Marčevka2010
|
Tara9 spuščanje trebuha napoveduje porod. Ampak ne moreš vedet kdaj, lahko že kmalu ali pa dosežeš 40. teden. Se ne spomnim kako je bilo pri meni, ampak mislim, da se je pri meni začelo dogajat kakšen teden prej. Je pri vsaki drugače. Torbo pa le imej naštimano, lahko te sredi noči začne navijat. Mene vem, da je. MauMow ti kar malo daj na off vse skupaj. Pa malo odmisli, ker psiha definitivno deluje negativno. Poglej samo Žabinčico, ko popolnoma odmisli, se zgodi. Meni je to tudi g rekel, da bi morala sedaj imeti nekaj drugega za mislit, se zaposlit in bi bilo bolje kot konstantno mislit na to. Pa še rekel mi je stran z ovulacijskimi testi. Privošči si kakšen žur, uživaj življenje, ko bo enkrat otrok in sem 1000%, da enkrat bo , bo za to manj časa. Sem bila pa prav prijetno presenečena prejšnji dan ne pregledu, si je vzel čas, ne vem, če sem že kdaj bila tako dolgo pri njem. Sicer ni nič UZ delal, je rekel, da itak ne bi videl kaj se dogaja, da ne zanosim. Da se počaka eno leto, kar bo avgusta in se takrat začne ukrepat. Ker pa sem 2x že zanosila, in to dobesedno v 1. rundi je optimist, da ne bi smelo biti problema. Od Mirene in prve m po njej je itak šele 5 mesecev. In da naj zato, ker nama paše, ne, da delava otroka. In sem prišla zelo pozitivno naravnana od njega. Sedaj bomo itak imeli noro s hišo in prodajo s stanovanjem, tudi v službi se bo počasi zagužvalo,...tako, da bom poskušala malo odmislit. Predvsem pa bom dala na off malo O teste in računanje kdaj je O, kdaj bo M. Upam, da mi rata. Ker vidim, resnično, da živciranje okrog vsega skupaj ne da rezultata. Čokoladka zate pa držim pesti, da zamenjaš g in dobiš kakšnega vredu. Ampak jaz se ne bi sekirala okrog tega, da si ne kradejo pacientk pri vas. Saj se pacientka sama odloči za menjavo, če ne greš pa do direktorja ZD. Morajo upoštevati tvojo željo, saj imamo pacienti pravico, da si po lastni volji izberemo zdravnika. Glede zdravnice, za katero nič ne najdeš pa odpri temo, bo več odgovorov, ker te teme ne berejo vsi. Melanie1 upam, da finiš ne bo preveč naporen. Ker si več rodka bo ziher šlo kot po maslu.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 26.3.2015 19:24:27 >
|