|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.2.2015 12:53:30   
dior01
Spoštovani,

Prosim Vas za nasvet!

In sicer z fantom sma imela odnos pred M prislo je do izliva. Par dni kasneje cca. 3-4 dneh sem dobila M( prvi dan zelo blago rjavkast iscedek, drugi dan zelo mocno z krci, tretji in cetrti dan pa tudi zelo blago z izcedkom), trajala je 4 dni. 5 dan sma imela ponovni odnos prav tako z izlivom. Po cca eni uri sem odšla na stranisce in sem imela na hlackah rjavkasto-rdec izcedek. Potlej se je umirilo. Po dveh dneh ponovni odnos. In sedaj me prelivajo cudni in hkrati prijetni obcutki v trebuhu. Uriniram bolj pogosto vcasih na eno uro vcasih na pol ure. Plodne dneve naj bi imela od danes!

Je mozno da sem noseca in zanosila pred M?

V naprej se Vam zahvaljujem za Vas odgovor!!
Hvala!user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
12.2.2015 12:55:25   
dior01
Spoštovani,

Prosim Vas za nasvet!

In sicer z fantom sma imela odnos pred M prislo je do izliva. Par dni kasneje cca. 3-4 dneh sem dobila M( prvi dan zelo blago rjavkast iscedek, drugi dan zelo mocno z krci, tretji in cetrti dan pa tudi zelo blago z izcedkom), trajala je 4 dni. 5 dan sma imela ponovni odnos prav tako z izlivom. Po cca eni uri sem odšla na stranisce in sem imela na hlackah rjavkasto-rdec izcedek. Potlej se je umirilo. Po dveh dneh ponovni odnos. In sedaj me prelivajo cudni in hkrati prijetni obcutki v trebuhu. Uriniram bolj pogosto vcasih na eno uro vcasih na pol ure. Plodne dneve naj bi imela od danes!

Hvala!

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
12.2.2015 13:09:57   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

A ne nastopi O 24-48h po pozitivnem O testu? Sej se ne spoznam preveč na to, ker jih nisem nikoli delala, ampak pomoje je zihr taka kvalitetna O zdaj pri tebi, da je to to. Mogoče sta pa dva folikla na enkrat user posted image . Kakorkoli naj se srečno razpletne čez par dni user posted image

Ja to je res, vendar je mene v torek nehalo boleti - pač bolečina spustila.... (kar naj bi vrjetno pomenilo O) Aja pa O test v pon zvečer ni bil več pozitiven. Mela sem že O krvavitev in bila je res čist blaga tokrat sem bla pa kr v šoku ker je bilo veliko in danes spet (pa samo zjutraj in po oz pred potrebo - kot takrat v N, upam da je samo sluznica in da je O bila prejuser posted image ).... No ja če pa je šele zdej prišlo do O tolk pozno od testa pol je šansa da smo naredili samo če so ble semečice ok in čakale user posted image Več pa bo kmalu jasno... user posted image (sem ležala še 1 uro po odnosu in rito v luftu)user posted image Itak pa midva sva rekla da imava BEBIJA V BUŠIJU IN PIKA user posted image user posted image

dior01 možnost je vedno čeprav glede na krvavitev (tvojo M) bi rekla da nisi, tudi sama mam kak mesec ful blage M pol naslednji pa noro močne. Prejšni mesec sem prvi pila krvomočnico in bi naj moja M bila še močnejša kot ponavadi pa je bila čist blaga in samo 2 dni. Če misliš da si ti bo dvom ovrgel samo test N. Če ne zaupaš tem urinskim pojdi na odvzem krvi, ti so najbolj točni.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 12.2.2015 13:12:22 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
12.2.2015 13:46:07   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: dior01

Spoštovani,

Prosim Vas za nasvet!

