|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
9.2.2015 9:23:48   
Tara9
Jutro,

pa je konec vikenda, kako hitro gre madonca user posted image .

MD čestitke za super razgovor, sem prebrala že v petek in se veselila s tabo. Navijam še naprej. In ja, tudi jaz sem najprej pomislila, da boš zdaj, ko bo služba odmislila na plusek in vse skupaj in te bo nepričakovano presenetil user posted image  user posted image .

MauMow bravo za maraton, oziroma za super odločitev, da sta naredila otročka za vikend. Mi je všeč takšna odločnost. Komaj čakam razplet situacije.

Ufff me že preganjajo z delom. Lep začetek tedna želim. Se še kaj oglasim

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
9.2.2015 11:31:40   
mamica deklicam
No, punce, takale je situacija pri nas:
ponovni razgovor imam v četrtekuser posted image user posted image , tako da ta teden bo še zelo pester.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
9.2.2015 11:42:23   
Tara9
Jeeeeeeeeej bravoooo user posted image user posted image user posted image . Naj se že razplete madonca, sem še jaz živčna user posted image . Imaš moje pestke še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 5403
9.2.2015 12:01:42   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Jeeeeeeeeej bravoooo user posted image user posted image user posted image . Naj se že razplete madonca, sem še jaz živčna user posted image . Imaš moje pestke še naprej.

Hvala, hvala user posted image user posted image

potem bo pa treba jutri ob 12h in v četrtek ob 12.30 držat pestiuser posted image

Ja, ni hudir, da se mi ena služba ne bi poklapalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
9.2.2015 12:04:43   
MauMow
MD držimo pesti. Res ti gre super le tako najprej!

Neposredna povezava do sporočila: 5405
9.2.2015 12:50:37   
polhek2
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

No, punce, takale je situacija pri nas:
ponovni razgovor imam v četrtekuser posted image user posted image , tako da ta teden bo še zelo pester.user posted image

Ja tole pa že tolk časa traja, da pa mora biti pozitiven razplet, držim pesti še za naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5406
9.2.2015 14:44:19   
mamica deklicam
Se bo pa v četrtek pojavil en problemuser posted image . Na žalost meni jeziki ne gredo in sem po mailu dobila obvestilo, da naj pričakujem, da bodo kaj izpraševali tudi v tujem jeziku, predvsem v nemščini. In pri jezikih jaz zmrznem. Mi na žalost ne grejo, pa če se z glavo v zid zaletavamuser posted image

Sem že prejšni teden po pravici povedala, da je tu moja šibka točka. In tudi v njihovo anketo sem napisala. Pa mi možakar kar ni verjel. No, se lahko vsaj psihično pripravim, ker sem na enem razgovoru tako zmrznila, da se nisem uspela niti predstaviti. En stavek sem še izustila, potem pa je bilo konec. Da si boste lažje predstavljale, kako je to pri meni.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
9.2.2015 15:55:22   
Tara9
MD enga kratkega prej spit pa bo jezik stekel user posted image . Hecam se, te razumem, tudi sama pri jezikih malo zablokiram in rabim, da se mi odpre, tako da mi je znana blokada, ko razumeš vse, težko pa skupaj spraviš stavek pred drugimi, sam doma pa brez težav nakladaš. Vsaj jaz sem tako naštimana. Ampak jaz vseeno mislim, da si na dobri poti, če si že sama omenila, da zablokiraš, pa si vseeno prišla do zadnje stopnje, si jih že navdušila, tako da ne sekiraj se na zalogo, sem prepirčana, da so spoznali tvoje druge prednosti in kvalitete. Pa še iskrena si bila. Mogoče si res pripravi par stavkov za v naprej in treniraj do četrtka. Vse bo ok

