|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
1.12.2014 11:25:49   
manilu
Glede epiduralne, ce se ne zmenis prej je pod nobenim pogojem ne dobis. Jaz sem full prosila za njo v mb, pa je itak niso dali. Med samimimi popadki sem bila sama z mozem v porodni, babica me je prisla vsako uro pogledat kok sem odprta in to je to. Je pa potem prisla se ena druga babica kako uro pred iztisom in ona me je ful masirala po hrbtu, v glavnem full sem ji bla hvalezna, me je kljub mocnim bolecinam in izcrpanosti pomirila.
Ne sekirite se glede sester, ce so prijazne super, ce pa ne pa jim na isti nacin vrnes ali pa jih ignoriras, oz. Njihovo nesramnost in to je to. Rojstvo otroka je tak srecen trenutek, da mi ga nobena sestra ni mogla pokvarit.
Jutri imam nuhalnouser posted image , sem le docakala.

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.12.2014 12:59:40   
leški
Evo punce...prišla s pregleda :-)
srček pridno bije in po izračunih je PDP 21.7.2015
Dobila sem sicer spazmex proti krčem če jih slučajno spet dobim in pa za preprečitev ss neke tablete ESTIMA GÉ 100mg, če si imela več spontanih splavov ti kao te pomagajo zdaj preprečit splav...
je pa 1 user posted image in komaj čakam naslednji pregled

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.12.2014 13:30:31   
Drobižka
Ojla!

Mene so prejšnji teden kr zdelale slabosti. Pa še ne vem a bom v tej nosečnosti pokasirala vse za nazaj ali je pa kakšna viroza na pohodu. Danes mi je otrok namreč bruhal. Jaz pa se danes tudi malo bolje počutim. V bistvu mi je vse še tko nenavadno, ker nosečnosti nisem pričakovala.user posted image Prov komaj čakam pregled, da se prepričam, da je vse res.user posted image

Še malo za nazaj pokomentiram. Moj je bil lahko zraven na katerem koli pregledu, čeprav drugič pol ni hodil na vse preglede. Na prvem, na ns in na morfologiji ko je uz pa je bil. Zaradi težav sem sicer kasneje še imela uz, sam takrat pa ni bil zraven, ker uz nisem pričakovala. Slikico sem pa dobila na prvem pregledu in morfologiji ter seveda na ns. Na ns mi je tudi preklopila na 3d in tudi to slikico imam.

Leški samo, da je vse ok. Moram rečt, da se ti pa že na začetku na polno dogaja. Naj bo nadaljna nosečnost bolj umirjena.user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.12.2014 14:33:07   
Mubi
Tako, danes sem klicala mojo G glede tiste krvavitve prejšnji teden ko sem bila na urgenci in zaradi povečanega pritiska. Tako da mi je rekla, naj kar jutri pridem na pregled :) pa bom spet videla pikico, mogoče tudi slišala, izvedela bom točni pdp in podobno..... že komaj čakam, le da bo s pritiskom vse ok. sem pa na bolniški, zgleda da do nadaljnega :)

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
1.12.2014 14:52:04   
x_srečka_x
Čestitke vsem, ki ste videle svoje user posted image user posted image
Leški tudi meni so predpisali te tablete, ker sem dva tedna nazaj malo zakrvavela.
Na vsake toliko imam še malo izcedka, sem bila na bolniški tri dni potem pa sem šla delat. Tako rečejo, če je nosečnost normalna se bo obdržaka če ne pač ne. Ampak moramo mislit pozitivnouser posted image .
Lp

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
1.12.2014 16:33:19   
lola79
Evo, da se se jaz mal oglasim. Danes sem mela Uz in se je vidlo da je en srcek prenehal biti in rasti user posted image ]. Drugi pa je veselo bil in tudi zrasel.Malo sem zalostna hkrati pa vesela da je vsaj eden vredu. Moj PDP je 8.7. Naslednji pregled pa 29.12. Jutri se moram narocit se na nuhalno.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 481
1.12.2014 16:43:12   
sunprincess
Ojej, lola user posted image Ampak tako,kot si rekla..vesela bodi,da je en še ostal, in da močno bije....

Me pa čisto tako zanima...če pri enoplodni nosečnosti srček preneha bit greš na čiščenje. Kaj pa pri dvojčkih? Najbrž te ne dajo na čiščenje, da ne poškodujejo tega, ki še bije?user posted image

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 482
1.12.2014 16:46:32   
lola79
Ne ne nebgres na ciscenje se baje samo resorbira. Hvala bogu.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.12.2014 17:00:00   
sunprincess
No, vsaj to....držim pesti,da bo zdaj vse ok, ti pa čuvaj to pikico,ki je še ostala user posted image

(odgovor članu lola79)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.12.2014 21:40:19   
Mančula
Mi smo tudi danes srcka vidli user posted image se kar ne moram verjet.user posted image je pa se cist mickeno, mickeno.

