mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. Jaz mislim, da ravno sanjskih služb ni...tudi tisto kar bi si želeli delati ni nujno, da je tisto kar nam je sanjsko sanjsko bi bilo biti doma z družino in služiti Noname pod to se pa podpišem MD se strinjam, da je lažje iskati drugo službo, če jo že imaš. Tudi moja prejšnja služba je bila po nazivu sanjska in točno to, kar sem študirala. Izkazalo pa se je, da je vse drugo kot sanjska. Bilo je zelo stresno, delavnik nemogoč, da o mobingu niti ne govorim sedaj mi je samo žal, da nisem šla že prej na porodniško in sem naivno in pošteno čakala, da se mi izteče pogodba, ker sem delo nujno potrebovala in celo upala, da mi mogoče še podaljšajo pogodbo. Seveda se to ni zgodilo. Tako da sedaj se prijavljam tudi na razpise za delo, ki ne ustreza moji izobrazbi in je celo dve stopnji pod mojo stopnjo izobrzbe, ker sem sklenila, da ne bom več iskala "sanjske" službe, ampak tako, ki mi bo odgovarjala glede na delovnik, oddaljenost, plačilo...sedaj, ko sem mamica, razmišljam čisto drugače glede službe kot sem prej. Pred prazniki sem se prijavila na dva taka razpisa in sedaj upam, da bo kaj iz tega. Zato sva z mojim sedaj prestavila plane z za kakšen mesec ali dva, če se mi mogoče le nasmehne sreča s službo. Bomo videli. Ampak tudi, če mi jo uspe dobiti, ne bom tako neumna kot prvič, ko sem živela za službo, ampak bom najprej zase poskrbela in za svojo družino, tako, da bomo šli kar kmalu v akcijo za bebico
|