Neposredna povezava do sporočila: 5408
9.2.2015 16:03:12   
mamica deklicam

MD enga kratkega prej spit pa bo jezik stekel user posted image . Hecam se, te razumem, tudi sama pri jezikih malo zablokiram in rabim, da se mi odpre, tako da mi je znana blokada, ko razumeš vse, težko pa skupaj spraviš stavek pred drugimi, sam doma pa brez težav nakladaš. Vsaj jaz sem tako naštimana. Ampak jaz vseeno mislim, da si na dobri poti, če si že sama omenila, da zablokiraš, pa si vseeno prišla do zadnje stopnje, si jih že navdušila, tako da ne sekiraj se na zalogo, sem prepirčana, da so spoznali tvoje druge prednosti in kvalitete. Pa še iskrena si bila. Mogoče si res pripravi par stavkov za v naprej in treniraj do četrtka. Vse bo ok

hvala. Ja jaz sem jim že zadnič povedala, kako je na stvari. Ker je brez pomena, da lažem, itak te kmalu najdejo. Tako da upam, da bodo druge stvari prevagale in bodo tu tolerirali, da sčasoma se bom tudi jezikovno bolj upeljala. user posted image user posted image Ker v našem poklicu so marsikateri izrazi enaki v slovenščini in v tujih jezikih

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
   [Brisano sporočilo]
9.2.2015 16:50:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5410
10.2.2015 12:44:37   
Melanie1
Dober dan! user posted image

mamica deklicam - evo, držim pesti in mislim nate. Nemščina je tudi meni bila od nekdaj šibka točka. Učila sem se jo sproti od danes na jutri, ne da bi karkoli odnesla za naprej. Danes ne bi znala samostojno povedati nič pametnega. user posted image
Včasih pokukam k hčerki v zvezek od nemščine in celo kar precej zastopim. Torej ne pozabiš čisto vsega. user posted image
Na tvojem mestu bi naredila kot so ti že punce svetovale. Naučila bi se nekaj osnovnig fraz, sploh tistih, ki bi ti prišle prav v tvoje poslovnem svetu. In lepo, da si povedala po pravici. Z lažjo se itak ne pride daleč. Pomembna je tvoja pripravljenost, da se boš naučila, kar ti še manjka.

Mi smo se včeraj nasankali. Tamala je zvečer kar padla v posteljouser posted image , zjutraj je bilo seveda težko vstati za v vrtecuser posted image . Taveliko bo pa očitno treba malo bolj ganjati. Kako je zanimivo gledati otroke, moji dve sta res vsaka čisto svoj karakter. Tavelika se vsakič joka, če se zvrne iz sank. Kepa ona lahko, bog ne daj da je ona okepana. Tamala je pa celo pot po hribu navzdol vriskala od navdušenja, ko se je na koncu zvrnila v sneg, se je samo režala in valjala dalje.

Je imel moj kar prav, da nismo šli na en hrib v sosednji vasi. Tam živi en poba, ki taveliko že v vrtcu nonstop zafrkava. Po njenih včerajšnih izpadih bi si jo še na ta račun privoščil. Tako nas pa nobeden ni poznal in se ji tudi ni nihče smejal ob njenih izpadih. Ali ima katera idejo, kako to omiliti?

Ah, otroška faza pač. Je treba počakati, da mine. Saj vem, terja živcev... user posted image Pa naši so čisto isti. Vidiš, da imajo neki skupen imenovalec, ampak števec je zeloooo različen. user posted image

Naša prvošolka je vpisana. Začuda je bila pri svetovalni delavki pridna in tiha. Govorila pa samo, ko jo je kaj vprašala. Drugače vrti jezik kot stara lajna. Sploh je ne zaustaviš. user posted image Pa v vrtec je morala prinesti svojo zgodbo, ki je vključevala besede: jutro, ura, avto, igrače, prijatelji. Starši smo imeli nalogo napisati zgodbo, otroci pa so bili avtorji ilustracij.

Moj knjižni prvenec zveni takole:

