|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.2.2015 7:48:54   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

mamica deklicam, z zanimanjem spremljam tvojo zgodbo in sem vesela zate, da tako lepo napreduješ do željene zaposlitve! user posted image user posted image user posted image In ne dvomim, da bo na koncu tvoja. Imam pa en nasvet, če tvoja svetovalka ve za neko firmo, v kateri naj bi kmalu zaposlovali, naj ti takoj pove, za katero gre! Potem pa piši svojo ponudbo tja, še preden bo razpis zunaj, saj obstaja velika verjetnost, da če ustrezaš njihovim željam, da te kar takoj povabijo na razgovor in po možnosti zaposlijo. Z razpisi in izbiranjem primernega kandidata firma izgubi ogromno časa in denarja. Na tak način sem jaz prišla do službe, po zelo hitrem postopku. :) Najprej dve leti na zavodu, brez razgovora, potem v roku enega meseca sem imela 4 !! razgovore, in na koncu sem slišala, da v neki firmi rabijo 'mene' (moj kader), pisala ponudbo (ne prosnjo!), drug dan odgovor, da naj se pridem pokazat, ostalo je zgodovina.. user posted image

Kakšna čudovita zgodba! user posted image  LadyJen, bravo in naj te takšna nepričakovana sreča doleti tudi na ostalih življenjskih področjih. user posted image

mamica deklicam, kdaj imaš razgovor? Že sedaj  mislim nate in stiskam pesti.

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Melanie jap že 20. februarja user posted image . Ubistvu moram porabit 10 dni starega dopusta in vsaj 10 dni novega, tako da nanese ravno 1 mesec, potem se pa 22. 3. začne porodniška.

Zakon! user posted image  Meni je ostalo še 1,5 lanskega dopusta, moram pa tudi pokoristiti vsaj 10 dni letošnjega. Razliko bom porabila po porodniški. Glede varstva bomo pri nas vključili tudi stare starše. Ma, nekako bomo že pokrpali do septembra, ni vrag. user posted image

Glede na vremenske napovedi bi moralo pri nas zapadati med 40 in 60 cm snega. Sicer temu ne verjamem, ker je okrog še vse zeleno. Ampak pustimo se presenetiti... user posted image  

Sine ima drug teden smučanje (šola v naravi).  Pa dobili smo vabilo za vpis v prvi razred. Gremo v torek. Najmlajša se že veseli. Naša bodoča gimnazijka pa ima naslednji petek informativni dan. Skratka pester teden pred vrati... user posted image

Lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
5.2.2015 8:14:24   
mamica deklicam
Razgovor imam danes ob 15h, zato navijajte, da v našem koncu obilno sneženje počaka do popoldanskih ur.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
5.2.2015 8:27:04   
Tara9
MD navijam za vreme in seveda za razgovor. Vremenu se je res zmešalo, se zima tokrat ne šali. Pri nas je danes še ok, za jutri pa ne vem, glede na to kako grozijo, sem v službi omenila, da bom mogoče kar doma na varnem.

Melanie super, če imaš možnost starih staršev. Pri nas so eni v drugi državi, moji pa v isti bajti user posted image . Ampak je babi še v službi, dedi pa ne vem kako bi se znašel sam z dojenčico user posted image . Sicer pa ima moj možek izmensko delo, tako da sva tudi rekla, da bova nekako pokrpala, kolikor bo šlo. Sej vem, da je še nekaj časa do tega, ampak gre res čas tako hitro, da je treba že toliko v naprej planirat, noro.

Midva sva včeraj začela s šolo za starše user posted image . Imamo neko "divjo" predavateljico, ki ima zanimiv način predavanj. Nam je potrdila za očete dala že takoj na začetku, češ da se ji zdi noro, da mora oče dobit dovoljenje, da je prisoten pri rojstvu svojega otročka. Tako da je rekla, da ne rabimo bit na predavanjih, če se nam zdi butasto, ker nima smisla. Smo vsi ostali do konca in uživali, ker je tako življenjska in direktna, pove vse kot je in mi se dopade. Tako da danes spet user posted image .

Lep dan želim, pa varno na cestah v tem vremenu

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
5.2.2015 8:35:26   
hribovkati
Pozdravljene vse..
že kar nekaj časa vas spremljam, oglasit si pa nisem upala :-)
Doma sem iz Stajerske in sem mamica 3 letni deklici. Trenutno sem že dobro leto in pol brezposelna in v tem času sem upala, da se bo ponudila vsak kakašna priložnost za delo. Imela sem tudi fiksno idejo, da si moram najprej najdit novo službo, potem pa še en otrok. Ker so pa danes taki čudni časi, sem se odločila, da za otroka nima smisla več čakat- sej mlada tud nisem več neki full, tako da sedaj delamo na otročku in upamo, da kmalu rata ( pri 1. je uspelo takoj).

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
5.2.2015 8:39:12   
mamica deklicam

MD navijam za vreme in seveda za razgovor. Vremenu se je res zmešalo, se zima tokrat ne šali. Pri nas je danes še ok, za jutri pa ne vem, glede na to kako grozijo, sem v službi omenila, da bom mogoče kar doma na varnem.

