|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
24.11.2014 9:12:43   
Fifika
Punce hvala, ste me malo pomirileuser posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.11.2014 9:31:06   
Tamy 3xT
Pa mi je uspelo prebrat ves forum do zdaj.
Cestitke vsem... Se posebej tistim, ki ste ze slisale male srcke. Midva z mojim komaj cakava na 4.12. ko imam prvi pregled....
Po mojih izracunih bo nekje 9.teden.

Kaj se nosecnosti tice... Je prva po naravni poti. Ceprav sem dve leti nazaj dobila diagnozo, da bo treba odstranit oba jajcnika.
Pa sem po dobrem letu (takoj prenehala s kontracepcijo, pricela jemat folno z zelezom ter pozitivnim nacinom zivljenja) na pregledu izvedela da je vidnih le 11 cist na desnem jajcniku :) zame velik jeeeeee
In 9mesecev kasneje +

Prvi trdni:scipanje v trebuhu, bolece joskice, nenormalna utrujenost... Zdaj v drugem mesecu ni nic kaj drugace.. Konstantno rahlo pikanje v predelu maternice, kosarica je iz normalni C prisla ze v mali E... So bolece in obcutljive... Nos imam tudi ze konstantno zamasen... Popoldan me vedno zmanjka za kako urico. Novo je edino to, da kljub temu da mi ni slabo, nimam nobene zelje po hrani... Vendar jem, ker vem da morem zaradi strucke ki upam da zdravo raste v meni.
Sem pa cela zalita in tezja za 2,5kg...upam da je to normalno?

Sem iz Mb... Je se katera od tukaj ali okolice?

Lp

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.11.2014 10:04:50   
geena87
Pozdravljene ;)

Tudi jaz sem noseča ;))) ratalo nama je v istem mesecu ko sva začela delati na otročku, približno sem si zračunala ovulacijo,pa je ratalo, sedaj samo upam da bo bitjece v meni zdržalo 9 mesecev....

Prvi dan zadnje mens. 13. 10., prvi pregled imam pa šele 31. 12. 2014...user posted image

Lepo in zdravo nosečnost vam želim.user posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   Julijke 2015
24.11.2014 10:09:33   
julijka2015
Pozdravljene punce, tudi jaz se vam pridružujem !!! :)

Pa je tudi pri nas +.

To je moja prva nosečnost, po mojem izračunu je pdp konec julija, kaj več pa naslednjo sredo, ko imam prvi pregled.

Boleče prsi so me že prejšnji teden opozarjale, da se nekaj dogaja, zadnje štiri dni pa je slabost dosegla svoj vrhunec. Je tudi pri vas tako ?

Vsem user posted image iskreno čestitam in želim mirno in lepo nosečnost.

vesela sem za vse user posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.11.2014 10:46:58   
Multiipraktik
Ooo kolk nas je, joj se mi smilite, ko imate tako pozno preglede....jaz sem pa dobila angel sound od kolegice in sem ze slisala srceka...iii, sej ce mi gin ne bi povedal da je oplojen jajcnik iz desnega jajcevoda prisel, ga najbrz nebi najdla...je cisto pri kosti na desni strani...tak da da 18.12 sem mirna, ne vem pa se , ce imam ze takrat ns...eh bom videla. No danes smo si rezervirali se mini dopustek pred bozicom, pa sem cist happy, tehtat se moram, da vidim kolk me je kaj raneslo cez vikend, pritisk mam pa full nizek,..no ponavad mam normalnega ali malo povisanega...nizji od povprecja v glavnem. V glavnem sva naredila da ni bilo cudno, ker nisva hotela piti ko so nazdravljali najinemu dvoletniku...kao da sva na no alco dieti do bozica...kera cudaka sva haha, od znakov imam obcasne slabosti in cudne vonjave, danes naprimer mi vse smrdi po prepovedani substanci- travi! No lepo bodite, fajn vas je brat!