NINA IN NJENE IGRAČE

BILO JE MRZLO ZIMSKO JUTRO. ZUNAJ JE BILO ŠE TEMNO. DROBNE SNEŽINKE SO TIHO TRKALE NA OKNO.
NINA JE TRDNO SPALA V SVOJI TOPLI POSTELJI. NJENE IGRAČE SO BILE ŽE ZDAVNAJ BUDNE IN SO SE PRERIVALE, KATERA BO LEŽALA POLEG NJE.
V SOBO JE POKUKALA SVETLOBA IN KONČNO SE JE PRIŽGALA LUČ. MAMICA JE NEŽNO POLJUBILA NINO. »VSTATI BO TREBA,« JI JE ZAŠEPETALA IN JO ŠE ENKRAT CMOKNILA.
NINA SE JE NA VSO MOČ PRETEGNILA IN HOP, ŽE JE BILA NA NOGAH. POČASI SE JE OBLEKLA IN SI UMILA ZOBE. MAMICA JI JE POČESALA LASE. »KITKA ALI ČOPEK?« JO JE VPRAŠALA. »KITKA, » JE KOT IZ TOPA ODGOVORILA NINA.
URA JE NESLIŠNO TIKTAKALA. »OTROCI, MUDI SE. BRŽ V AVTO!« JE ZAKLICALA MAMICA. »SAMO ŠE ENO IGRAČKO VZAMEM,« JE REKLA NINA IN ODHITELA V SVOJO SOBO.
ČISTO VSAKA IGRAČA BI RADA ŠLA Z NINO. »SEVEDA BO IZBRALA MENE,« SE JE REPENČILA BARBIKA. »VSI VEDO, DA SEM NAJLEPŠA.« TO PA NI BILO PO VOLJI DRUGI BARBIKI. »GOTOVO SE HECAŠ. SAJ IMAM VENDAR NAJLEPŠE LASE IN NINA JIH VEDNO RADA RAZČESAVA,« JE PRIPOMNILA DRUGA BARBIKA IN SI PONOSNO POBOŽALA SVOJE DOLGE ZLATE LASE.
»NO, PUNCI, NE KREGAJTA SE, SAJ VESTA, DA SO MOJI LASJE NAJLEPŠI,« JE REKEL SAMOROG IN OŠABNO STRESAL Z GLAVO. TUDI OSTALE IGRAČE SO BILE ZELO GLASNE. MED NJIMI SE JE VNEL STRAŠNI PREPIR. VSE BI RADE ŠLE Z NINO.
»IGRAČE, DOVOLJ!« JE ODLOČNO REKLA NINA. »NE PREPIRAJTE SE!« VSE BOSTE PRIŠLE NA VRSTO, AMPAK DANES GRE Z MENOJ MEDO.« IGRAČE SO BILE ZELO JEZNE.
»TEGA STAREGA, RAZTRGANEGA KOSMATINCA BOŠ VLAČILA S SEBOJ,« JE BILA JEZNA BARBIKA. NINA SE NI ŽELELA PREPIRATI. »KAR SEM REKLA, SEM REKLA. JUTRI PA BO ŠEL NEKDO DRUG.«
MEDO JE HITRO SMUKNIL V NININ OBJEM. NEŽNO SE JE STISNIL K NJEJ, VES PONOSEN, KER JE IZBRALA RAVNO NJEGA.
ODHITELA STA PO STOPNICAH.
MAMICA JU JE ODPELJALA V VRTEC, KJER SO JU ŽE ČAKALI NJENI PRIJATELJI.

In zgodbe je konec... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
11.2.2015 8:45:43   
Tara9
Jutro, kam ste izginile čvekice, sej vem, da je sonček, ampak pridite nazaj user posted image .

Melanie kako luštna in prijetna zgodbica, bravo za mamico user posted image . Ta teden imaš pregled a ne? Srečno opravi in poročaj, jaz sem firbec user posted image .

MD kako si? Upam, da se ne sekiraš preveč in da boš jutri gladko odkljukala in se bomo končno zares veselile. Danes naj te dragi razvaja in sprošča, mu kar jaz ukazujem user posted image .

Pri meni nič novega in zanimivega, odštevam do dopusta, zdaj se že konkretno veselim, čeprav ne vem, če mi ne bo potem doma dolgčas, ker ne znam bit na miru, ampak si bom valda kaj našla za počet. Če nič drugega me čaka pranje in zlaganje cunjic user posted image .

