|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.4.2015 9:27:34   
Marčevka2010
Super, da se oglasiš. Prvi tedni so kar pestri, verjamem. Super, da ste fajn. BTW, lepo ime, naša je tudi Ema. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6526
29.4.2015 9:41:18   
chocolatecake
Pridem vsa firbčna na RR zaradi Marčevke in noname, pa nič ne izvem user posted image .
Tara lepo, da si se oglasila in zelo mi je všeč tvoj izbor imena user posted image !
Ps: A Dorjana ste že kaj sprobali?

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6527
29.4.2015 10:05:47   
Marčevka2010
Jaz sem včeraj šla zgodaj spat, da bo čimprej jutro, da izvem kaj je, pa nič ne izvem. user posted image Kako je šele to zoprno.user posted image Po moje bo morala več dni zamujat, da bo pokazalo.

Čokoladka sem pozabila tvoje stanje komentirat: super, da se je umirilo in komaj čakam na nuhalno, upam, da boš kakšno slikico pokazala.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6528
29.4.2015 11:10:08   
..noname..
Name ni treba nič čakat, ker niti ne vem kdaj bom delala test. Mogoče ele drug teden, glede na to da sem mela zelo čudne cikleuser posted image je pa res da me na močnejši dotik ali pretirano skakanje bolijo prsiuser posted image Dol se še vedno nič ne dogaja, težko sem dolgo pokonci zaradi križa, ampak to je vedno tkouser posted image
Najbljižji DM imam pa cca 20km stran, tako da se samo zaradi tega ne bom peljala kupit. V lekarni so pa tako dragi, da ne grem tja zapravljatuser posted image

Sem pa ful vesela, ker je vrt začel odganjat in že pridno pobiramo prve pridelke. jupiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6529
29.4.2015 11:20:28   
chocolatecake
Marčevka2010 Vem kako je smotano čakat, naj dvome čimprej prežene en lep plusek.
noname babycheck je cca 3 evre, pakiranje v katerem sta dva testa v obliki trakca. Isto kot Dm-jev First sign, samo, da imajo Baby check tudi v lekarnah.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6530
29.4.2015 11:23:00   
..noname..
Ponavadi kupim tega first sign v dm-ju k sta 2...nism vedla da je tut v lekarni...eh bom že še mal počakala user posted image
Sej sm mislna učerej kupit pa sm rekla da brezveze, bom že...

Neposredna povezava do sporočila: 6531
29.4.2015 13:40:56   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Tara - sem že nestrpno pričakovala tvoje poročanje. Zelo vesela, da je vse tako kot mora biti. Le tako naprej! Ema pa je prečudovito ime. Jaz sem imela za fantka rezervirano Emanuel. user posted image Pa mimogrede ime za našo dojenčico je tudi že dorečeno. Ampak naj zaenkrat ostane še skrivnost. Teden dni boste pa že počakale... user posted image

Drugače je pri meni dogajanje enako nič. Danes imela pregled. Ma, če ne pazim pri prehrani, zatečem kot slon. Sem danes oddala še enkrat urin. Vse bp. Tudi pritisk je v redu (120/70). Sem pa od prejšnjega tedna pokasirala 2 kg. Seveda vse v obliki zastale vode. user posted image Moja G je na dopustu. Nadomestna pa ni delala UZ, je pa hotela narediti vaginalni pregled. Pa sem rekla, da sem ga imela prejšnji teden in sem bila zaprta v nulo. V tem tednu nisem zaznala nikakršnih aktivnosti v tej smeri. Sicer pa sva z mojo G zmenjeni, da ne rodim, dokler se ne vrne z dopusta. To je naslednji ponedeljek. Moja statistika do sedaj. Dvakrat sem rodila na 39T 5D, zadnjič na 39T 6D. To je naslednji četrtek oz. petek.

