|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.4.2015 8:44:37   
..noname..
Tara iskrene čestitke ob rojstvu velike princeske user posted image pred vama je zdej pa samo še lušten del, crkljanje user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6451
20.4.2015 9:01:09   
Marčevka2010
Tara čestitke! user posted image user posted image Lepo se cartajte, ti se čimprej pocajtaj. In naj punči čim prej lepo spi celo noč. Dojiš, si dobila mleko? V kateri porodnišnici sta?

Sedaj pa je Melanie na vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 6452
20.4.2015 9:20:55   
Melanie1
user posted image

Tara, iz srca iskrene čestitke ob rojstvu vajine deklice. Seveda tudi novopečenemu očku. Uživajte, mlada družinica! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6453
20.4.2015 9:25:25   
chocolatecake
Tara iskrene čestitke ob rojstvu navihanke, pa veliko prespanih noči vam želim. Me pa zelo zanima katero ime sta na koncu izbrala?
user posted image

Jaz sem imela včeraj nenapovedan pregled - na urgenci user posted image .

Zjutraj sem opazila rjav izcedek, ki se je dopoldne že obarval rdeče in pričeli so se krči kot pri menstruaciji. Na urgenci je bila dežurna ravno moja ginekologinja in jo je zelo skrbelo zakaj je ginekologinja, pri kateri sem bila samoplačniško ocenila starost ploda za več kot en teden več, kot dežurni ginekolog, ki sem ga obiskala par dni kasneje.
Če je imela prav ginekologinja v samoplačniški ambulanti otrok namreč zaostaja v rasti in je v skoraj 3 tednih zrastel samo za en teden.
Če je imel prav dežurni ginekolog pa je še vse v mejah normale, samo noseča sem šele dobrih 9 tednov in ne 10 oz skoraj 11.
Ni videla vzroka za rjavo - krvav izcedek, mi je pa povedala, da trenutno ne jaz, ne ona nimava vpliva na razplet dogodkov in predpisala počitek in kontrolo čez 2 dni. Seveda sem zdaj spet čisto na tleh. Pa sem se že veselila, da sem skoraj ven iz rizičnega obdobja.
Pikec je pa na presenečenje vseh veselo mahal, brcal in se obračal v svoji posteljici. Je še ginekologinja komentirala, da je zelo živahen.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6454
20.4.2015 9:30:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Tara iskrene čestitke ob rojstvu navihanke, pa veliko prespanih noči vam želim. Me pa zelo zanima katero ime sta na koncu izbrala?
user posted image

Zjutraj sem opazila rjav izcedek, ki se je dopoldne že obarval rdeče in pričeli so se krči kot pri menstruaciji. Na urgenci je bila dežurna ravno moja ginekologinja in jo je zelo skrbelo zakaj je ginekologinja, pri kateri sem bila samoplačniško ocenila starost ploda za več kot en teden več, kot dežurni ginekolog, ki sem ga obiskala par dni kasneje.
Če je imela prav ginekologinja v samoplačniški ambulanti otrok namreč zaostaja v rasti in je v skoraj 3 tednih zrastel samo za en teden.
Če je imel prav dežurni ginekolog pa je še vse v mejah normale, samo noseča sem šele dobrih 9 tednov in ne 10 oz skoraj 11.
Ni videla vzroka za rjavo - krvav izcedek, mi je pa povedala, da trenutno ne jaz, ne ona nimava vpliva na razplet dogodkov in predpisala počitek in kontrolo čez 2 dni. Seveda sem zdaj spet čisto na tleh. Pa sem se že veselila, da sem skoraj ven iz rizičnega obdobja.
Pikec je pa na presenečenje vseh veselo mahal, brcal in se obračal v svoji posteljici. Je še ginekologinja komentirala, da je zelo živahen.

Katero pa maš genikologinjo? Jaz sem zadnjič na urgenci mela Niko Di Bon, a je to tvoja G?
Ti kr lepo počivaj, se umiri .... a je možno, da je kakšna kapilara počila?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6455
20.4.2015 9:38:58   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Melanie kako pa kaj tebi kaže?

