|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.2.2015 18:53:56   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: flay

hej, hej...da se malo javim po dolgem času user posted image
Evo prvi dan ko je ta težka stvar za mano. Odločili so se za ss s tabletko. V ponedeljek sem dobila prvo, včeraj sem bila sprejeta v bolnico in so mi na šibali preostalih 13.
Morem rečt, da je kar napor, ampak je šlo vse tako kot mora. Zraven mene je ležala ena, ki je imela prav čiščenje in je rekla, da se ji zdi, da je čiščenje lažje. Pač zdravniki vse naredijo.
Pol je počivala in so jo ob 17 spustili domov. Mene pa komaj danes, ker je tekel že 10 teden. No, posega ni bilo, šlo je samo, tako da tudi to je nekaj. Mesec dni pavze, pol pa veselo naprej...

Nisem uspela še vse prebrat za nazaj, bom kmalu.
MD vso srečo, za službo.

Želim lep sneženi večer!

A veš, da sem te danes imela v mislih? Hvala Bogu, da je vse za ta teboj in da je šlo brez čiščenja. user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
5.2.2015 20:40:25   
polhek2
Flay zelo sem vesela da si se ogasila...spočij se. Velik objem.

MD čakam poročilo, zasnežilo te ziher ni, upam da že kje proslavljaš!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
6.2.2015 6:52:16   
MauMow
Flay no super da je šlo vse vn. No jaz sem tudi bila 10 teden pa sem namesto samo 4 tablet kot moja kolegica zraven dobila 4, potem še 2 in potem še 2 (s tem da pri zadnjih dveh nisem več tako močno zakrvavela kar je pomenila da kar je mislilo itit vn je šlo... In pa lahko sem potem šla domov že zvečer... Sedaj pa samo pogumno. Držim pesti še naprej za tebe, da se pobereš in greš novim zmagam na proti.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
6.2.2015 7:58:14   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
6.2.2015 8:31:03   
Tara9
Jutro,

evo jaz sem vseeno v službi, se je dalo komot do Ljubljane pripeljat. Čeprav pri nas na Dolenjskem kar naletava, tako da bom pomoje kmalu kliznila, samo ta nujno podelam in prišparam en dan dopusta user posted image .

Flay objemček zate. Samo da je mimo. Zdaj ti želim čim hitrejše okrevanje, predvsem na psihični ravni. Drži se in komaj čakam, da spet začnemo navijat za pluska.

Bluegirl se mi je zdelo, da si v gužvi, ker se nič ne javiš. Lepo slišat, da nas spremljaš in misliš na nas. Javi se še kaj, seveda, ko ti bo malček dovolil user posted image .

Melanie si kar predstavljam kako hitro švigne porodniška. Meni se je najprej nosečnost tako vlekla, se mi je zdelo neskončno daleč. Zdaj, ko pogledam za nazaj ugotavljam, da gre vse tako hitro mimo. Neučakanost, da spoznam svojo lepotičko itak ostaja, ampak se mi zdi, da bo ta dan še prehitro tukaj user posted image . Si doma danes, upam, da uživaš v zimski pravljici user posted image ?

MD kako je bilo? Sem že zvečer škilila, če si kaj javila. Upam, oziroma vem, da si razturala user posted image .

Nič punce, grem podelat nujne reči, potem pa šibnem na varno v svojo hiško. Želim vam lep vikend vsaki posebaj.

Aja MauMow uživaj v maratonu user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
6.2.2015 9:04:15   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Aja MauMow uživaj v maratonu user posted image .

Hvala, nekaj se dogaja, samo test še ni pozitiven ampak začenjamo počasi z maratonom user posted image
user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
6.2.2015 9:20:23   
polhek2
V Ljubljani ni v celi noči padla niti ena snežinka.... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
6.2.2015 9:44:04   
..noname..
Da vam podam podatke iz dolenjske user posted image
že 3 dni sem skos doma, ker me nič ne vleče v ta sneg ven, pa še moža mam na službenem potovanju....