Hvala!user posted image

Seveda je možno. Meni se je to zgodilo v prvi nosečnosti. Kaj pa ostali znaki? Ponavadi se dojke po menstruaciji zmanjšajo in postanejo manj občutljive na dotik. Meni se takrat dojke niso nič zmanjšale. V bistvu so postajale iz dneva v dan večje, pa kolobarji so se res izrazito rdeče obarvali. Ne moreš, da ne bi vedel. Seveda je tudi Clear Blue potrdil nosečnost. user posted image

Na tvojem mestu bi šla v lekarno po digitalni CB. V vsakem primeru nestrpno pričakujem rezultate. Jaz vedno navijam za nosečnost. user posted image Upam, da ti morebitna nosečnost ne predstavlja problem. user posted image

Pa o čudnih in hkrati prijetnih občutkih praviš? Temu se drugače reče mamin instinkt. In, ja, svet je kar naenkrat čisto drugačen. Sumljiva vsekakor si, ampak dajmo počakati na "uradne" rezultate. user posted image

(odgovor članu dior01)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
12.2.2015 14:04:18   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja to je res, vendar je mene v torek nehalo boleti - pač bolečina spustila.... (kar naj bi vrjetno pomenilo O) Aja pa O test v pon zvečer ni bil več pozitiven. Mela sem že O krvavitev in bila je res čist blaga tokrat sem bla pa kr v šoku ker je bilo veliko in danes spet (pa samo zjutraj in po oz pred potrebo - kot takrat v N, upam da je samo sluznica in da je O bila prejuser posted image ).... No ja če pa je šele zdej prišlo do O tolk pozno od testa pol je šansa da smo naredili samo če so ble semečice ok in čakale user posted image Več pa bo kmalu jasno... user posted image (sem ležala še 1 uro po odnosu in rito v luftu)user posted image Itak pa midva sva rekla da imava BEBIJA V BUŠIJU IN PIKA user posted image user posted image

Jaz imam na svojem telefonu aplikacijo My Calendar in sem si ga na morju (prizorišče zločina user posted image ) takoj nastavila na Pregnancy mode. Saj veš, da si uradno nosečka od prvega dne zadnje menstruacije. Torej ti tedni že tečejo... Si že prebrala, kaj se dogaja v tvojem telesu ta teden? user posted image Pa ne pozabi deliti z nami... user posted image

Aja, še boljša aplikacija je I'm pregnant, kjer si lahko sproti prebereš za vseh 40 tednov. user posted image Kasneje so pripisane tudi številke, katere naša bejbika krepko presega. user posted image

Pa hotela sem vam naložiti slikico iz včerajšnjega photo shootinga, pa nekaj šteka. Se je ginekologinja trudila posneti slikico z odprtimi očkami, pa jih je vselej zaprla. Vizuelno je kopija svoje sestrice (naše najmlajše). Naš ati se kar križa. user posted image Kot da že z najmlajšo ni dovolj dela. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
12.2.2015 14:05:52   
dior01
Nebi mi predstavljalo problema, nasprotno bila bi zelo vesela.
Drugace pa dojke nic napete imam pa res na moj videz vecje bradavice vsaj jaz opazim.
user posted image mogla bi se pocakat do izostanka ali je mozno prej opraviti. Kar se tice obcutka pa zvecer ko se uleezem na stran cutim taksne pikece v spodnjem delu hkrati pa taksno metulckanje user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
12.2.2015 14:16:09   
Melanie1
Pa danes sem nenormalno lačnaaaaa. user posted image V dveh urah sem pohrustala skoraj cel paket napolitank (200g. user posted image

Pa sem dan tako lepo začela. user posted image Najprej zjutraj sveže stisnjen pomarančni sok. Za zajtrk polnozrnta žemljica s sirom. Za malico lososa na žaru s solato. Vmes belo kavo in pomarančni sok. In sedaj goro napolitank. Pa še bi lahko jedla... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
12.2.2015 14:16:47   
MauMow
Melanie1 mam tut jaz eno aplikacijo - ne me vprašat katero ker od kar smo šli dol s tablem sem si itak mogla voditi spet cikle da sem vedla na začetku kdaj M pričakovati. Sedaj pa mi je pokazatelj kdaj test za nosečnost delat user posted image Jaz sem pol cca 2.5 tedna noseča user posted image (vem ja da se šteje od M dalje, zato je pri meni vedno en teden manj kot je dejansko zaradi poznih O)

(odgovor članu dior01)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
12.2.2015 14:29:54   
Melanie1

