|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.3.2015 22:48:18   
Melanie1
Čokoladica - hvala, ker si se oglasila. user posted image Ma, zoprno je tole čakanje, ampak drugega ti ne preostane.
In 100% verjamem, da boš čez 14 dni zagledala svojega škratka na UZ.

Žabinčica - iskrene čestitke za vse opravljene izpite in kar je še pomembnejše.... za plusek. user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
21.3.2015 6:13:29   
MauMow
Vauv super čokoladka. Naslednjič pa bo še škratek na slikici.

Žabinčica čudovitouser posted image user posted image user posted image

Kaki super pluseki so ta mesec. Res vesela za prav vsako od vas!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
21.3.2015 6:51:12   
perla*
Dobro jutro vse nosečke in malo manj nosečke user posted image Zadnje cajte je več nosečk tukaj, kot bodočih! Tako da je upanje s statistiko optimistično!

Želim vam super vikend. Jaz sem za danes rekla, da se bm naspala. Pa sem se že zbudila, ker imam v glavi toliko planov o spomladanskem čiščenju user posted image Upam, da me ne mine že pred 12. uro user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
23.3.2015 8:22:59   
hribovkati
vAU,kar nekaj plusov, super, super...
Pri meni nc novega, mesntruacije ni, testov ne delam..... čakamo...

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
23.3.2015 9:01:15   
Marčevka2010
Čokoladka super, da je nosečnost v maternici. Skupaj s tabo komaj čakam naslednji pregled, da bi srček bil. user posted image

Žabinčica si bila pogrešana. Super za študij, še bolj pa za plus. user posted image Se zgodi, ko si okupiran z drugimi stvarmi.user posted image

Saj jaz sem tudi razmišljala, da se bo ziher prej prijelo, ko bomo imeli norišnico s selitvijo in vsem, kot sedaj, ko imam čas in razmišljam o plusu. Mi bi sicer tako bolj ustrezalo, ker, če zanosim in je kaj takega, da moraš počivat, bom čisto neuporabna pri selitvi. user posted image Mah, kadar bo bo vredu. Jutri imam pregled, upam, da ne bo kompliciral, ko ga bom prosila še za UZ.

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
23.3.2015 14:12:59   
Žabinčica
Punce še enkrat hvala vsem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010
Žabinčica si bila pogrešana. Super za študij, še bolj pa za plus. user posted image Se zgodi, ko si okupiran z drugimi stvarmi.user posted image

Saj jaz sem tudi razmišljala, da se bo ziher prej prijelo, ko bomo imeli norišnico s selitvijo in vsem, kot sedaj, ko imam čas in razmišljam o plusu. Mi bi sicer tako bolj ustrezalo, ker, če zanosim in je kaj takega, da moraš počivat, bom čisto neuporabna pri selitvi. user posted image Mah, kadar bo bo vredu. Jutri imam pregled, upam, da ne bo kompliciral, ko ga bom prosila še za UZ.

Ne samo da nisem razmišljala o plusku...midva pravzaprav nisva več "delala" na njem. Ne vem če se spomnite sva imela pavzo in sva pazila zaradi vod.koz, ki jih nihče od nas ni prebolel...in po tej "pavzi" sva še naprej pazila. Nekako sem si rekla, da želim še druge stvari prej uredit. In ta mesec naju je enkrat samkrat malo zaneslo...in +. Zato sem še težje verjela, čeprav sem znake v bistvu imela že pred testom. Enostavno nama nikoli prej ni na ta način "uspelo", zato si niti nisem mislila da bi lahko tokrat... Zdaj sem seveda zelo vesela in si res želim da bi bilo vse super user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
Žabinčica, več kot dobrodošla nazaj! Juhu! user posted image čestitke za plusek! Sem ti čist hudo fouš! user posted image Jaz sem še zmeri tuki in se valjam po teh temahuser posted image

Sem prepričana da je tudi pri tebi samo vprašanje časa...Vem pa kako se počutiš, ker je bilo pri meni prvič zelo podobno. Res ti želim da se stvari čim prej posatvijo na svoje mesto in tudi pri tebi pride čim prej pravi trenutek za enga malega user posted image .

Še naprej držim pesti, Marčevka, perla in vsem ostalim starim in novim bodočkam user posted image .

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
23.3.2015 14:53:30   
perla*
Hvala lepa, draga Žabničica! Lepo pazi nase in sečno, veselo, optimistično dalje! user posted image

Kje pa ste se ostale zgubile? user posted image Spomladanska utrujenost? Ali ste vse zunaj na sončku?
user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
23.3.2015 14:55:47   
MauMow
Niti ne user posted image Mi smo pač spet včeraj user posted image dočakali... No dan je pa res zelo lep in bomo skočili na kak lep popoldanski sprehod.