(odgovor članu julijka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.11.2014 10:57:33   
ely85
Ojlaaa punce user posted image cestitke vsem novim mamicam user posted image no jst sm z uz glih kar domov prisla ,zmatrana in zaspana sem ker celo noc nism spala,ampak se je splacal user posted image vse je ok in srcek lepo utripa user posted image se kr nedojemam user posted image sem tok vesela jejjj user posted image zdej pa morm sam se svojega g. dobit in narocit pri njem user posted image micken sem pa razocarana ker sem misnla da mi bojo na uz vsaj pokazali mojo pikico user posted image no jo bom pa vidla pri svojem g... lep dan vam se naprej zelim user posted image

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.11.2014 11:14:39   
Mančula
Ely, Karena user posted image za srcka....jst sm tud že tako nestrpna, še en teden....da včasih me tudi kaj ponoči muči, pa ne spim...ali se pa zbudim. Komaj čakam, da mine ta teden, da tudi jaz slišim srčka in da bom potem vsaj malo pomirjena. user posted image

In dobrodošle tudi vse ostale nosečke user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.11.2014 11:19:15   
ely85
Hvala Mancula user posted image sej ti bo hitro minilo vrjemi user posted image sem sama misnla da nebo pa je bilo 1 2 3 naokoli user posted image ja to glede spanja je pa vse krivo razmisljanje zavestno in podzavestno user posted image bomo drzal prstke zdej se zate in vse ostale ki se cakate na uzuser posted image karena user posted image za srcka user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.11.2014 12:22:37   
_pika_
Čestitke vsem novim user posted image in ostalim za opravljene preglede. Jaz bom čakala še 14 dni. Se kar vleče. Ves čas razmišljam o user posted image . Sem si na tej strani naračunala po kitajski metodi, da bo punčka. Bomo videli, če drži. user posted image user posted image user posted image
Počutje je super, smrdijo mi sladkarije (upam, da to ostane 9 mesecev in še dlje user posted image user posted image ), prsi pa noro bolijo in so vsak dan večje. Se bojim kaj bo proti koncu nosečnosti. Sem navajena majhnih, saj nisem ravno obdarjena. user posted image user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.11.2014 12:25:46   
LittleSunshine
Stran: << < Prejšnja stran 10 11 12 13 [14]
Zdravo punce!
Pa se vam še jaz pridružim pri čvekuuser posted image 9.11. sem naredila testek, ki je pokazal dve črticiuser posted image po izostali mens. in zelo bolečih prsih(prej skoraj ne bi vedela, da jih imam)
Nestrpno čakam prvi pregled, ki ga imam šele 8.12., do takrat pa še verjetno ne bom čisto prepričana, saj si zelo želim otročička in bi bilo preveliko razočaranje ob nasprotnem..user posted image user posted image user posted image
Imam pa težave s slabostjo.. zelo sem lačna, hkrati mi je pa slabo. Karkoli začnem jesti me kmalu mine in mi gre na bruhanje. drugače pa ne bruham. Pa to se dogaja čez cel dan, tako da sem raje lačna, kot, da bi kaj pojedla. Vem pa, da to ne vpliva glih najbolje na najino bebico v bušijo, zato me zanima, če katera ve kaj naj pijem, jem oz. kako si naj pomagamuser posted image user posted image Hvala!user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.11.2014 15:10:37   
Petrarca91
Zdravo punce, da se vam še zadnjič javim.

Najprej čestitke vsem novim user posted image .

Jaz se nažalost od vas poslavljam, ker sem imela že drugič spontani splavuser posted image , tako da me lahko odstranite iz seznama...

Veliko sreče vsem!

(odgovor članu LittleSunshine)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.11.2014 15:19:57   
ely85
Ojojjj petrarca91 user posted image zal mi je da se je tko koncalo user posted image upam da se kmalu vrnes nazaj med nosecke....ostani mocna ....vem da ni lahko,bo tud teb soncek posijal brez skrbi...srecno....

(odgovor članu Petrarca91)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.11.2014 16:44:58   
_pika_
Petrarca91: Nimam besed. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.11.2014 17:33:16   
leški
Pozdravček punce...jaz nevem sploh kaj se dogaja pri meni...ginekologom v slovenj gradcu nobenemu nič ni jasno. Gestacijska vrecka je vidna, viden je tudi mehurček...betahcg je bil v sredo 4808,8...danes pa me je skoraj s stola vrglo ko je rekla da je vrednost 20,780. V četrtek grem spet gor in nič več nobenmu ni jasno.user posted image
noseča sem pa 7 tednov...srček se še ne sliši
kera od vas kej več ve???