Drugace pa dojke nic napete imam pa res na moj videz vecje bradavice vsaj jaz opazim.
user posted image mogla bi se pocakat do izostanka ali je mozno prej opraviti. Kar se tice obcutka pa zvecer ko se uleezem na stran cutim taksne pikece v spodnjem delu hkrati pa taksno metulckanje user posted image user posted image

Sem zastopila, da se je M pred dnevi končala. Če se motim, me popravi. In če ti ni škoda denarja, probaj s CB. user posted image

(odgovor članu dior01)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
12.2.2015 14:32:46   
Melanie1
mamica deklicam - nisem pozabila nate... Pa čimprej sporoči, kako je bilo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
12.2.2015 14:32:46   
dior01
Bom naredila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Sem zastopila, da se je M pred dnevi končala. Če se motim, me popravi. In če ti ni škoda denarja, probaj s CB. user posted image
user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
12.2.2015 14:34:48   
Melanie1

Držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dior01)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
12.2.2015 14:36:17   
dior01
Joj hvaala user posted image

Držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
12.2.2015 14:43:02   
Tara9

Pa hotela sem vam naložiti slikico iz včerajšnjega photo shootinga, pa nekaj šteka. Se je ginekologinja trudila posneti slikico z odprtimi očkami, pa jih je vselej zaprla. Vizuelno je kopija svoje sestrice (naše najmlajše). Naš ati se kar križa. user posted image Kot da že z najmlajšo ni dovolj dela. user posted image

Ajooooj,škoda da ne rata, jaz bi slikicoooooo. Upam, da jo jaz tudi dobim v torek, čeprav moja ni tako radodarna kot tvoja user posted image .

Glede napolitank user posted image user posted image user posted image , včeraj zvečer sem prisegla, da si privoščem samo en mali piškotek iz Hoferja, pa me je premagalo. Sem hodila na vsake par minutk v omaro po enega, dokler ni bila škatla prazna user posted image . Pa tako se trudim bit pridna, in potem cel dan gre, jem zdravo in končam dan tako. Uff ti hormoni.

Dior01 tudi jaz komaj čakam na rezultat, sporoči.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
12.2.2015 14:48:44   
Melanie1
Tara -ma, noro res. Jaz sem vzela napolitanke, da jih bova jedli skupaj s sodelavko in to jutri. Ona je medtem odšla k zobozdravniku, jaz pa v lov za napolitankami. In kaj ji lahko ponudim? Ostale so še tri, štiri kocke, ki bodo itak pošle do treh. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
12.2.2015 14:52:15   
MauMow
MD javi kako je šlo.

Melanie1 in Tara9 tole glede lakote me je tako nasmejalo. To je bil moj prvi znak v prejšni N. Kar iz nenada sem pojedla svoje kosilo in še pol od moža... Pa samo gledali so me. Jaz pa še vedno bila lačna.user posted image Nič sedaj pa malo v naravo z user posted image pol pa kej skuhat pa pospravit user posted image

Aja sem pa v nedeljo okna pomila ker sem rekla da zdaj ko bom noseča tako ne bom smela user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 12.2.2015 14:53:00 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
12.2.2015 15:00:36   
Tara9
Jaz drugače jem čisto normalno, se nič ne nažiram, ampak sladkarije, jaoooo, te pa so zgodba zase. Kakorkoli si dopovedujem, da ni ok, da ni zdravo, da redi, ma skozi eno uho gre notri, skozi drugo ven. To je taka močna sila, da se ji ne da upreti user posted image user posted image . Upam, da se po porodu vrne v prvotno stanje. Se je zraven mene tudi moj dragi malo zredil. Pa sem itak kriva jaz, ker pravi, da prej nikoli nismo toliko dobrot imeli v omari user posted image .

Melanie škoda bi bilo, da zdaj ti trije koščki ostanejo user posted image , za sodelavko pa jutri po nove user posted image .

MauMow ti si se pa res zavestno odločila in pripravila na malčka, ja tako se dela. Sej pravijo, da si je stvari treba zamislit in predstavljat in se uresničijo. Tako bo pri tebi user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
12.2.2015 15:03:39   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MauMow ti si se pa res zavestno odločila in pripravila na malčka, ja tako se dela. Sej pravijo, da si je stvari treba zamislit in predstavljat in se uresničijo. Tako bo pri tebi user posted image

Ja res je ker prvič sva bila oba bolj tako - o lej ratal je kaj pa sedaj (itak sva si želela sam vseeno je bilo malo...) user posted image . Zdej sva pa oba tako zelo prepričana v to da želiva in da je to to. Če je dragi rekel da če do maja nič ne bo greva na take informativne preglede. user posted image - potem je res tudi dragi čisto v to notri padel.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
12.2.2015 17:55:18   
polhek2
hej hej,

jz še migam user posted image ta teden bolj na malo, ker me je tale user posted image zdelala kr hudo...