Neposredna povezava do sporočila: 485
2.12.2014 8:18:33   
1aneja1
Čestitke Mančula!! user posted image user posted image
Kakšen je bil občutek? Samo čaki, koliko - 2? user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.12.2014 9:13:26   
Mančula
Ful cuden obcutek, nisem sploh verjela, ker je ginekologinja tako cudno gledala kot, da spet nic ne vidi. Drugace je bil pa eden.user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.12.2014 9:17:47   
Nosečka7
B3jbika sem se menla včeraj z eno prijateljico in je rekla da v mb niti slučJno ne dajo klistira :-/ isto kot na ptuju ne, dobiš ga samo v 3 al 4 porodnišnicah v slo. ... Punce kaki so pa kaj vaši znaki? Še vedno špikanje, slabosti in zelja po hrani? Mene zaenkrat slabosti ne mučijo razen tedaj ko dve uri nič ne jem user posted image in na čase se mi zdi kot da me trebušne mišice bolijo user posted image kot da bi en dan prej 200 trebušnjakov naredla. A je katera v podobni situaciji? Aja, pa da ne govorim o bolečih prsih, to je pa katastrofa niti dotaknit se jih ne morem :-/ a bo to celo nosečnost tako? user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.12.2014 10:38:28   
pikapokiiiica25
Občasna slabost, bruhala niti enkrat. Lakota velika, čeprav ne spravim dosti v sebe. Hitro sem sita. Danes se začel 7.teden. Še 6 dni do 2.pregleda in upam da bo vse lepo in prav ter da bo srček že lepo utripal user posted image

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.12.2014 11:39:12   
Mančula
Jaz sem pa brez znakov. user posted image

(odgovor članu pikapokiiiica25)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.12.2014 14:14:08   
*barbara*
Zdravo julijke! Čestitke vsem nosečkam user posted image
Tudi jaz se vam pridružujem user posted image , bila naj bi v 7. tednu nosečnosti
Prvi pregled imam 15.12., tako da natančen PDP še sporočim, po mojih izračunih pa nekje okoli 25.07.
Sem prav vesela user posted image , samo nenehno utrujena user posted image user posted image

Lepo nosečnost vsem! user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.12.2014 15:36:55   
Tamy 3xT
Po prespanem vikendu sem spet tukaj. Samo spala bi. Razen te utrujenosti sem ok. Le obcasno dobim vrtoglavico.
Hrana se mi se vedno ne lusta, jem ker vem da morem zarad pikice v meni. Sem se pa vseeno v tem casu zredila za 3kg.
Po mojih izracunih sem v 9tednu :)
Komaj cakam na pregled cez 2dni.

Vsem ki ste jih ze imele... Cestitke za vase srcke :) user posted image

Pozdravcek vsemuser posted image

(odgovor članu *barbara*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.12.2014 15:38:46   
sunprincess
Joj te kile. Jaz tudi ne jem dosti,pa se tudi redim...Ta matematika mi sploh ne gre skupaj. Sploh ker pikica ni težja od par g user posted image

V bistvu sem se zadnjič v strahu tehtala,da vidim koliko sem shujšala, ker baje ni dobro izgubiti preveč, pa sem obstala odprtih ust, ker je bilo 3kg plusa user posted image

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 2.12.2014 15:39:39 >

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.12.2014 15:44:24   
Tamy 3xT
Sunprincess sem prav vesela da nisem edina... Ker je tudi meni ta matematika prava neznanka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
2.12.2014 17:52:23   
Mini me
Evo, da se še js mal pofočkam user posted image sem mogla v petek dat kri in vodo.. pa te osnovne stvari, vaganje, merjenje pritiska itd. In me je hotla že kr v petek dat v bolniško, ker imam ful nizek pritisk (zaradi tega sem po moje še bolj utrujena). Pa sem rekla, da bom še probala potrpet. Ampak zdaj, ko mam še hude slabosti poleg utrujenosti, pa res vsak dan bolj razmišljam o tem, da bi pobegnila za kak teden na bolniško, če mi jo je že tak ponujala user posted image
Naslednji pregled imam pa naslednji teden v petek in bova spet delali uzuser posted image komaj čakam!

(odgovor članu manilu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.12.2014 20:30:13   
1aneja1
Mančula, važno da srček veselo bije in je vse v redu z njim user posted image

Moje počutje.... slabo mi je itak nonstop, sm to že kar sprejela kot "normalno", ampak je dost blaga oblika, tako da bo za preživet user posted image vsaj bruham ne.
Nikakor mi ni dovolj spanja, pa kar naprej sem lačna. Samo potem ko začnem jest, me pa hitro mine. Občasno me tud peče zgaga pa kdaj pa kdaj špika v trebuhu.
Uh, tole prvo trimesečje ni kar tako...
Še vedno v pričakovanju prvega pregleda, ki ga kar ne morem dočakat.

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.12.2014 22:48:44   
Fifika
A ce se slabo pocutis zaradi nosecnosti, moras dobiti bolnisko od gonekologa ali lahko od osebnega zdravnika?

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.12.2014 8:06:12   
karena
Bolnisko vedno pise osebni, ginekolog pa da mnenje.

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.12.2014 15:01:47   
leški
Danes sem se naročila na NS imam jo 5.1.2015 in upam da bo do takrat vse ok, saj je to tudi naslednji pregled user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.12.2014 15:59:43   
_pika_
Mene so pa klicali od G in mi prestavili prvi UZ iz 10. na 8. 12. Jeeej! Dva dni manj čakanja.user posted image

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)

Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!