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.11.2014 18:46:11   
x_srečka_x
Pozdravljeneuser posted image
petrarca91, žal mi je, da se je tako končalouser posted image .
leški, ne vem kaj pomenijo vrednost betahcg, da je tako velika. Pobrskaj malo na med.over in poišči kakšen Pušenjakov odgovor. user posted image za srečo in, da se vse dobro izide user posted image
Tudi jaz imam jutri prvi pregled, da vidim svojo pikico, kako raste. Slabosti me še nič kaj ne mučijo, malo zjutraj, ampak ne bom nič rekla ker sem v obeh prejšnih nosečnostih začela šele po 8.tednih nosečnosti in pri drugem dokler nisem rodila. Upam, da bo sedaj boljeuser posted image
LPuser posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.11.2014 19:03:49   
samoroginja
Ciao punce,
tudi jaz se vam pridružujem user posted image

Zadnja M je bila 7.10, prvi pregled bom imela 1.12. Držim pesti da do vse OK, saj me zadnje dni daje rahla paranoja zaradi špikanja v trebuhu.

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.11.2014 19:05:41   
leški
Punce...ima katera kakšen kontakt tega Pušenjaka...telefonsko številko ali pa raje email naslov??

(odgovor članu samoroginja)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.11.2014 19:13:22   
samoroginja
leški, poizkusi mu postaviti vprašanje na forumu:
http://med.over.net/forum5/list.php?19

želim ti vse dobro in pozitiven izid!

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.11.2014 19:25:39   
x_srečka_x
Tako ja kot je samoroginja svetovala, lahko pa pobrskaš med starimi temami, kjer so vprašanja že postavljena.
LP

(odgovor članu samoroginja)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.11.2014 19:46:01   
b3jbika
Petrarca91 :( joj res slabe novice... mene je grozn strah srede in pregleda, ker se mocno bojim da kej ne bo ok :/ pa me sploh nihce ne razume
Leski kar pisi na forum dr. Pusenjaku, meni je v nosecnosti zelo hitro odgovoril.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.11.2014 20:23:40   
LittleSunshine
Petrarca91 Žal mi je!user posted image Še poskušajta, enkrat se vama bo nasmehnila sreča..
b3jbika jaz te razumem, je tudi mene zelo strahuser posted image Še pri hrani se zelo zadržujem..kolikor pač imam možnost jesti. Imej samo pozitivne misli in bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu b3jbika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.11.2014 21:41:12   
okismoki
geena87 tud jst sm mela prvi dan zadnje menstruacije 13.10...pa me je naročila šele 18.12 :S joojj žiučkii žiučkiii
pr kterem tednu se lahko posluša z naprauco srček doma- baje se da šele ob 14ga tedna naprej, je ktera slišala že prej?:)

(odgovor članu LittleSunshine)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.11.2014 23:18:34   
ana88

user posted image

nick, kraj, št. malih žabic doma (leto rojstva, spol), št. srčkov v trebuhu, spol, naslednji pregled

1. 7. 2015
sunprincess, Ljubljana, 1user posted image , user posted image , NS 19. 12.

3. 7. 2015
popikuku, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NP 27. 11.
kmajci, 1user posted image (user posted image ) 1user posted image , user posted image

4. 7. 2015
Mini me, 1user posted image , user posted image

7. 7. 2015
karena, 1user posted image , user posted image , NS 23. 12.

9. 7. 2015
anonimen, 1user posted image (user posted image ), 1user posted image , user posted image

10. 7. 2015
tree, 2user posted image (2012 user posted image user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 5. 12.

12. 7. 2015
x_srečka_x, 2user posted image (2006 user posted image , 2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 25. 11.
Tamy12.7., 1user posted image , user posted image , NP 4. 12.

13. 7. 2015
TammiZeko, okolica Maribora, 1user posted image , user posted image , NP 25. 11.
Mubi, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NP 16. 12.

14. 7. 2015
ana88, okolica Celja, 1user posted image (2013 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 5. 12.
b3jbika, Gorenjska, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 26. 11.
samoroginja, 1user posted image , user posted image , 1. 12.

15. 7. 2015
Multiipraktik, 1user posted image (2012 user posted image ), 1user posted image , user posted image , 18. 12.
BC81, 1user posted image , user posted image

18. 7. 2015
Nosečka7, 1user posted image , user posted image , NP 26. 11.

19. 7. 2015
Kika90, 1user posted image , user posted image , NP 12. 12.

20. 7. 2015
geena87, 1user posted image , user posted image , NP 31. 12.