Nič toliko, da vas pozdravim, šibam dalje. Upam, da je tudi pri vas sonček. Bodite lepo

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
11.2.2015 10:16:43   
Melanie1

Evo, Tara, da kar takoj nahranim tvojo radovednost. user posted image Pregled minil brez posebnosti. V štirih tednih sem pokasirala še 3 dodatne kilograme, oddala sem tudi kri za ICT. Pa popoldne moram nazaj po injekcijo, ker sem RhD neg. Naša dojenčica odpira in zapira očke. Jo je tudi izmerila. Glavica ustreza starosti, nogici sta večji, pa teža tudi. user posted image Preverila je tudi stanje mojega mioma. Ga imam že od leta 2007. Nič ni zrasel in ostaja na 3 cm x 4 cm, tako da upam, da bo tudi tokrat porod naraven, brez carskega reza.

Sicer pa tukaj imaš vse meritve...

DOJENČICA

BIP: 68 mm
HC: 257 mm
AC: 242 mm
FL: 55 mm
Teža: 1217 g

MAMICA

GA: 27W 4D
Teža: +11 kg
Pritisk: 100/60

Toliko o tem. Kje ste vse ostale??? Danes imam dopust. Pri nas je tudi sonček, ki se vsake toliko skrije izza oblakov.

Ga mahnem na en dolgi sprehod... user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 11.2.2015 10:22:45 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5413
11.2.2015 10:39:09   
Tara9
Ooooo kako lepo je to brati Melanie user posted image  user posted image  user posted image , dojenčica je pa že kar orenk punca vidim user posted image . Po datumih sva pa ravno 3 tedne razlike, bomo videli kako se bosta punci na koncu odločili. In superca za miom, naj ostane tak kot je, in itak da bo porod naraven. Je punca že na glavici? Jaz se spravljam na tehtnico v kratkem, da me ne bo v torek na rit vrglo, ampak bi tudi rekla, da sem vsaj 3kg nabrala, lička imam lepa okrogla, kot prava "djevojka sa sela" user posted image .

Sem ti fouš za dopust, nadihaj se zraka še za nas, ki sedimo v pisarni user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
11.2.2015 11:12:59   
MauMow
Melanie1 super za odlične novice. Punca res pridno raste. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
11.2.2015 12:12:31   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Evo danes sem morala našo bodočo prvošolko vpisati. Nato sem šla še na drugo OŠ, ker bom naredila prepis. Zvedela, da bo letos ogromno otrok in mi je rekla svetovalka, da še dobro, da sem se premislila in jo nameravam k njim na matično šolo vpisati in ne na podružnično. To bodo imeli namreč letos polno. Imam pa po novem v opciji dve šoli, stojita samo 100m narazenuser posted image , tako da na eno od teh pa upam, da mi jo bo uspelo spravit.

Baje je letos kar kriza s prostorom, ker je bolj številčna populacija.

Včerajšni razgovor imam za seboj, jutri pa na naslednjega. Potem pa čakat in trepetat, kje me bodo vzeli, če me bodo sploh kje.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
11.2.2015 12:32:25   
Melanie1
Evo me, sem že nazaj. Urica pa še 40 minutk poleg. user posted image Zunaj je pa prav toplo. Sem imela kapo in rokavice, pa sem jih kmalu pospravila v žep. user posted image

Ojej, Tara, moja šlamparija. Kako je obrnjena, je najprej preverila. In, ja, je že postavljena na glavico. Sem že sama sumila, ker me je zadnjič na predstavi nekajkrat tako močno brcnila v rebra, da je prav zabolelo. Se mi je zdelo, da je za tovrstno dejanje uporabila nogico. user posted image

Tudi jaz se veselim tvojega poročanja v torek. Pa pozabila sem te vprašati, če si bila potem na tistem glukoznem testu ali ne. To se baje ginekolg sam odloča po svoji presoji. Naša glede teh preiskav ne komplicira in v bistvu te pošlje na vse preiskave, ki ti lahko pripadajo.

Ah, kilogrami... Je samo rekla, da zadnjič smo bili na zgornji meji. Sem dodala, da tokrat ne kaže nič boljše. Drugače pa isti nasvet kot prej. Proč z belo moko in sladkarijami. Ja, to se pa pri meni ne obnese. Oboje imam namreč zelo rada. Drugače se mi ne zdi, da bi se prenajedala. Manjka edino prave telesne aktivnosti. Ena ura hoje ni isto kot ena ura teka. Ampak bo že... user posted image

Pa prej sem ti pozabila napisati, da uživaj v teh zadnjih tednih, ko ti še ni treba skrbeti za dojenčka. Tudi z možekom si privoščita skupne urice v dvoje. Saj ne, da tega ne bosta imela tudi potem. Ampak sedaj sta "samo" partnerja, aprila pa boste družina. Otrok ti spremeni pogled na svet za 180°.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
11.2.2015 12:41:13   
Melanie1

Pozdravljene.