Midva sva včeraj začela s šolo za starše user posted image . Imamo neko "divjo" predavateljico, ki ima zanimiv način predavanj. Nam je potrdila za očete dala že takoj na začetku, češ da se ji zdi noro, da mora oče dobit dovoljenje, da je prisoten pri rojstvu svojega otročka. Tako da je rekla, da ne rabimo bit na predavanjih, če se nam zdi butasto, ker nima smisla. Smo vsi ostali do konca in uživali, ker je tako življenjska in direktna, pove vse kot je in mi se dopade. Tako da danes spet user posted image .

Lep dan želim, pa varno na cestah v tem vremenu

moja mlajša hči ima danes 4 leta in bi morala jutri v vrtcu praznovati. AMpak bosta jutri obe doma. Danes ju pobere stric, jaz se bom spotoma ustavila pri njih in bomo šle takoj domov. Moj dragi pa sploh ne bo hodil domov ampak bo kar pri mojih starših prespal, ker bo imel s snegom preveč dela. Tako da bomo jutri same domauser posted image

V Kamniku imamo tudi zanimivo šolo za starše. Jaz sem hodila 2x, čeprav mi ne bi bilo treba. Vse so povedali v enem tednu, potrdila bodočim očkom so tudi dali že takoj drugi dan a mislim, da so kar vsi hodili do konca tednauser posted image
Baje je v Ljubljani to raztegnjeno, tako sem slišala

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
5.2.2015 9:55:42   
polhek2
MD držim pesti na rokah in nogah in za vreme in za razgovoruser posted image

Pri nas je bila pa že zjutraj norišnica na šihtu zdaj se je pa končno malo umirili, pa sem vas prišla pozdravit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5356
5.2.2015 10:00:23   
Melanie1
mamica deklicam - vse najboljše vaši deklici...

user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
5.2.2015 10:10:56   
mamica deklicam
Kar ne morem verjeti, da je že 4user posted image user posted image

Kako hitro leti čas. Čez dve leti bom že njo vpisovala v prvi razred.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
5.2.2015 11:06:13   
polhek2
MD čestitke mali princeski.

No v Lj sicer sneži ampak tko čist drobne snežinkice tako da se dejsnko nič še ne prijemlje, naj ostane tako tja do 17ih ko bom že doma na toplem, pol pa naj pada kolikor ga je volja... obožujem sneg!

Kako je pa kaj pri vas s snegom? Fajn pada?

Neposredna povezava do sporočila: 5359
5.2.2015 11:08:19   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

MD čestitke mali princeski.

No v Lj sicer sneži ampak tko čist drobne snežinkice tako da se dejsnko nič še ne prijemlje, naj ostane tako tja do 17ih ko bom že doma na toplem, pol pa naj pada kolikor ga je volja... obožujem sneg!

Kako je pa kaj pri vas s snegom? Fajn pada?

pri nas tudi samo rahlo naletava. Sem malo poštarja zaslišala glede cestnih razmer, pa je rekel, da so ceste samo mokre. Tudi jaz sem za, da tako ostane nekako do 17h, potem pa lahko začne veselo mesti user posted image user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
5.2.2015 11:29:52   
Melanie1
Pri nas tudi naletavajo čisto drobne snežinkice. Te že ne bodo prinesle 60 cm snežne odeje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5361
5.2.2015 11:31:45   
MauMow
MD čestitke princeski.

Pri nas pa je danes namesto snega mraz zategnil user posted image (tam okol -10). Tako da bo sneg je trd in obstojn. Držim pesti da vas ne bo preveč zametlo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
5.2.2015 11:34:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pri nas tudi naletavajo čisto drobne snežinkice. Te že ne bodo prinesle 60 cm snežne odeje. user posted image

očitno ne bo tako hudo, kot so napovedovali. Baje je šel ciklon 200km južneje kot je kazalo včeraj. No, meni kar ustreza, da samo naletava. Nekaj centimetrov na staro podlago je čisto dovolj.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
5.2.2015 12:42:19   
Melanie1

Melanie super, če imaš možnost starih staršev. Pri nas so eni v drugi državi, moji pa v isti bajti user posted image . Ampak je babi še v službi, dedi pa ne vem kako bi se znašel sam z dojenčico user posted image . Sicer pa ima moj možek izmensko delo, tako da sva tudi rekla, da bova nekako pokrpala, kolikor bo šlo. Sej vem, da je še nekaj časa do tega, ampak gre res čas tako hitro, da je treba že toliko v naprej planirat, noro.