Marčevka, noname
- držim pesti za pozitiven rezultat na testu.

asyka - čimbolj izkoristi nosečniški čas tudi za učenje nemščine. Nisem pristaš, da je družina razbita. Oče nekje s trebuhom za kruhom, mamica z otroki pa sama doma. Vsekakor te čaka pestro in razgibano življenje. user posted image

Naša najstnica je včeraj praznovala svoj 15. rojstni dan in smo ga preživeli v krogu ožje družine. Seveda glavna zabava še sledi, v soboto pa je že praznovala s svojimi prijatelji.

Vrt smo končno posejali in posadili. No, mož in sine sta bila vodilna vrtnarja. Na vrtu manjkajo še paradižnik in paprika, ostalo gre na njivo (zelje, ohrovt, blitva, bučke, kumare...). Tudi živina je končno prišla na svoje. Detelja je v polnem razmahu in jo z veseljem pohrustajo.

Drugače smo precej počitniško razpoloženi in uživamo na polno.

Toliko od mene... user posted image

LEP DAN!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6532
29.4.2015 13:43:46   
Melanie1
MauMow - če se ti da, posodobi seznamček, pa mogoče našim novim nosečkam pripiši PDP. Bo lažje slediti... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6533
29.4.2015 19:45:38   
..noname..
Vsak čas pričakujem user posted image ...nekaj zlo nežnega sem vidla na papirju...lahko da se pripravlja na izliv user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6534
30.4.2015 13:45:24   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Vsak čas pričakujem user posted image ...nekaj zlo nežnega sem vidla na papirju...lahko da se pripravlja na izliv user posted image user posted image

Noname jaz še vedno držim pesti zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6535
30.4.2015 15:33:37   
..noname..
Ni treba, se je čez pol ure od takrat ko sm tikaj pisala pa prikazala.
Sem pa danes izvedela, da je služba moja user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6536
30.4.2015 16:12:28   
mimi_ka

Ni treba, se je čez pol ure od takrat ko sm tikaj pisala pa prikazala.

Ja čestiiiitkeeee za službo! user posted image to je pa res super. Vidiš kako se včasih poklopi vse samo od sebe user posted image joj, ti prav zavidam. Jaz si trenutno tudi najbolj želim službe. Ma saj bo, enkrat bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6537
30.4.2015 16:19:08   
..noname..
Seveda bo...nikoli ne obupat in to je to...takrat ko najmanj pričakuješ prideuser posted image Upam, da mi bo všeč in da se bom izkazalauser posted image

Zdej lepo služba pol pa trebuščka zrihtamo pa bo življenje popolnouser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6538
30.4.2015 16:55:17   
mamica deklicam

dobrodošla v klub davkoplačevalcev user posted image user posted image

Jaz sem crknjena na eno deseto potenco. Mi bo od vseh podatkov in ostalega glavo razneslo. Še sreča, da imam tri dni za regeneracijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6539
30.4.2015 20:21:05   
Shorty_
Hej hej,

zdaj se vrjetno večini pojavi vprašanje zakaj se moderatorka javlja na tej temi. No z mano že nekaj časa čvekate pod nickom Polhek2user posted image

Z dvema nickoma je kar podvig na forumu, vendar ker jih ogromno ve kdo Shorty je se nisem želela razkriti.
Verjamem pa da me boste tudi z novim nickom sprejele in bomo čvekale še naprej.

Danes sem imela nuhalno in vse je več kot odločno tveganje je majhno, srček lepo bije, dete je po UZ večje in rok se tako pomika proti začetku novembra zdaj smo že na 7.11. spišem tudi podatke in dodam kako slikico mogoče celo 4d user posted image

Melani1 srečno do konca, in vse naj naj tvoji najstnici user posted image

noname iskrene čestikeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6540
2.5.2015 9:00:30   
Marčevka2010
Noname čestitam za službo! Potem pa bolje, da nisi noseča sedaj. BOlje malo počakat.

Pri meni so vsi testi negativni, tudi clearblue. M še vedno ni. Kaj bi še lahko bilo, da je ne dobim? Je pa danes że 6. Dan, ko zamuja. Da pa je hormona tako malo, da ne bi pokazalo pa ne verjamem. Če bi testirala prvi dan še mogoče, sedaj bi pa moralo pokazat.

