam toliko praktičnega znanja, kot ga imata onadva, ki delata tu že 8 oz. 14 let.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6501
27.4.2015 19:34:09   
..noname..
Evo mene po nekaj dneh...bila na morju in uživala maksimalnouser posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke. Bom javila, ko bom kaj izvedela. Sicer ni glih najbolj želena služba, ampak človek se ne sme preveč pritoževat v teh časih k smo user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6502
27.4.2015 19:56:44   
MauMow
noname čestitke

MD hjoj upam da se uredijo zadeve!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6503
28.4.2015 9:13:13   
Marčevka2010
Dobro jutro! user posted image Ste vse na dopustih, da ni nobene tukaj? Jaz delam dva dni, potem pa malo frej.

Žabinčica super za pregled, upam, da bo vse BP.user posted image Res je, da šele po prvem pregledu dojameš, da je to to.

Melanie tebe pa sedaj čakamo. Me prav zanima ali se že kaj dogaja? user posted image

Polhek2 super za tako fajn moža, da skrbi, da nisi lačna. user posted image

Asyka drži se, sedaj, ko ne bo moža. Si pa ne predstavljam kako bi to izgledalo.user posted image Itak se je treba pa vsega navaditi, kajne?

MauMow tebi bodo pa res morali kakšne preiskave naredit, mogoče bi bilo treba samo kakšen hormon dodat in bi se takoj prijelo. Upam. user posted image

Mimi-ka dobrodošla in srečno pri zanositvi in službi. Mogoče bolje prej služba, če praviš, da je le ena plača. Ta mali ap tudi potrebujejo malo konkurence, tudi pri nas bi jo naša rabila.

Noname držim pesti za službo! user posted image

MD ne daj se jim, itak morajo nagajat, si jima resna konkurenca.

No, meni zamuja menstruacija. Bi jo morala dobiti v nedeljo, najkasneje včeraj, pa je še sedaj ni. Niti nisem tako napihnjena kot sem bila običajno pred m. Prsi so rahlo občutrljive na dotik, sploh bradavice. Ne vem ali je kaj ali ne. Test je bil negativen zjutraj, sem ga pa prav na hitro naredila, mogoče sem premalo časa čakala. Imam ene poceni, ki so zraven ovulacijskih prišli. Lahko pa, da je še premalo hormona, da bi kaj pokazalo. Mojemu nisem še nič povedala, da se ne bo prehitro veselil. Če je še danes ne bo, mu bom omenila. Upam, da ni le zamujanje m. Sem pa ta mesec čisto bila na off, okoli O sva le 1x, brez testov, vedela sem, da je tam nekje, ker sem imela krče. Punce držite pesti!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6504
28.4.2015 9:16:05   
chocolatecake
Marčevka2010 Zdaj si pa ti tista ta sumljiva!
Držim pesti na rokah in nogah! Kdaj boš spet testkala?

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6505
28.4.2015 9:24:20   
Marčevka2010
Čokoladka hvala.user posted image Ne vem, mogoče spet zjutraj. Me je pa tako matralo vse skupaj, da ene dve uri nisem zaspala, hodila pit ves čas in na wc, ni bil pretirano koncenriran urin zjutraj. Vidim, da bo še veselo ta teden. user posted image user posted image Bi bilo bolje, če bi cel teden delala bi vsaj malo odmislila.

Čokoladka kako si ti, imaš še izcedke, se je umirilo?

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 28.4.2015 9:25:19 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6506
28.4.2015 9:40:20   
..noname..
Marčevka tudi jaz bi mogla dobit v nedeljo, pa ne duha ne sluha o njej. Midva sicer še paziva, ampak nikoli ne vešuser posted image Sicer sem bila nekej čudna prejšnji teden, slabost itd. Zdej pa v hlačah čisti mir, pa okoli desne bradavice sm opazila nek temnejši krog, tudi moj dragi ga je opazil. Tam do konca tedna bom počakala, če ne bo nič tudi jaz delam test. Moj dragi bi rekel, da bv da to delam, ker itak ni nič...tko da bom kar brez njega to naredila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6507
28.4.2015 9:42:36   
asyka
Marčevka2010 jutri zjutraj lulat takoj, ko se zbudiš. Tudi midva sva okoli O samo 1x, ker je ravno domov prišel iz poti. Pa potem skoraj nič več, ker je itak kmalu spet šel :D pa je ratalo hehe.