Boš videla, kako hitro bo porodniška švignila mimo. Saj teh devet mesecev tudi. Mogoče se ti v tem trenutku še ne zdi, ker si neučakana in bi rada čimprej dočakala vajino dojenčico. To boš dojela šele kasneje, ko se boš s hrepenenjem ozirala nazaj. user posted image

Uff, midva sva materinsko šolo obiskovala daaaaaaavnega leta 2000. user posted image Potem več nisva šla. Je pa potrdilo dobil čisto na koncu predavanj. Ampak v naši porodnišnici nikoli ne komplicirajo glede tega. Vedno so me samo vprašali, če želim partnerja zraven. Nikoli nisem rabila kazati potrdila.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
5.2.2015 12:45:49   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: hribovkati

Pozdravljene vse..
že kar nekaj časa vas spremljam, oglasit si pa nisem upala :-)
Doma sem iz Stajerske in sem mamica 3 letni deklici. Trenutno sem že dobro leto in pol brezposelna in v tem času sem upala, da se bo ponudila vsak kakašna priložnost za delo. Imela sem tudi fiksno idejo, da si moram najprej najdit novo službo, potem pa še en otrok. Ker so pa danes taki čudni časi, sem se odločila, da za otroka nima smisla več čakat- sej mlada tud nisem več neki full, tako da sedaj delamo na otročku in upamo, da kmalu rata ( pri 1. je uspelo takoj).

Dobrodošla. user posted image Kar pridruži se... Pa srečno pri user posted image

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
5.2.2015 12:53:46   
polhek2
V LJ ne sneži več sploh user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
5.2.2015 12:59:43   
Melanie1
Pri nas tudi nehalo...

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
5.2.2015 13:26:33   
polhek2
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pri nas tudi nehalo...

tole je odličen znak za MD, da bo brez težav razturala na razgovoru!user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
5.2.2015 14:49:47   
Melanie1
Evo, me je prejle poklicala naša najstarejša. Vsa vesela, ker je župan preklical šole za jutri. Pa tudi iz vrtca so sporočili, naj javimo, če bodo otroci jutri prišli.

Ma, kdo si upa trditi, da ne bo snežnega meteža?! user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
5.2.2015 14:59:57   
..noname..
MD držim pesti...ura je že taprava za toleuser posted image user posted image Aja, vse najboljše vajini lepotički za 4. rojstni danuser posted image

Tudi pri nas na dolenjskem je bolj žalostno kar se tiče snega...sicer že cel dan po malem pada, ampak ni hudega....sej bo padalo še cel dan in celo noč in cel jutrišnji dan...še ga bo lahko user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
5.2.2015 15:00:31   
Melanie1
mamica deklicam - ura je tri. SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
5.2.2015 16:33:21   
flay
hej, hej...da se malo javim po dolgem času user posted image
Evo prvi dan ko je ta težka stvar za mano. Odločili so se za ss s tabletko. V ponedeljek sem dobila prvo, včeraj sem bila sprejeta v bolnico in so mi na šibali preostalih 13.
Morem rečt, da je kar napor, ampak je šlo vse tako kot mora. Zraven mene je ležala ena, ki je imela prav čiščenje in je rekla, da se ji zdi, da je čiščenje lažje. Pač zdravniki vse naredijo.
Pol je počivala in so jo ob 17 spustili domov. Mene pa komaj danes, ker je tekel že 10 teden. No, posega ni bilo, šlo je samo, tako da tudi to je nekaj. Mesec dni pavze, pol pa veselo naprej...

Nisem uspela še vse prebrat za nazaj, bom kmalu.
MD vso srečo, za službo.

Želim lep sneženi večer!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
   [Brisano sporočilo]
5.2.2015 16:47:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melanie1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5373
5.2.2015 17:06:11   
Bluegirl
Ooooojla,

ne morem verjet, da sem vas čisto zanemarila! Ma, res nobenega časa, še neko skakanje okrog zdravnikov, bljah.

MD, veš, da sem se pred dnevi zbudila in ti že hotela čestitat za službo. Nakar ugotovim, da se mi je sanjalo;) Upam na preroške sanje in da je bil razgovor uspešen. Sem te imela v mislih.

Flay, objemček, bodi močna**

Melanie, čestitke za izpit!:) Itak nisem dvomila;)

Tara, še malo kako gre hitro. Me veseli, da je vse OK.

Še kaj? Samo to se spomnim. Pa že moram it. Mali ne ve, da bi mami rada čvekala;)

Vsekakor pa navijam za pluske!

Lep zimsko-snežni pozdrav;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
5.2.2015 18:48:32   
Melanie1
Pri nas je trenutno 5 - 6 cm snega. In vztrajno pada. user posted image

Naši šolarji so torej jutri doma, Najmlajša bo tudi ostala z njimi. Šefu sem omenila, da me ne bo v službo, če ga bo veliko zapadlo. Torej uživam v snežni idili. In grem malo splužit pred hišo. Da vidim, če še znam. user posted image

Prejle sva s sinetom vandrala po trgovinah. Potrebuje še smučarsko čelado in očala. No, nič več. Tistih v akciji ni bilo več, v redni ceni pa so predrage za zgolj pet dni. Pač nismo smučarska družina, kaj hočem. user posted image In bo morala zadostovati sestrina čelada. Problem je itak v barvi. Je bela, z nekaj detaljčkov v floroscentni roza. Ampak bo preživel. user posted image

Pa hitro poglejte moj tikerček. Kljub mrazu in snežni plohi je zacvetela nova prelepa rumena rožica. Sedma!!! user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.