chocolatecake
|
mimi_ka dobrodošla med nami, držimo pesti tudi zate! noname Super za dober občutek in uspešno opravljen razgovor! Držim pesti na rokah in nogah, zdaj bi bil res že čas, da ti uspe! MD Eni so pač malo smotani, tudi meni so v zadnji službi preko študenta metali polena pod noge, sploh ena študentka, ki je bila tam že dlje časa mi je grenila dni in nosi velik del krivde, da me niso zaposlili. Mi je bilo takrat res hudo, ker sem si tiste službe res želela, ampak sem kasneje videla, da je tako iz finančnega vidika boljše, čeprav si podobnega delovnega mesta še vedno želim, z boljšimi finančnimi pogoji seveda, ker se s tisto plačo nebi dalo živet. Če mi je na mesec ostalo 300 evrov, ko sem odštela stroške prevoza, je bilo veliko, še zdaj nevem kaj mi je bilo, da sem sploh delala za tak drobiž. Ne se dat, prepričana sem, da jih boš na koncu pridobila na svojo stran! Tukaj vse navijamo zate. Začetnike si večkrat malo privoščijo, pa to niti ni vedno mišljeno tako zelo grdo. Moji izcedki na srečo ostajajo v majhnih količinah in rjavi barvi, včasih je po več ur skupaj mir in že mislim, da bodo izginili, potem se pa spet pojavijo predvsem po pospravljanju, sprehodih in vsemu, kar me utrudi. Bi najrajši kar ves čas ležala, pa mi je ginekologinja rekla, da nebo zato nič boljše.
|