Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 MD navijam za vreme in seveda za razgovor. Vremenu se je res zmešalo, se zima tokrat ne šali. Pri nas je danes še ok, za jutri pa ne vem, glede na to kako grozijo, sem v službi omenila, da bom mogoče kar doma na varnem. Melanie super, če imaš možnost starih staršev. Pri nas so eni v drugi državi, moji pa v isti bajti . Ampak je babi še v službi, dedi pa ne vem kako bi se znašel sam z dojenčico . Sicer pa ima moj možek izmensko delo, tako da sva tudi rekla, da bova nekako pokrpala, kolikor bo šlo. Sej vem, da je še nekaj časa do tega, ampak gre res čas tako hitro, da je treba že toliko v naprej planirat, noro. Boš videla, kako hitro bo porodniška švignila mimo. Saj teh devet mesecev tudi. Mogoče se ti v tem trenutku še ne zdi, ker si neučakana in bi rada čimprej dočakala vajino dojenčico. To boš dojela šele kasneje, ko se boš s hrepenenjem ozirala nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Midva sva včeraj začela s šolo za starše . Imamo neko "divjo" predavateljico, ki ima zanimiv način predavanj. Nam je potrdila za očete dala že takoj na začetku, češ da se ji zdi noro, da mora oče dobit dovoljenje, da je prisoten pri rojstvu svojega otročka. Tako da je rekla, da ne rabimo bit na predavanjih, če se nam zdi butasto, ker nima smisla. Smo vsi ostali do konca in uživali, ker je tako življenjska in direktna, pove vse kot je in mi se dopade. Tako da danes spet . Uff, midva sva materinsko šolo obiskovala daaaaaaavnega leta 2000. Potem več nisva šla. Je pa potrdilo dobil čisto na koncu predavanj. Ampak v naši porodnišnici nikoli ne komplicirajo glede tega. Vedno so me samo vprašali, če želim partnerja zraven. Nikoli nisem rabila kazati potrdila.
|