Skratka, tukaj je kar veliko snega, še kar pada, ceste so bele, nič ne plužijo....znorim uglavnem, predvsem zato, ker sovražim zimo in sneg

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
6.2.2015 10:09:27   
Melanie1
Pri nas je okoli 20 cm snega in še vedno močno pada. Res prava zimska idila. user posted image Zjutraj se je bilo prav težko vstati. Še mož je jamral, zakaj si ni uredil dopusta. user posted image No, pa sva vseeno prišla oba v službo. Ceste so zasnežene, ampak prevozne.

noname - tudi jaz nisem ljubitelj zime, ampak če že mora biti, naj bo ravno takšna. Snega je dovolj, ni premrzlo. Meni je zakon. user posted image

A, pa čez eno urico greva oba domov. Uživati z našimi otročki. Naša najmlajša je cel večer prepevala božične pesmi. user posted image Pri nas smo imeli pravi sneg samo okoli praznikov. In tega, ki sedaj pada. Je treba izkoristiti. user posted image

Potem pa upam, da sneg ostane vsaj do zimskih počitnic. Takrat bomo vsi doma. user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 6.2.2015 10:10:28 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
6.2.2015 10:14:20   
Melanie1
mamica deklicam - tudi jaz nestrpno čakam na tvoje poročilo.

Bluegirl - sem te prav pogrešala...

MauMow - srečno na maratonu, pa da pobereta samo najvišja odličja. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
6.2.2015 10:20:49   
..noname..

noname - tudi jaz nisem ljubitelj zime, ampak če že mora biti, naj bo ravno takšna. Snega je dovolj, ni premrzlo. Meni je zakon. user posted image

Se povsem strinjam s temi besedami. Po eni strani pa tudi paše doma sedeti pred na kavču user posted image samo možek za stiskanje manjka, potem bi bilo vse idealnouser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
6.2.2015 11:27:08   
mamica deklicam
evo mene user posted image user posted image

ja, včeraj sem razturala, tako da upam, da se uvrstim res v zadnji krog. V ponedeljek pride direktor in bodo sporočili, kateri moramo priti v torek oz. v sredo na naslednji razgovor, ker bo še on zraven.

Drugače sta bila včeraj čisto navdušena nad mojo izobrazbo. Ker naša smer je veliko težja kot pri kemikih. Nato mi je možakar dal en papir, na katerem so bili analizno izvidi in baje sem edina znala mu razložit, kaj je gor. In se znajti iz tistega grafa in tabele. Je še kadrovnica razumela, pa ni v teh vodah user posted image user posted image . Poleg tega me je tudi psihoologinja iz zavoda pohvalila, da sem baje perspektivna oz. nekaj podobnega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če nista imela vse samo naštudirano, da se bolj sprostiš, potem sem v ožjem izboru. Izvem pa drugi teden. Malo bomo še na trnih, a upam, da se bo odvilo v mojo smer.

Hvala ker ste mislile nameuser posted image

Pri nas pa že skoraj 24h zelo močno piha, ne moreva niti kuriti na gašperčka, ker imamo po celi hiši dim. Tako buta v sunkih skozi dimnik. Še dobro, da imamo doma električen radiator, da se sedaj grejemo nanj. Pa tudi to ne bi bilo kmalu možno, smo bili nekaj časa brez elektrike. Snega je kar nekaja koliko točno, ne morem vedeti, ker je suh in dela zamete. SMo kar lepo notri na toplem, tamalidve gledata risanke.

Neposredna povezava do sporočila: 5387
6.2.2015 11:34:02   
MauMow
MD super čestitke. Držimo pesti še naprej!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
6.2.2015 11:55:46   
polhek2
MD iskrene čestitke in še naprej mislim nate!