Se pa navadiš. Sicer je zdaj malo bolj nadležno kot ponavadi ampak bo šlo. Nekje do julija potem pa bo ostal tukaj v SLO.

noname držim, da bo mir v hlačah naslednjih 9 mesecevuser posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 6508
28.4.2015 9:59:23   
Marčevka2010
Noname mogoče nama je pa obema ratalo, da bova čez 8 mesecev kje skupaj dihali. user posted image Upam, da ni samo kakšna čudna luna, da zamuja.

Asyka bom še videla, danes sem očitno še prezgodaj. Da ne bom sedaj cel teden test delala. Ja, tudi 1x je lahko dovolj, če je ob pravem času. user posted image
Super, da bo tvoj potem v slo. user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6509
28.4.2015 10:09:45   
..noname..
Se nebi branila, če bi se čez 8 mesecev kje skupej mučile...po mojih izdračunih spadam že med januarke user posted image

Mogoče se mi bo pa vse izpeljalo, služba, zanositevuser posted image

Je pa res da mene kdaj pa kdaj mal pohecajo cikli...tam od 22 pa do 45 dni so...večinoma okol 31, zdej je pa 33. Zato nočem nič prehitevat čas, pa bom počakala do konc tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 6510
28.4.2015 10:12:10   
Marčevka2010
Jap, že januarki bi bili.
Upam, da se ti bo res. user posted image
Jaz imam na 28 dni, samo 1x sem imela 29. Danes je pa 30. dan.

Neposredna povezava do sporočila: 6511
28.4.2015 11:20:10   
chocolatecake
Marčevka2010 Jaz sem OK, tudi tisti minimalni izcedki so izginili, super mega fajn slabosti in ostali super stranski učinki nosečnosti pa me pomirjajo, da vem, da je vse OK in se veselim nuhalne v ponedeljek.
noname Držim pesti tudi zate, nebi bila ne prva ne zadnja, ki ni še tako zares planirala, pa bi ji vseeno uspelo , pa za službo tudi držim pesti in ti res od srca privoščim!

Neposredna povezava do sporočila: 6512
28.4.2015 11:27:45   
asyka

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Marčevka2010 Jaz sem OK, tudi tisti minimalni izcedki so izginili, super mega fajn slabosti in ostali super stranski učinki nosečnosti pa me pomirjajo, da vem, da je vse OK in se veselim nuhalne v ponedeljek.
noname Držim pesti tudi zate, nebi bila ne prva ne zadnja, ki ni še tako zares planirala, pa bi ji vseeno uspelo , pa za službo tudi držim pesti in ti res od srca privoščim!

Ti pa me name spominjaš. Jaz si skoz ppravim, dokler mi je vsak dan bolj slabo je ziher vse ok.

Nuhalno že imaš? Kako hitro gre čas :) jaz sem ravno danes poštudirala, da bo tudi december en dva tri tukaj...

Marčevka2010 ja bo prišel nazaj pa si bližje uredil službo. Ker je že sedaj tečen, ker ni zraven dogajanja in mi ne more pomagat. Sem na momente kot cota. Samo pač zdaj, ko še ni nekega resnega dogajanja še naj kar gor dela, ker pa je občutno višji denar za isto tole, kot potem v Avstriji...