Evo danes sem morala našo bodočo prvošolko vpisati. Nato sem šla še na drugo OŠ, ker bom naredila prepis. Zvedela, da bo letos ogromno otrok in mi je rekla svetovalka, da še dobro, da sem se premislila in jo nameravam k njim na matično šolo vpisati in ne na podružnično. To bodo imeli namreč letos polno. Imam pa po novem v opciji dve šoli, stojita samo 100m narazenuser posted image , tako da na eno od teh pa upam, da mi jo bo uspelo spravit.

Včerajšni razgovor imam za seboj, jutri pa na naslednjega. Potem pa čakat in trepetat, kje me bodo vzeli, če me bodo sploh kje.

Vidim, da imajo šole različno prakso glede vpisa otroka. Pri nas pripeljemo vselej na vpis tudi otroka. Pa navala tudi nimamo. Imamo samo eno matično. No, tudi podružnično, ki je oddaljena nekaj kilometrov. Ampak v nobeni ni gužve. Vsaka bo imela po en prvi razred. Mogoče se pri nas zgodi, da bosta dva. Ni v pimerjavi s časi, ko smo mi hodili v šolo in nas je bilo v razredu po 30 ali celo 31. user posted image

Pa službo boš vsekakor dobila. Jaz stavim na tisto, ki je na sporedu jutri. Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 5418
11.2.2015 12:51:45   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pozdravljene.

Vidim, da imajo šole različno prakso glede vpisa otroka. Pri nas pripeljemo vselej na vpis tudi otroka. Pa navala tudi nimamo. Imamo samo eno matično. No, tudi podružnično, ki je oddaljena nekaj kilometrov. Ampak v nobeni ni gužve. Vsaka bo imela po en prvi razred. Mogoče se pri nas zgodi, da bosta dva. Ni v pimerjavi s časi, ko smo mi hodili v šolo in nas je bilo v razredu po 30 ali celo 31. user posted image

Pa službo boš vsekakor dobila. Jaz stavim na tisto, ki je na sporedu jutri. Držim pesti.

kjer sem hči danes vpisala, bi jo lahko že včeraj in jo imela s seboj. Samo ker jo na tej šoli ne nameravam imeti, je brez veze, da jo mešam. Pri nas je pa kar veliko otrok in je še sreča, da ta druga šola, ki je tudi po novem v opciji, ima možnost imeti 4 oddelke za 1.razred. Normativ je 28 otrok v oddelku, lahko ga povečajo še za 2 otroka, če je tako številčna populacija.

V naš kraj je bilo veliko priseljenih in tudi ogromno se vsako leto rodi otrok, tako da bodo šole polne. Prihajajo številčne generacije in ta trend bo pri nas sedajle nekaj let, potem jih bo pa manj.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
11.2.2015 12:57:21   
Tara9
Melanie super za tako izčrpno poročlilo. Lepo da je detece že na glavici, jaz po brcah nikakor ne morem ugotovit kje je kakšen del telesa, me brca včasih čisto nizko, včasih pod rebra, tako da ne vem ali še vedno prevale dela, al je taka borka, da ima močan udarec tako z roko kot nogo user posted image .

Glukoznega testa nisem imela, naša pošilja samo, če imaš predispozicije za to, je rekla, da so kg ok, da je pri navadnem odvzemu krvi cuker ok, tako da me ni pošiljala, jaz pa potem nisem komplicirala, upam, da res ni bilo potrebe. Ne vem zakaj se toliko špara na vsem, ampak ok, vsaj dodatni UZ mi je obljubila v torek, upam, da bo res tako. Joooj s sladkarijami imam sama ogromne težave. Prej nisem bila nekaj preveč mahnjena na sladko, zdaj bi ubijala za čokoladke, kinder jajčka, in podobne reči user posted image . Sploh nimam samokontrole.