Mi imamo pa danes presenetljivo mirno na šihtu, še selim se v neko mini pisarnico in je vse s tem povezano, zdajle imam malico pa sem se vam malo javila, pol pa naprej delat user posted image

Vsem maratonkam želim uspešen tek s pozitivnimi rezultati, jz še čakam tečko ki upam da pride v naslednjih dneh..

lp

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
6.2.2015 17:15:28   
polhek2
Drage moje, kje se pa čokoladica skriva? Ima tud ona maratonski teden morda? user posted image user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
6.2.2015 17:30:56   
chocolatecake
polhek2 tukaj semuser posted image . Nimam maratonskega tedna, čakam na user posted image , ki je spet ni, noseča pa po vsej verjetnosti nisem, vsaj tako pravijo testi. Držim pesti da čimprej dočakaš M, jaz grem po M grem h moji ginekologinji, da me spremlja ta ciklus z ultrazvokom, tako, da bom končno enkrat točno vedela kdaj moram na maraton in nebom rabila cel mesec športat kot nora user posted image .
Nas je pa pošteno zasipalo cca 60 cm sigurno, pa še pada. Danes je šel moj s traktorjem v službo, pa je delal popoldne in ne zjutraj, potem si lahko mislite kakšno je stanje user posted image . Je šel moj nečakec danes zjutraj malo ven, pa je takoj pritekel noter, ker tako piha in nosi sneg v obraz, da so ga pekla lička, škorenjčke bi moral imeti pa itak najmanj do pasa, pa bi bil še vseeno moker.
Čestitke MD in navijam zate še naprej ! Se pa pridružujem ekipi, ki ne mara snega in uživa v hiši na kavču. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
   [Brisano sporočilo]
6.2.2015 19:21:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 5392
6.2.2015 19:34:17   
chocolatecake
LadyJen zmenjeno, lahko zamenava, bom tudi jaz vesela!user posted image
Lahko ga prideš pa samo odmetavat za kakšno urico, ga boš hitro sita user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
7.2.2015 12:41:29   
polhek2
Čokoladka tudi mene po tečki čaka še pregled pri gineko, da dobimo zeleno luč... danes je 25 dan od posega, na toliko dni sem imela ponavadi tečko, tokrat se pa še nič ne kaže... upam da prid čimprej, pa da mogoče krvavitev zvozim brez tablet za strjevanje krvi, jih ne maram jemat, ma kadar je hudo nimam druge, al pa da se na wc preselim...user posted image

Mene sta moja sončka pustila spat do 11h, sicer je miška igrala flavto že ob 9ih, ampak pikica že kar solidno igra tako da mami brez težavic spi. Zdej se pa mal crklja pri babi in dediju, jz pa mal po bajti skačem, cunje itd. Kosilce bo kasneje, saj je seveda mala jedla tam... kosilo imajo vedno med 11:30 in 12:00, kar je meni prezgodaj če vstanem ob 11h user posted image Pa seveda vnukinjo nahranijo, mama in ati naj se pa znajdetauser posted image

Ne iskreno mi je čisto ok, pač jaz prestavim malo kosilo na kasneje, pa je volk sit in koza cela, najpomebnejše pa otrok presrečen ker lahko je pri babici. Pa kul mi je ker tašča še vedno vsakič vpraša če lahko mala je z njima, pa nikdar še nisva rekla ne. Je ona to sovražila pri svoji tašči pa ji je očitno ostalo.

Zvečer gre mini na en RD, mami sočasno na čvekec, pol jo peljem pa k moji mami prestapt, jah zgleda bo tale vikend bolj all inclusive pri babicah, mami bo pa jutri omare s cunjami malo predihala, ker je spet tolk zrastla da ji je vse premajno...

no dost sem se razpisala za danes.. en prekrasen vikend želim vsem skupaj.. user posted image

< Sporočilo je popravil polhek2 -- 7.2.2015 12:42:05 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5394
8.2.2015 19:25:26   
polhek2
No dober večer, si bom mal sama s sabo dopisovala, včeraj sem še pisala kako še ni nikjer tečke rdečke... no danes v vsej svoji veličini in bolečini. No neglede na vse prva tečka, ki sva jo oba z možem neskončno vesela. Zdaj pa samo še upanje da krvavitev ne bo premočna, da zdržim brez kemije...

