Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 8:59:58
|
|
|
|
JedKa
|
molekulca medtem ko tebi delaj punkcijo, tvoj partner v posebni sobi "oddaja seme" Moj je bil obakrat do sedaj čisto zgrožen, da se sploh ni mogel sprostit, ker res ni poskrbljeno za udobje in sprostitev Ko pa on opravi pa pride k tebi, če je hiter je pri tebi že vmes ko si ti še na stolu.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 10:06:20
|
|
|
|
Marta72
|
Jedka, hahaha,..sem se zdej spomnila kako je bilo pri nama. Meni je že vse opravila, mojega pa še ni bilo nazaj in je G že celo paniko naredila, kje hodi Ko sem se že oblačila nazaj, je šele prišel in mu je en fant iz laboratorija takoj vzel seme in ko je prišla G, je spet naredila celo paniko, Ja kje imate pa seme?! V glavnem, bilo mu je grozno in se sploh ni mogel sprostit,..je pa komaj pokril dno od tistega lončka,..sploh ne vem kaj bi bilo v primeru, da mu ne bi uspelo?! In verjamem, da se je zihr to že komu zgodilo glede na to, koliko IVF-jev dajo na leto čez. Pri meni so se krči malo umirili,..imam jih samo še zjutraj malo ko vstanem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 15:50:21
|
|
|
|
molekulca
|
ja super! Sem upala na bolj "intimno" sobo, kot je pri Rešu. Sedaj me je začelo pa skrbet.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 19:30:02
|
|
|
|
Link
|
Hej punce...no pa se je začelo...kri v izcedku ....Vem, da še ne pomeni nujno, da je konec, sploh pa glede na to, da sem ga imela tudi prvič, ko je uspelo, samo je bilo prej, 5. in ne 7. dan po ET. Nisem preveč optimistična, ampak ne preostane drugega kot čičat pa čakat ... JedKa, Tammyz in Marta72, držim pesti do
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 19:43:18
|
|
|
|
JedKa
|
Link meni se je prejle isto naredilo, ko sem se obrisala malo sveže krvi, izedek na vložku je bel. Ampak vseeno me je fajn prestrašil... Držim pesti zate! Upam, da nama vseeno uspe. Kdaj imaš namen delat test?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 20:08:12
|
|
|
|
Link
|
JedKa, oh ne še tebi.... ja zoprno je tole res, ko ne veš kaj se dogaja, črne misli pa nočejo iz glave. Sedaj po Estimi je izcedek zopet bel, ampak ne vem koliko časa bo še ostal... Jutri je 8.dan po ET in bom najbrž kar pokurila en test z jutranjim urinom. Sem kupila enakega kot prejšnjič in mi je že takrat pokazal 8. dan po ET, ne obetam pa si preveč od tega....Držim pesti da nama uspe!!! Drži se!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 17.2.2015 21:52:01
|
|
|
|
Marta72
|
molekulca, naj te ne skrbi preveč,..sam ne mu nič omenit, da ne bo čist preveč napsihiran prišel tja :) Bodita čimbolj sproščena pa bo. Mi smo se v čakalnici malo med sabo hecali, da ni bilo prevelike napetosti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 8:16:39
|
|
|
|
molekulca
|
eee Marta, prepozno Že ve kaj ga čaka. Naj se raje doma psihično pripravi, da bo tam vse ok :) Punce, zanima me glede velikosti foliklov. Malo prebiram pa piše, da so bili folikli veliki 11, 13... mm? Koliko naj bi bil velik za punkcijo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 8:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Molekulca,na punkciji so folikli kar veliko, čez 20. Ko dobiš stpko, folikli zrastejo in so čez 2 dni pripravljeni za punktiranje saj bo,eni rastejo počasneje eni hitreje. Moji spadajo v kategorijo dizel
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 9:23:09
|
|
|
|
Marta72
|
Imam eno vprašanje. Koliko časa po postopku ste bile še napihnjene? Pri meni je danes 3.dan od ET pa imam še vedno tak trebuh kot balon. Moj mi je včer rekel, da zgleda, kot da bi bila že nekaj mesecev noseča. Se pa tudi dogajajo stvari, ki mi niso čisto nič jasne. Včeraj zvečer so me začele full prsi bolet, danes zjutraj pa, kot da ni nič...Kdaj me full trebuh boli in v jajčnikih špika, čez nekaj časa pa spet, vse super fejst fajn,.. Sem si pa sedaj nabavila brezalkoholno pivo in ga vsak večer spijem po en kozarec (mogoče pa kaj pomaga )
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 9:31:45
|
|
|
|
molekulca
|
Anonimen, hvala. Moj je bil na UZ-ju velik (še nisem v postopku) 16, tako da potem ne bo neke razlike, samo v številu. Marta, res naj bi brezalkoholno pivo pomagalo, tako da... na zdravje Je katera, ki začne postopek v marcu?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 10:15:36
|
|
|
|
JedKa
|