Pri meni vse po starem. Uradno imam še 18 dni do PDP, če me kaj prej ne zagrabi. user posted image Sodelavci stavijo na 2. maj, meni osebno je ljubši 1. maj, če bi že morala izbirati. V sredo pa bo itak moja G podala končno mnenje, ali bo predčasno sprožen porod. Itak poročam... user posted image

Drugače sem OK. Edino križ me precej muči, če predolgo stojim. Pa noge mi zvečer blazno zatečejo. Končno sem tudi oprala vse za dojenčico. Danes še zlikam in zložim. Lupinica je tudi pripravljena. Ostane še posteljina in voziček. Pa včeraj sem dobila luštno idejo, kako urediti kotiček v spalnici, kjer bo stala posteljica. Bo imel čisto otroški pridih. Kasneje skočim do Merkurja. Bom malček prepleskala delček stene. No, angažirala bom kar starejša dva, da bosta narisala zelen greben in modro nebo. Stensko dekoracijo sem že naročila. Zamislila sem si tudi zidno plafonjero v obliki sončka. To še iščem. Poslikam, ko bo narejeno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6456
20.4.2015 9:44:15   
Marčevka2010
Čokoladka: tudi jaz sem krvavela v 2. nosečnosti, ampak mi nikoli ni našel vzroka. Še okoli 20. tedna sem krvavela. Je treba počivat. Če je pikec migal pa sploh super. Počivaj in upam, da boš vredu. Jaz sem bila do nekje 20. tedna kar precej na bolniški zaradi krvavitev, potem se je pa prenehalo. Lahko je samo sluznica občutljiva in je kakšna žilica počila, pa sploh nima veze z nosečnostjo.

Melanie super, da bo tako fajn naštimana sobica. Za križ te pa razumem, jaz nisem več zdržala v službi dva meseca pred PDP tako me je matral. Pazi se.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6457
20.4.2015 9:45:52   
chocolatecake
Janchek81 Mislim, da sva bili midve na različnih urgencah, ker omenjene zdravnice ne poznam. Jaz sem bila v Novem mestu.
Rekla je, da je lahko vzrok vraščanje posteljice in, da zato izcedek, ampak, da nemore za 100% napovedat izida, lahko samo reče, da zaenkrat kaže dobro, na več pa itak nima vpliva. Dabroston pa itak že jem. Danes je sicer videti boljše, izcedka je manj, ampak težko ocenim, ker jemljem lactogyn in je še od tiste kapsule malo izcedka.
Ni treba, da ležim, se pa ne smem naprezat, ne smem user posted image in dvigovati težkih stvari.
Se trudim bit pozitivna in se čimmanj sekirat, pa mi ne uspeva vedno najboljše. Komaj čakam na kontrolo jutri.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6458
20.4.2015 9:52:43   
Marčevka2010
Zakaj daješ lactogyn? Mogoče zaenkrat to opustiš, ker lahko tudi pripomore h krvavitvi. Verjamem, da bo vse vredu. user posted image Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 6459
20.4.2015 9:55:27   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Pa ne, no. A zdaj pa še to? user posted image Pošiljam nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... da se vse dobro izteče. Misli pozitivno, pogovarjaj se s svojim dojenčkom, božaj ga...

Nujno poročaj jutri. Mislim nate. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6460
20.4.2015 9:56:02   
chocolatecake
Marčevka2010 Lactogyn jemljem zaradi blažjega vnetja sem ga jemala kakšen teden in ni bilo težav, ter par dni pred tem izcedkom prenehala, zdaj pa mi je ginekologinja svetovala naj nadaljujem z jemanjem, tako, da sem ga včeraj spet vzela.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6461
20.4.2015 9:58:20   
Marčevka2010
To je probiotik za v nožnico? Se mi zdi, da sem ga tudi jaz že jemala. Ja, vnetje je treba pozdravit.