Že cel dan kukam in čakam informacije od MD... verjamem da že proslavlja svojimiuser posted image user posted image

Mau Mow edino tak pristop je pravilen, midva sva se tud odločila da greva po škrpjončkauser posted image

Ostalim pa pozdravček in lep večer, pa ne pozabit za Tino navijat user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
12.2.2015 18:09:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

MD javi kako je šlo.

DOBRO user posted image user posted image

sedaj čakam, ker očitno bo še en kroguser posted image , glavnega direktorja ni bilo zraven. Me je pa tehnični direktor zasliševal 100/h. Imam očitno zaveznika pri njih, ker se je vodja laboratorija velikokrat zavzel zame. Glede jezikov sem povedala po pravici a sem znala celo odgovrjat. Resda bolj po domače, a je videl da ga zastopim in nekako znam odgovorit.
Jutri bom šla še na ogled proizvodnje, mogoče bom še kaj drugega zvedela.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
12.2.2015 19:24:45   
Melanie1
MD, ma, kako lahko sploh še dvomiš. Odgovor imaš na dlani. Ta služba je TVOJA!!!

Evo obljubljene slikice. V službi imamo kar precej strani zablokiranih.

user posted image Zatopljena v svoje misli... user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
12.2.2015 19:29:20   
mamica deklicam
ja, upam da jo res dobim. Bi bilo super. Samo 16km do službe, še v Ljubljano ni treba iti user posted image . Točno moja izobrazba, kar zahtevno delovno mesto a imam še vedno nekoga nad seboj, na katerega bi se lahko obračala.

In jezika bi se tudi lahko priučila, da bi sčasoma tudi to obvladalauser posted image
Ja, kakor jaz gledam sanjska služba in močno upam, da je meni namenjena.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
12.2.2015 19:31:02   
mamica deklicam

user posted image Zatopljena v svoje misli... user posted image

kaj takega bi pa tudi jaz imelauser posted image
Je ravno danes rekla, starejša hči, da hoče še eno sestrico in bi ji dala ime Neža, če bo pa bratec, bo pa Jaka. Vidite, nimam niti možnosti, da sama izberemuser posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
12.2.2015 19:45:28   
polhek2
očitno bo še en kroguser posted image , glavnega direktorja ni bilo zraven. Me je pa tehnični direktor zasliševal 100/h. Imam očitno zaveznika pri njih, ker se je vodja laboratorija velikokrat zavzel zame. Glede jezikov sem povedala po pravici a sem znala celo odgovrjat. Resda bolj po domače, a je videl da ga zastopim in nekako znam odgovorit.

MD tole je terna!!! Super vesela zate!

Kar se pa imen tiče je pa zanimivo koliko poznam parov s kombinacijo Jaka Neža, tudi moj brat je Jaka in bi bil Neža, če bi bil punčka user posted image

Melani1 kako je lepa user posted image user posted image user posted image

Sem pa v zadnjih dveh dneh zvedela za dve nosečki... ja mešani občutki... nehote pomisliš v katerem tednu bi bila itd...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5449
12.2.2015 20:01:01   
Melanie1
MD, naj te spomnim, kako je bilo pri meni...

1.8.2008....končno dobila svojo sanjsko službo; določen čas za eno leto z možnostjo podaljšanja
Februar 2009..... Šok. Noseča. Je bila v planu, ampak kakšno leto kasneje. Kot da je to upoštevala. user posted image
Šefu sem takoj povedala. Moje delovno mesto lahko zajema tudi dela, ki so ne samo nevarna za nosečko, ampak tudi zakonsko prepovedana. Novico je sprejel dobro.
1.8.2009.... podpisala pogodbo za nedoločen čas
29.10.2009... rodila se je naša deklica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.