|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
3.12.2014 18:08:48   
Mubi
Danes sem se naročila na nuhalno svetilno. V Dravlje k dr.Pušenjaku. :) že komaj čakam 13.1. user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.12.2014 18:21:22   
lola79
Tudi jaz sem se narocila danes na nuhalno v porodnisnico k Pusenjaku in sicer mam datum 31.12 user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.12.2014 18:43:04   
_pika_
Kako grejo hitro tile tedni ... Ve ste že kar na nuhalno naročene. Jaz pa komaj čakam UZ, da prvič vidim najino pikico.user posted image

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.12.2014 18:45:47   
špela007
Lep pozdrav vsem nosečkam in tistim ki delate na temuser posted image naj povem da se je tudi nam pred 5 dnevi pokazal plusek na testu....pravzaprav 2 črtici na kar treh testih in plusek na clearblue, ki mi je označil tudi nosečnost 2-3tedne (ginekološko je menda več), po izračunih bi morala biti nosečka cca 6 tednov user posted image
seveda sem zelo vesela a po začetniškem veselju pa je prišla tudi panika, kaj če ne bo vse ok....v petek 5.12 imam prvi pregled in me že pošteno zvija kako bo....najbolj me skrbijo testi med 11 in 14.tednom- za DS in podobno- povejte mi sem samo jaz tako panična ali doživlja to večina? tako zelo me je strah da ne znam opisati user posted image
seveda sem že raztrobila vsem bližnjim saj je bila sreča prevelika :) Zaskrbelo me je tudi glede Folne kisline, sem brala da bi jo mogla uživati že pred nosečnostjo, pričela sem jo naslednji dan po narejenem testu-upam da ne more biti kaj narobe? user posted image nočem biti najbolj panična nosečka ever ampak nekako ne morem iz svoje kože.... samo to me še zanima- se šteje nosečnost od zadnjega dne zadnje menstruacije (tako sem zasledila)? Sama sem imela zelo neredno ko sem prenehala s KT zato sploh ne vem kdaj sem imela ovulacijo ipd...če pa računam glede na zadnjo menstruacijo pa mi morala biti v 6-7.tednu..... hvala vsem ki mi boste odgovorile :)

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.12.2014 19:48:15   
leški
Nosečnost šteješ od prvega dne zadnje menstruacije...vse pa je odvisno kdaj si imela ovulacijo. Folna kislina...jaz jo že jemljem cel mesec...ne morem ti jaz rečti da ne paničari, ker sem jaz ista ampak si bom vseeno drznila...ne paničari, verjetno bolj ko paničarimo huje je. Še posebaj če je to tvoja prva nosečnost potem te razumem saj ne veš kaj in kako se odvija vse skupaj. Misli pozitivno in bo vse ok...tudi mene so tele naše punce pomirjale s komentarji ko sem imela sum na Blighted ovum. Najlepši je občutek ko prvič vidiš bitje srčka v sebi...in šele potem ko ti ga dajo prvič v naročje...pomiri se in počivaj pa bo vse ok

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.12.2014 20:00:53   
špela007
Leški hvala za odgovor <3 in kot si ugotovila je res moja 1. nosečnost user posted image seveda me skrbi vse kar je sploh možnega v času nosečnosti, saj vem da sem "tumasta" ampak si ne morem pomagati. Komaj čakam na petek ko imam 1. pregled in me zelo skrbi da se še ne bi videlo bitje srčka, ker res ne vem kako bi preživela še kakšen teden ali 2 do naslednjega pregleda...če bi štela od 1.dne zadnje menstruacije bo minilo natanko 7 tednov do 5.12. in takrat resnično upam da bo plodek viden- kakšne ikzkušnje?

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.12.2014 20:34:02   
ana88
Hojla punce, samo da se na hitro javim...berem vas redno preko telefona, ampak ne pridem do računalnika, kjer lažje komentiram. Mi ga je dragi okupiral, ga nujno rabi. Tako da seznam bo posodobljen, ko utegnem.

Glede poroda...v Celju dajo klistir, če želiš. Na epiduralno še pomislila nisem, oz. sem bila že pred nosečnostjo izrecno proti. Mi ni za reskirat. Dobila sem edino dolantin v žilo, rodila v 8 urah od odteka vode, porodne pa vse skupaj 5 ur. Sestre vse zelo prijazne.

Folna...jaz sem prejšnjo nosečnost jedla folno že pred zanositvijo, tokrat pa šele po plusu. Se ne obremenjujem. Glede na to, da sem imela že en ss bi sicer lahko bila totalni pesimist, ampak sem se že takrat toliko presekirala, še predno se je sploh vedelo, da je kaj narobe, da zdaj vidim, da itak nima smisla. Ja, je težko za pregurat. Ampak ne iščem problemov, dokler jih ni. Sicer pa imam trebuh kot da nosim že najmanj eno melono, slabo mi je skoraj vsak dan proti večeru, če ne kar cel dan, pa spahuje se mi noro. Ampak bomo že zdržali, ane . :)

Drugače imam pa tudi jaz ta petek prvi pregled. Komaj čakam. Na NS sem šla prejšnjič k Pušenjaku, vzela tudi CD, katerega smo večkrat pogledali. Najbrž bomo tudi tokrat šli kar tja in seveda v vsakem primeru (kamorkoli gremo) vzeli še CD.