SHorty super, da je nuhalna šla dobro in za super rezultat. Srečno še naprej!

MD odpočij si sedaj med prazniki, se je treba kar navadit na slużbo 5 dni na teden.

MImi-ka drżim pesti za slużbo!

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 2.5.2015 9:04:42 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6541
2.5.2015 10:05:12   
chocolatecake
Noname čestitke za službo! Take zgodbe mi dajejo upanje, da bo tudi za mene nekega dne posijalo sonce še na tem področju.
MD Ti si pa kar privošči podaljšan vikend, si si zaslužila user posted image . Upam, da bodo mož in otroci pridni, da si boš v miru odpočila.
Marčevka Tole mi je pa znano, a si bila zadnje čase kaj veliko pod stresom? To je pogosto razlog. Če bi imela ovulacijo ob normalnem času, bi zdaj že vsak test pokazal, če je bila malo kasneje, potem je pa še upanje, tako, da še vedno držim pesti zate in ti želim, da se tole obdobje, ko neveš točno pri čem si, čimprej konča.
Polhek2 oz Shorty čestitam za super opravljeno nuhalno, mene čaka v ponedeljek, sem extra živčna, ker od tistih krvavitev po zadnjem pregledu še nisem imela kontrole. Nevem kako bom dočakala, najbrž spet nebom nič spala zadnji dan.

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 2.5.2015 10:07:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 6542
2.5.2015 10:09:18   
..noname..
Tale moj direktor je faca....je reku da ne smem predolg odlašat z otroki user posted image user posted image user posted image ŠE začela nisem delat pa mi je že namigoval, hahahaahah

Kje pa je Melanie? A je že v Rimu?

Čokoladka seveda bo tudi zate sonček posijal...enega imaš trenutno v trebuščku, en pa še pride...vse ob pravem času pravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6543
2.5.2015 10:14:02   
chocolatecake
noname Super! Taki šefi so pa zlata vredni user posted image ! Vidiš, pa se bo vse uredilo.
Jaz sicer službo imam, ampak je daleč od tega kar sem si želela, delo mi res sploh ni pisano na kožo in me žal sploh ne zanima, oziroma samo redke stvari znotraj mojega dela, delam pa v podjetju, ki je v družinski lasti. Tako, da včasih sploh nimam občutka, da je to prava služba in da sem samostojna, ampak imam bolj občutek, da pač "pomagam", tako kot sem še kot študentka.

Neposredna povezava do sporočila: 6544
2.5.2015 10:57:20   
..noname..
Ja res je vredu. Bom vidla tut kakšen bo med samim mojim delom. Al bo zatežen, al bo fejst težil če kaj ne bo vredu itd...je pa tut to taka služba, ki me ravno ne veseli...ni sanjsko delo...ampak če ni drugega bom potrpela...še vedno lahko kasneje zamenjam službo če bi se mi zazdelo.

To pa vrjamm, da ni tisti občutek službe...sej bo tut zate še prišel tapravi čas za to. Bo ravno prav, da boš imela lepo porodniško pol pa tut če kaj drugega najdeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6545
2.5.2015 12:01:27   
mamica deklicam

Ja res je vredu. Bom vidla tut kakšen bo med samim mojim delom. Al bo zatežen, al bo fejst težil če kaj ne bo vredu itd...je pa tut to taka služba, ki me ravno ne veseli...ni sanjsko delo...ampak če ni drugega bom potrpela...še vedno lahko kasneje zamenjam službo če bi se mi zazdelo.