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6513
28.4.2015 11:37:36   
..noname..
punce super ste...tko mi je blo prej nekej slabo, da sm kr mal šla spat user posted image
Mogoče bom šla pa danes po test, k grem že v lj user posted image bi bila pa res presenečena, da bi kaj bilo, ker potem bi res imeli einsteina :) hahahaahahahahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6514
28.4.2015 12:24:27   
mimi_ka
noname, marčevka super za te znakce, držim pesti, da bo plusek user posted image To me prav popelje dve leti nazaj, ko sem bila tudi sama januarka, ker pa mali potem ni in ni hotel ven s trbuha, so mi sprožili deset dni čez rok in je tako postal februarček user posted image res lepi spomini...
Ja marčevka tudi jaz mislim, da bi bilo veliko boljše prej službo dobit kot še enega otročka, vendar nisem ravno optimistična glede na to, da jo iščem že od septembra. Čas pa neusmiljeno teče... Noname, to bi bilo pa super, če ti rata dobit službo in zanosit hkrati user posted image jaz pa se ravno to bojim, da mi končno rata pridet do razgovora ali pa se ravno začnem menit za kako delo in bi ugotovila, da sem noseča. Bi morala verjetno takoj povedat bodočemu delodajalcu in verjetno bi potem služba odpadla. če bi me pa že zaposlili, bi me pa verjetno postrani gledali, da sem jih okrog prinesla user posted image sem doživela to v prejšnji službi, ko je na novo prišla ena punca in kmalu zanosila, so jo tako po zobeh vlačili in pljuvali, da je potem, ko je končala s porodniško kar odpoved dala in našla drugo službo. No ampak jaz vseeno upam, da se vse dobro izteče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6515
28.4.2015 12:46:22   
..noname..
Tega je tudi mene strah, ker se mi ravno odpira služba in kaj če sm tudi noseča? To bo moja prva zaposlitev, zato imam kar malo strahu pred tem...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6516
28.4.2015 13:41:52   
Marčevka2010
Glede tega pa res ni najbolj ugodna situacija. Potem že bolje služba. Pri mojem so tako eno zaposlili, ki je očitno ravno v času razgovorov zanosila. In tudi ni najbolj fajn. Ampak nimaš kaj.

Pri meni je vse belo na gatah, upam, da tako ostane. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6517
28.4.2015 13:50:08   
asyka
A ni žalostno kako smo ženske še vedno diskriminirane glede otrok? Bi imeli otroke, ampak po drugi strani pa te je groza tega. Mene osebno je tudi. Vsak dan bolj, ker nisem še nikoli niti bila zaposlena. Kar pomeni, da si bom v času porodniške lahko začela iskati službo. Pa mi je kristalno jasno, da ne bo noben vzel mamice z 1 leto starim otrokom. Ampak živet pa od nečesa moraš. Tako, da meni verjetno res ne bo preostalo drugega kot da se bom po magisteriju vzela v roke in naučila toliko nemško, da bom lahko tudi jaz preko meje delala. Tam imajo glede tega res blazno dobro poštimano. Še finančno je za otroke s strani države ful lepo poskrbljeno. Mene zdaj čaka še prebijanje čez vso njihovo dokumentacijo, ker morem pri nas samo pridobiti potrdilo o tem, da ne prejemam starševskega nadomestila, ker naši za državo plačnico le tega smatrajo državo v kateri je zaposlen partner. Imajo pa valda tudi oni cake in jih morem naštudirat, da ne bo kiksa. Sploh, ker bova verjetno že v štartu vzela porodniško na 2 leti (mogoče 3), zaradi rezerve, da ne bom jaz čisto brez denarja po porodniški. eh... :)

Tukaj kjer sedaj delam se mi delo izteče nekje v začetku avgusta, ker samo na enem projektu delam. Kar je super. Bova šla avgusta še na morje in na moto GP. Potem pa bo potrebno že urejati stvari za dojenčka in bo fajn, da bom doma...

Neposredna povezava do sporočila: 6518
28.4.2015 13:56:38   
..noname..
Saj nikoli ne veš kaj je boljše. Zato midva ne načrtujeva še otrok (sva še vedno dovolj mlada) in sva se osredotočila na iskanje službe zame. Moj dragi je zaposlen za določen čas. Bomo vidl kaj bo ko to zaključi. Pač če se nama zgodi bova imela otroka, niti pod razno ne grem delat splav...
Mogoče mi je pa tako namenjeno da dobim službo in zanosim in se mi vse lepo izpeljeuser posted image

Jaz mislim, da preveč načrtovat pa o tem razmišljat se ne splača, uživati moramo za vsak trenutek sproti.

