Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 16:56:10
|
|
|
|
kunigundek
|
Link, . Samo ne obupaj. Vse trepetalke, ki čakate na pluske, držim pesti! Pa nikar se ne sekirajte, svoje ste naredile, zdaj pa bo, kakor bo. Pa poslušajte Pejko, dva dni po ET test še ne bo nič pametnega pokazal . Znaki pa ... lahko so ali pa niso, vse je možno. Aspera, za materinsko knjižico. Mora biti lep občutek. Mene pa čaka še en teden čakanja, potem pa upam, da bo na pregledu vse v redu...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 18:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kunigundek, a imaš Uz v ponedeljek? Hvala enako! Tudi mene čaka trepetanje in živciranje še 2 dni,ne morem več! Na kateri kliniki pa si?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 18:46:57
|
|
|
|
pejko
|
Link, mi je žal :( Aspera, bravooooooooooo, sem zelo vesela!!! Škoda, da nimaš par dni kasneje, da bi prišla med oktobrke :D :D Anonimna in kunigundek, srečno za ponedeljek!! Ostale pa srečno za testke in punce, POSLUŠAJTE MENE! ki so mi nekaj dni po et splahnele joške, ki sm delala 9. dan test in je minus bil in še zdaj nimam znakov!!!! Pa sem bla prepričana, da jaz svoje telo odlično poznam :D :D superlu, dobrodošla! Petek 13. je lahko zelo srečen dan :) Kolikor vem, baje kar nekaj morul danes lepša življenje mamicam. Sama sem imela ET na 3. dan in ne vem, ali bi brišlo do blastocite ali ne ... vsekakor pa sreeeečnoooo!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 19:12:04
|
|
|
|
kunigundek
|
Zame bo kar do četrtka treba držati pesti... ma saj bo kmalu. Še par križank rešim, pa bo. Itak pol dneva prespim, druge pol pa bruham Anonimen, pri Rešu sem drugače.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 20.2.2015 19:33:44
|
|
|
|
pejko
|
Aja, sem slabo prebrala, np, pa bomo do četrtka :D :D :D A res, bruhaš? :) Sej je bolano, ampak kakšenkrat si tudi jaz želim kakšen znakec .... ne ravno bruhanje, ma joške pa bi :D :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 8:28:21
|
|
|
|
JedKa
|
pejko si me nasmejala, joške ti bojo slej ko prej zrasle aspera to mora biti pa super občutek v rokah držati materinsko knjižico in imeti datum za nuhalno...uživaj vsak trenutek!! anonimen in kunigundek naj vama čas hitro mine!! kunigundek tebi pa čimmanj bruhic jaz imam jutri namen delat test (12.dan po et), a mislite da ne bo prezgodaj? Sem kupila dva in imam namen naredit jutri first sign ki kao zazna nižje vrednosti, v sredo pa cb...če se prej ne vlije, ampak moram priznat da sem še kar optimist, slabo mi je vsak dan in izcedek se je umiril..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 9:07:45
|
|
|
|
aspera
|
Hvala za lepe želje punce, upam in držim pesti za vsako posebej, da boste šle vse za mano . Mene kakšen dan grozno zdeluje ta nosečnost, kakšen dan pa nič. Včeraj mi je bilo cel dan slabo, vse mi je smrdelo in sem cel dan preležala. Kakšen dan sem pa kot rožica. Bom pa zgleda morala kmalu kakšne nosečniške hlače kupit, ker se mi že kar malo pozna trebušček. Prej sem imela čisto raven trebuh in se zgleda toliko hitreje pozna potem al kaj, ne vem . No, nič se ne pritožujem, naj kar lepo raste . superlu, tudi z morulo se da zanositi. Veliko nas je imelo ET na 3.dan in takrat so zarodki šele v fazi morule, pa nas veliko zanosi. Jaz sem obakrat, samo v prvo se ni dobro končalo. Tako da kar korajžno . JedKa, mislim, da ti bo test že kaj pokazal jutri, čeprav ni pa nujno. Odvisno kdaj pride do vgnezditve. Pri meni je res hitro, ker sem že 8.dan imela bledo, ampak vidno črtico. Ja, jaz sem bom morala počasi posloviti od vas, ampak najbrž bom vseeno še kdaj malo pošpegala kako vam gre in navijala za vas .
