Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 14:38:41
|
|
|
|
molekulca
|
Jeiiii Pejko, bravo!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 15:53:42
|
|
|
|
JedKa
|
Super Pejko
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 16:26:27
|
|
|
|
kunigundek
|
Iskrene čestitke, Pejko! In srečno do konca. Je bilo pri kateri kdaj tako, da v šestem tednu srčka še niso videli, pa je bilo potem vse OK? Jaz sem imela prejšnji teden prvi UZ, pa so me naročili čez 14 dni ponovno. Plodek se je videl, gestacijska vrečka tudi v redu, samo pri utripu so napisali vprašaj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 18:23:24
|
|
|
|
Bikca
|
Utrip vidijo od 7. tedna naprej. Jaz sem bila na pregledu v 5. tednu ga ni videl, v 7. pa ga je.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 18:44:49
|
|
|
|
molekulca
|
Na test čakajo: Jedka Link, Marta72 Tammyv Še katera, da vemo pesti držat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 18:51:16
|
|
|
|
Tammyv
|
Pejko cestitke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 19:54:24
|
|
|
|
aspera
|
Super, pejko, vidiš, da si . Za znake imaš pa še čas, enim malo kasneje udarijo . No, lahko pa da si med srečnicami, ki so brez znakov, kot da niso noseče - čeprav, če je pri meni kakšen dan tako, me kar malo psihira . Držim pesti, za vse ki čakate po ET . Jaz imam pa jutri prvi pregled pri svoji G in bom danes zvečer kakšen očenaš zmolila, da bo ja vse ok .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 20:31:04
|
|
|
|
pejko
|
Ooo, hvala, punce!!! Dejmo ostale, naviiijam ful močno! Aspera tudi zate držim ju3 pesti!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 21:14:11
|
|
|
|
maychiee
|
Pejko 👏👏👏👏👏 cestitaaaam ❤️ aspera - seveda bo vse ok bos videla 😊😊 Za vse ostale pa drzim pesti!! 🙏🙏
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 21:50:48
|
|
|
|
Link
|
Drage moje punce jaz se poslavljam ! "Izcedkov" ni več, je pa kar konkretna krvavitev, krče imam pa take za znoret! Testa ne bom ponavljala, ker to kar leti iz mene govori samo zase. JedKa, super , to je dober znak, vse kar gre na manj je bolje in upanje ostaja...jst mislim, da boš v naslednjih dneh nalulala en konkreten . Močno, močno držim pesti, tudi za vlaju Tammyv in Marta72!!! Pejko, čeeestitam za , vse novopečene uživajte še zame! Tiste, ki ste še v postopkih ali čakate na razgovor se kmalu kaj tipkamo, ko grem po eskimčka.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 22:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejko Link, škoda mogoče ti ne pingvinček namenjen, držim pesti Imam pa 1 vprašanje,če ne tu katera ki hodi na Uz v Gk Lj in mi lahko pogleda na razpored:kdo dela Uz naslednji teden? Drugače bom izvedela v ponedeljek
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 7:02:49
|
|
|
|
molekulca
|
Link Žal mi je, da se ni izšlo! Kdaj greš pa lahko že po eskimčke? Moreš tudi za to čakat 3 cikluse? Upam, da ti i prehudo. Tolaži se s tem, da IMAŠ eskimčke in IMAŠ še možnost. Drži se!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 7:42:11
|
|
|
|
JedKa
|
Link jaz sem pa že mislila, da ta vikend delava skupaj test.. Če ti je enkrat že uspelo, ti bo zagotovo še kdaj, verjemi!! Če sem prav zasledila imaš enega sončka že doma, naj ti bo to v tolažbo! Sicer pa glavo čimprej gor in v nove boje, hitro po eskimčke!! molekulca ni treba čakat, meni je dva dni nazaj Reševa rekla, da če ne uspe, lahko že takoj pridem po zamrznjenčka.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 9:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspera, držim pesti in mislim nate!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 9:13:48
|
|
|
|
Marta72
|
Ojla punce, jaz sem pa danes ena velika živčna razvalina Je 5.dan od ET, ko bi se mi pikica mogla že vgnezdit, vendar je krčev vse manj in tut prsa postajajo čedalje manj občutljiva. In sem se začela sekirat, glede na to, da se skoraj vsem, katerim zagledajo +, začnejo pri teh dneh že pojavljati znaki.