Vam želim pa miren zaključek vikenda in lep teden ki je pred nami, z veliko maratoni, uspšenim finalnim razgovorom in upam da kakšnim pluskom, zdaj ga pa že predolgo čakamo.

pozdravček

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
8.2.2015 21:04:35   
..noname..
Evo, da se ne boš menila sama s seboj se pa še jaz malo oglašamuser posted image user posted image

Super, same fajn novice...upam, da boste mele jutr še kakšne dobre novice imeleuser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
9.2.2015 7:57:53   
MauMow
Evo mene. Bli smo bolj na izi čez vikend. Polhek Super da si dočakala M. Jaz sem tudi prve po splavu bila tako vesela da sem kar vriskala user posted image

No drugače pa sva z dragim ubrala drugačno taktiko. Sedaj sva se namreč odločila da sva za vikend naredila otročička. In da se bo rodil konec oktobra zač. novembra. user posted image Nekako sva se oba tolk fajn počutila da sva se kr odločila user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 9.2.2015 8:03:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 5397
9.2.2015 8:01:17   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Da ne boste mislile, da sem pozabila na vas... user posted image Vikend za nami. Smo ga izkoristili maksimalno. Tudi pri nas je zapadlo med 40 in 50 cm snega. Zelo zadovoljni. user posted image

Danes bom zopet leteča. Imam ena luštna predavanja. Tokrat jaz v vlogi predavateljice. user posted image Pa našega smučarja smo odpremili z vso bojno opremo. Edino včeraj si je malo poškodoval komolec in koleno (na sankah!). Pa noga je sedaj v redu, za roko pa še malo jamra. Upam, da zvozi ta teden. Če ne, ga bomo pač šli iskat na Pohorje.

Pa naša prvošolka ima jutri končno vpis v prvi razred. Se že neskončno veseli. Sva naročeni zjutraj ob osmih. user posted image

Šibam naprej... user posted image Vsem maratonkam zeloooo uspešen teden, Polhku, bravo za user posted image .

Če me danes več ne bo, preživite lep dan! Popoldne me čaka še predstava. Skratka pestro... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5398
9.2.2015 8:07:07   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

No drugače pa sva z dragim ubrala drugačno taktiko. Sedaj sva se namreč odločila da sva za vikend naredila otročička. In da se bo rodil konec oktobra zač. novembra. user posted image Nekako sva se oba tolk fajn počutila da sva se kr odločila user posted image

user posted image Tako se delajo otročki. user posted image Midva nisva nikoli cincala v smislu, če ne bo ta mesec, bo pa drug. Če ne bo drug, bo pa tretji... In potem je leto še prehitro okoli... Vse je stvar odločitve. user posted image

In se že neskončno veselim tvojega poročanja konec meseca... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
9.2.2015 8:19:26   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Mi smo se včeraj nasankali. Tamala je zvečer kar padla v posteljouser posted image , zjutraj je bilo seveda težko vstati za v vrtecuser posted image . Taveliko bo pa očitno treba malo bolj ganjati. Kako je zanimivo gledati otroke, moji dve sta res vsaka čisto svoj karakter. Tavelika se vsakič joka, če se zvrne iz sank. Kepa ona lahko, bog ne daj da je ona okepana. Tamala je pa celo pot po hribu navzdol vriskala od navdušenja, ko se je na koncu zvrnila v sneg, se je samo režala in valjala dalje.

Je imel moj kar prav, da nismo šli na en hrib v sosednji vasi. Tam živi en poba, ki taveliko že v vrtcu nonstop zafrkava. Po njenih včerajšnih izpadih bi si jo še na ta račun privoščil. Tako nas pa nobeden ni poznal in se ji tudi ni nihče smejal ob njenih izpadih. Ali ima katera idejo, kako to omiliti?

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.