< Sporočilo je popravil aspera -- 21.2.2015 9:10:51 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 10:22:03
|
|
|
|
superlu
|
Vem da se drugače z morulco da zanosit samo mene skrbi ker sem imela et šele 5.dan in ni prišlo dalj kot do morule... am danes sem delala test ne vem zakaj se pravi 8.dan in itak je pokazal -... zelo sem razočarana čeprav kanček upanja še imam da se kaj obrne ;)... tiste s pluski pa uživajte maksimalno ter merkajte na svoje pikice;))....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 10:50:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kunigundek,očitno sem tudi jaz slobo prebralq. Sem mislila,da imaš v ponedeljek Superlu,ne prehitevaj..samo živčna razvalina boš in to po nepotrebnem. Sprosti se in počakaj še kakšen dan pa pol ponkvi test Jedka,samo tako naprej Aspera, pridi še kaj pogledat..tudi sama malo počekiram a počasi bo čas za selitev Lepo soboto vsem!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 11:37:54
|
|
|
|
Tammyv
|
Jaz sem danes ponovno delala test in je bil seveda - .Sedaj pa sem imela na vlozku par kapjic krvi, torej prihaja m.V ponedeljek bom klicala g, da vidim kako naprej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 13:03:12
|
|
|
|
molekulca
|
Tammyv, si ziher?? Koliko po ET pa si? Maš kaj pingvinčkov?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 13:59:18
|
|
|
|
Tammyv
|
Molekulca danes je 10.dan po et.Zdaj ni vec krvavitve, je bila samo zjutraj, tako da sem dobila se malo upanja.Imam pa se stiri zamrznjenckw.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 14:41:48
|
|
|
|
JedKa
|
Tammyv tako stanje imam jaz že od 7.dne po et, NE OBUPAT!! Mene je ful strah ker se mi je tudi danes malo po vstavitvi estime pocedila kri, sedaj pa spet nič.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 21.2.2015 17:26:52
|
|
|
|
molekulca
|
superlu, kolikor sem jaz poučena, je še malo zgodaj za test in se lahko rezultat še popravi, tako da ne obupat! Vem, da je čakanje najhujše! Tammyv
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 11:26:29
|
|
|
|
superlu
|
Jaz imam tudi danes ze rjav izcedek ter bolecine kot Pri tako da verjetno bo treba v nove boje.. Se bom pa absolutno odlocila nasljednic za kliniko v mb... Trenutno sem v lj...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 11:49:20
|
|
|
|
aspera
|
Kateri dan po ET pa si danes, superlu? Tudi jaz sem bila v 1.postopku v LJ in se potem prestavila v MB in sem bila z MB veliko bolj zadovoljna. Sicer ti tudi v Mb ne morejo garantirat, da boš takoj zanosila, ampak mene so prepričali že samo z odnosom in načinom dela.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 12:17:58
|
|
|
|
superlu
|
Danes sem 9.dan po et....ma v lj mi niti srecno ni noben zazelel In skos drug ginekolog kar me je izredno motilo...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 12:45:31
|
|
|
|
Nušika81
|
Pozdravljene punce. Vidim kar nekaj novih imen odkar sem zapustila ta forum meseca novembra. Takrat sem imela prvič ET, ki se je žal končal negativno. Ostal mi je pa 1 eskimček, ki ga grem pogret ta mesec. Jutri ima prvi UZ pri dr. Reševi in srčno upam, da bo vse ok. Vesela sem, da sem spet v družbi takih pozitivk kot ste ve in upam, da se bomo bodrile v naprej Pozdravček in čestitke vsem nosečkam.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 17:30:07
|
|
|
|
superlu
|