Toliko na hitro, me že tamala kliče, da jo grem stuširat. user posted image Papa**

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.12.2014 20:48:08   
leški
Špela007...pri meni je bilo ravno 14 dni nazaj tako da je moja gin. sumila na Blighted ovum to pomeni prazna gestacijska vrečka, a so potem v slovenj gradcu videle utripe...se mi je zdelo da je prva nosečnost, jaz že imam doma malo čvekico in vem kako je bilo meni v nosečnosti z njo...panika panika panika...sprosti se in uživaj...probaj odmisliti te skrbi, sigurna sem da so odvečne, tako kot je bilo pri meni zdaj 14 dni nazaj

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.12.2014 22:02:25   
Natasa1983
Ojla punce.. Se vam smem tudi sama pridruziti? :-) Sem nekje v polovici 9. tedna, pdp pa bi naj imela 11. 7. 2015.:-) Da se vam na hitro predstavim. Sem Natasa, prihajam iz Ljutomera, stara sem 31 let, imam navihanega soncka starega 19 mesecev, ki ga naravnost obozujem.:-) Moja nosecnost, hmm tole je tretja, prva je bila uspesna, druga pa zal ne, tri mesece nazaj sem morala splaviti, ker je nasi pikici nehal biti srcek.:-( Upam da se bo moja nosecnost sedaj koncala uspesno. Kaksne imam znake, hmm, krci, napihnjenost, bolec trebuh, zgaga, slabost..

Upam da me sprejmete medse in da bomo postale dobre prijateljice. Sama ze sodelujem v fb skupini Majcice2013 in moram povedati, da smo postale zelo dobre prijateljice, ki si prisluhnemu v dobrih in v slabih casih. Upam da bo tukaj tudi takole. A mogoce imate tudi fb skupino?

Vse vas lepo pozdravljam in va berem, ko bo mi cas dopuscal.;-)

Natasa

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.12.2014 7:31:34   
samoroginja
Ciao punce!

Zadnje dni sem redno brala forum, nisem pa nič komentirala. Vesela sem prav za vse user posted image user posted image !
Vsem želim zdravo nosečnost, čim lažji porod in zdrave dojenčke.
Jaz se žal od vas poslavljam, saj je v 7. tednu prišlo do spontanega splava. user posted image

(odgovor članu Natasa1983)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.12.2014 14:59:48   
x_srečka_x
Samoroginja, žal mi je user posted image , vem da je težko pa vseeno misli pozitivno, da bo naslednjič vse vredu in boš stisnila k sebiuser posted image . user posted image

(odgovor članu samoroginja)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.12.2014 17:08:23   
ely85
Jojj samoroginja mi je zal da se ni obdrzalo user posted image drzim prstke da bo pa v drugo vse ok in posiljam ti objemcek ...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.12.2014 17:17:08   
Kathy28
Evo oglašam se prvič tukaj :)
Sem srečka nosečka, včeraj bila na prvem pregledu, sem v 7tednu in 4/7 :D velik je že 10,6 mm in ima bitje srčka 134... zaenkrat vse tako kot mora biti, mene pa seveda ranaša od veselja. Predviden datum poroda imam 18.7.2015. Mi2 sma staršem in sestram že povedala, saj smo res vsi dolgo čakali na ta +++++ :) stara sem pa 28 let in je to najina prva nosečnost. Pazila pa nisva od maja dalje, vsak mesec sem delala testerje, ker sem seveda imela vse "simptome" potem pa sem novembra pozabla na to, ker sem bila prepričana, da tokrat pa res nebo (moj je bil dosti v službi... :)) in evo ga, čist nepričakovano šla prvič po več kot pol leta delat test po izostanku menstruacije (pa še to zaradi tega ker bi morala iti na magnetno resonanco v petek, v četrek sem pa mogla it dati kri, pa sem šla po test za vsak slučaj...) no seveda sem odpovedala magnetno in klicala ginekologinjo....jupiiii
Mi2 sma oba čist "adijo" najbolj pa sem še vesela tega, da je tudi partner tako navdušen nad vsem, lepo me razvaja, ni da ni....
No moje "težave" pa so omg utrujenost taka, da bi lahko zaspala že ob 20-ih vsak dan, pa samo zvečer oz. pozno popoldne mi je rahlo slabo...Pozitivna pa, predvsem, če gledam mojega to, da mam dojke trde ko kamen, negativna pa da me bradavice kr bolijo no, taka neprijetna bolečina :) Ampak nič preveč groznega, aja pa spahuje se mi čez cel dan, in to že tri tedne :) Tolko, o meni zaenkrat. Vsem, ki ste noseče iskrene čestitike še z moje strani, tiste ki pa delate na tem pa....verjemite, če ste res zdrave, je očitno res dosti na psihi...vsaj meni se tako zdi :) lep preostanek dneva vam želim pa ćim manj nosečniških težav :*

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.12.2014 17:19:59   
Kathy28
Samoroginja user posted image drži se

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.12.2014 18:11:42   
*Čebelca*
Pozdravljene,

še ena zaenkrat malo prestrašena nosečka julijka :). Prestrašena zato, ker se s težavo otepam misli dveh predhodnih SS en v osmem tednu drugi v šestem. Povedala z možem še nisma nobenemu (moja želja, ker tudi pri prvih dveh nosečostih nisma in sploh ne znam povedati koliko lažje mi je bilo, da sem lahko šla sama skoz to brez da bi bilo potrebo komu razlagat).

