|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
19.2.2015 14:38:41   
molekulca
Jeiiii Pejko, bravo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.2.2015 15:53:42   
JedKa
Super Pejko user posted image

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.2.2015 16:26:27   
kunigundek
Iskrene čestitke, Pejko! user posted image In srečno do konca.

Je bilo pri kateri kdaj tako, da v šestem tednu srčka še niso videli, pa je bilo potem vse OK? Jaz sem imela prejšnji teden prvi UZ, pa so me naročili čez 14 dni ponovno. Plodek se je videl, gestacijska vrečka tudi v redu, samo pri utripu so napisali vprašaj. user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.2.2015 18:23:24   
Bikca
Utrip vidijo od 7. tedna naprej. Jaz sem bila na pregledu v 5. tednu ga ni videl, v 7. pa ga je.

(odgovor članu kunigundek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.2.2015 18:44:49   
molekulca
Na test čakajo:
Jedka
Link,
Marta72
Tammyv

Še katera, da vemo pesti držat?user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
19.2.2015 18:51:16   
Tammyv
Pejko cestitke

Neposredna povezava do sporočila: 706
19.2.2015 19:54:24   
aspera
Super, pejko, vidiš, da si user posted image user posted image . Za znake imaš pa še čas, enim malo kasneje udarijo user posted image . No, lahko pa da si med srečnicami, ki so brez znakov, kot da niso noseče - čeprav, če je pri meni kakšen dan tako, me kar malo psihira user posted image .

Držim pesti, za vse ki čakate po ET user posted image .

Jaz imam pa jutri prvi pregled pri svoji G in bom danes zvečer kakšen očenaš zmolila, da bo ja vse ok user posted image .

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.2.2015 20:31:04   
pejko
Ooo, hvala, punce!!!
Dejmo ostale, naviiijam ful močno! Aspera tudi zate držim ju3 pesti!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.2.2015 21:14:11   
maychiee
Pejko 👏👏👏👏👏 cestitaaaam ❤️
aspera - seveda bo vse ok bos videla 😊😊
Za vse ostale pa drzim pesti!! 🙏🙏

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.2.2015 21:50:48   
Link
Drage moje punce jaz se poslavljamuser posted image ! "Izcedkov" ni več, je pa kar konkretna krvavitev, krče imam pa take za znoret! Testa ne bom ponavljala, ker to kar leti iz mene govori samo zase.
JedKa, super user posted image , to je dober znak, vse kar gre na manj je bolje in upanje ostaja...jst mislim, da boš v naslednjih dneh nalulala en konkreten user posted image . Močno, močno držim pesti, tudi za vlaju Tammyv in Marta72!!!user posted image user posted image user posted image
Pejko, čeeestitam user posted image za user posted image , vse novopečeneuser posted image uživajte še zame!
Tiste, ki ste še v postopkih ali čakate na razgovor se kmalu kaj tipkamo, ko grem po eskimčka.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.2.2015 22:17:18   
Anonimen
Pejko user posted image

Link, škoda user posted image mogoče ti ne pingvinček namenjen, držim pesti

Imam pa 1 vprašanje,če ne tu katera ki hodi na Uz v Gk Lj in mi lahko pogleda na razpored:kdo dela Uz naslednji teden? Drugače bom izvedela v ponedeljek user posted image

user posted image

(odgovor članu Link)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
20.2.2015 7:02:49   
molekulca
Link user posted image user posted image Žal mi je, da se ni izšlo! Kdaj greš pa lahko že po eskimčke? Moreš tudi za to čakat 3 cikluse? Upam, da ti i prehudo. Tolaži se s tem, da IMAŠ eskimčke in IMAŠ še možnost. Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.2.2015 7:42:11   
JedKa
Link user posted image user posted image jaz sem pa že mislila, da ta vikend delava skupaj test..user posted image Če ti je enkrat že uspelo, ti bo zagotovo še kdaj, verjemi!! Če sem prav zasledila imaš enega sončka že doma, naj ti bo to v tolažbo! Sicer pa glavo čimprej gor in v nove boje,
hitro po eskimčke!! molekulca ni treba čakat, meni je dva dni nazaj Reševa rekla, da če ne uspe, lahko že takoj pridem po zamrznjenčka.

Neposredna povezava do sporočila: 713
20.2.2015 9:11:41   
Anonimen
Aspera, držim pesti in mislim nate!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
20.2.2015 9:13:48   
Marta72
Ojla punce, jaz sem pa danes ena velika živčna razvalina user posted image

Je 5.dan od ET, ko bi se mi pikica mogla že vgnezdit, vendar je krčev vse manj in tut prsa postajajo čedalje manj občutljiva. In sem se začela sekirat, glede na to, da se skoraj vsem, katerim zagledajo +, začnejo pri teh dneh že pojavljati znaki.