molekulca jaz upam, da grem marca po kakega zamrznenčka, ker mi očitno spet ni uspelo imam od včeraj popoldne krvav izcedek.. Tiste ki ste pri Rešu, po koliko dneh ste dobile pošto glede zamrznjenčkov? Nama so rekli na ET prejšnji torek, da jih bodo dali 5 zamrznit, pa nisem še pošte dobila. Upam, da vsaj kakšen ostane... Sploh ne vem kako naj verjamem, da bo enkrat uspelo, če so mi sedaj dve svezi blastocisti vstavili, in sva imela kao ful možnosti... Link kako je s tabo? Upam, da si bolje kot jaz!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 10:41:40
|
|
|
|
molekulca
|
jedka, ne še obupat! Lahko da gre za vgnezditev.Sem brala, da izcedek še ne pomeni, da je vsega konec.Malo še počakaj. Kdaj pa naj bi delala test?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 10:42:09
|
|
|
|
čičerika
|
A katera mogoče ve kako zgleda ETZ v mariboru (nestimuliran postopek)? hvala
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 14:20:16
|
|
|
|
itaMara
|
mila27, sva se odločila, da bo najprej na Profertilu za 3 mesece, da še midva preveriva, če ta zadeva deluje, potem pa smuk v postopek...tam nekje junij-julij. Vas pa spremljam in se psihično pripravljam na potencialne scenarije :) srečno vsem, ki že in ki še boste grele
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 15:03:12
|
|
|
|
JedKa
|
molekulca dr. Reš mi je rekel, naj test delam 25.2., ampak namen sem ga imela delat enkrat med vikendom, ko bi verjetno že kaj pokazal... Ampak ga očitno ne bom delala...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 16:19:23
|
|
|
|
molekulca
|
uh Jedka, pa to je še en tedn... počakaj, ne še obupavat! Držim pesti za
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 18.2.2015 20:45:10
|
|
|
|
Link
|
Hojla JedKa, pri meni enako kot včeraj, izcedek, ki ga je nekoliko več....pokurila en test brezveze, itak je negativen.....zdaj smo pa tam. Lahko je prezgodaj, ampak mi je identični test zadnjič pokazal 8.dan, lahko je šlo tokrat za kasnejšo vgnezditev.....skratka počutim se kot pred mestruacijo in nimam preveč upanja, da je uspelo. V bistvu sem se popolnoma sprijaznila, da mi ni in če bom snedla svoje besede bom najsrečnejši človek na planetu. . Kljub vsemu ne bova obupali, a prav? Lahko, da se čez nekaj dni veseliva, če pa ne, pa sigurno ne smeš obupat. Meni je v prvo uspelo s super blastocisto, zdaj pa kaže, da mi ne bo prav tako s super blstocisto. Zakaj je tako pa ne bo nihče nikoli vedel. Procenti so takšni kakršni so in me smo vsak postopek v boju z njimi. Ampak verjamem, da enkrat bo! Drži se! čičerika, kolikor se spomnim pokličeš v Mb 1. dan menstruacije in ti povedo kdaj prideš na 1. UZ. Tam dobiš tudi ovulacijske teste, ki jih delaš dokler niso pozitivni, nato zopet pokličeš in ti povejo kdaj je ETZ. Po ET dobiš 1 injekcijo v trebuh, odležiš 1 uro in to je to. Če sem kaj pozabila naj me katera popravi ker sem trenutno v postopku in sem že vse pobrkljala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 7:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,kako ste? Še vedno vas spremljam in navijam ne upam si preseljt v sosednji forum,vsaj do 1.uz ne
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 8:35:58
|
|
|
|
čičerika
|
Hvala za info. me je zanimalo kolikokrat bom morala gor na UZ, pa zgleda da ne bo treba velikokrat :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 9:18:00
|
|
|
|
Tammyv
|
Jaz sem tudi danes delala test, sem 8 dan po etz in je bil negativen.Upam, da je bilo se prezgosaj in bo cez par dni pozitiven.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 11:29:58
|
|
|
|
JedKa
|
Tammyv seveda si prezgodaj test delala, itak bo Držim pesti! Link meni je danes spet slabo, joške so polne in izcedek se je zmanjšal, tako da sem nazaj upanje dobila, da še ni vsega konec. Prejšnjič sem izcedke dobila isto na 7.dan, vendar so se samo krepili in na koncu se je vlilo. Tako da res upam, da bo tokrat drugače. Kako je s tvojim izcedkom? Anonimen ti se kar na tisto temo vključi, nas pa le obveščaj kako si Verjemi, da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 14:16:42
|
|
|
|
Tammyv
|
Punce drzim pesti za vse da bo kmalu zagledamo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 19.2.2015 14:20:40
|
|
|
|
pejko
|
Hei, punce! Jaz vas tudi vsak dan berem in držim moooooočno pesti za vse!!! Ne pozabit, jaz sem delala test na 9. dan in je bil minus, na 12. dan pa komaj vidna črtica ... še danes skoraj da nimam znakov, smo pa danes imeli UZ in je bil srček :) :) :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?