Tara9
|
Evo tudi jaz sem tukaj, samo da med vikendom malo odklopim kar se računalnika tiče. Pa še na vikendu sva bila, kjer niti nimava interneta. Sem ugotovila, da nisem več na nikamor, oziroma se ne počutim najbolje daleč od porodnišnice, tako da mislim, da ne bom več zahajala daleč od doma . Sem bila pa danes res vesela, da so me tukaj super novičke dočakale. Žabinčica velikokrat sem pomislila nate in upala, da se kaj javiš, posebaj s tako super novičkami. Čestitke za izpite, predvsem pa od srca čestitam za malo pikico, tako se dela . Srečno in zdravo nosečnost želim, božaj bušija. Čokoladka super tudi zate, sem vesela, da je pregled uspešno opravljen. Upam, da boš zdaj vsaj malo lažje dihala do naslednjič, ko boš sigurno videla tudi malo pika pokico. Mimogrede jaz sem točno vedela kdaj sem zanosila, ker so me spremljali zaradi Femare, pa je bil plodek dimenzijsko manjši na začetku, zdaj pa je mmoja deklica konkretna babnica, tako da se ne sekiraj, ker na začetku je res bolj na približno in pride do kakšnega odstopanja. maumow pomoje je res prav, da si vzameta nekaj mesecev na off, vrjamem, da je preveč vsega in vrjamem, da je še toliko težje zdaj, ko prihaja april. Ampak prišel bo tudi tvoj čas, ni vrag, in perla tvoj tudi. Vem pa kako mučno je čakanje, ufff, Ampak zdaj bo že čas, da se malo zamenjamo, jaz z veseljm zapuščam nosečniški stan in ga prepuščam kateri naslednjici .
|