< Sporočilo je popravil Marta72 -- 20.2.2015 9:15:05 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 9:13:59
|
|
|
|
Tammyv
|
Link zal mi je da ni uspelo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 10:31:24
|
|
|
|
molekulca
|
Marta72, nič še ni izgubljeno! Vsaka ženska je unikat in se pri vsaki drugače pokaže. Nekatere sploh nimajo nobenih znakov pa so noseče! Ne še obupat.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 10:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Marta72 res je,lahko ne boš nič čutila pa bo + saj veš,da tiste ki zanosijo po naravni poti sploh ne vejo,da so noseče samo pozitivno naprej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 11:04:07
|
|
|
|
JedKa
|
Marta72 moje prepričanje ali sem noseša ali nisem se je v zadnjih 10 dneh od transferja dalje vsaj 5krat že spremenilo, pa še vedno ne vem... Pridno čičaj in čakaj in bodi pozitivna
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 11:18:34
|
|
|
|
aspera
|
Link , škoda no. Upam, da boš imela več sreče z eskimčkom . Marta72, počasiiii, po tem pa res ne moreš še nič sklepat . Poglej, pejko je noseča in nima še kar nobenih znakov. Kar pogumno, imaš še vse šanse. Jaz sem pa že iz pregleda in je vse ok . Ful sem vesela. Prvič v življenju sem dobila materinsko knjižico pa v laboratorij me je že poslala. Tudi na nuhalno sem se že naročila, jo imam 17.3., PDP mi je pa izračunala za 28.9. Upam, da bo še naprej vse ok, imam pa čez 2 tedna ponovno uz, ker pač zaradi prejšnjega splava spadam med malo bolj rizične.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 11:38:15
|
|
|
|
molekulca
|
aspera, SUPER! Prvič materinska knjižica Kako se počutiš ob vsem tem? Si doma? Moraš počivat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 11:50:04
|
|
|
|
aspera
|
Počutim se veselo s kančkom zaskrbljenosti v ozadju, ampak upam, da bo šlo tokrat vse ok. Mislim, da si bom šele potem v 2.tromesečju malo oddahnila, po nuhalni. Razmišljam pa vsekakor pozitivno. Glede počivanja mi je rekla naj poslušam svoje telo, če sem utrujena naj počivam, drugače pa ni treba. Je pa fajn, da grem malo na zrak na kakšen sprehod za pol ure. To mi je ona dala dovoljenje, ker komisija mi je določila, da moram bit doma. Bolniško imam sedaj nekje do sredi marca, za naprej bo pa ona poslala papirje na komisijo in bomo videli kaj bo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 12:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspera,super! Samo tako naprej zdaj se lahko mirne duše preseliš v sosednji forum a nuhalno imaš že 17.? Waw kako gre hitro ta čas.. super upam,da ti bomo vse pridno sledile
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 12:48:24
|
|
|
|
superlu
|
Pozdravljene punce....mene pa zanimajo malo vaše izkušnje...sem v prvem postopku icsi in sem še malo nova v tem :)... am petek 13.ga (vem nič kaj lep dan po vražah) sem imela transfer in sicer 2 morule ker nisem prišla do blastociste in nobenega zamrznjenčka od 19 celic :(... pa me zanima ali je še katera dobila morulčka na gretje?? 2.3. imam krvni test in mi dolgčasss da razmišljam vse možno, ali je morul dovolj doober ali imAM sploh kaj možnosti ipd.... hvala za odgovore, želim vam naaaaajveč pluskov v letu 2015 kajti letos je plodno leto :)))
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 14:42:19
|
|
|
|
Marta72
|
Oooo Aspera SUPER!!! Sej vem, da še nič ni izgubljeno pa vendar, ko ni nobenega znaka ali vsaj nekaj, kar bi mi lahko dalo malo upanja za sem čisto pod stresom. Je pa bila danes vsaj ena super novica, ki sem jo dobila in sicer, da sta ostala dva zarodka bila zamrznjena. Sem fuuuuuuull vesela, najhuje mi je pa to, ko ne morem nikomur od domačih povedat, ker sploh nič ne vejo o tem Tudi ta novica mi je dala nekaj upanja, da mogoče se bo pa tudi ta prijel, ki ga grejem :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?