Kathy28
|
Evo oglašam se prvič tukaj :) Sem srečka nosečka, včeraj bila na prvem pregledu, sem v 7tednu in 4/7 :D velik je že 10,6 mm in ima bitje srčka 134... zaenkrat vse tako kot mora biti, mene pa seveda ranaša od veselja. Predviden datum poroda imam 18.7.2015. Mi2 sma staršem in sestram že povedala, saj smo res vsi dolgo čakali na ta +++++ :) stara sem pa 28 let in je to najina prva nosečnost. Pazila pa nisva od maja dalje, vsak mesec sem delala testerje, ker sem seveda imela vse "simptome" potem pa sem novembra pozabla na to, ker sem bila prepričana, da tokrat pa res nebo (moj je bil dosti v službi... :)) in evo ga, čist nepričakovano šla prvič po več kot pol leta delat test po izostanku menstruacije (pa še to zaradi tega ker bi morala iti na magnetno resonanco v petek, v četrek sem pa mogla it dati kri, pa sem šla po test za vsak slučaj...) no seveda sem odpovedala magnetno in klicala ginekologinjo....jupiiii Mi2 sma oba čist "adijo" najbolj pa sem še vesela tega, da je tudi partner tako navdušen nad vsem, lepo me razvaja, ni da ni.... No moje "težave" pa so omg utrujenost taka, da bi lahko zaspala že ob 20-ih vsak dan, pa samo zvečer oz. pozno popoldne mi je rahlo slabo...Pozitivna pa, predvsem, če gledam mojega to, da mam dojke trde ko kamen, negativna pa da me bradavice kr bolijo no, taka neprijetna bolečina :) Ampak nič preveč groznega, aja pa spahuje se mi čez cel dan, in to že tri tedne :) Tolko, o meni zaenkrat. Vsem, ki ste noseče iskrene čestitike še z moje strani, tiste ki pa delate na tem pa....verjemite, če ste res zdrave, je očitno res dosti na psihi...vsaj meni se tako zdi :) lep preostanek dneva vam želim pa ćim manj nosečniških težav :*
|