Meni pa veliko ljudi reče: imej zdej otroke, ko imaš čas, boš potem bolj zaposljiva...tko da ne vem kako je s tem...je pa res da če povem delodajalcu da sem poročena in ko vpraša (če vpraša) če mam otroke in rečem ne si lahko misli, da bo vrjetno kmalu

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6519
28.4.2015 13:59:42   
mimi_ka
Ja se strinjam, tiste, ki smo trenutno brez službe, nismo v nič kaj ugodnem položaju. Če zanosiš v tem času, ko si brez dela, se lahko še za dve leti posloviš od službe, če pa ti rata dobit službo, pa si v strahu, kak bo odziv delodajalca in sodelavcev, če takoj zanosiš user posted image ahhhhh...škoda niti razmišljat...jaz sem se sama pri sebi odločila, da še dva meseca počakam, če bo kaj s službo, potem pa bova kar šla v akcijo. Še tako bo po moje trajalo dolgo preden se kaj prime, glede na to, da moj po cele dneve dela in ga bom težko pripravila, da bo ravno v tistem času za akcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6520
28.4.2015 20:01:59   
..noname..
Sm mislna, da bom kupila test pa ga nisem...bo že...če pride pride, če ne bo pa kasnej še boljš pokazalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6521
29.4.2015 8:48:30   
Marčevka2010
Danes zjutraj naredila test, nič od nič. Dol spodaj pa tudi nič. Nimam pojma, ali je še premalo hormona, da še ne pokaže. Čez ene 2-3 dni ponovim, ne bom vsak dan, brezveze. Razen, če se prej ne ulije, ampak nič ne kaže na to.

Neposredna povezava do sporočila: 6522
29.4.2015 8:50:41   
..noname..
To je pa nekej najbolj smotanega, ker ne veš na čem si...zato tut js nočem še delat testa, ker kadar sem ga ni blo nič in pol je piršla...tko da bomo še mal počakal user posted image tam do 40 dni mislm da ni panike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6523
29.4.2015 9:05:54   
Marčevka2010
Ja, ful je smotano. Ker NIKOLI ne zamuja. Kvečjemu na 29 dan je m. Sicer bom imela pestro naslednje dni, bom poskušala odmislit. Pa danes kupim kakšen bolj konkreten test v DM-ju, da ga naredim za vikend, če do takrat ne bo še nič.

Neposredna povezava do sporočila: 6524
29.4.2015 9:16:44   
Tara9
Ojla evo tudi mene končno, če mi bo ratalo do konca napisat. Ste imele prav, življenje se obrne na glavo, mali zakladek porabi večino mojega časa user posted image . Drugače smo super, papamo in spimo, čez san se veliko deremo in težje zaspimo, ker je očitno že mali firbec, ponoči pa spi kot rožica, ob 1 in ob 4 jemo in spimo do 7, 8, tako da se prav lepo naspim (trkam) user posted image

Redno vas berem in spremljam, nisem si pa vsega zapomnila.

MD drži se in se ne pusti sprovocirat. Ne razumem kaj imata sodelavca od tega, da ti nagajata. Bodi močnejša od njiju.

Cokoladka sem se prestrašila zaradi tebe, ampak vidim, sa se zadeva umirja, tako da sem ful vesela. Naj ostane tako in naj mali čokoladek lepo raste.

Melanie kje si, se že kaj dogaja. Srečno!!!

Žabinčica vesela sem zate in za super ooravljen pregled.

Vse, ki vam zamuja pa nestrpno pričakujem s super novičkami. Držim pestke.

Toliko od mene, moj požeruhec se že dere, aja Čokoladka in Žabinčica jaj vama bo, naša 5princeska je Ema :)

Neposredna povezava do sporočila: 6525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  259 260 [261] 262 263   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?