Super Žabinčica tako se dela oz naredi malčka!user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
23.3.2015 15:01:02   
perla*
MauMow a ne bo lepše, da bova imele decemberčka? ha ha ha naslednja rudna je pa res že lahko najina, no! user posted image Zdej si vzami teh par dni M na off, da se zlije...potem pa pridno vsak drugi dan v času O, pa bo. Klinc gleda najine maratone, zgleda to ni dober recept. user posted image
Sicer vama pa itak še ostane, da gresta lahko na pregled plavalčkov, pa bosta hitro vedela pri čem sta. Načakali smo se pa že vsi itak preveč.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
23.3.2015 15:48:21   
MauMow
Ma zdej ne kupim do julija nobenega testa,... slončkala boma ko bo. Če bo pač enkrat na teden pač bo.... Grema raje jilija do DR da naju oba malo pogledajo pa bomo pol šli normo dalje... Tokrat naju je oba kr fajn zmatral tole ampak ja js sem tolk trmasta da ne kupim testa, čeprav moj pravi da naj... Ne do julija nič, dokler naju DR ne pogleda.

Pa en malo ironični mesec prihaja, ki me je pač nehote spomnil na lani in mojega tudi. Kaj čmo mi bomo zdej mel bolj penzjonistične maratone in se v one taglavne vrnemo poleti user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
23.3.2015 16:27:19   
Tara9
Evo tudi jaz sem tukaj, samo da med vikendom malo odklopim kar se računalnika tiče. Pa še na vikendu sva bila, kjer niti nimava interneta. Sem ugotovila, da nisem več na nikamor, oziroma se ne počutim najbolje daleč od porodnišnice, tako da mislim, da ne bom več zahajala daleč od doma .

Sem bila pa danes res vesela, da so me tukaj super novičke dočakale. Žabinčica velikokrat sem pomislila nate in upala, da se kaj javiš, posebaj s tako super novičkami. Čestitke za izpite, predvsem pa od srca čestitam za malo pikico, tako se dela user posted image . Srečno in zdravo nosečnost želim, božaj bušija.

Čokoladka super tudi zate, sem vesela, da je pregled uspešno opravljen. Upam, da boš zdaj vsaj malo lažje dihala do naslednjič, ko boš sigurno videla tudi malo pika pokico. Mimogrede jaz sem točno vedela kdaj sem zanosila, ker so me spremljali zaradi Femare, pa je bil plodek dimenzijsko manjši na začetku, zdaj pa je mmoja deklica konkretna babnica, tako da se ne sekiraj, ker na začetku je res bolj na približno in pride do kakšnega odstopanja.

maumow pomoje je res prav, da si vzameta nekaj mesecev na off, vrjamem, da je preveč vsega in vrjamem, da je še toliko težje zdaj, ko prihaja april. Ampak prišel bo tudi tvoj čas, ni vrag, in perla tvoj tudi. Vem pa kako mučno je čakanje, ufff, Ampak zdaj bo že čas, da se malo zamenjamo, jaz z veseljm zapuščam nosečniški stan in ga prepuščam kateri naslednjici user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
24.3.2015 7:35:07   
hribovkati
Jutro,
kako ste punce? jz sem se odločila, da grem na samoplačniški pregled, da vidim kaj se dogaja z mano.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
24.3.2015 8:16:35   
..noname..
Jutro nazaj user posted image

Tale vikend smo ble pa bolj "lene"user posted image user posted image
Al ste ble pa tok pridne, da bojo spet sami pluskiuser posted image

Jaz sem ta vikend začela delati na vrtu, sem že posejala nekaj stvari, tako da že komaj čakam, da bo začelo rast in da bomo uživali sadove najinega vrtauser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
24.3.2015 10:19:18   
jona klara
čestitke novim user posted image ,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
24.3.2015 11:49:46   
ela23
Evo, pa sem tudi jaz našla 5 min časa. user posted image

Žabinčica, anjprej čestitke tebi - za izpite in še posebej za nosečnost. user posted image

noname, jaz tudi pričnem z vrtom ta teden. Sem pa čisti začetnik in se močno tepem po glavi, ker sem doma vedno vse drugo delala, samo da mi ni bilo treba na vrt. Zdaj pa pojma nimam. Upam, da bom bolj uspešna kot pri rožah. user posted image

hribovkati, poročaj, kaj ti bodo povedali. Držim pesti, da je vse ok.