Emmm stara sem 33 let in to bo najin prvi user posted image . Za mano je že prvi UZ pregled in prvič sem videla najin 18,3mm čudež in kako bije njegov user posted image .... to je bila minuta čiste sreče in če nebi imela ušes, bi se mi usta raztegnila okol glave user posted image . No, v bistvu je bil tak cel dan za tem. PDP pa je hec, ker je na UZ slikci napisano 12.7, G je rekla 13.7, sestra pa je v knjižico napisala 14.7.... zdaj pa ve povejte :) ....

Borim se z celodnevnimi slabostmi brez bruhanja. Prebavo imam pa tako poštimano kot je nisem imela prej nikoli v življenju user posted image .

Tako, to je to, zdaj pa se bom potrudila čim bolj aktivno sodelovati user posted image

aja, še to... samoroginja I feel you .... ne obupat ;)

< Sporočilo je popravil *Čebelca* -- 4.12.2014 18:14:45 >

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.12.2014 20:00:36   
leški
Samoroginja drži se user posted image ...

vse ostale tanove pa wellcome user posted image

(odgovor članu *Čebelca*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.12.2014 13:34:32   
ely85
Ojla punce,kako ste kaj?? Jst imela danes 1uz pri svojem g. Koncno sem dobila slikico user posted image dala kri ,vode mi pa niso vzeliuser posted image zdej se morm narocit se na nuhalno user posted image zanima me pa ce ste ve tud morale placat prvi uz??? Sem bla kr mal zmedena ko so mi dal racun in noben nic prej omenil da je za placatuser posted image a se potem vsi uz placujejo??vprasat pa nism uspela ker je bla res guzva ze za mano ...

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.12.2014 13:36:18   
sunprincess
Jaz ga imam šele v torek, samo nobena od prijateljic ni še nikoli omenila,da je potrebno kaj plačat. Jaz bi tudi butasto pogledala..Pa si plačala?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.12.2014 13:43:44   
ely85
Ja kaj bi pa drugega lahko user posted image sam sem res pogledala kot tele v sarena vrata user posted image 40 EUR za par minutk na uz glih tok da sm srcek za par secund slisalauser posted image ce bi vedla da bom placala bi mu kr rekla naj pusti 5minut vsaj da srcka poslusam...je pa ta moj g.privat +koncesija in jst sm pri njem prek koncesije,zato se mi je cudno zdelo da sem placat mogla,ampak vazn da sem vsaj za par sekund slisala srcka user posted image ampak me je zanimalo kako je pri ostalih,ce je se kera mogla placat...bom pa v naslednje ko se bom narocila vprasala ce je spet kej za placat da se vsaj ne sokiram tm user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.12.2014 13:58:34   
ely85
Sunprincess a imas ti g.v zd ali tko kot jst??

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.12.2014 14:10:56   
sunprincess
jaz imam tako,kot ti. Sem pa klicala prijatlejico,ki je ravno rodila, in jo ima isto na koncesijo,pa je rella,da ni nikoli nič plačala. Da so ti včasih pripadali trije uz, zdaj pa dva...prvi, pa morfologija. Tako,da zdaj pa res ne vem več :S A materinsko knjižico si dobila,ali si morala tudi plačati?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.12.2014 14:17:05   
ely85
Materinsko knjizico sem dobila in eno torbico za materinsko knjizico,in 2 slikici na eni se vidi plodek na drugi so pa se utripi srcka zravn ploda izrisani...nevem vec uglavem za vsak slucaj vzami denar sabo da nebo pri tebi kot pri meni sok user posted image se bom pa pozanimala zakaj sem placala ce sem prek koncesije pa vam sporocim user posted image drzim prstke zate v torek user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
5.12.2014 14:19:09   
sunprincess
Hvala. Ma a veš,da se ti neumno zdi. Že tako se toliko plačuje, in če še ne koristiš nič, tako kot ja (razen IVFja me sigurno 5 let ni bilo pri zravniku), potem moraš pa še vse plačevat...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.12.2014 14:23:31   
ely85
Ja tocno tko sem isto kot ti samo ta postopek ivf koristla bolniske se ne spomnim kdaj sem jo imela odkar delam (razen zdej zarad narave dela) sej kmalu bo zakon tak da bomo vse placevali...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
5.12.2014 14:24:53   
sunprincess
ok...samo potem pa naj nam pustijo denar..ne pa,da poberejo, potem pa še plačujemo, heh. mah bo že..ne smem se razburjat user posted image user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!