To pa vrjamm, da ni tisti občutek službe...sej bo tut zate še prišel tapravi čas za to. Bo ravno prav, da boš imela lepo porodniško pol pa tut če kaj drugega najdeš user posted image

lažje je kaj drugega iskat, če imaš službo. Jaz imam po nazivu sanjko službo, to za kar sem študirala. A kaj ko je v resnici vse kar drugega. Po domače povedano, so me nat*****i. Vsak drug vikend bom morala iti delat, pa saj to še požreš. Je veliko drugih hakeljcev, ki jih ne bom mogla opravljati, ker res niso žensko delo. Sedaj še čakam, kako se bo vse izcimilo. Ker če se bo izkazal najhujši scenarij, bom primorana iskati kaj drugega. Dobesedno sem stisnjena v kot

Neposredna povezava do sporočila: 6546
2.5.2015 12:06:31   
..noname..
Jaz mislim, da ravno sanjskih služb ni...tudi tisto kar bi si želeli delati ni nujno, da je tisto kar nam je sanjskouser posted image sanjsko bi bilo biti doma z družino in služitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6547
4.5.2015 6:43:48   
MauMow
Super za vse nove službe.

Melanie kako pa si ti?

Tara9 lepo ime sta izbrala.

Joj jaz tako zasedena da nimam časa se še malo na forum priti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6548
4.5.2015 9:58:35   
mimi_ka

Jaz mislim, da ravno sanjskih služb ni...tudi tisto kar bi si želeli delati ni nujno, da je tisto kar nam je sanjskouser posted image sanjsko bi bilo biti doma z družino in služitiuser posted image

Noname pod to se pa podpišem user posted image

MD se strinjam, da je lažje iskati drugo službo, če jo že imaš. Tudi moja prejšnja služba je bila po nazivu sanjska in točno to, kar sem študirala. Izkazalo pa se je, da je vse drugo kot sanjska. Bilo je zelo stresno, delavnik nemogoč, da o mobingu niti ne govorim user posted image sedaj mi je samo žal, da nisem šla že prej na porodniško in sem naivno in pošteno čakala, da se mi izteče pogodba, ker sem delo nujno potrebovala in celo upala, da mi mogoče še podaljšajo pogodbo. Seveda se to ni zgodilo. Tako da sedaj se prijavljam tudi na razpise za delo, ki ne ustreza moji izobrazbi in je celo dve stopnji pod mojo stopnjo izobrzbe, ker sem sklenila, da ne bom več iskala "sanjske" službe, ampak tako, ki mi bo odgovarjala glede na delovnik, oddaljenost, plačilo...sedaj, ko sem mamica, razmišljam čisto drugače glede službe kot sem prej. Pred prazniki sem se prijavila na dva taka razpisa in sedaj upam, da bo kaj iz tega. Zato sva z mojim sedaj prestavila plane z user posted image za kakšen mesec ali dva, če se mi mogoče le nasmehne sreča s službo. Bomo videli. Ampak tudi, če mi jo uspe dobiti, ne bom tako neumna kot prvič, ko sem živela za službo, ampak bom najprej zase poskrbela in za svojo družino, tako, da bomo šli kar kmalu v akcijo za bebico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6549
4.5.2015 10:58:01   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

[
Marčevka Tole mi je pa znano, a si bila zadnje čase kaj veliko pod stresom? To je pogosto razlog. Če bi imela ovulacijo ob normalnem času, bi zdaj že vsak test pokazal, če je bila malo kasneje, potem je pa še upanje, tako, da še vedno držim pesti zate in ti želim, da se tole obdobje, ko neveš točno pri čem si, čimprej konča.

Stresa je bilo celo manj kot običajno, sedaj ene 2 meseca. Tako v službi kot zasebno. Ne skrbi me več glede prodaje, ker smo stanovanje prodali. Prenova hiše gre super. V službi je vredu. Tako, da stres ni kriv za izostanek.
Mogoče je bila kasneje ovulacija ali kaj jaz vem. Danes mi zamuja 8. dan. Na M nič ne kaže, testi negativni. Če ne bo nič do konca tedna grem delat krvnega. Ne najdem pa cene.
Čokoladka koliko si dala za krvnega v Adrialab-u? Kako so potem javili rezultat, pokličejo, e-mail? Ker se mi bo mudilo v službo nazaj, ne bom imela časa čakat.
Za znoret je vse skupaj. Čez dan še gre, ker me drugo okupira, zvečer pred spanjem pa mozgam kaj to je.
Moj je ziher, da sem noseča, ampak se ne zaveda, da to ni edina opicija.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?