chocolatecake
|
Da se še jaz malo javim, ves čas mi je slabo, sploh popoldne in zvečer je grozno, tako, da mi sploh ni jasno zakaj rečejo jutranja slabost . Veselo odštevam dni do naslednjega pregleda, ki bo v torek, če je moj izračun pravi sem v 10. tednu, če je pravi tisti od ginekologinje pa v 11.. Drugače se pa kar vredu počutim in se že zelo zelo veselim novembra. Melanie1 in Tara9 glede na to, da se vajin dan D hitro bliža vama bom kar zdaj zaželela vse dobro, da bi vse potekalo gladko in exspresno hitro in da čimprej objameta vajini princeski. Jaz si ves čas ponavljam v glavi besede znanke, ki je rekla, da takoj podpiše, da gre vsak mesec rodit, če ji le nebo treba imeti menstruacije. Sem še zelo samozavestna in optimistična, ko se bo približeval dan D bom pa verjetno malo manj. Trenutno se mi zdi vse skupaj še stoletja oddaljeno. polhek2 Sem ful ful vesela zate, da je vse OK, prov polepšala si mi dan! Imava pa kar identično situacijo, glede trajanja nosečnosti. Kam boš šla na NS? MD Poročaj nam kaj kako je v službi, ko boš našla čas. Janchek 81 Dokler je upanje še vedno držim pesti, da bo vse dobro. Pravijo, da so pri krvavitvah v začetku nosečnosti možnosti nekje 50/50. Kolegica je tudi zelo krvavela, pa se je potem umirilo in je bilo vse OK in je pred kratkim izvedela, da pričakujejo fantka. Kako je s tvojim možem? Midva sva par let nazaj tudi preživljala eno tako "kalvarijo", shujšal je več kot 10 kg, imel hude driske, nič ni pomagalo, nobeni tableti, nobena dietna prehrana, nič, več kot en mesec se je vleklo, počutje pa obupno seveda. Vse preiskave s kolonoskopijo vred so pokazale, da je vse OK, na koncu so mu pomagali neki tableti, ki sva jih dobila s Hrvaških lekaren, praktično takoj je bilo vse OK in je normalno jedel. Kaj je bil vzrok pa še danes nihče neve. Drži se punca, sem v mislih z vama! Imam še eno prošnjo, rada bi prodala paket Profertila for men, ki nama je ostal pa mi administratorji zbrišejo temo. Če katera pozna koga, ki bi kupil me prosim priporočajte. Je še original zaprt paket 3-mesečne zaloge (180 kapsul), rok uporabe je pa samo do novembra, tako, da nama nebo prišel prav za naslednjega . Imam pa še tudi original zaprt paket krvomočnice in plahtice če katera potrebuje.
|