Toliko na hitro ... sedaj grem pa ustvarjat za materinski dan. Spekla bom limonino kremno torto z biskvitom iz bučnih semen. Upam, da mi uspe. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
24.3.2015 13:44:32   
..noname..
ela23 jaz imam to srečo, da sem vedno pomagala mami pri vrtu, imam tudi srednjo vrtnarsko šolo, tako da res nimam problemov s tem..pa še veselje do tega imamuser posted image
Lani je vse lepo uspevalo na vrtu, upam, da bo letes tudi takouser posted image user posted image Se bova lahko z možem razvajala v zelenjavnih specialitetah user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
24.3.2015 14:52:05   
Melanie1
Aha, nova tema. Vrtičkanje. user posted image Tukaj bi tudi jaz potrebovala precej indoktrinacije. noname, lahko kar začneš s tečajem. Kdaj, kako, koliko... Letos sem se odločila, da maksimalno pridelam svoje zelenjave. Sem pa ista kot ela. Vrtnarjenje me ni nikoli zanimalo. In itak, da s43e mi sedaj maščuje. Ampak bi se rada popravila. user posted image

In, punce, mi sploh ne znese priti sem. Imam dela čez glavo. 1o. april se nezadržno približuje in še veliko stvari bi rada končala predno grem v porodniško. Pa še dva tedna me ni bilo. In sem itak v zaostanku. Pa danes sem eno večjo stvar zaključila in mi je prav odleglo. user posted image

Mamica deklicam, kako gre hujšanje?

MauMow, jaz sem samo tri tedne za Taro in bom svoj nosečniški prestol prepustila kar tebi. Glej, da ga maksimalno izkoristiš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6092
24.3.2015 15:01:50   
..noname..
HAHAHA user posted image zdej ste me pa dobile....js se kr držim navodil ki so na vrečkah od semenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko ljbezni, dobra zemlja in to je touser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
24.3.2015 15:09:55   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow, jaz sem samo tri tedne za Taro in bom svoj nosečniški prestol prepustila kar tebi. Glej, da ga maksimalno izkoristiš. user posted image

Zdaj boma nekaj časa malo bolj na penzionističnih obratih ker ne morem več. Preveč me je zdelal ta mesec in vse skupaj... user posted image

Glede vrtičkanja, vse kar je pri meni so kakšne začimbice v lončkih user posted image user posted image Sicer doma kaj pomagam ampak po navodilih user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 24.3.2015 15:10:30 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
24.3.2015 15:47:42   
Tara9
MauMow saj tudi penzionerski tempo lahko obrodi sadove, mogoče bo pa še prej. Kar daj malo možgane na pašo, vem da je lahko reči in težje to storiti, ampak bo sigurno koristilo, če vama le uspe. Itak je pa zdaj skrajni čas, da zamenjamo vloge, tako da greva z Melanie nazaj med nenosečke in ostale med nosečke user posted image .

Jaz tudi nimam izkušenj z vrtičkanjem, nikoli se nisem s tem bavila. Sem pa mahnjena na rožice postala, ampak se tudi še učim, tako da komaj čakam, da bo čas za urejanje balkončkov. Sem začela malo razmišljat kaj bom letos posadila.

Melanie vidim, da boš do aprila na polno delala, pridna si in očitno polna energije. Jaz ne bi več zdržala v službi, šele zdaj vidim koliko lažje folgam doma, počutje je veliko boljše, čeprav sem sama sebi počasi ena velika nadloga user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
24.3.2015 21:49:32   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Zdaj boma nekaj časa malo bolj na penzionističnih obratih ker ne morem več. Preveč me je zdelal ta mesec in vse skupaj... user posted image

Ne razumem. Zakaj solzice? Sem kaj zamudila?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
24.3.2015 22:02:09   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Melanie vidim, da boš do aprila na polno delala, pridna si in očitno polna energije. Jaz ne bi več zdržala v službi, šele zdaj vidim koliko lažje folgam doma, počutje je veliko boljše, čeprav sem sama sebi počasi ena velika nadloga user posted image

Ma, toliko dela imam, da niti nimam časa razmišljati o nosečniških težavicah. Itak pa sta samo še dva tedna v igri. Bom že preživela.user posted image

Drugače boleč križ je kar stalnica, sploh če predolgo stojim. Trebuh je ogromen in s tem tudi hoja otežena. Racam naokoli kot stara raca. Pač čisto normalni
simptomi za tako visoko nosečnost. user posted image Energije je občutno manj, verjetno nekaj tudi na račun prebolele angine. Ampak se ne dam.

Kako pa kaj naše nove nosečke?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
25.3.2015 5:28:17   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ne razumem. Zakaj solzice? Sem kaj zamudila?

čisto me je sesul ta mesec. Očitno se je nabiralo nekaj casa ko nikakor ne gre. Zdej pa še april pride in je bla mera polna. Zato sem se tudi odločila da do julija ne dalam aktivno na tem. Bomo brez vsega in pa tudi samo takrat ko bo pasalo. Bom pa še vedno tukaj čvekala in se veselila z vami. Samo bolj na off bomo z delanjem bebija.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
25.3.2015 16:12:13   
..noname..
Punce kje se potepate? Sej vem, da nas je vedno manj, ker je vedno več pluskov, ampak vseenouser posted image
Jaz mam sicer zadnje čase kar težko obdobje, ampak bomo tut to nekako zmogliuser posted image Počasi bo vse tako kot mora bituser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
26.3.2015 7:02:36   
MauMow
Jaz ostajam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.