peregrina
|
IZVIRNO SPOROČILO: RH82 Sicer mu je pa zdaj uspelo večkrat spati po 10 ur v kosu ponoči (20.00-6.00). Se pa potem zbudi sestradan. Danes mu to pa ni več uspelo. Zdajle npr. že spet spi, pri meni v naročju. Ga sicer odlagam v zibko ali igralno blazino, da bi tam spal, pa zavit je v dekico, da bi mu bilo bolj ''''varno'''' in nikakor ne zdrži več kot nekaj minut. Sicer spi vsaj na sprehodu, bi mi bilo pa všeč, da bi tudi čez dan kdaj omagal in spal izven naročja. :-) Glede na to, da ga zvečer po hranjenju v dnevni, nesem z odprtimi očmi v spalnico in tam zaspi brez trtemrte v roku pol ure, ne vem, kako bi to uredila čez dan. Ga grem zvečer večkrat pogledat, pa ne zaspi takoj, ampak je čisto tiho. Ima katera kak nasvet? Smo ga doma na približno merili in je okrog 57 cm in 5,2 kg. Še vedno pa nosi številke 50-62. Se pozna pri ta malih, da so morda že malo raztegnjene, ker so še od starejših nečakov. Lila5, za držo vaj ne poznam, si pa za začetek spremeni položaj in probaj sama pazit na držo. Kakšna masaža bi bila tudi fajn, da ti sprosti vratne mišice. Jaz se včasih kar sama malo pretegnem in raztegnem. Sem kdaj prav trda po sklepih. Na srečo jutri začnem spet s pilatesom, sicer samo 1x tedensko. Prej sem hodila 3x, zdaj pa mi ne znese s termini in varstvom, ker moj dela do večera. Tudi jaz nimam nekega nasveta za spanje podnevi. Naša punca se ponavadi po dojenju "pogovarja" al pa pase kravice (par minutk). In se mi zdi, da jo to tako utrudi, da sploh ni problem potem jo dat v posteljico, kjer zaspi v roku par minutk. Je pa res, se z njo ukvarjam (se pogovarjava, pojem, pleševa ...) toliko časa, da postane sitkana (ni več navdušenih krikov, ampak taki hudi, ne čakam pa do joka). Ko jo odložim v posteljico, se ponavadi še malo buni, ampak ko 3x potegne dudo že ne ve več zakaj je jokala. Ko berem koliko so težki vaši otročki, se kar zasekiram. Mi smo imeli včeraj 2. posvetovalnico. Punca je v enem mesecu zrastla za 5 cm, zredila se je pa samo za 520 g. Tako ima zdaj 4700 g, velika je pa 59 cm. In temu primerno suha. Je rekla P, da bo treba dodajat. In priti moramo na kontrolo čez en teden. Sem kar žalostna, saj sem mislila, da nam je končno zalavfalo - punca je živahna, se razvija, tudi motorično napreduje, plenice so polne, tako kot morajo biti. Najprej sem rekla sama pri sebi, da ne bom dodajala, ampak ne vem če ima smisel rinit z glavo skozi zid. Je pa res, da sva oba s partnerjem suha (partnerjeva familija je cela taka, da imajo probleme se zredit). Tudi naša še nosi 56, na 62 še nismo prešaltali (no, včasih, ko nam zmanjka cotk - če poliva ali pa so nesreče pri pleničkanju - ji dam gor 62, pa ji niti ni preveliko. Opažam pa tudi jaz, da so stare cotke raztegnjene. Sploh rokavči me jezijo, ker potem kar lezejo nekam proti komolčkom. Lila5, poglej na tej strani http://www.hrbtenica.tag.si/pilates-kolesarjenje.html. Tudi jaz imam podobne probleme (nimam še grbe, me pa bolijo vse mišice, ker nosim ves čas na eni rami. Ta teden si imam namen kupiti sleepy wrap, upam, da bo potem kaj bolje. Srečno in zdravo v novem letu. In veliko veliko cartanja in radosti z vašimi
< Sporočilo je popravil peregrina -- 8.1.2015 11:49:55 >
|