< Sporočilo je popravil Marta72 -- 20.2.2015 9:15:05 >

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
20.2.2015 9:13:59   
Tammyv
Link zal mi je da ni uspelo.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.2.2015 10:31:24   
molekulca
Marta72, nič še ni izgubljeno! Vsaka ženska je unikat in se pri vsaki drugače pokaže. Nekatere sploh nimajo nobenih znakov pa so noseče! Ne še obupat.user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.2.2015 10:36:57   
Anonimen
Marta72 res je,lahko ne boš nič čutila pa bo + saj veš,da tiste ki zanosijo po naravni poti sploh ne vejo,da so noseče user posted image samo pozitivno naprej user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 718
20.2.2015 11:04:07   
JedKa
Marta72 moje prepričanje ali sem noseša ali nisem se je v zadnjih 10 dneh od transferja dalje vsaj 5krat že spremenilo, pa še vedno ne vem...
Pridno čičaj in čakaj in bodi pozitivna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.2.2015 11:18:34   
aspera
Link user posted image , škoda no. Upam, da boš imela več sreče z eskimčkom user posted image .

Marta72, počasiiii, po tem pa res ne moreš še nič sklepat user posted image . Poglej, pejko je noseča in nima še kar nobenih znakov. Kar pogumno, imaš še vse šanse.

Jaz sem pa že iz pregleda in je vse ok user posted image . Ful sem vesela. Prvič v življenju sem dobila materinsko knjižico pa v laboratorij me je že poslala. Tudi na nuhalno sem se že naročila, jo imam 17.3., PDP mi je pa izračunala za 28.9.
Upam, da bo še naprej vse ok, imam pa čez 2 tedna ponovno uz, ker pač zaradi prejšnjega splava spadam med malo bolj rizične.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.2.2015 11:38:15   
molekulca
aspera, SUPER! user posted image Prvič materinska knjižicauser posted image Kako se počutiš ob vsem tem? Si doma? Moraš počivat?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.2.2015 11:50:04   
aspera
Počutim se veselo s kančkom zaskrbljenosti v ozadju, ampak upam, da bo šlo tokrat vse ok. Mislim, da si bom šele potem v 2.tromesečju malo oddahnila, po nuhalni. Razmišljam pa vsekakor pozitivno.
Glede počivanja mi je rekla naj poslušam svoje telo, če sem utrujena naj počivam, drugače pa ni treba. Je pa fajn, da grem malo na zrak na kakšen sprehod za pol ure. To mi je ona dala dovoljenje, ker komisija mi je določila, da moram bit doma. Bolniško imam sedaj nekje do sredi marca, za naprej bo pa ona poslala papirje na komisijo in bomo videli kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 722
20.2.2015 12:09:43   
Anonimen
Aspera,super! Samo tako naprej user posted image zdaj se lahko mirne duše preseliš v sosednji forum user posted image a nuhalno imaš že 17.? Waw kako gre hitro ta čas.. super user posted image upam,da ti bomo vse pridno sledile user posted image

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
20.2.2015 12:48:24   
superlu
Pozdravljene punce....mene pa zanimajo malo vaše izkušnje...sem v prvem postopku icsi in sem še malo nova v tem :)...
am petek 13.ga (vem nič kaj lep dan po vražah) sem imela transfer in sicer 2 morule ker nisem prišla do blastociste in nobenega zamrznjenčka
od 19 celic :(... pa me zanima ali je še katera dobila morulčka na gretje?? 2.3. imam krvni test in mi dolgčasss da razmišljam vse možno,
ali je morul dovolj doober ali imAM sploh kaj možnosti ipd.... hvala za odgovore, želim vam naaaaajveč pluskov v letu 2015 kajti letos je plodno leto :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.2.2015 14:42:19   
Marta72
Oooo Aspera SUPER!!! user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da še nič ni izgubljeno pa vendar, ko ni nobenega znaka ali vsaj nekaj, kar bi mi lahko dalo malo upanja za user posted image sem čisto pod stresom.

Je pa bila danes vsaj ena super novica, ki sem jo dobila in sicer, da sta ostala dva zarodka bila zamrznjena. Sem fuuuuuuull vesela, najhuje mi je pa to, ko ne morem nikomur od domačih povedat, ker sploh nič ne vejo o tem user posted image
Tudi ta novica mi je dala nekaj upanja, da mogoče se bo pa tudi ta prijel, ki ga grejem :)

(odgovor članu superlu)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?