Neposredna povezava do sporočila: 6462
20.4.2015 9:59:11   
chocolatecake
Hvala Melanie1! Malo me je pomirilo, ko je bil pikec tako živahen, me je bilo groza, da bo brez utripa ali kaj takega. Tako, da mu zdaj prigovarjam naj kar ostane živahen. Bom poročala jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 6463
20.4.2015 10:01:03   
chocolatecake
Marčevka2010 Sva istočasno pisali, ja to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 6464
20.4.2015 10:08:18   
Janchek81
Aja, ti si bla v NM user posted image
Ti sam pogumno naprej, vse bo OK ...

Neposredna povezava do sporočila: 6465
   [Brisano sporočilo]
20.4.2015 17:58:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 6466
21.4.2015 11:22:43   
polhek2
Čokoladica moja čimprej se javi prosim.

Melani1 zidno planfonjero v obliki sončka oziroma z lesenimi žarki sem jaz dobila če se ne motim v Mercator dom trgovini.

Nič šibam ven ker imam danes bris v leonišču, da preverijo da je vse kto mora bit tam ker bo letos 3 leta od operacije.

čuvajte se drage moje

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6467
21.4.2015 11:25:57   
MauMow
Čokoladka ko je vse tako malo se en milimeter hitro izgubi. Tako da nič ne skrbi. Če mali miga je to to. Boš videla vse bo ok. Držimo pesti.

Polhek vso srečo da je vse BP

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6468
21.4.2015 11:41:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Čokoladica moja čimprej se javi prosim.

Melani1 zidno planfonjero v obliki sončka oziroma z lesenimi žarki sem jaz dobila če se ne motim v Mercator dom trgovini.

Nič šibam ven ker imam danes bris v leonišču, da preverijo da je vse kto mora bit tam ker bo letos 3 leta od operacije.

čuvajte se drage moje

lp

Koga pa maš v Leonišču?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6469
21.4.2015 13:22:38   
Tara9
Ojla. Sem preki telefona in ne.morem vsega pokomentirat bom samo na hitro. Od srca hvala za vse vaše čestitke ob rojstvu moje pikice. Midve sva super, danes je steklo dojenje in papca kot nora user posted image . Jutri naj bi šli domovnin komaj čakava, zdaj že kar pošteno pogrešava očija. Čokoladka pošiljam nešteto objemčkov in pikapok, vse bo ok, mora bit. Upam da se hitro spet javiš, te imam v mislih. Pozdravčki vsem ostalim. Melanie mislim nate.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6470
21.4.2015 14:46:57   
..noname..
Tara super sta obe s pikico...le uživajta vsak trenutek...naši pikci čisto prehitro rastejo....opažam pri svoji nečakinji, ki je že 9 mesecev stara....čas gre res prehitro

Neposredna povezava do sporočila: 6471
21.4.2015 15:37:08   
polhek2
Zdravo,

sva se samo pogovorila, povedal je da sedaj ne bo nič šaril tam kjer ni treba, vsi brisi po operaciji so bili negativni prav tako PAP test. Žal mi je samo da nisem rekla za UZ, je rekel če ga narediva v tistem sem mu pa materinsko pokazala pa je videl da sm ga imela teden nazaj user posted image

Drugače imam v Leonišču prof. dr. Lukanoviča.

Tara vidve samo uživajta, jaz pa še malo in domov, komaj čakam da se čokoladica javi s pozitivnimi novičkami.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 6472
21.4.2015 18:45:06   
chocolatecake
Evo dobre novičke, moja pikica je ok in veselo miga, izcedek se je ustavil. Noseča sem pa glede na ultrazvok 9t4d, torej malo manj, kot rekla dr. na samoplačniškem. Nevem kam je gledala, da se je tako uštelauser posted image . Sem presrečna, da je vse ok in že odštevam dni do nuhalne.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 6473
22.4.2015 8:26:15   
..noname..
Čokoladka sem zelo vesela za dobre noviceuser posted image user posted image kar lepo pogumno naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6474
22.4.2015 8:45:03   
MauMow
Čestitke čokoladka!

Neposredna povezava do sporočila: 6475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?