Možeku pa težim z uživanjem v dvoje, ker me malo panika daje počasi. Sej je vse v pozitivnem smislu, ampak na momente pomislim, da so nama šteti dnevi v dvoje. Sej vem, da bo v troje čudovito in krasno in komaj čakam, da bomo družinica, to je bila najina največja želja, včasih me pa vseeno malo stisne, in si rečem, da sva samo še par tednov sama. Ga bom izkoristila na polno, potem pa v prvi plan pride najina princeska user posted image .

MD tudi jaz navijam za službo, ki je na vrsti jutri. Ne vem zakaj, ampak nek tak občutek pač. ena bo pa prav gotovo, mogoče boš morala celo izbirat user posted image . Srečno user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
11.2.2015 20:50:48   
Bluegirl
Helou helouuser posted image

Melanie, super za pregled. Brez bele moke in sladkorja? Good luck with thatuser posted image Pa luštna zgodbica, basen z naukom user posted image .

Tara, se pridružujem Melanie, uživajta v dvoje. Veliko jih pravi, da se življenje ne spremeni tako zelo, da si moraš vzet čas zase itd. No ja, meni se je obrnilo na glavouser posted image Saj je lepo, prelepo. Tisto urico frej časa, ki jo nekje najdeš, pa ni isto. Vedno je nekje zadaj v mislih otroček. Da te ne prestrašim. Ni večje sreče. Morda bo pa tvoje dete tako pridno in nezahtevno, da ne boš vedela, o čem govorimuser posted image .

Na, pa sem zašla. Pa sem v prvi vrsti prišla gor, da mamici deklicam zaželim vso srečo. Močno držim pesti.user posted image

Lahko noč, dekletauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
12.2.2015 12:30:41   
Melanie1

Dečvice, pa kam ste vse poniknile? user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
12.2.2015 12:36:56   
Tara9
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Dečvice, pa kam ste vse poniknile? user posted image

To se tudi jaz sprašujem, kaj je zdaj to user posted image . MD se najbrž pripravlja na današnji razgovor, srečno še enkrat mimogrede. Ostale so pa čisto izginile.

MauMow daj pusti možeku malo dihat no, sta tako hud maraton ubrala, da ni časa tipkat user posted image .

In ostale??? Pogrešamo vas.

Bluegirl nisi me nič prestrašila, si kar nekako predstavljam, da bo tako, novi svet. Greva zdaj prvi teden mojega dopusta na dopust v dvoje, da se še malo naužijeva drug drugega, potem bo malo bitjece imelo največjo prednost user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
12.2.2015 12:46:11   
MauMow

MauMow daj pusti možeku malo dihat no, sta tako hud maraton ubrala, da ni časa tipkat user posted image .

Sem mu že dala, ker je bil tk bogi da sem mislala da ga bo pobralo.user posted image Mam zdej en drug problemuser posted image . Pa ne vem al bi bla krvomočnica kriva (čeprav do sedaj ni blo nikoli problema) al sam hormonalno neravnovesje.

V glavnem včeri prvič dobila, danes spet - krvav izcedek. Seveda samo zjutraj - kot je bilo pri prejšni N. S tem da za O krvavitev je malo prepozno ker je O test bil pozitiven v nedeljo in ponedeljek, za vgnez. krvavitev pa prezgodaj... Hja bomo videli (česa takega še nisem imela - no razen v prejšni N - zaradi slabe sluznice v nosečnosti - samo začelo se je vse skupaj v 5 tednu).

Drugače pa uživamo, ker mamo že kr fajn toplo, edino kar je manj ok je to da vse teče.... (meli smo skoraj 40cm snega in zdej je v tekočem stanju)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
12.2.2015 12:51:36   
Tara9
A ne nastopi O 24-48h po pozitivnem O testu? Sej se ne spoznam preveč na to, ker jih nisem nikoli delala, ampak pomoje je zihr taka kvalitetna O zdaj pri tebi, da je to to. Mogoče sta pa dva folikla na enkrat user posted image . Kakorkoli naj se srečno razpletne čez par dni user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.