Nusika vso sreco jutri....upam da ti rata Aspera sej v lj ti tudi ne morejo garantirati nosecnosti sej kje Ti jo pa lahko zal nikjer ampak slisim od sotrpink da je mb Res bolj cloveski in da nimas samo stevilke na celu ... Aspera se pravi se strinjas da je mb boljsi po tvojih izkusnjah? Meni je Dr.drobnic zelo v redu ampak kaj ko ga nimas cel postopek razen ce imas Res sreco,kar je pa tezko ker se mi zdi da je edini se pri stvari...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 18:32:16
|
|
|
|
aspera
|
Tudi v Mb ne boš imela vedno istega zdravnika, ampak jaz sem jim vsem zaupala. Vsi so bili zelo prijazni in strokovni, ravno tako medicinske sestre. So veliko bolj človeški kot v Lj, pa ne matrajo žensk po nepotrebnem. Npr. tam lahko za en sam folikel brez problema dobiš narkozo za punkcijo, medtem ko ti je v Lj nočejo dati, razen v res redkih primerih. In ja, kot sem že rekla, jaz sem bila z Mb veliko bolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 20:35:48
|
|
|
|
JedKa
|
punce moji krvavi izcedki se nadaljujejo.. od 7 dne do danes (12.dan) malo so, malo ne. Mislite da je sploh možno da se vse izteče ok? Ne vem a naj naprej v službo hodim, ali je bolje da počivam...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 20:41:34
|
|
|
|
superlu
|
Meni sama punkcija niti ni bila tolk huda 19celic pa se je dal zdrzat itak neprijetno ampak se je dal ceprou se vedno bi Blo velik manj bolece pod narkozo ker kriza sele pol pride ko vsega konec... Zanima me pa ali katera ve kako je kaj s spontanim ciklusom, berem samo neke State forume ne najdem nic novejsega kjer bi pisalo ali se lahko odlocis za tak postopek in ali se to Steje kot ze spet en postopek ali ne...nekako mislim da bi moj spontani ciklus biu veliko boljsi kakor 19celic kjer sta bile komaj dve dobre ker se mi zdi da jih je to prevec prevec in ne morejo bit tolk kvalitetne (moje mnenje) ne vem pa ne... Prosim ce katera kaj vec ve o spontanem ciklusu ter na kateri kliniki bi biu najboljsi ker u lj imam obcutek da moji Zelji niti nebi ugodili.... Hvala vam punce upam da ne sprasujem cist prevec odkar sem prsla sem gor :)...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 22.2.2015 20:44:33
|
|
|
|
superlu
|
Jedka tudi jaz imam izcedke ampak dokler nebo prava prava M, ne grem v sluzbo ker kaj pa ce slucajno (upajmo) je kaj in ti bo potem zal...moje mnenje :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 23.2.2015 7:56:15
|
|
|
|
JedKa
|
punce test pravi da sem delala sem pa digitalni CB in je pokazal, da je od oploditve 2-3 tedne. sem se odločila, da ostanem doma ker me ti izcedki močno strašijo... v sredo moram v Dravlje sporočit kakšen je test. Mogoče katera ve, kdaj imam potem pri njih pregled?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 23.2.2015 8:07:14
|
|
|
|
molekulca
|
TOOOOOO Jedka! Sem vedela, da ti bo ratalo BRAVO! Glede izcedkov bi ti mogoče pa v Lj kaj pametnega povedali. In srečno naprej. superlu, to tudi mene zanima, kako je z eskimčki in novim postopkom. Mogoče bo znala Nušika81 kaj več povedat. Marta72, Tammyv, kako je z vama? Jaz bom na žalost o sebi poročala šele čez 14 dni, ko začnem s špikanjem, se pa trudim čimvrč informirat, da pridem tja kot "Nič nas ne sme presenetiti" Ampak, to bo čvekanje že v temi IVF/ICSI - marec-april 2015 +eskimčki
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?