21. 7. 2015
pikapokiiiica25, 1user posted image , user posted image , NP 8. 12.
Fifika, 1user posted image , user posted image

22. 7. 2015
jancika 83, 1user posted image (2009 user posted image ), 1user posted image , user posted image

24. 7. 2015
ely85, 1user posted image , user posted image

28. 7. 2015
_pika_, 1 user posted image , user posted image , NP 10. 12.

31. 7. 2015
1aneja1, 2user posted image , user posted image , user posted image

X. 7. 2015
lola79, 2user posted image , user posted image , user posted image , NP 1. 12.
leški, Velenje, 1user posted image , 1user posted image , user posted image
jara*, Novo mesto, 1user posted image , user posted image , NP 11. 12.
nezzek, 1user posted image (2014 user posted image ), 1user posted image , user posted image , NP 2. 12.
Mančula, 2user posted image , user posted image , user posted image , NP 1. 12.
Drobižka, 1user posted image , 1user posted image , user posted image , NP 16. 12.
okismoki 1user posted image , user posted image
julijka2015, 1user posted image , user posted image
LittleSunshine, Šentjur, 1user posted image , user posted image , NP 8. 12.

Skupaj nas je že: 34 user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.11.2014 23:41:13   
ana88
Evo, seznam posodobljen. user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image , spet vas je veliko! In user posted image za vse srčke, ki veselo bijejo. Sem res vesela za vsako posebej. user posted image

Petrarca91 user posted image , vem kako ti je, sem tudi sama šla že enkrat čez to. Ti želim, da kmalu spet ugledaš user posted image in stisneš zdravega otročka k sebi.

geena87, samoroginja, fifika vam sem izračunala pdp glede na datum zadnje M in vas dodala pod ustrezen datum. Tako sem izračunala tudi sebi in tako računa tudi moja G, po potrebi pa še spremenim. user posted image

Angelsound: Jaz sem ravno danes svojega privlekla na plano. Pa se seveda še nič ni slišalo, bom jutri komaj 7 tednov. user posted image Piše pa na mojem, da se sliši od 12. tedna naprej. Je pa moj znamke Luvion, ni prav Angelsound, tako da ne vem, kakšna navodila imajo drugi. Sem pa prejšnjo nosečnost slišala user posted image s to napravo v 12. tednu, ker je prej niti kupila nisem.

Počutje: Kar se tiče slabosti, ne vem, kaj naj si mislim. Ni nobenega pravila. Lahko je sredi dneva, proti večeru, ali že navsezgodaj zjutraj. Ali pa imam cel dan mir. Se mi pa spahuje za znoret. Pa napihnjena sem kot en balon, že zjutraj, kokr neki pojem. Apetita pa tudi jaz nimam. Tu pa tam me kaj špikne spodaj pri jajčnikih.

Folna: Jaz imam Elevit, sem ga jemala že v prejšnji nosečnosti. Bom pa mogoče res poskusila kakšno cenejšo varianto, ko porabim to škatlo. Če katera namerava vztrajat pri Elevit, se splača kupit večje pakiranje - 100 tablet.

Hrana: Jaz pa, za razliko od nekaterih, imam željo po sladkem. Sploh po kosilu, ko se mi že itak zdi, da me bo razgnalo, mi blagodejno deluje kakšna čokolada. No, saj druge želje po sladkem niti nimam, kakor po čokoladi. So mi pa včeraj tako pasale kumarice pri večerji, da sem potem eno kar tako pojedla, brez vsega. user posted image Aja, pa prejle sem jedla samo sir, tistega z luknjami. user posted image Jah, kaj čem. Kdaj pa bom, če ne zdaj. user posted image

Kar se kg tiče, se sploh ne obremenjujem. Sem izgubila vse in še več v prvo, brez dvoma bom tudi v drugo. Tako da, sploh ni na mojem dnevnem redu ''skrbi''. user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.11.2014 23:53:10   
tanjita.
Se bom se jaz na hitro pofockala, kaj vec o meni pa kdaj naslednjic. Po enem izracunu imam pdp 31.7., po drugem pa 1.8., tako, da se ne vem, kam sodim... Kamorkoli, samo da docakam teh devet mesecev :) Naslednji teden imam prvi uz, ga imam bolj zgodaj, ker imam kar pestro zgodovino za sabo.
Cestitke vsem srecnicam!

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?